2 dagars!

Nu är jag hemma efter en sväng på stan, vi håller på att göra oss klara för fullt här hemma inför avskedsmiddag och utgång :) Är en tjej på Idas avdelning som ska hem till Sverige på training i 2 månader och det förtjänar ju kalajs så varför inte? Ska dock ta det lite lugnt idag, har fortfarande inte sovit mer än 3 timmar det senaste dygnet och imorgon blir det jobb 8-17..

Har haft en sån jävla toppenhelg såhär långt så humöret är verkligen på topp! Ska käka middagen på ett steakhouse så ikväll blir det en redig köttbit och gott att dricka till. Hoppas de har potatisgratäng, är så sjukt sugen på potatisgratäng!!

Hoppas ni får en bra kväll!! Hej!

Kommentarer
Postat av: Faster

Hoppas det blev en god middag. Fast pot gratäng kanske är svårt att få "därnere".

Anna har nu fixat vasan oxå. Bara cyklingen kvar nu då.

Hon hävdar ff att Lidingö var värst. Som tom faster fixade. Ok, inte på era tider. Men att jag ens kom runt. De va nog ett mirakel.

Ha de så bra, kram.

2010-02-27 @ 23:17:49
Postat av: mamsen

den där genen ja ... hoppas att maten smakade bra o att det blev en trelig kväll !

i em kommer gulleponken o hälsar på ! Öppnade ett paket med bokreaböcker jag beställt - bl a en bok med 1001 låtar man måste höra innan man dör eller nåt sånt som Micke fick igår kväll så nu har han nåt o gå igenom !!! Till pappa o mig blev det boken rensa o röj som Maria kollade igenom o gick igång på ! Får se om den hunnit ändra på oss när du kommer hem nästa gång ... i lastbil ... eller kanske pråm ...

Pussar i massor från oss

2010-02-28 @ 11:08:29

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0