Bakis-skakis

Blev ingen squash idag, Josh tog en powernap som uppladning och vaknade bakfull :P Än en gång, tack pappa för underbara gener! Tog mig till gymmet i alla fall, tränade rumpan så den hamnar på plats också inför bikinisäsongen. Visst hjälper träning mot mensvärk, men tyvärr bara för stunden. Ligger här med datorn direkt på magen för att lindra mina plågor så gott det går.. Verkar tyvärr inte göra någon större skillnad om jag använder Ipren eller Panodil heller faster, men tack för tipset!

Fick i alla fall sällskap till sushin. Sjukt gott som alltid, känns riktigt lyxigt att äta ute såhär ofta som vi gör. Tyvärr är det inte jätte billigt så imorgon blir det storhandling på Lidl och sen får jag laga mat vareviga dag :P Fixat matlådan tills imorgon, blir fullkornspasta med bacon, grädde, pesto, soya, cocktailtomater och paprika. Känner mig som en mästerkock när jag lyckas såhär fullständigt! Hoppas det är lika gott imorgon bara..

Idag gjorde förresten Ida min dag när jag fick en liten, men ack så välbehövd present:
Ett tomt kinderägg? (Åt verkligen inte upp chokladen, fick bara detta gula etui)

Nej, inuti låg det en liten lapp!

Haha, har ju verkligen världens sötaste sambo!!

Har dock inte kännt mig så söt idag, mer typ såhär:

Lite halvt kranky, flottig, lagomt rosig om nosen och nu faktiskt också trött!

Äntligen, ska sova på momangen fästen klockan inte ens är tio för det borde jag fan behöva! Jobbar 7-16 imorgon och Ida den lilla skiten har tre lediga dagar att se fram emot.. Jag är inte ledig förrän på torsdag nästa gång, och dit är det låångt..

Gonatt på er!


Pillar naveln

Sitter på jobbet och rullar tummarna och pillar lite i naveln.. Har såå tråkigt och denna jävla vecka gör mig alltid så sjukt rastlös!! Vill röra på mig för jag vet att det hjälper mot ontet men kan ju inte springa runt på kontoret som en annan idiot :P Jaja, inte ens en timme kvar så jag ska nog kunna stå ut..

Efter jobbet beger jag mig direkt till gymmet, ska spela squash och bada lite med Josh (officiellt Josefines nya smeknamn) och trötta ut mig fullständigt. Har fortfarande inte blivit trött så planen är att trötta ut kroppen ordentligt så kanske sömnen kommer per automatik. Ska förresten och käka sushi efter gymmet också, längtar som en barnrumpa!!

1000 mg Panodil Zapp senare..

så kanske jag håller på att bli mänsklig? Nej jag är inte bakfull, jag är inte trött och sliten trots 6 timmars sömn fördelat på 2 nätter. Djävulen har helt enkelt flyttat in i min kropp och tyckte att just min livmoder skulle vara den värsta jävla helvettesskapelsen på jorden.. Jag tycker inte det är särskilt fräscht att skriva om diverse mens-anekdoter på en rätt så öppen blogg så det tänker jag inte, men jag kan väl i alla fall få beklaga mig nåt så djävulskt över denna förbannade smärta utan att det är äckligt?! Vad jag har att förvänta mig de närmsta dagarna undrar ni? Mensvärk, ryggont, mer mensvärk, illamående, huvudvärk till följd av all jävla mensvärk, dålig sömn och ett lite bittert humör.

Måste bara klargöra att jag INTE är ett mensmonster!! Jag blir INTE sur och grinig och tvär och jävlig!! Kan dock beklaga mig rätt så mycket för att jag har ont, det får ni stå ut med. Jag har ONT i en del som jag inte kan plocka bort (klart jag också vill ha barn någon dag, helst lika söt som Edwin) hur mycket jag än skulle vilja just nu! Hatar detta, förstår inte er tjejer som har mens varje månad.. TACKA FAN FÖR P-PILLER!!

Sitter på jobbet vilket inte gör skiten bättre.. Hade jag varit ledig hade jag kunnat gå runt och vara flottig i håret och äta allt jag kommer åt. Nu måste jag försöka göra samma sak fast på ett snyggt sätt på jobbet..

2 dagars!

Nu är jag hemma efter en sväng på stan, vi håller på att göra oss klara för fullt här hemma inför avskedsmiddag och utgång :) Är en tjej på Idas avdelning som ska hem till Sverige på training i 2 månader och det förtjänar ju kalajs så varför inte? Ska dock ta det lite lugnt idag, har fortfarande inte sovit mer än 3 timmar det senaste dygnet och imorgon blir det jobb 8-17..

Har haft en sån jävla toppenhelg såhär långt så humöret är verkligen på topp! Ska käka middagen på ett steakhouse så ikväll blir det en redig köttbit och gott att dricka till. Hoppas de har potatisgratäng, är så sjukt sugen på potatisgratäng!!

Hoppas ni får en bra kväll!! Hej!

Säger bara herreguuud!!

Fy i helvettes jävlar vilken skön massage jag har varit på!! Ylva, som masserade på hotellet i Ludvika, ligger fortfarande på topp för hon är grym, men det har var fan inte långt ifrån! Jag har blivit knådad från tå till topp under en timme och det var en timme i himmelriket vill jag lova. Jag åkte till gymmet lite tidigare än nödvändigt och tog en riktig långdusch, gjorde en hårinpackning och skrubbade hela kroppen. Nu, i och med att jag blivit insmord i massageolja, är hela jag bebislen och luktar fantastiskt av citrus. Detta ska definitivt bli tradition!

Tänkte redovisa min fredag då det helt enkelt var en riktigt grym dag! Började ju med att vakna ohyggligt tidigt och tog en lång promenad. När jag kom hem var min tanke att jag skulle försöka sova lite till, hade precis bäddat ner mig i sängen när jag insåg att det skulle väl vara jävligt onödigt och fan så gott att ligga på balkongen istället :D Låg på balkongen från typ nio till strax innan tolv då Ida och Josefine fick lunchrast. Mötte upp brudarna och en kille som heter Christian, hämtade lönechecken och drog ner på stan. Käkade på Wok2Walk och satt vid vattnet, så jävla gött!!


Christian och brudarna

Jag äger med pinnar!

Lekte lite med undervattensfunktionen på kameran :)

Efter lunchen hann jag hem och sola lite till, betala hyran och sen gick jag ner på stan igen. Köpte Glamour och såg ännu en artikel om vår alldeles egna Alexander Skarsgård och njöt för fullt i solen. ida och Josefine kom ner efter jobbet och så gick vi en vända på stan. Köpte en helt ny outfit så nu är det nog snart aktuellt med den där lastbilen faster :P Fick bli kvällens outfit på festligheterna som höll på till sex imorse:


Allt kommer från Zara, skorna är de nya jag köpte tidigare i veckan


Började kvällen med så sjukt god sushi!! Nya favoritmaten? Ja.

Fortsatte sedan till en reggaebar där vi satt på golvet och drack godaste drinkarna hittills! Jool's Frappé är klart nya favoriten; Galliano, banan, jordgubbar, mjölk, massor med is, kör allt utom spriten i en mixer och blanda ihop det hela. Fan så gott säger jag bara :D Efter någon drink drog Ida hem, hon jobbar 8-17 idag så fullt förståeligt. Jag och en av tjejerna från blocket gick vidare, drack lite öl och sen mötte jag upp tjejerna från min avdelning. Åsa, en av världens härligaste tjejer och värsta festfixaren såg till att vi hade VIP-biljetter till FloRida. Var inte sjukt mycket folk men ändå var VIP-delen smockad så det var lite trist, hade bra mycket roligare nere i publikhavet :D Höll på att ramla in i ett slagsmål, gick vatten kastade över oss och jag stämplade Åsa så vi trodde hennes tå skulle ramla av :P

Vid tre-tiden drog vi vidare, fastnade på Nordic och träffade på lite folk från jobbet. För att göra resten av kvällen kort; lyckades bli brännmärkt på armen av en cigaretthelvette (största nackdelen här nere, man får röka precis vart fan som helst!), shottade fastän klockan egentligen var alldeles för sent, drog vidare till en strippklubb där brudarna var skanky som aldrig förr och ändå lyckades vi vara kvar till halv sex, och för att avsluta kvällen gick jag sen ungefär en halvkilomter barfota för att taxichaffisen var en sur jävel :P

Fruktansvärt bra kväll :D Ber om ursäkt för filmklippet nere, ni kanske inte ser det roliga i det men saken är den  att sambon har influerat mig så mycket så att jag faktiskt filmar mig själv, ragglandes hem från krogen vid sex-tiden på morgonen och faktiskt slänger upp skiten på Internet sen! Ta mig med en nypa salt är ni snälla, det blir så mycket roligare då :) Jag, Blondinbella nummer 2? Eller Kenza kanske? Skulle nog föredra Kenza..

