Repris

Jag har gjort det igen.. Igen för typ femtioelfte gången.. Beställt nånting som jag inte riktigt har råd med eller egentligen behov för. Fasikens också!! Kan slänga upp en bild men jag är inte riktigt säker på att den här klänningen kommer sitta lika bra på mig som på modellen så ni får nöja er med ett kort på klänningen när den kommer! Usch.. Men man kan se det som en liten tröstpresent till mig själv eftersom att jag ska flytta hem nu snart! Fast, jag kommer definitivt INTE ha någon användning för den i Fredriksberg det är då klart!

I am the Drover

Haha, var chaufför igår och kände mig verkligen som en riktig raggare :) Har nämligen fått låna en mazda av bror som avgasröret är liite trasigt på, låter som en riktig racer när jag kommer! Vilket jag iofs tycker om, påminner mig om golfen! Gud så jag saknar den bilen! Varför sålde jag den för egentligen?!

Idag så bär det av till Fredriksberg, ska ha en hel helg med familj, sol och sommarstuga! Är faktiskt inte det minsta avundsjuk på er som ska gå 11km Branca, fy fan för att shotta 3cl sprit i 11 kilometer i stekande sol.. Ska försöka hålla mig nykter till midsommar, iallafall nykter med modifikation (nån cider för sällskaps skull är helt OK). Jag vet inte varför men på senaste känns det som att alkoholen bara har inneburit drama, och det är verkligen något jag kan klara mig utan just nu!

Jaja, helgen var det! Ska fira mors dag imorgon och bjuda mamma på en jätte god efterrätt, samma som jag gjorde på min födelsedag förra året. Den är verkligen somrig och god, inte alls för söt fastän det är marangänger i. Så har ni idétorka till sommarfesten så får ni ett tips här, mycket kan man förbereda i förväg dessutom!

Antal portioner: 4

Ingredienser:
225 g färska hallon
25 g florsocker
6 msk Vinsanto eller Muscatell (dessertvin)
250 färska jordgubbar
3 msk balsaminvinäger
3 dl vispgrädde
1 påse krossade maränger


Tillagning av recept:
Blanda samman hälften av hallonen med florsockret, 3msk vin och 1,5msk balsaminvinägern i mixern. Sila såsen och skopa den i fyra glas eller dessertskålar.

Rensa och skär sedan ner hälften av jordgubbarna i tärningar. Ställ åt sidan. Skär ner resten på längden och lägg ner i skålarna. Häll en tesked balsamvinäger över varje skål. (Såhär långt kan man göra i förväg)

Blanda samman de tärnade bären, de krossade marängerna och resten av det söta vinet. Vispa grädden. Skopa den över fruktlagren och tillsätt de resterande hallonen. Servera svalt inom en timme.


Hur gott som helst :)

Änglar och Demoner

Måste bara säga innan jag ska sova att shit vilken bra film det där va!! Älskade den från början till slut och satt på helspänn hela tiden! Robert Langdon är en underbar karaktär och Tom Hanks är underbar i rollen! Jag är skitnöjd!! Saken är den att boken alltid kommer att vara bättre, böckerna är alltid bättre än filmerna men man måste se dom som två olika saker och inte jämföra den ena med den andra.. Iallafall, se den!!

Nu är det tack och gonatt som gäller!!

Bio ikväll?

Fasikens vad skönt det är med sovmorgon! Det borde man ha varje dag hela veckan! Inte för att jag skulle få så mycket gjort men man får ju prioritera :P Nu ska jag ta mig en promenad upp till Jennie, var meningen att jag skulle ha åkt till Falun och hämtat brors bil men det blev flyttat till eftermiddagen istället. Hoppas Jennie har frukost att bjuda på, jag är svinhungrig..

Ikväll blir det nog förresten bio, vill se Änglar och Demoner för det har jag inte hunnit med ännu.. Hoppas ni får en bra dag allihopa, nu ska jag ge mig ut i regnet!

