23 augusti 2011

Längesen men det har varit fullt upp! Jobbade rumpan av mig på finaste bröllopet i helgen, nu förbereds det inför flytt!

Åh, tatueringen kom på plats igår också! Lovar en längre mer utförlig uppdatering senare idag!


19 augusti 2011

Trött trött.. Var inte lätt att ta sig upp ur sängen imorse inte, men det hade väl varit skamligt att hoppa över sista dagen på jobbet?
Gör sista schemalagda passet på hotellet, håller tummarna för att det ramlar in lite extra ändå under hösten. Vi får väl se..

Fortsätter att söka jobb för fullt, men inte är det lätt inte.. Har sökt jobb sen juli och har fortfarande inte ens blivit kallad till intervju.
Antingen så saknar jag utbildning, eller så har jag inte rätt erfarenhet trots att jag jobbat sen jag var 15.

Borde inte jag vara väldigt aktuell att anställa till ungefär precis vad fan som helst?



Skulle inte ni anställa mig!?


18 augusti 2011

Kommit in i varannan dag köret :P Kommer bli bättre så snart jag fått tillbaka min telefon, blir så dåligt med bilder utan den.
Visste ni förresten att jag glömde kvar min vanliga kamera i Lund när jag var där på valborg? Hade jag inte en aning om :P

I alla fall. Igår var också en ledig dag (första veckan med 2 lediga dagar på hur länge som helst!) så jag passade på att sova hyffsat länge. Väcktes vid tio och då fick Tobias för sig att vi skulle åka till IKEA. Varför inte tänkte jag, överlycklig för att han faktiskt ville åka dit självmant :) Tog lilla Ruffen till Karlstad för några intensiva timmars IKEA-spring. Kom ut 1500kr fattigare fastän vi egentligen inte köpte något alls väl?
(Ska visa när jag fått kamera vad det blev..)

Sen på kvällen var det dam-kväll på planeringen. Jag, syrran, mamma, faster, Petra, Cilla och Skidskole-Carro åkte in till Pärlemor här i Ludvika och pysslade, drack vin, åt god mat och snackade skit. Otroligt trevligt så nu har vi bestämt att det ska bli tradition av det. Jag lyckades bli lite full mellan pysslandet men det gick rätt så bra ändå. Knåpade ihop 3 armband och 1 örhänge, ska också visas när jag har tillgång till kamera igen.

Så nu då, är på jobbet och ska snart ta tag i mina kommande studier.
(Visst ser ni, ska plugga i höst och kurslitteraturen har kommit, nu är det bara att bli seriös igen :) )


Lägger upp lite bilder på favoritplatsen i brist på annat..


16 augusti 2011

Dålig uppdatering jag vet, jag som hade kommit in i ett bra "flow" .. Ledig dag igår så jag kände inte för att ens kolla på datorn (vilket jag annars gör hela dagarna på jobbet). Åkte till Borlänge och Falun med Tobias istället och mös runt lite, tjockade till oss på Max och spenderade en hel del tid på Kupolen utan att det gick åt en endaste krona :) Duktigt va?

Idag sov jag länge, hade huvudvärk hela dagen igår så inatt har jag sovit lite sådär.. Tydligen så har jag inte varit lättaste sovsällskapet inatt, ibland kallfrusen och ibland svettig, men Tobias har snällt tagit hand om mig..
Ska han få göra inatt med för den här huvudvärken har jag dragits med hela dagen..

Nog om det, ska lämna över till nattvakten och slänga mig iväg mot skogen!
(Fan så jag längtar tills det är slut med det här pendlandet ett tag!)


Det är klart!

Fan så skönt! Pratade med mamma nyss, kontraktet på lägenheten hade kommit redan i fredags och vi får flytta in första september!
Gud så skönt!! Och ja, jag surfar bara runt på inredningssidor :)


14 augusti 2011

Gick sådär med supandet igår. Blev fyllechaffis åt Emelie och när jag väl kom tillbaka till stan var klockan redan halv ett.
Kändes inte så aktuellt att börja dricka då.. Får bli en annan gång, september kanske?