Anledningar

Detta är anledningen till att det blev dåligt med uppdateringar igår, att jag bara sovit 1,5 timme, att jag fortfarande är liite alkoliserad, att jag har sjukt ont i fötterna, att jag har sjukt skitiga fötter, att jag inte hinner skriva så mycket mer om saken just nu för jag ska snart vara på gymmet för min svenska massage!



Mer specifierat om gårdagen kommer när jag är tillbaka från massagen!

PS. Tack pappa för denna "blir-inte-bakfull-gen som jag lyckats ärva, jag älskar den :D DS.

Fruktansvärt typiskt..

Självklart vaknade jag redan strax efter sex imorse och var svinpigg.. Försökte somna om men när Idas väckarklocka ringde så tog jag mig också upp ur sängen. Jag som verkligen hade sett fram emot att sova lite längre än vanligt och bara gå direkt från sängen ut till solen.. Icke.. Tog mig en redig långpromenad när sambon hade gått till jobbet och nu är jag tillbaka i sängen :)

Är fortfarande för tidigt för att lägga sig ute i solen så jag tänker mysa i sängen lite till!
Hoppas ni får en bra dag!!

Uppdatering:
Tack för kommentarerna om skorna, knallade runt i dem i lägenheten igår och ja, jag tror jag är kär.. Faster hade en liten fundering om jag skulle hyra lastbil för att få med mig alla kläder jag köpt hem till Sverige men så långt har jag inte planerat ännu.. Tänkte att jag får skicka hem lite kläder allteftersom med folk som kommer hit och hälsar på helt enkelt :D Så pallrar er hit så jag får hem lite kläder!!

Natti!

Hemma i sängen igen, efter ett pilatespass på gymmet och lite umgänge hos Josefin, Pelle och Anders. Har kikat lite klipp från Raw Comedy klubb och diverse youtube-klippp på bland andra Björn Gustavsson. Måste säga att den pojken är väldigt söt, han ser ut som en förvuxen bebis med sina typiska svärmorsdröms-lockar!

Har fan inte mycket vettigt att säga så slänger upp den utlovade bilden på de nya älsklingarna även om det inte blev en skitbra bild! De är helt enkelt underbara, och tror faktiskt de kan vara rätt sköna att gå i för de är bra stadiga i alla fall..



Ska verkligen sova nu, är ledig imorgon så vill få en ordentlig skönhetssömn :D Morgondagen hoppas jag kommer spenderas i massor av sol, håll tummarna för fint väder!!


Dejtingproblem?

Idag har jag gjort något jävligt roligt, jag har mailat in ett bidrag till en dejting-tävling! Ta det med en nypa salt, var verkligen inget seriöst menat men karl är ju så snygg så jag tror fan byxorna trillar av!! Har följt TV3 play's serie Glamourama (handlar om tre stockholmsbrudar i 20 års åldern och deras liv typ, sjukt roligt faktiskt!) och i ett av avsnitten skulle Michaela Forni gå på blinddejt. Det slog dock inga gnistor (och hon dejtar nu Paradise Hotel-Cimon) så nu har Petra Tungården annonserat ut denne stackars Gustav på hennes blogg.



Skulle ni tacka nej till en dejt med denna karl? Nej, jag trodde inte det heller :P Så, man får ju definitivt inget av att inte försöka, inte sant? Haha ni håller väl tummarna? Skulle dock kräva en resa till Sverige, om han inte har vägarna förbi Malta iofs..

Nej,  nog snackat om pojkar man antagligen aldrig kommer se röken av! Ligger för tillfället nerbäddad till tusen i min säng, måste vila upp mig lite inför kvällens pilates-pass. Har lite ont i ryggen sen igår men det ska nog gå bra! Apropå ryggen, tog mig i kragen och bokade tid för massage på lördag. Svensk massage inbokad klockan 10.00, får väl förklara efteråt vad en "Svensk massage" innebär men det är i alla fall djupmuskelmassage vilket är exakt vad min rygg behöver!

Dags för ett avsnitt Greys innan jag måste börja tänka på att ta mig till gymmet (och förbi restaurangen och betala gårdagens nota :P)! Slänger upp bilder på skorna ikväll!


Härligt nedbäddad :)

Home sweet home!

Äntligen sitter jag hemma i sängen och det enda jag behöver göra innan jag kan få sova det är att borsta tänderna och blunda! Är sjukt trött, kom nämligen hem från ett av de värsta yogapass jag någonsin varit på! Är helt slut och kan tänka mig att ryggen kommer må sådär härligt bra (läs dåligt) imorgon.. Suck.. Vad fan utsätter man sig för egentligen? Fast, på en och samma gång tycker jag om det, att få ta ut sig riktigt ordentligt på andra sätt än att stänga in sig på gymmet.. Omväxling förnöjer vet ni :) Så är ju tanken att jag ska bli sjuukt vig av det här också!

Dagen har varit sådär jobbigt lång idag; jag och sambon gick direkt ner på stan efter jobbet, fönstershoppade en del vilket som vanligt gick åt helvette. Kom hem med ett par sjukt snygga skor, slänger upp en bild imorgon ska ni få se mina nya älsklingar! Ja sen käkade vi en rätt så tidigt middag och fick ta oss en raincheck vad gällde betalningen. Tydligen så tog de inte kort på grund av tekniska problem, och när jag skulle ta ut pengar ville bankomaten helt enkelt inte ge med sig. Lite pinsamt att inte kunna betala för sig men det verkade rätt så lugnt ändå. Bara att mata sig dit imorgon med lite cash :) Känns som jag och Ida i ett litet nötskal!! Därefter tog jag mig direkt till gymmet och kom inte hem förrän strax före tio.. Lååånga dagar blir det :P Men nu är det bara 7-16 imorgon och sen är jag ledig två dagar :D Kalajs i helgen? Skulle tro det ja!

Är lite småhungrig, men ingen föda förutom frukt efter klockan åtta och eftersom jag redan käkat en mosad banan sen jag kom från träningen kan jag lika gärna vänta tills frukost tror jag.. Ida har redan gett upp förresten, säger inget illa om det! Får se hur länge Josefine håller ut, one down one to go :D Fan, blivit rejält tävlingsinriktad, frågan är om det är bra eller dåligt? Känner lite hur djävulshornen växer fram i pannan på mig!

Nej fan så långt det blev, borsta tänderna sen bums i säng!


Bjussar på en bild från lunchen idag, lovely inte sant?

2 minuter

kvar på lunchen och jag måste bara säga att den var underbar!! Jag och Ida gick till Mamma Mia och käkade varsin sallad med parmaskinka, roucolla (?) och ost! Slänger upp bilder sen, bästa lunchen på länge!! Tack sambo :D

Kanske inte..

borde blogga från jobbet men jag har så kallad empty qeue och är redan uttråkad, fastän jag inte ens varit här en timme ännu :P Är lite trist första 90 minutrarna på jobbet för då är jag oftast helt själv på min avdelning och har inte alltför mycket att göra.. Vid halv nio brukar Jens eller Anders tumla in och sen klockan nio öppnar telefonerna så då brukar det bli lite mer hålligång. Längtar dessutom redan till lunchen för jag och Ida ska gå ner på stan och köpa oss nå mumma!!

Nej, kanske skulle börja jobba mig igenom listan med bloggar som läses vareviga dag jag är på jobbet? Har redan tittat in på favoritbloggen och självklart hittat en klänning som ska införskaffas på lördag, löning på fredag nämligen :D

Känner jag mig själv rätt så dyker det nog upp ett inlägg eller två till innan jag får gå hem :P
Ha en bra dag!


Sista nattvarden

Vet inte riktigt hur jag ville koppla ihop det här inlägget med rubriken men den kändes passande på nå vis.. Inatt klockan tolv börjar nämligen våran 2-veckors period. Är faktiskt riktigt sugen på att utmana mig själv lite grann, vet att träningen alltid går bättre när jag sätter upp sånna här mål och nu blir det ju lite tävling också i och med att vi är tre stycken som är med om detta. Tanken med det hela (i alla fall för mig) är verkligen inte att gå ned i vikt utan snarare att hjälpa träningsresultaten lite på traven, och framför allt minska på detta jävla sockerintag! Är helt galet vad mycket socker jag äter!! Så, nu åker hårdhandskarna på, tävlings-jag är redo!


Efter jobbet gick jag, Ida och Josefine till vår "regular spot" nere vid vattnet, börjar bli lite tradition (räknas det som tradition om man gjort samma sak några gånger under en vecka?) som gillas starkt! Hade picknick bland båtarna och åt goda smörgåsar och lite gotte :) Njöt av värmen även om det inte varit något toppenväder idag. Trodde det skulle bli snorvarmt men icke då.. Vilket verkligen inte gör mig någonting eftersom mest hela dagen har spenderats inomhus. Åkte nämligen direkt till gymmet efter vår 1-timmes picknick och tog ut mig ordentligt. Brände en del kalorier på löpbandet, fastän jag borde kalla det gångbandet, och tränade bröst och biceps. Utan tvekan favoritmusklerna :D

Nu ska vi kolla lite serier innan det är dags för sömn, jobbar 7-16 imorgon också :P Har dukat upp med Pringles, kinder-choklad och varsin läsk, allt för att njuta så länge som möjligt av det goda!!