Champions League

Är det bara jag som har varit vaken halva natten på grund av orkanstormen som har drabbat Ludvika inatt? Trodde det skulle vara rubriker om ovädret i Expressen när jag kom till jobbet imorse men det fanns inte ens en liten notis! Jag har sovit så dåligt så jag var tvungen att gå till jobbet en timme senare än vanligt och gå hem en timme tidigare bara för att få sova ikapp lite grann :P Skönt det är med flex ibland :)

Ja så som sagt har det varit en rätt slö dag, somnade som en stock när jag kom hem från jobbet och missade träningspasset med Daniel. Körde bröst och triceps i min ensamhet istället. Vilket iochförsig inte gick så jävla bra men jag kan ju iallafall säga att jag har varit på gymmet idag!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska göra mig iordning och gå till Lobbyn (som numera är det officiella namnet på vår bar på hotellet) och kolla på Champions League-finalen med alla fotbollsnördarna :) Kommer ihåg när jag gick i nian på Fredriksbergsskolan och skulle imponera på alla killar med mina fotbollskunskaper så jag satt och kollade på varenda sketna Champions League-match.. Det var på den gamla goda tiden det!

Nästa vecka så ska jag iväg på nåt riktigt riktigt roligt men jag kan inte avslöja vad det är ännu, ni får helt enkelt vänta och se! Hoppas ni får en bra kväll!!

RIP Gullan

Gullan Guldfisk avled idag, tisdagen den 26 maj 2009 klockan 22.55, av okänd anledning. Efter sig lämnar hon sin make, Gunwald Guldfisk, som sörjer djupt. Det gör självklart även jag! Helt seriöst, jag trodde inte att en guldfisk kunde se ledsen ut men när jag sitter här och studerar Gunwald, sakta simmandes runt, runt och runt i sin skål som om han vore på jakt efter Gullan, ja då blir jag nästan tårögd.

Fy fan, jag kan inte ens hålla liv i en guldfisk!  Usch! Jag skäms över min djurhållning! Om det inte vore för Niclas, Fredrik och deras räddningsaktion så hade nog inte Gunwald heller överlevt..

Gunwald, nu är det du och jag mot världen!


Ber förresten om ursäkt för att det inte regnar tätt med inlägg men jag försöker undvika min lägenhet så gott det går för tillfället. Kanske därför Gullan antagligen avled på grund av syrebrist? Men jag får ångest över att det är så tomt! Och skitigt på golvet.. Fan, jag måste verkligen städa snart. Har jag någonsin nämnt att jag HATAR att dammsuga?

Helg, woho!!

Helt ledig dag och det är hur skönt som helst :) Fick hjälp av Fredrik och Älvdalen att flytta så nu är lägenheten tom sånär som på sängen, badrumstillbehören, kläderna och köket! Det får utan problem plats i min buss. Hemma i Fredriksberg såg allt ut precis som vanligt, det ska verkligen bli skönt att få flytta hem och kanske kunna hjälpa till att bringa lite ordning i allt kaos :) Fast, vägen som jag ska pendla 6 mil enkel väg hade ju kunnat få vara liite bättre, Älvdalen blev ju nästan illamående!

Igår efter jobbet var jag med Emelie och kollade på allt balfolk, vill också gå på bal igen! Skulle ha provat min balklänning idag om det inte hade varit för två stressade pojkar.. Alla var iallafall skitfina, hoppas de hade en bra kväll! Efter det var vi och tränade så idag har jag väldigt ont i biceps. Tror jag har pajjat min ena arm, ska nog ta det lugnt med armarna ett tag. På kvällen blev det bad i Snöån och sen lite umgänge hemma hos Rickard och så avslutade jag kvällen med en drink på lobbyn. En riktigt trevlig kväll som vanligt :)

Idag var det tänkt att Emelie, Sabine och jag skulle ha gått på Änglar och Demoner men Emelies ölsug blev för starkt så nu är kvällen oplanerad igen.. Ska vara chaufför åt lite folk och sen ska jag nog försöka hinna med att träffa Karin och alla tjejer innan helgen är slut! Hoppas ni får en bra kväll!!