Skämt åsido, nu är det faktiskt inte långt kvar tills mina schemalagda arbetspass är slut. Nästa söndag är det sista arbetsdagen som det ser ut nu, och sen tänker jag faktiskt vara ledig några dagar! Då är det redan 21 augusti och förhoppningsvis bara 9 dagar kvar tills vi får lägenheten, hade tänkt hinna gå igenom alla gamla flyttlådor, sortera och rensa i garderoben och göra iordning mitt nuvarande rum till ett gästrum. Finns alldeles för många rum hos mor och far som bara blir till akut förvaringsrum så jag tänkte fixa det här ordentligt för att undvika ännu ett sånt rum :)



Finns ju lite grejer att gå igenom..


13 augusti 2011

Grattis farbror Micke på födelsedagen!

Nu snart är halva arbetsdagen avklarad! Är så sugen på ledig dag nu så jag vet inte var jag ska ta vägen..
Läser bilagor och lyssnar på musik, inväntar lite folk till lobbyn. Hallå?! Var är alla? Vi har faktiskt ÖPPET!

Annars har idag varit en sjukt bra dag. God frukost och fint sällskap på Hammarbackens loppis. Köpte inget men Tobias fyndade tallrikar han tyckte om (ska visa när jag har en kamera igen..) och så köpte han blåbär, mums! Var helt sjukt många bärförsäljare där faktiskt, hinkar i massor med blåbär, lingon och kantareller. Vill också hinna ut i skogen och plocka lite själv, men det får nog bli ett annat år vad det verkar.
Goda var blåbären iaf :)



Efter det blev det lunch på Gallerian för andra dagen i rad nu. Har aldrig ätit där förut men maten är riktigt god om än lite tråkigt upplagd. Unnade mig en halv öl i solskenet också, för visst skiner solen nu när jag jobbar.
Tobias och pojkarna dricker sig redlösa, vilket jag också tänker göra när jag slutat. Ett glas vin sen är väl det klart?


Asos has arrived

Hade jag vetat det här hade jag nog tömnt kontot på asos.com för länge sen! Kläderna jag beställde förra veckan har redan kommit! Har bodyn med öppen rygg på mig nu redan, råkade spilla över hela jobbtröjan så det fick bli så. Syns ju iaf inte under kavajen :) Den ser dock inte ut som bilden nedan, tydligen var den slut så de har skickat en liknande. Det är som behåband över ryggen istället för bredare band som det skulle varit. Får se när jag haft den på mig ett tag om jag ska fösöka mig på att göra om den eller hur det blir, är rätt så nöjd som det är faktiskt..  
Ska hem och prova resten sen, klänningen ser verkligen skitfin ut om än lite stor kanske?


12 augusti 2011

Wohoo!
Vi fick den! Förhoppningsvis redan från första september, vilket bara är 2 veckor bort ju!! Längtar som en toka, ska bli så skönt att få eget att ta hand om igen! En alldeles lagom tvåa, som vi kommer få plats alldeles utmärkt i! Som sagt, längtar som helvettet! Sitter på ikea och kollar överdrag till min soffa, soffbord, surfar efter en ny TV och tapeter, gardiner och till och med blommor :P Nu nu nu NU vill jag flytta in!


11 augusti 2011

Nej jag glömde inte bort att skryta, men det hanns liksom inte med.. Men nu så!

I förrgår så bestämde sig Tobias för att skämma bort mig lite genom att laga middag. Jag ville ha nåt med räkor och det blev det :) Inte nog med att bästa kocken lagade mat åt mig, jag fick ligga på soffan och slökolla TV (som inte har hunnits med på hela sommaren!!) och slumra lite! När jag vaknade luktade det supergott i hela huset, så jag masade mig ner och tänkte att jag skulle kunna hjälpa till att duka i alla fall. Icke, det var OCKSÅ redan gjort! Maten var färdig och vinet kallt, och det var utan tvekan det godaste jag ätit på länge!!