Hoppas ni haft en bra dag! Gonatt på er!!


Jag och sommaren..

Måste bara slänga upp mitt lilla collage, såhär tänker definitivt jag spendera större delen av sommaren! Självklart med jeansshortsen i fokus och brunbränd hy till det :D Vad mer behövs?!



Pappskalle!

Vet fan inte va jag har gjort, men på nåt jävla höger har jag lyckats radera all musik på min Ipod!! Skulle lägga till tre album jag precis laddat ner och nu är det bara de 3 albumena som finns kvar! Suck.. Alltså, jag tycker jag är rätt så teknisk av mig men ibland när jag lyckas med sån här skit kan man ju börja fundera.. Jaja, Brandi Carlile, Eric Hutchinson och Gnarls Barkley på repeat idag då :P

Jobbar till 16 och sen blir det gymmet för hela slanten, somnade redan vid åtta igår så idag har jag lite mer energi! Ikväll har det kommit nya avsnitt av Greek och Make it or break it så plats i sängen bokad med kanske lite godis? Får ju snart inte äta nå sött på 2 veckor så kanske skulle passa på att unna sig?

Idag kommer det förresten bli riktigt jävla varmt här på Malta, solen skiner redan för fullt genom tunna moln som inom en timme kommer vara ett minne blott :) Vad nu det gör för skillnad, jag jobbar ju..

To find me a place where the bridges aren't burned

Trött som själva fan

Alltså, jag tror inte ni förstår hur trött jag är! Funderar starkt på att borsta tänderna och helt enkelt gå och lägga mig nu på en gång, innan klockan ens blivit halv åtta.. Anledning till att jag är trött? Har mått sjukt illa inatt, antagligen på grund av att jag slängde i mig lite drygt en halv chipspåse med dip, några bitar toblerone och typ tre klubbor.. Fan att inte kroppen säger ifrån i tid när den fått nog!

Nu har i alla fall jag, Ida och Josefine kommit överens om en 2-veckors-period utan onyttigheter, med bra mat och träning. Har faktiskt försökt hålla mig borta från godis de senaste veckorna med lite sådär halvbra resultat men nu jävlar! Jag och Josefine tog en promenad till vattnet och skrev ihop en lista med saker vi inte får äta, start- och sluttid och vad som händer om man misslyckas. Drar igång 00.00 på onsdag och ska som sagt hålla på med detta till att börja med 2 veckor. Blir så mycket enklare när man är fler och när det dessutom finns en liten hake om man misslyckas! Ska unna mig något snyggt klädesplagg om jag fixar detta, som en belöning till mig själv och lite extra motivering :) (Kanske ska tillägga att det dock är vääldigt tillåtet att dricka alkohol :D )

Dagen idag då? Har haft en helt okej dag på jobbet! Jobbade 7-16, vilket tidsmässigt är det bästa passet. Missar ju tyvärr de bästa timmarna i solen men det är skönt att ha hela kvällen fri. Var som sagt med Josefine ner till vattnet när jag hade slutat och hon hade lunch. Kom hem vid fem och bytte om till träningskläderna omgående. Hade egentligen tänkt sova först men då hade jag nog definitivt inte kommit upp igen :P Gick ut och gick i nästan 2 timmar istället för att åka till gymmet. Var på tok för fint väder för inomhusträning och var inte alls gym-motiverad så..

Kom hem för ungefär 45 minuter sedan och har precis duschat. Matlådan är redan fixad (blev inte mer komplicerat än ris, kokta grönsaker och tonfisk tills imorgon) och nu ska jag bara ta hand om håret innan jag ska krypa ner i under täcket.. Håller på att vänja mitt hår vid mittbena. Har inte bestämt än om jag tycker om det men skönt med lite variation i alla fall :D Nej, nu ska jag fixa det sista så kanske det blir bedtime sen..


Gonatt på er, hoppas ni haft en bra dag!!


Bild från en promenad med vovven i mitten av december

En lagomt sliten jag och världens bästa pappa :D

Mamsen sjukt fokuserad på paketinslagningen :)


Bror och jag på färjan mellan Sverige och Danmark, behöver jag säga vem som vann?

Syrran och bästaste bebisen på besök på gamla jobbet! Mosters gull!!

Vad jag vill säga med dessa bilder på min familj är att jag saknar er och önskar att ni kunde vara här allihopa och ha det minst lika bra som jag har det!! Faast, jag vet ju att ni trivs i snön och mamsen skulle nog ganska snart bli trött på värmen, men vore så mysigt att ha er här allihopa, om än bara för ett litet tag! Älskar er!!

Familjen närmast mitt hjärta..


Full?

Sitter på jobbet och är mer död än levande faktiskt. Min hjärna kopplade inte imorse när mobilen ringde så jag som är van vid att snooza i ungefär 1 timme fick göra mig iordning illa kvickt på typ 30 minuter. Kanske inte låter så stressigt men för mig att ta mig från djupsömn till jobbet brukar i alla fall ta lite drygt en timme :P

Anledningen till att jag skriver är faktiskt bara att klargöra för min kära faster att vi var inte överhuvudtaget påverkade av alkohol när vi spelade in rundturen i Pacheville. Alla runtomkring var, men vi hade ju varit på fredagsbio och tagit det jätte lugnt. Sen blir jag smått nervös när Ida helt plötsligt börjar filma och tycker att jag ska vara någon slags resereporter, vilket kanske bidrog till att det var lite förvirrande? Vi hoppas på bättre resultat nästa gång (nog för att jag asgarvar varje gång jag kollar på den)!!

Ha en trevlig måndag!!

Rundtur i Pacheville

Tydligen så funkade inte ljudet i filmklippet så jag har fixat och varit lite sådär sjukt teknisk så nu hoppas jag det ska fungera!!




Har för övrigt precis kommit hem från gymmet, har både styrketränat och simmat några längder :) Skönt som attans var det och jag kommer nog ha grym träningsvärk i mina armar imorgon! Fick komplimanger av gyminstruktören och nästan en liten flört i bassängen så det har minst sagt varit en bra dag :D Bara för det ska jag blanda lite dip och äta med chips och morötter, kanske kolla ett avsnitt greys eller två!

Förresten så har jag varit och fikat/ätit lunch med Josefine idag och tog lite bilder med mobilen, så om jag orkar kommer de upp senare!

Kram

Solpaus

Kanske är lite tjatig men jag älskar att jag är ledig idag, ska verkligen pressa på balkongen ända tills solen kryper runt husknuten!! Ida håller på att göra sig iordning till jobbet och jag är inne och svalkar av mig lite, vill ju inte få solsting direkt :P Tänkte slänga upp bilderna från i fredags och även ett filmklipp med en liten rundtur kring Pachvill där alla uteställena ligger, enjoy!!



Självklart hade jag glömt VISA-kortet hemma och Idas har avmagnitiserats så vi fick skramla alla småmynt vi fick ihop och smöra lite för taxichaufförerna för att vi skulle få åka hem!



Bästa helgen hittills?

Kvällsmod

Har precis kollat på Cool runnings, fan så jag älskar den filmen!!

"Sanka, you dead?"
"Ya man"

Klockrent..

Måste bara lägga upp ett filmklipp ifrån vår taxiresa hem igår, lovade ju bilder men de får komma imorgon istället. Taxichauffören satte på en riktig yl-låt på högsta volym och vi kunde bara inte låta bli. Nu låtsas vi som att det inte alls låter falskt, och att mitt luft-trumsolo där i mitten någonstans faktiskt äger!!



Stackars taxichaufför..

Inte vilken lördag som helst..

Fan vilken underbar dag, underbara lördag! Har haft en så bra dag så jag ibland inte fattar att det här är mitt liv nu, min vardag. Kommer jag någonsin kunna flytta härifrån igen? Ibland känns det som att jag vill vara fast här för resten av mitt liv, i denna ålder och exakt denna stund. Melissa Horn spelas högt i lägenheten så det kanske är därför jag blev lite emotionell här, hur kan man låta bli? Underbara kvinna..

En annan underbar kvinna är Ida, och idag älskar hon mig så mycket så att hon faktiskt har friat :) Kanske inte så konstigt med tanke på att jag var mitt uppe i pannkaks-stekningen när hon vaknade, hade skuren banan, jordgubbar och riven choklad färdig och hon praktiskt taget bara behövde sätta sig till bords! Ibland tycker jag om att visa för folk jag tycker om att jag tycker om dem :)


För er smakat mina pancakes tidigare, de här var godast någonsin!

Efter välförtjänt frukost städade jag balkongen, såg inte så skitig ut som den var :P

Belönades med plats i horisontellt läge

Och sedan med en cider :)

Ida älskade mig ännu lite till när jag berättade att det fanns kalla Heinkenen i kylen, då trodde jag faktiskt hon skulle fälla en glädjetår eller två! När solen väl beslöt sig för att gömma sig bakom husknuten gick vi ner på stan. Invigde mina jeansshorts jag köpte här och har konstaterat att jag kommer leva i dom i sommar, utan tvekan!