Har man en tråkig dag så har man!

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?
Japp
2. Är du lycklig?
Ibland mer än annars.
3. Är du uttråkad?
Jag skulle ljuga om jag påstod annat, men så är det väl att bli vuxen?
4. Är du ledsen?
Nej, väldigt sällan faktiskt!
5. Är du italienare?
Haha nej tyvärr inte!
6. Är du cool?
Vet inte om folk skulle använda cool för att beskriva mig nej..
7. Är du från Irland?
Nej, dricker varken öl eller whiskey och det är väl ett krav?
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
Jajamensan, typ 30 år nu va?

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jag hoppas på kärlek vid första ögonkastet iallafall!
2. Har du någon gång blivit sårad?
Hm, ja det har jag nog tyvärr men det har väl de flesta?
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?
Öm ja, det tror jag väl? 
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?
Nja, det vet i fasikens om jag har! Brukar vara rätt öppen med mina känslor :)
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?
Nej.
6. Har du haft en hemlig beundrare?
Det tror jag inte, men hur ska jag kunna veta det förresten?!
7. Är du kär?
Hm, pass.
8. Vill du gifta dej när du blir stor?
Ja, ett riktigt stort vitt vackert vinterbröllop ska jag ha!

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?
Använder ingendera längre men sulle jag tvunget välja så bilddagboken!
2. Hår eller ögon?
Ögon
3. Katter eller hundar?
Definitivt hundar utan tvekan!
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?:
Kan man inte få lite av båda?
6. Coca-Cola eller Pepsi?
Usch för Pepsi, Coca-Cola ska det vara!
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?
Ojsan hoppsan vad svårt! Nej definitivt en otroligt rolig utekväll med mannen som jag annars skulle ha en romantisk hemmakväll med! Och självklart alla våra vänner! Ju fler desto roligare ;)
8. Pengar eller lycka?
Måste jag välja så lycka, men oftast är dessa förenade väl?
9. Dag eller natt?
Dag, en solig sådan!
10. Msn eller mobil?
Hm.. Mobil.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?
Haha ja, fast det var snarare när jag kom hem EFTER att ha smitit ut :P Pappa var INTE så glad den gången..
2. Brutit nåt?
Ja jag bröt vänstra armen när jag gick i mellanstadiet.
3. Gjort nåt du ångrar?
Massor av gånger tyvärr. Men jag får ju se det som att mina misstag har format mig till den jag är idag! (Poetiskt va?)
4. Hoppat Bungee Jump?
Nej inte än.
5. Ljugit för någon du tycker om?
Ja, det är ju något av det jag ångrar.
6. Ätit en hel tårta?
Frödinges Schwarzwald-tårta. Mums :)
7. Gjort bort dig offentligt?
Nja, jag tror inte det. Inget sådär jätte farligt som kommer spöka i mitt huvud för resten av mitt liv iallafall!
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?
Haha ja!
9. Gråtit när ett husdjur dog?
Det är klart att jag har, jag är ju fan inte känslokall heller!
10. Velat försvinna?
Flera gånger i månaden minst!

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde:
Fredrik.
2. Telefonsamtalet du fick:
Fredrik.
3. Personen du var med:
Haha hur fan ska detta tolkas? Pass.
4. Roligaste händelsen:
20km Hofman utan tvekan!
7. Du skrev till på myspace:
Jag har inte MySpace, har inte riktigt förstått mig på den grejen..
8. Du kommenterade:
Måste ha varit senaste skvallret vid frukostbordet!
9. Du tillbringade natten med:
Pass.
10. Du kramade:
Fredrik.

Usch ja vilket hemskt tidsfördriv! Hoppas alla som kan är ute i solen istället för att syssla med sån här skit!!!

Vilken onsdag..