Det blev pasta med vin/gräddsås och handskalade räkor, ska nog ge er receptet sen nån gång :)

Nu har jag skrytit färdigt, i alla fall för den här gången!


stylebytyra.se

Ringarna har redan kommit, snacka om att det går snabbt att beställa och få hem grejjer nu för tiden!
Lite besviken dock, den ringen som jag väntade allra mest på var ju inte alls så fin som jag hade tänkt mig.. Trodde det var helt i silver men det visade sig nu när de kom att den är vit! Det var inte alls lika fin som den hade varit om den varit bara silver.. Så den får åka tillbaka om det inte är någon som vill köpa den? Skriv en kommentar eller skicka ett mail isf!



Jobbar till sju sen är det middag för mamsen, och senare tänker jag skryta om hur Tobias skämde bort mig igår :)


10 augusti 2011

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMSEN!!


9 augusti 2011

Det ser ut som att Camilla och Tobias har hittat lägenhet!! Den vi var och kollade på igår var faktiskt riktigt fin, den kan bli superfin med lite fix, ligger otroligt centralt och högt upp, nästan så att det är lite utsikt att prata om. Det enda som vi känner saknas är en balkong, men samtidigt så är det nära till uteplatser så jag ser inte det som något större problem. Åh, jag vill så gärna få en lägenhet igen, ett eget hem att pyssla om! Ska ringa hyresvärden idag så får vi se vad som händer, måste fortfarande ansöka om den och så.. Ska nog faktiskt ringa nu på en gång när jag tänker på det :)


Håll tummarna!

Inget illa menat mamsen, men nu är jag faktiskt lite trött på att bo hemma.. Så håll tummarna alla för att den här lägenheten är fin och möter mina förväntningar! Jag vill bara hitta en lägenhet där jag kan känna att jag vill vara och stanna ett tag. Trött på att flytta runt, soff-surfa och vara beroende av andras välvilja.. Missförstå mig inte kära ni, jag har underbaraste och finaste vännerna och familjen i världen som ställer upp i vått och torrt, vad vore jag utan er? Hemlös? Så snälla, håll tummarna va?


Duktigaste kusinen i världen



Kusin Sara orkar springa 8km innan klockan 8 på morgonen, det har jag aldrig gjort i hela mitt liv!
Lite ångest, jag vill också orka springa 8 km. Allra helst 15km eftersom det är halva lidingöloppet..
SKÄRPNING CAMILLA!

Nu ska jag börja ta tag i mitt liv och leverne på riktigt!


8 augusti 2011

Gratulerar drottningen på sin namnsdag!

Bara en vecka kvar till ledig dag! Kanske inte har sagt det men det har ändrats lite med jobbsituationen. Fick några extra pass på hotellet så nu jobbar jag 13 dagar i sträck, istället för de 7 dagarna jag hade räknat med från början :P Jaja, det är pengar och pengar är det dumt att säga nej till..

Igår kväll gick jag och Jennie på Chinatown och åt tre thailändska (?) små rätter, otroligt gott var det och sällskapet var riktigt trevligt som vanligt. Inte långt kvar nu tills hon lämnar landet för nya äventyr så jag får passa på att umgås med henne så mycket jag hinner!
(Vilket, på grund av våra scheman, ändå blir alldeles för sällan!)



Efter jobbet idag blir det förhoppningsvis lite lägenhetsinspektering, sen ska jag sova middag som aldrig förr!


Tänk om..

Tänk om jag kunde låta bli.. Speciellt efter att ha läst en artikel om vikten av att ha en ekonomisk buffert..
Det har inte jag haft sen långt innan jag lämnade Sverige för Malta, och ändå gör jag såhär:



Klickade hem de här 3 ringarna från stylebytyra.se igår.. Kunde inte låta bli!
Den översta ankar-ringen är ju underbar och kommer passa hur bra som helst med nya tatueringen!! Om man nu får resonera så?
Den kommer i alla fall sättas på armen 16e augusti och ringen kommer vara skitsnygg till :)


7 augusti 2011

Älskade förmiddag, du tar livet av mig!


Vill ju bara lägga mig på en strand och sova!


Norge


Resan till Nes camping gick över förväntan, stannade bara en gång för att läsa karta och frågade bar aom vägen 2 gånger :) Kom fram precis när de stängde men de var snälla och släppte in oss ändå. Har aldrig sett så enorma husvagnar och med alla möjliga tillbehör!
Varför inte bara köpa en sommarstuga?