Väl nere på stan gick vi i lite affärer. Tanken var att vi skulle fönstershoppa då både jag och Ida har lite dåligt med cash (känns dumt att ta av sparpengarna när det är löning på fredag), men det gick ju självklart åt helvette. Var in på Oasis och hittade årets klänning! Den är verkligen jag!! Bilden nedan gör den inte tillrätta men jag ska definitivt visa upp den med brunbrända ben och höga klackar i sommar! Ida hittade ett jätte fint linne åt mig också som blev mitt för 15 euro, ett kap för att vara från Oasis om ni frågar mig!



Eftersom Ida inte ville gå ut ikväll så krävde jag svenskt lösgodis till kvällens film så vi bidrog lite till Candynavias ekonomi. Det är en affär här med svenska "specialiteter", bland annat Mor Annas Pepparkakor, Bullens pilsnerkorv (se pappa, inte ens här behöver du vara utan Bullens!), sill, fiskbullar, lösgodis, chips och dip och massa annat.

Bunkrade lite av det sistnämnda innan vi drog vidare till favoritrestaurangen Mamma Mia. Sjukt trevlig personal och så grymt god och verkligen prisvärd mat! Tror dessutom att han som verkar vara head of servispersonalen är lite förtjust i mig ;) Käkade vitlöksbröd med smält ost till förrätt och ribs till varmrätt. På bilden nedan, som förresten är tagen av min "stalker", ser ni storleken på portionerna. Och det här ska vara en halv portion!! Kan ni tänka er hur en hel skulle se ut? Vem skulle orka äta det?! Pröjsade 25 euro totalt för hela kalaset och, för att stödja Idas motivering till en hemmakväll, det blev ju bra mycket billigare än en natt på krogen!



Nu har vi städat heela lägenheten så det luktar liljekonvalj som aldrig förr. Ska snart bädda ner oss i min säng och kolla en film. Vi hade förresten glömt hänga tvätten innan vi drog ner på stan, och då Idas sängkläder fortfarande är dyngsura får vi dela säng inatt.. Tacka fan för att ena sovrummet har dubbelsäng!

Har ni haft en bra lördag?


Morgonmotion

Nu sitter jag här med träningskläderna på och känner mig så jävla hurtig! Ska ut och gå en sväng, och enda anledning till att jag faktiskt gör någonting annat idag än att sätter mig med gitarren på balkongen är att jag saknar vissa vitala ingredienser till mina pancakes. Hade jag inte gjort det hade jag definitivt inte gått ut och gått, så jag är kanske inte så jävla duktig som man skulle kunna tro :P Men så är det, jag ska ut och motionera för att göra min pannkaks-produktion möjlig, så jag kan smälla i mig så många kalorier som det faktiskt går på så lite tid som möjligt!!

God morgon på er! Hoppas ni får en bra lördag!

PS. Kommer upp bild senare från kvällen igår, kika in ska ni få se! DS.


Tuggummitävling

Jag har varit med i en tuggummi-tävling som Läkerol har där man ska göra sin egen tuggummismak och har chansen att vinna 100 000 kronor. Nu tycker jag det är er plikt att gå in och rösta på min blandning HÄR! Lakrits, kiwi och pepparmint, tänk er lösgodiset skolkrita med en nice exotisk twist :D Om ni hjälper mig att vinna lovar jag att vara snäll resten av mitt liv!

Brukar aldrig vara med i sånna här tävlingar men det var fan roligt, prova ni också och jag lovar att rösta på er smak :)


Ännu en klok konversation

Nedan följer ytterligare en vettig konversation som jag och Ida hade över spark idag:

Ida Selemo
: VILL DU GA UT IMORGON?
Camilla Ekehov: Haha ja kanske det, är du sugen?
Camilla Ekehov: snackade ju om den där festen på scandinavia (ett uteställe som imorgon har Sverige dag och bjuder på lösgodis och köttbullar, något som Ida informerade mig om)
Ida Selemo: ja vi kan ga ut om du vill!
Camilla Ekehov: lösgodis  
Camilla Ekehov: Nice!! Då ska jag ha min nya klänning!!
Ida Selemo: vi gar till svenne stallet!
Camilla Ekehov: svenne?
Ida Selemo: kottbulle stallet
Camilla Ekehov: haha ja det var ju det jag menade!!
Ida Selemo: ja, det vet jag val   
Camilla Ekehov: haha sure sherlock!

Min sambo är inte så klok som hon skulle vilja att man tror :D

En liten parantes här, jag har erbjudit att visa Ida hur man byter språk på sin dator här på jobbet så hon kan skriva med åäö men hon är tydligen för cool för det. Vad vet jag.. Måhända jag är lite ocool..

Lunch

Dagens matlåda gjorde mig mer än mätt, har hamnat i värsta paltkoman och vill inget hellre än att sova lite :P Jaja, bara typ 4,5 timme kvar innan jag får gå hem! Sitter här och skriver mest för att inte somna med huvudet på skrivbordet.. Inte så sugen på att gå ut heller för vädret är tyvärr inte så strålande idag.. Kan inte gå och köpa godis heller för att jag numer inte tar plånboken med mig till jobbet (lämnar den hemma för att INTE kunna köpa godis så just idag vet vi ju att det funkar!).. Suck..

Imorgon blir det i alla fall amerikanska pannkakor till frukost (lovat att skämma bort Ida lite), sen ska det städas och till kvällen blir det middag och bio. Skulle ha bjudit Ida och Josefine på 3-rätters men nu har schemats ändrat lite så det blir sambomys imorgon! Kanske slutar på krogen istället för bio? Lite sugen på att festa börjar jag ju bli, hade så sjukt kul förra helgen! Ge mig mer :D

Kan inte ni hjälpa mig att övertyga Ida att det är dags för en utekväll? Lämna en inspirerande kommentar på hennes sida, snälla!


Nattsällskap :)

Fast nej, det var inte så trevligt som det kanske skulle kunna låta. mitt sällskap bestod nämligen i en mygga som inte bara har stört min sömn, den har dessutom lyckats ge mig tre mastodont-bett som kliar som aldrig förr. Det kändes som en lagomt bra start på min dag..

Nästa del av min dag var inte heller så bra, strömmen i vår lägenhet gick nämligen när jag skulle till och laga mat och behagade inte att komma tillbaka. Fick ringa hyresvärden som var här på tre röda och fixade det, tror han. vi får väl se vad länge det håller, har i alla fall lyckats laga matlåda så jag får väl vara nöjd.

Nu har jag snart bråttom till jobbet så slänger upp bilderna från min otroligt solskensfyllda dag igår och så hörs vi igen ikväll!!


Strawberry frappé och McDonalds-toast till frukost!

Bra gött i solen!

Utsikten från McDonalds-restaurangen

Lunchrasten spenderades vid en annan hamn

Med den godaste McDonalds-sallad jag någonsin ätit!

Hade även första kontakten med havet! Var dock jävligt kallt :P

Nu jobb, ikväll mys?

HELVETES JÄVLA HISS-FANSKAP!!

En vis man sa en gång att man faktiskt FÅR bli arg på döda materiella ting, och nu är jag arg! På en hiss!! Inte vilken hiss som helst, utan den värdelösa lilla skit hissen i vårt lägenhetshus som fått damp och ADHD och alla jävla bokstavskombinationer ni kan tänka er!! Dörrarna har fastnat i något konstigt jävla läge så de går upp typ 4-5 centimeter och sedan stängs igen, gång, på gång, på gång på gång och ja ni fattar vinken. Detta sker jävligt fort, hissdörrarna gnisslar givetvis nå djävulskt och självklart är det rätt så lyhört hos oss.. Så var det med den lugna och sköna tillvaron man har rätt till i sitt eget hem!!

Hade tänkt skriva ett sånt där "svävar-på-rosa-moln-för-jag-är-så-lycklig"-inlägg men det får fan vänta tills hisshelvettet har upphört!! Ska gömma mig under täcket och sova, bjussar på nåt mer positivt imorgon (för min dag har faktiskt varit underbar fram tills nu!!) !


Fet-tisdagen

Nu är jag hemma, ska kolla ett avsnitt av Greys och sen blir det sova för hela slanten!! Dagens vattengympa blev flyttad till imorgon så klockan ringer strax efter 6 imorgon..

Har glömt att berätta att jag hittade semlor igår!! Eller ja, typ semlor i alla fall.. De såg ut som semlor och brödet smakade semla, men istället för madelmassa så var grädden blandad med typ vaniljkräm. Var sjukt gott, men jag saknar mina säfsen-semlor :(



Nu, greys!!

PS. Jag hör hur Ida står inne på sitt rum med Ipoden i ören (och tinnitus-hög musik) och dansar framför spegeln :D Älskade sambo!! DS.

Wunderbar!

Vaknade av larmet klockan sex imorse och inser att Josefine smsat mig vid halv tre och bett om en rain-check från vattengympan. Överlycklig somnar jag om igen och vaknar vid åtta av att solen lyser upp hela mitt rum! Så otroligt vackert väder!! Slängde på mig bikinin och satt på balkongen till klockan var tio och det var dags att bege sig till gymmet..