Igår blev en riktig höjdardag! Jobbet gick bra (fast jag var sjukt trött!), tog en vilodag från gymmet och sov middag på soffan och sen käkade jag och Sofie romantisk middag för 2 på Chinatown :) Efter det gick vi till lobbyn och drack drinkar, och rätt som det var var hela stället packat med folk! Hur kul som helst sådär på en onsdag! Jennie kom ner och vi snackade skit som vanligt och hade hur kul som helst, drack mojitos såklart! Tack alla för en grym kväll!

Idag vaknade jag trots gårdagen tidigt, och passade på att ta en riktig långpromenad medan solen sken. Faktiskt ett riktigt bra sätt att börja dagen på! Vid tolv-tiden åkte jag med Fredrik ut till Snöån där det rådde allmän bakfylle-stämning till "Stockholm Boogie", som en söndag ska vara! Fast just ja, det är ju bara torsdag.. Nu är det iaf jobb för hela slanten, kom in och håll mig sällskap om ni har tråkigt!


En helt vanlig dag..

Fan så trist, tillbaka i vardagen igen.. Det märks mer vad vardagligen ens vardag är när man har varit borta och gjort något utöver det vanliga! Har jobbat 7-16, tvättat, tränat och nu tänkte jag hooppa in i duschen och sen gå till lobbyn och hittade någon att vara lite social med. Hm.. Skönt iallafall att det är hyffsat väder ute, allt blir mycket lättare då!

Åh, har dessutom kollat mitt saldo efter helgen och det var ju inte det roligaste jag har sett. Är en hel månad kvar till lön och jag är pank.. Meen, lånade ut en del pengar under helgen som jag förhoppningsvis får tillbaka snart! Shit, nu är det ju inte långt tills skatteåterbäringen kommer in heller, då kommer verkligen sparkontot att få ett lyft :) Känns skönt att ha lite undansparat inför sommaren och hösten! Kanske blir det en resa till hösten?

Glömde förresten slänga upp en bild på min nya otrooligt fina jacka så den får ni nu! Köpte ett par nya skor också men de har jag ingen bild på tyvärr :P


Söt va?

Helgen som gått!


Torsdag;
Spenderades på Liseberg med kusin och slutade med att vi somnade som barn på soffan :)


Fredag;
Gick upp rätt så tidigt och åkte in till stan för att shoppa loss ordentligt :) Hittade jeansjackan jag har letat efter och drömt om, en vintage Levi´s-jacka! Älskar den och har typ bott i den hela helgen! Den har defintivt tagit ner skinnjackan från toppen. Åkte ut till Varberg och träffade Annacarin för en fika, sen gick vi till kallbadhuset och förfestade lite på bryggan. Det var meningen att vi skulle ha badat och haft tjejmys men av någon anledning var det stängt :( Men bryggan var ju mysig iaf! Efter det så gick jag, Emelie, Sabine och Malin hem till Emelies mammas lägenhet och gjorde oss iordning för fest. Gick hem till Sigge på ytterligare lite förfest och sen blev det Cheers&Beers för hela slanten. En riktigt rolig kväll utan tvekan!


Lördag;
Klockan ringde vid nio, bara att kliva upp och ladda med en ordentlig frukost. halv tolv gick bussarna från skolan ut till Dagsås och där började något av det roligaste jag varit med om i hela mitt liv! 20 kilometer Hofman! Fy fan, utan tvekan det galnaste evenemang jag har varit med om :) Vi gick från Dagsås till Varberg, en sträcka på 20 kilometer. För varje kilometer skulle karlarna dricka en Carlsberg Hof och tjejerna skulle dricka varannan. Det var helt galet! Promenaden hade tillochmed tema, erotiskt! Vilket alla kopplade ihop med porrfilm och gick mer eller mindre nakna :) Inte vi från Dala-laget dock, vi var skötsamma och behöll det mesta av kläderna på! Ett stort grattis till Kalle som kom tvåa och ett ännu större grattis till mig själv som kom in som trea och första tjej in i mål :D Wohooo!! Jag orkar inte lägga upp några mer bilder men kolla in Facebook!