Nu är jag hemma igen en snabbis och kastar i mig lite yoghurt innan jag börjar jobba klockan 13 :P Att sola och sen träna var verkligen en sjukt bra start på dagen, att jag sen har färska jordgubbar till min yoghurt gör verkligen inte dagen värre!! Nej, nu måste jag snart bege mig! Ha en bra dag allihopa!!

Säger bara en sak; UNDERBART!


Bilder från en ledig tisdag..

Här kommer bilderna från min lediga dag som utlovat :)






Har fler bilder men jag tror ni fattar poängen, stora vagnar, mycket färg, massor med folk!

Dagens shoppingresultat:


Från vänster till höger:
Jeans från Pull&Bear samt T-shirt från Zara
T-shirt från Mango med Disney-bitch på
Ryggen på T-shirten från Mango och en transparent med tigermotiv från Zara
Grymt skön oversized T-shirt från Zara
En av alla söta (och korta) partyklänningar som jag ska springa runt i så fort jag fått lite färg
Hudvårdsprodukter från Bodyshop och deras parfym Love
(som förresten luktar så sjukt gott och har fått pris av Cosmo som årets doft 2010)

Nej, nu ska jag försöka sova! Vattengympa med Josefine, de maltesiska maffia-fruarna och Vallda kvart i åtta imorgon bitti!!


Dagens sista bild är från mitt och Idas besök i Patchwill idag, unnade oss varsin daiquri :D

Jag och karnevalen

Först ska jag bara säga att jag var alldeles för trött för att lägga upp bilderna från i fredags som utlovat i söndags, var helt slut efter min och Idas middag så det blev bums i säng. Sen vill jag också säga att jag faktiskt försökte blogga igår men av någon anledning kom jag inte in på sidag. Vet inte om blogg.se har gjort om någonting igen men det funkade i alla fall inte. Bilderna från mitt mys i lördags kommer alltså här :


Med brittiska Cosmo kommer man långt
(Måste tillägga att Alexander Skarsgård var med som "This months hottie", de ni!

Njuter i båthamnen

En av alla tur-båtar

Den nedre bilden är till John Malm, han bad mig leta reda på någonting som skulle passa honom och vad kan passa den mannen bättre än en Captain Morgan-kryssning?!

Så, för att uppdatera lite: I söndags efter jobbet åkte jag och Ida direkt till Sliema och käkade Alla-Hjärtans-Dag middag på en kinarestaurang. Åt anka för första gången och det var verkligen svingott (eller ank-gott om man ska va noga)! Fick smmå pannkakor till istället för ris vilket också var lite intressant.. Vi köpte med oss varsin tårtbit och en munk att dela på som vi smällde i oss när vi kom hem innan vi somnade rätt så omgående båda två.

Igår gjorde jag inte många knop. Hade ju lite timmar att ta igen så det blev mest sova för min del innan jobbet. När jag kom hem vid nio hade jag som sagt tänkt uppdatera lite här men det gick ju inte så jävla bra. Började kolla på andra säsongen av Greys istället och plinkade lite gitarr :)

Idag har jag och Josefine varit på hotellet Le Meridien, där gymmet som vi går på ligger, och gått på vattengympa. Var skitkul, även om vi drog ner medelåldern en hel del. Instruktören var en tyska som hette Valda, och pratade verkligen tysk-engelska. Lät skitskoj! Hon skulle säga "korsa benen" och sa "crrrråås thi leegs" :D Fick hålla mig för skratt några gånger ja! Vi unnade oss en frukostdejt innan Josefine drog till jobbet och jag åkte till Valletta för att spendera pengar.

I huvudstaden, ja Valletta alltså, var det karneval vilket rubriken kopplar till. Tog massa bilder på alla otroliga vagnar, ska visa er senare ikväll! Kan tyvärr inte visa nu på en gång för kameran har dött och jag tror jag måste involvera min sambo i jakten på laddkabeln :P Hittade en massa fint också och en del av det fick följa med mig hem, visar de också ikväll!!

Nu ska jag ta mig en powernap för ikväll blir det affärtittning med Ida i Patchwill och kanske en drink eller två :)

10 minutes left

Nu är det bara 10 minuter kvar tills jag slutar!! Snart borde min kära sambo Ida komma springandes in genom dörren bara för att hon längtar efter att få se mig :D Kanske inte riktigt så, men förväntar mig lite av ett movie-moment! Hon kommer och möter upp mig och så ska vi ta bussen till Sliema för att käka en romantisk Alla Hjärtans Dag-middag :) Har man ingen man i sitt liv får man nöja sig med en vän, och jag tror faktiskt Ida är bättre än en man! Så jag hoppas ni får en trevlig kväll för det ska då vi ha!




PS. Min kära sambo skrev idag att hon funderar på att stänga ner sin blogg-verksamhet, vilket gör att jag har 1 blogg mindre att läsa om dagarna på jobbet. Så nu tycker jag att alla går in på hennes blogg (som btw är skit rolig!) och gör uppror mot detta förestående avskaffande! DS.

Indien-packning

Besökte precis kusinens blogg där jag blev uppmanad att tipsa om packning inför hennes stundande Indien-resa (I've been there you know..). Första reaktionen var "Haha och hon tror jag kommer ihåg vad jag hade med mig?!" Faast, nu när jag tänker efter så gör jag nog det! Började skriva en kommentar på hennes blogg men den blev så jävla lång så det fick bli ett inlägg här istället (har ju inte alltför mycket att göra på jobbet så varför inte?).

Ett genomgående tips, detta gäller inte Indien utan alla länder dit man åker för att till exempel shoppa eller där allt är svinbilligt så man oundvikligt KOMMER shoppa: Ta med kläder du kan slänga om du skulle hitta roligare kläder när du är där! Jag hade till exempel med mig ett par urtvättade men ändå sjukt sköna linnebyxor från Sverige som byttes mot ett par haremsbyxor på plats. Bra bh och sporttopp är ett måste för underkläder finns det inte alltför mycket variationer av i Indien.. Åh, nånting som jag glömde var tvättmedel som man kan ha i kallt vatten vid handtvätt. Kommer dock inte ihåg vad det heter.. Tur för mig att Maria hade varit lite mer förberedd :)

Nej, här nedan följer en lista på vad jag hade med mig, typ (håll till godo kusin!):
  • Linnebyxor
  • Korta Shorts
  • 4-5 linnen/T-shirtar
  • 1 långärmad T-shirt
  • 1 tjockare hoodie
  • Bra sandaler
  • Slitna gympadojjor (de sa jag också hej då till där nere)
  • Sovsäck (rekommenderar dock sidenlakan, tar mindre plats och risken för kyla är liten)
  • Uppblåsbar kudde
  • Ögonbindel
  • Underkläder
  • Tights
  • Skjorta (sjukt skönt att ha om man till exempel bränner sig i solen)
  • 3-4 bikinisar (ha i alla fall mer än 1 så du kan byta)
  • 1 kort kjol
Sen hade jag ju med mig Mp3-spelare, någon bok, en jävla massa tabletter av olika slag, skavsårsplåster (!!!) och massa annat smått och gott. Men försök att bara ha ryggsäcken typ max halvfull när du åker dit för ajg lovar den kommer vara full i slutändan ändå :) Och du, sopsäckar och packtejp för att packa in väskan när ni flyger. Det är sjukt vad mycket de slänger med väskorna på flygplatser. Fastnar en rem eller nånting sånt kan det sluta med att all din packning ligger på bagagebandet, utan ryggsäck! Var typ det jag hade med mig i stora drag tror jag.. Det var i alla fall en grym resa och Kusin ni kommer få så jävla roligt!!

CRAAAAZY

Förlåt för dåliga uppdateringar under gårdagen men jag fick lite mer fullt upp än vad jag hade räknat med:

Vid tolvtiden fräschade jag till mig och drog mig ner mot stan. Köpte färska jordgubbar, yoghurt-glass, brittiska Cosmo, lite choklad och så satte jag mig vid vattnet och mös med enligt mig en riktigt lyx-frukost :) Var så sjukt skönt, solen sken och det var faktiskt riktigt varmt, kikade lite på båtarna som gled förbi och tjuvlyssnade på en och annan svensk turist som gick längs promenaden. Nästintill idylliskt skulle jag vilja påstå! Satt där en rätt lång stund och inväntade samtal från Borlänge, visade sig att hon njöt i solen på eget håll så vi ändrade planerna lite och bestämde att vi skulle gå och träna vid åtta-tiden istället (hade ju planerat att bara gå dit och skriva in mig mitt på dagen och sen gemensamt kika runt lite på stan).

Så, jag fick vara mitt eget bästa sällskap och gick och kikade i lite affärer. Hittade Idas present så den är gömd i lägenheten (men säg inget om det till Ida!) och käkade sjukt god lunch. Tog bussen till Lidl och storhandlade lite och sen var klockan helt plötsligt halv sju innan jag kom hem :P Power-napade, drog på mig träningskläderna och så var det bara att hoppa på bussen mot Les Meridian.