Söndag;
Väntade praktiskt taget bara på att vi skulle nyktra till nog för att kunna köra hem, fikade på Kafé Blå Dörren och kollade runt lite i Varberg för att fördriva tiden. Åkte iaf hem efter en av de godaste pizzorna på länge och kom hem vid tolv inatt :P

Måndag;
Försov mig såklart imorse och tog mig från sängen till jobbet på tio minuter när jag väl vaknade! Usch, det förstörde min dag :P Skulle ha tränat också men jag har fortfarande väldigt ont i fötterna från i lördags så jag tar mig en vilodag, imorgon drar träningen igång på allvar igen!! Hoppas ni har haft en bra helg, min var otrolig!!

Shopping!!

Åh, nu är det äntligen dags för lite efterlängtad tokshopping här i Götet! Sara har lovat att visa mig lite second-hand-affärer så förhoppningsvis kan jag fynda mig nåt skojsigt! Ska köpa ny vårjacka också, och en massa annat roligt (nu kommer jag ju garanterat inte hitta nånting bara för att jag så gärna vill spendera pengar!)! Bara Sara blir klar i duschen nån gång :P 
Hoppas alla får en bra dag, här i Göteborg skiner solen på oss :)

Kortedala

Nu ligger jag på kusin Saras soffa i Kortedala och väntar på att vi ska säta igång filmen. Kom ner till Göteborg vid två-tiden idag och har spenderat sju timmar på Liseberg! Är helt fruktansvärt jävla slut! Åkte allting värt att åka, Balder och Kanonen säkert sju gånger om dessutom. Flumride gjorde så att jag typ har förfrusit fötterna :P Har iaf haft en grymt bra dag, imorgon blir det shopping för hela slanten, sen tjejkväll i Varberg :)
Tänker inte riktigt uppdatera vad som hänt de senaste veckorna för det orkar jag verkligen inte med, ni får ta mig som jag är helt enkelt :) Ha en bra kväll!!

Förlåt,

jag vet att det var längesen jag skrev och uppdaterade men det kommer jag lovar! Jag måste bara få ro i kroppen nog till att sitta still framför datorn i mer än två minuter! Puss på er som orkar kolla in dagligen trots att jag uppdaterar så random!

Bilder

Ska snart gå och lägga mig men ville bara slänga upp bilderna som utlovat!


Valborgsmässoafton

Haha, blev inte mycket bloggat igår inte :P Tur att det här inte är något jag livnär mig på!

Hade tvätt- och städdag igår så jag gick upp vid åtta fastän det var min lediga dag, känner mig faktiskt riktigt duktig :) Klockan tolv träffade jag Jennie på Engel så där satt vi och fikade tills klockan var halv tre. Är så glad att hon har flyttat hem, nu kan vi fika varje dag! Kanske inte så bra för plånboken eller beach 2009 men iaf.. Karin kom också dit, hon är hemma över helgen för att plugga så vi måste också hinna med att ses lite under helgen!

Efter det blev det mat och sen glass med Fredrik och Rickard, sjukt vårväder så det var riktigt nice! Vi fick däremot gå en bit för att hitta Ben&Jerrys-glassarna som är så jävla goda :) Jag gick förbi hotellet också och hälsade på Anna lite, sen blev det matshopping på Hemköp. Vid halv sex var Fredrik snäll och skjutsade ut mig till Maria och hennes pojkvän Gustav i Gubbo, där blev det grillning, lekar och alkohol för hela slanten! Vi började med skytte med luftgevär (mamsen, jag kom tvåa fastän det var till större delen killar som var med!), sen grillade vi och sen gick vi in och spelade sällskapspel! Vid typ elva nånting gick vi ut igen för att spela natt-kubb vilket borde bli en ny OS-gren :)

Kvällen slutade med Anna H på Trädgårn och faktiskt så hade kvällen inte kunnat bli bättre! Kommer upp bilder sen när jag har laddat kamera-batterierna! Idag ska jag bara njuta av det vackra vädret, kanske blir det bio ikväll?

RSS 2.0