Efter ett sjukt bra träningspass (kommer stortrivas på detta gym!) var jag jävligt trött när jag kom hem. Skulle precis hoppa in i duschen när det pep i mobilen. SMS från Felicia och så stod helt plötsligt utgång på schemat :D Hade så jävla roligt och på nåt jävla höger lyckades jag bli rätt så alkoliserad! Var en grym kväll med fördrinkar, fest, karaokebar och efterfest :) Kom hem tjugo i sex imorse och började jobba vid tolv så lite sliten måste jag erkänna att jag är.. Fast verkligen inte bakfull, bara lite trött.

Har tyvärr inga bilder från själva utekvällen men slänger upp nån ifrån min dag på stan senare ikväll.

Glad alla-hjärtans dag allihopa! Ska fira den med middag tillsammans med min sambo :)
Hur ska ni fira?

Slö-lördag

Haha Ida är inte så kick-ass som man skulle kunna tro. Vi var hemma igen vid tre-tiden ungefär, både jag och Ida höll på att somna och filmen var värdelös så vi knallade hem istället :) Gör mig absolut ingenting, är äntligen utvilad för typ första gången denna vecka!!

Nu ska jag göra mig iordning, gå ner till stan och möta upp Josefine. Ska försöka leta reda på Idas present igen, och så var det ju det där med att skriva in mig på gymmet :D Ha en bra lördag allihopa!!

Det kallas gourmet

Klockan är nu halv tolv, jag och Ida har precis ätit middag alá Camilla och nu gör vi oss klara för en helnatt med film hos Josefine och Pelle. Blev inge utgång, men mys i alla fall! Jag klagar inte, är sjukt trött ändå så det ska bli skönt att bara gå ut i mjukisarna, umgås med roliga människor, snacka skit och kolla film. Och lära känna alla lite bättre, för än så länge har vi bara festat tillsammans :) Ida lever ju lite on the wild side för hon planerar att gå direkt från Josefine till jobbet imorgon klockan åtta, är imponerad över min sambo.

Själv ska jag ta det jävligt lugnt imorgon, städa, skirva in mig på gymmet och gå på stan med Borlänge (som är samma person som Josefine om ni inte hängt med på detta tidigare). Har dock absolut inga pengar till kläder, så får nöja mig med gymkortet. Ska nog även införskaffa Idas födelsedagspresent imorgon (vet att hon inte fyller för än i april), såg den idag och den bara skrek Ida, klart som fan jag inte hade nog pengar med mig.. Jaja, bara att hoppas den är kvar imorgon och att den verkligen är så pass Ida som jag fått för mig :D

Slägger upp en video på min matlagning också, Ida tycker det är bra terapi för min filmkamera-skräck :D


Det slutade givetvis med gourmetmat:

Gott va?

Skjut mig..

Vill inte gå upp, vill inte lämna sängen förrän någon kommer hit, klär på mig och ger mig världens bästaste jävla matlåda man kan tänka sig.. Sjukt omotiverad idag, hur fan nu det kommer sig.. Det är ju trots allt fredag, oh happy day liksom.. Drömt sjuka drömmar inatt = knappt någon sömn = vaken lik förbannat sedan halv nio = huvudvärk = jävligt bra start på dagen..

Nej mamsen, inte steg 2 ännu, men jag kommer dit :) Imorgon är jag ledig och Ida är inte hemma så då kan jag plinka gitarr hela dagen :D Håller på att lära mig "Hurt" med Johnny Cash, inte alltför lätt men det ska gå!

Soko

Satt och kollade tillbaka på inlägg från när jag precis hade startat den här bloggen i november 2008 (kan inte fatta att jag haft den så länge, helt sjukt!) och självklart blev jag påmind om en massa dum skit som satte griller i huvudet.. Man ska inte kolla bakåt, det finns inget att göra åt det som finns där i alla fall. Det som är gjort är gjort, that's it. Jag ska vara glad för all skit som varit för det har gjort mig till den jag är och det har tagit mig hit där jag är idag och jag kan ärligt säga att jag mår skit bra! Ångrar inget, finns ingen anledning.. Så, nu har jag fått det ur systemet också..

Hittade en del bra också, till exempel bruden i videon här nedanför. En bitter liten figur som kusin tipsade om då och självklart fastnade jag direkt. Lyssna på den, den är riktigt bra. Lite komisk faktiskt :)



Imorgon är det jobb 13-22 igen, sen ska jag äta sambo-middag på restaurang och efter det tror jag (läs hoppas jag!!) att Josefine hänger med mig till Pachville så vi kan svänga våra lurviga och glädjas åt att vi är lediga på lördag! Vore skitkul så jag hoppas på det! Nu ska jag organisera min dator, kolla lite gitarrklipp och sen blir det sängen, måste gå och köpa nånting till lunch imorgon så kan ju inte direkt sova till tolv :P

Förresten, har hittat min andra tatuering (eller tredje om man ska vara noga)!! Det blir en text till, på svenska, och jag ska sätta den mitt på höften. Så den bara syns när jag har bikini eller underkläder på mig. Har fått för mig att det kommer bli skitsnyggt, är inte riktigt redo för att börja skriva på armarna och jag vet inte om denna text skulle passa på revbenen.. Jaja, det kan ni få vara med och rösta om när jag har lyckats hitta rätt typsnitt och bokat tiden!

Kram på er!!

Träningsabstinat

Hm, här ligger jag och grinar till ett avsnitt av grey's och bara väntar på att klockan ska bli jobb (läs 13.00).. Kommit på att jag har alldeles för mycket fritid här på Malta och ska nog ta tag i träningen igen.. De flesta på jobbet tränar på Hilton vilket kostar 55 euro i månaden men det kan det nog fan vara värt. Saknar ju faktiskt gymmet ordentligt, och riktigt trött på att ligga i sängen redan :) Ska ju vara fit inför Beach 2010 och att gå på promenader vareviga dag är ju faktiskt riktigt tråkigt!! Ska försöka byta lite pass så jag är ledig imorgon, lyckas jag med det ska jag fan skaffa mig ett gymkort! Fast, kanske kommer behöva lite sponsring mamsen ;)


Där ute på hörnet på Besedo-våningen sitter jag och resten av min avdelning :)

Nu ska jag göra mig klart för jobbet!

Bedtime

Blev inge Greys, har kollat på Sherlock Holmes och har ni inte sett den än så tycker jag att ni ska göra det!! Klarade mig ända tills efter lunch innan jag "våldtog godismaskinen" som Slemmo uttryckte sig :) Unnade mig en snickers för hungern hade inga gränser idag.. Vi äter ju liksom bara ordentlig mat en gång om dagen så det är ju inte så konstigt att jag är hungrig egentligen, tror fan inte jag fått i mig mkt mer än 1000 kalorier idag trots min snickers (och okej jag erkänner lite chips)!

Imorgon blir det nog köpelunch nånstans ifrån, är trött på matlåda redan.. Matlåda har aldrig riktigt varit min grej, har det efter pappsen :P

Nej, nu ska jag för en gångs skull försöka sova innan klockan 24! Gonatt på er!!

Ack så fel

Här trodde jag att jag hade bråttom till jobbet för att förbereda Superfrågor och chattspel men icke, har inte ens chatten idag :P Det har blivit en liten miss på jobbet, de har anställt en person för mycket (mig alltså) om man ser i förhållande till mängden jobb som finns just nu. Så, som idag, går vi två stycken på samma pass. Nadia har chatten och jag, ja jag sitter mest på rumpan.. Ska gå och råna godismaskinen här på jobbet nu, min pizza som jag tänkt käka till frukost smakade lite mystisk så jag blev alldeles för nojig för att äta.. Och nåde den som dömer mig, det är ju faktiskt Lill-lördag (lördag=godis)!

Haha, bytte förresten om i ungefär samma ögonblick som jag gick utanför dörren. Nackdelen med fri klädsel, det finns så mycket att ha på sig!

Mittwoch

Snart börjar jag få bråttom till jobbet, jobbar 12-21 idag och har därmed också lunch-chatten på bertil.com. Känns lite mer lagom med 2 timmars chatt mitt på dagen än 4 timmars chatt det sista man gör på kvällen faktiskt! Har precis lyckats färdgiställa dagens matlåda; Vårrullar med nudlar stekta i grädde och soya med kokta grönsaker till, låter inte helt dumt va?

Äh, har nog egentligen inget vettigt att skriva om idag för det enda som händer är jobb, och sen ikväll när jag har 2 hela timmar utan Ida ska jag sträck-kolla på Greys Anatomy tills hon kommer hem :) Ida-fisen är förresten ledig på torsdag så då har hon en HEL DAG utan mig, hur ska det gå?! Haha, hon lyckades ju inte lokalisera paketet igår så det är väl i och för sig någonting som kan hålla henne sysselsatt ett tag :) 


Har min Diesel-tröja och Acne-jeans till jobbet idag

Hoppas ni får en bra lill-lördag!!

Good morning Sunshine!

Eller inte.. Skulle mycket hellre ligga kvar i sängen en dag som denna men icke då, klart som fan vi ska jobba! Vet egentligen inte varför jag hellre skulle ligga kvar i sängen heller, känner helt enkelt inte riktigt för att kliva upp bara..

Ida är på jakt efter ett paket som Carina skickat ner till henne.. Hon har absolut ingen aning om var postkontoret ligger så vi får väl hoppas att det går bra :) Hade tänkt och bli med först men jag orkade helt enkelt inte, var hurtig nog igår :P Håller på att laga matlåda och laddar ner ett avsnitt av Make it or Break it, förhoppningsvis kommer Ida hem i tid så vi hinner se det innan jobbet :D Nej, nu lär jag passa upp riset lite!!

Hoppas ni får en bra dag, jag ska då ändra inställning om denna dag alldeles, alldeles strax!

Jobbdag 1 avklarad

Är slut i huvudet som fan, haft huvudvärk mest hela dagen vad fan nu det beror på.. Tycker inte om att ha ont i kroppen som jag inte kan förklara. Har inte sovit speciellt dåligt inatt, har fått frisk luft (orkade faktiskt ut på min promenad) och det kan verkligen inte vara vätskebrist med tanke på att jag druckit lite drygt 2,5 liter vatten idag. Kan man kanske få huvudvärk av att dricka för mycket vatten? What do I know? Gillas i alla fall INTE!

Har fortfarande fem jobbdagar kvar den här veckan, vilket suger lite grann.. Men men, på onsdag är det Public Holiday här på Malta vilket betyder dubbelt betalt för mig så ska inte klaga. Har faktiskt riktigt roligt på jobbet också, skrattade nästan så jag grät idag när Jens förklaring av nånting jag inte längre kommer ihåg spårade ur som fan, och Anders lyckades misstolka denna förklaring ännu ett snäpp värre!!

Ja så denna vecka kommer mest kantas av jobb.. Kanske ska försöka få med mig någon att se Sherlock Holmes i veckan, passade inte Ida och är inte sjukt sugen på att gå själv.. Vet ni förresten? De har pauser här mitt i filmerna, kisspaus på typ 5-10 minuter nånting. Lite udda kanske? Nej, nu ska jag kolla ett avsnitt Greys Anatomy, har börjat om från första säsongen :D


Ida, Borlänge och våran gigantiska förfest-pizza med barbequesås på, var gott som fan :)

Carina, angående graden av renlighet i ert hem; Det KAN ha att göra med att Ida numera bor med mig i ett helt annat land :) Jag resonerar såhär; Så länge hon håller skiten på sitt rum rör det mig inte i ryggen (och hon resonerar likadant angående mitt rum!)..


Vettig konversation

Camilla Ekehov: har du mat?  
Ida Selemo: nopp
Camilla Ekehov: fan
Ida Selemo: godis
Camilla Ekehov: aldrig!
Camilla Ekehov: beach 2010  
Ida Selemo: skoja bara
Ida Selemo: du e smal som en kroka!
Camilla Ekehov: kroka?
Ida Selemo: kraka
Ida Selemo: krax krax
Camilla Ekehov: kraka? vad snackar du om?
Camilla Ekehov: kråka?
Ida Selemo: haha, ja!
Camilla Ekehov: hahaha
Ida Selemo: krax krax
Camilla Ekehov: sötnöt
Camilla Ekehov: nu ska jag ladda inför denna jävla chatt..
Ida Selemo: lycka till
Camilla Ekehov: thanks


Tilläggas ska kanske att vi sitter på jobbet typ 25-30 meter ifrån varandra på Spark (typ av MSN) :P

Pös-söndag

Nyss hemkommen från fyra tuffa arbetstimmar i chatten, är helt slut! Kan i och för sig ha att göra med bristen på sömn och mängden alkohol som konsumerades igår.. Inte bra för beach-kroppen det här inte. Jaja, tänker börja morgondagen med en promenad, alltid bra för att lätta lite på samvetet :P Lovade ju inatt när jag kom hem (varför man nu får för sig att blogga när klockan är fyra på morgonen och man nyss kommit hem från krogen vet jag inte) att jag ska lägga upp en video idag och självklart tänker jag hålla mina löften. Det är inte vilken video som helst utan ett filmbevis på vad min sambo tvingar mig uthärda. Om hon någonsin klagar på mitt gitarrspelande ska jag visa henne denna film!!



PS. Hörseln är tillbaka, ska nog lyssna på min kusin och ta med öronproppar nästa gång. DS.

PS2. Ida har städat sitt rum, det är det hon har för sig på filmen faktiskt DS.

PS3. Tycker det är skitroligt att ni kommenterar så fortsätt med det!! DS.

Döv

Fy fan vilken jävla utekväll!! Har haft så otroligt roligt så det finns faktiskt inte! Hamnade på ett födelsedagskalas som ägde rum på en nattklubb. Markvåningen var allmän, andra våningen var VIP och tredje våningen, där vi festade, var typ VIPs VIP :D Såg inte bara 1 utan 3 snyggingar som lätt skulle kvala in på tio-i-topp-listan, vilket verkligen inte är illa för att vara Malta! Fick dock bara min Ida med mig hem vilket iofs är bra nog :) Hur som, har blivit döv på höger öra.. Hoppas att det bara är temporärt och på grund av tinnitusen men som det är nu så hör jag faktiskt ingenting på det örat. Sista halvtimmen på klubben så hörde jag inte musiken överhuvudtaget.. Hoppas verkligen bara att hörseln är tillbaka imorgon! Har varit med om att tinnitusen blivit värre när jag varit ute på krogen eller på konsert hemma i Sverige, men aldrig att hörseln har försvunnit helt såhär.. Jaja, håll tummarna för det bästa!!

Nu ska jag försöka sova, får lov att hoppa in och jobba 17-21 imorgon så kan behöva lite skönhetssömn! Ska förresten bjussa på lite bilder och ett filmklipp imorgon, you just wait and see :D

Ofrivillig utflykt..

Jag och Ida i ett nötskal.. Har sedan typ två veckor snackat om att vi ska åka till Lidl och verkligen bunkra mat, eftersom det är rätt så dyrt på de lokala Supermarkets som ligger härikring. Visst, hoppade på bussen och det enda vi egentligen visste var att vi skulle till en stad som heter SanGwann och att Lidl skulle ligga typ 50meter från där bussen stannar. Vi hade däremot ingen koll på var SanGwann låg eller vad länge vi skulle sitta på bussen.. Slutade med en bussutflykt som tog oss ungefär 1 timme istället för ungefär 15 minuter :P Som sagt, jag och Ida i ett nötskal:



I alla fall, när vi hade åkt till slutstationen, pratat med busschauffören (som verkligen skrattade ut oss) och var påväg åt rätt håll så helt plötsligt nästintill skriker Ida "Där är det, där är Lidl!!" . Kändes lite grann som i Sällskapsresan när de har hittat Peppes Bodega :D Storhandlade, käkade mat i Sliemma och åkte hem och sov i 1,5timme. Så jävla värt!

Nu är vi båda klara för utgång, väntar på att Josefin a.k.a Borlänge ska komma så vi kan börja förfesten :D Hoppas ni har det otroligt bra!!

Hard work work..

Har 3 minuter kvar på mitt jobb-pass och jag kan ärligt säga att jag suttit på rumpan och gjort mest ingenting på hela dagen :P Men men, nu väntar en myskväll med Slemmo, middag och bio står på schemat :) Imorgon blir det storshopping och sen kalajs på kvällen, är tydligen konserter hela helgen så nånting kul ska vi nog hitta på imorgon!! Hoppas ni har en bra fredag och att ni får en riktigt bra helg!!

Miss på jobbet?

Ja, som ni vet så har ju både jag och Ida lyckats klanta oss lite på vårt nya jobb; jag med kattbajset och Ida med ketchupflaskan förra veckan. Kollade runt på aftonbladet igår och hittade en video som verkligen är värre än både lite kattbajs och ketchup på heltäckningsmattan. Har ni gjort bort er på jobbet? Det kunde varit värre säger jag bara:


Guitar Hero

Yey, älsklingen är införskaffad! Köpte en gitarr idag och jag älskar den redan! Önskar att jag kunde lära mig allt på bara 5 minuter, men antar att jag kommer få slita med detta ett tag innan ackordena sitter :P Kommer plåga Ida tills öronen blöder är jag rädd, fast egentligen tror jag hon gillar mig med min gitarr :D Den passar mig nämligen förträffligt bra, se vad snygga vi är tillsammans:

Kommer bli grymt, ska träna varje dag :) Mamsen skickade ju ner en nybörjar-DVD med instruktioner så det ska nog gå bra!

Slänger upp lite bilder från min och Idas promenad idag:

Bara goda nyheter idag förresten, fick reda på att Daniel och Arvid kommer och hälsar på i april!! Ska bli så sjukt kul att få hit mina favoritpojkar!! Hoppas Kalle blir med också, skulle vara sjukt kul: Jag, Ida och grabbarna! Är verkligen svintrött så ska sova nu, tror jag ska bädda ner gitarren här bredvid..


God morgon!

Fy fan så härligt, sitter ute på balkongen i solen med datorn i knät och kunde inte ha det bättre! Klockan är knappts tio än och det är riktigt skönt varmt redan!! Älskar det här, nånting ni aldrig kommer få höra mig klaga på det är värmen, börjar jag klaga på den då är jag fan sjuk och då är det dags att åka hem!!

Ida ligger fortfarande och sover, vi skulle egentligen ha gått upp vid nio och varit nere på stan vid det här laget men egentligen så är det ju ingen stress.. Ingen av oss börjar förrän tolv och vi ska ju bara hämta ut pengar och köpa lunch, kan ju inte ta alltför lång tid.. Tror jag ska duka fram frukosten ute så kan hon inte motstå att gå upp ur sängen :D


Nyvaken? Lite kanske..

Hoppas ni får en skitbra dag! Det tänker jag ha, ska ju köpa min gitarr idag :D


Lill-lördag

och den spenderas hemma i sängen :P Har precis käkat kvällsmacka med philadelphia (eller hur fan det nu stavas?), skinka och paprika. Lätt godast på mackan just nu! Är helt slut och ser ut därefter, tänkte bjussa på lite bilder jag tog tidigare när jag hade tråkigt men Ida talade om för mig vad sliten jag ser ut och då blev jag blyg.. Får lägga upp lite bilder sen när jag är piggare! Kan förresten slänga upp en sen i lördags när vi var och käkade, blir sjukt hungrig när jag kollar på denna fastän jag precis ätit :P


Mat, mat, mat..

Nu blir det "Make it or Break it" innan sovdags.. Ska ner på stan innan jobbet imorgon och lösa in våra lönecheckar, köpa lunchmat och införskaffa min gitarr :D Ska pina Ida dag och natt med mitt klånkande!!

Puss på er!


Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte...

Kul, håller jag inte på att bli förskyld så säg? Inte så konstigt egentligen för 2 av tjejerna jag jobbar med är sjuka, Anders som är min "chef" trodde han hade feber idag på jobbet och avdelningen bredvid vår har haft allmän personalbrist på grund av sjukdom hela veckan.. Fan, orkar inte vara förkyld IGEN! Trodde jag hade haft min dunderförkylning för vintern.. Nu är det iofs vår här nere vilket brukar betyda förkylning om jag är hemma i Sverige så. Aja, nu ska jag inte ta ut mig alltför mycket innan jag ens blivit dunderförkyld. För tillfället är det bara huvudet och halsen som ger mig ett litet helvette.

Jobbar delad tur idag skulle man kunna säga på grund av sjukdomarna på jobbet. Skulle egentligen jobbat 7-6 idag men istället blev det 7-12 och 18-22. Får väl skylla mig själv för jag anmälde mig frivilligt. Ska ha chatten ikväll så ni får väl kika in och säga hej och liva upp stämningen lite! Det är ju egentligen det som är mitt jobb men känner mig inte alltför jävla livlig just nu.

Nej, nu ska jag gå tillbaka till att sova. Har beslutat att bekämpa den här förkylningen-to-be med mycket sömn och vitaminer :) Förresten, jag hoppas ni har kollat in Idas matlagningsvideo? Den är underbar och ligger på hennes blogg, skrattar varje gång!

PS. Annacarin, jag säger bara gört!! DS.

Kvällsbestyr

Sov som ett barn i två timmar efter jobbet idag och hade nog fortfarande sovit om det inte hade varit för tomrummet i vårt kylskåp. Var bara att kliva upp vid sex för att stressa till affären och handla inför morgondagens matlåda; Kyckling med ris och stekta grönsaker serverat med sötsur Uncle Bens-sås. Vet att det inte räknas som matlagning egentligen att använda fusksås men va fan, tänker verkligen inte bli överambitiös vad gäller matlagningen. Nån måtta får det fan va.. Och så länge magen (och Ida) är nöjd så är jag nöjd :)

Haha, Ida sa precis från köket att hon tycker jag är smart bara för att jag inte värmde såsen idag utan räknar med att den värms i micron imorgon. Mm, skitsmart är jag!!

Har hunnit med att duscha, laga maten och socialiserat lite med min sambo. Nu ska kvällen avslutas med Greek och "Make it or break it" som är ny i serietittar-programmet, inna det är dags för min skönhetssömn. Ber till Gud att jag får sova mer än två timmar inatt (är dock lite av en ateist så jag räknar inte direkt med att få mina böner hörda..).. 


Sömnlös i Msida

Hujjeda mig vad jag ska sova middag nu! Sömn mellan 4.30 - 6.30, skjut allt som heter tinnitus, onödiga organ, dumma tankar och kalla nätter..



Cook-along

Mm, om jag hade varit Ida nu så hade ni fått se en matlagningsfilm, men då jag blir lite skygg så fort en digitalkamera förvandlas till en filmkamera får ni nöja er med bilder! Har nämligen lagat middag och matlådemat och det blev riktigt jävla skit gott, så här får ni (trumvirvel!)... Dagens Mat-tips! Kanske kan bli ett återkommande fenomen :)

Pasta med bacon i tomat- och gräddsås
Det här behöver du (ca 3 portioner)

  • 1 paket bacon
  • 1dl grädde
  • 1 burk krossade tomater
  • Svartpeppar
  • Chilipulver
  • Pasta
  • Solrosolja

Sätt på en stor kastrull med vatten och sätt på stekpannan. Klipp baconen i lagom stora bitar och stek i teflonpanna utan tillsatt fett. När vattnet kokar lägger du i spaghettin eller annan pasta.

När baconen har fått önskad konsistent (smaken är som baken) tillsätter du grädde och krossade tomater. Rör ihop och låt puttra lite, krydda med svartpeppar och chilipulver, du bestämmer själv styrkan. Tycker man om stark mat rekommenderar jag att ha i lite (med stor betoning på lite!!) Sambal Oelek.

(Oj, blev visst lite sned.. Aja skitsamma..)
När pastan är lite aldente häller du av vattnet och i med den i såsen. Rör ihop och låt puttra någon minut, sedan är det klart för servering!!

Billigt, snabbt OCH gott!!


Pengakrävande tidsfördriv

Kom innanför dörren för ungefär en kvart sedan, då hade jag varit borta i exakt 12 timmar :P Känner att den här dagen fick vääldigt många timmar helt plötsligt.. Jobbade 7-16, gick jätte bra! Hade kundservicen över telefon själv för första gången och det var hur lugnt som helst! Alltså det ringde ju, men jag hade full koll :) Blev dessutom bjuden på lunch av Jens (hade med matlåda åt honom förra veckan så vi kvittade det mot en lunch ute, bra deal va?) och vi gick på en restautang nere vid vattnet med Anders som sällskap. Var riktigt skönt att komma ut från kontoret för självklart har det varit kanonväder idag på dagen..

Efter jobbet gick jag direkt ner på stan. Skulle egentligen bara köpa ett par tygskor och en väska, slutade med ett par tygskor, tre T-shirtar och en BH, och självklart ingen väska :P Önskar att de kunde smälla upp ett HM eller nåt liknande lågpris så hade det bara varit och köpt en, men här är det liksom Zara, TopShop, Mango och liknande affärer och väskorna är verkligen inte svinbilliga. Mamsen, du känner inte för att skicka ner någon av mina väskor :D ?

Gick förbi mataffären på vägen hem och inte dök det upp någon inspiration än då.. Carina, skicka lite goda recept på vad som helst, ska ju trots allt göra 7 olika rätter i veckan helst :) Du kan skicka dom till Idas mejl så får vi skriva ut dom på jobbet :)

Ja förresten vet ni vad? Med min vanliga tur så började det spöregna när jag var inne på mataffären så jag har varit dränkt katt idag igen.. Suck.. Varför kan inte solen skina på mig för? Bara mig helst!

Dagens fynd:


Skitskön grå-grön, tunn, lite längre "farfars-tröja"

Halvt transparent T-shirt med tryck

Utan tvekan en av de skönaste T-shirtarna jag nu äger :)

Alla tre är köpta på Zara som nu är den nya favoritaffären! De här tre hittade jag dock på rean för tyvärr är det inte alltför billigt att handla för ordinarie pris där.. Jaja, snart får jag ordentlig lön så då kan jag nog shoppa ändå :) Har på mig jeansshortsen jag köpte sist jag var där också, de är fan sköna att mysa runt i.. Åh, ska förresten köpa gitarr på torsdag! Om jag orkar lösa in min check på den här månadens lön innan jobbet vill säga..

Matinspiration

Jag vill ha tips omgående på vad jag ska laga för mat i veckan! Har kollat runt på olika matsidor men det är liksom inget som riktigt faller mig i smaken.. Hjälp behövs snarast, annars får vi leva på kakor och choklad den här veckan! Är väl iofs egentligen det jag helst av allt skulle vilja äta just nu..

RSS 2.0