Morgonfilosofering vid vattnet, precis nedanför vårt tält..

Njöt lite mer av utsikten efter dusch och ihop-plock av tält. Vissa var tydligen för gamla för att kasta macka utan att få ont också :)
Plockade givetvis med mig lite snäckor hem också..

Fina, fina Drøbak med sötaste hamnen! Köpte färska räkor direkt från fiskebåten på bilden för knappt nånting!


Nästa tältplats blev en bit utanför Drammen, precis intill en översvämmad älv :) Käkade räkorna på vitt bröd, med majonnäs och citron, vid badplatsen. På kvällen satte vi oss vid älven och drack mousserande, kollade på folk som försökte fiska och snackade skit, har fler bilder jag kan visa sen nån gång.. Det syns lite dåligt också men huset på bilden är faktiskt skitlitet! Typ som ett miniatyrhus!!


På väg hem igen stannade vi till i Drammen, åkte i en lång serpentin-tunnel upp på ett berg med utsikt över hela Norge kändes det som!
Synd bara att vädret var lite dåligt då, men sjukt fint var det i alla fall.


Gjorde ett stop i Berga också där de hade värsta rikemans-hamnen! Kollade på båtar och njöt lite av solen.


Sista stoppet gjorde vi i en liten by där det fanns en nerlagd tygfabrik. De hade byggt om den till konstnärshall, det fanns fik och massor av utställningar att titta på och var i allmänt sjukt fint! Vattnet rann rakt igenom hela byggnaden.

Ja, sen var det bara att åka hem :) Intensiva men fina dagar, som jag längtar tillbaka!


6 augusti 2011

Mysigaste morgonen på länge! Vaknade och insåg att det var för dåligt väder för att klättra på taket, så vi somnade om en stund igen. När vi vaknade gång nummer 2 så klev Tobias upp och fixade frukost på sängen åt mig! Bästa någonsin! Varm choklad, ostmackor och apelsinjuice :) Kollade på Invictus och funderade på att inte kliva upp alls på hela dagen när vädret helt plötsligt hade blivit jätte bra.. Och där låg vi och halvsov.. Var bara att ta sig upp och göra lite nytta innan jag åkte till stan, där jag nu sitter på jobbet och hoppas på sällskap.
Kom kom :)


Fisk fisk

Jistanes vad jag bloggat idag, känner för att skriva hela tiden faktiskt!

Nu snart är det färdigt för dagen, ska få gå lite tidigare eftersom det är så lugnt :)
Har bestämt med Tobias att vi ska fiska ikväll, har pratat om det hur länge som helst men det har inte blivit av.. Nu har han tagit med värstingspön från Ludvika så jag antar att jag måste. Är väl i och för sig jag som tjatat mest förresten! Småregnar lite och det är väl bra om man ska fiska?
Tar med brors kamera så kanske vi tar lite bilder också!

Hoppas ni får en bra kväll!


Bildbomb 7


Sista dagen på stranden, vissa i sällskapet var lite slitna..
"I need a vacation after a week with you Swedish girls!"



Amalia och Karin sprang på marknad en sväng
(Jag och Jennie gjorde det när klockan var 9 på morgonen efter en utekväll så vi hann först :D )


På kvällen blev det middag och sen glass som efterrätt, underbara tjejer!


Men asos också!

Kunde inte hålla mig, klickade hem lite kläder från asos.com igår.. Men det var inte meningen!!




Tjusigt va? Hur skulle jag kunna låta bli?
De två bodiesarna tänkte jag ha nerstoppade i höga byxor, och klänningen ja.. Den kommer användas massor!


5 augusti 2011

God morgon!!

Inte var det lätt att ta sig ur sängen imorse inte.. Tobias kom till Frbg med bror inatt och var på extra myshumör, och jag var jätte trött och alltså också riktigt mysen. Fick slita mig upp ur sängen kvart i nio och släpa min trötta rumpa till jobbet.

(Tack mamma för take-away-youghurten)

Nu är jag i alla fall på plats, snygg som aldrig förr i morgonfrisyr, jeanskjol och skjorta :) Nästan så jag måste visa sen..
Tänkte slänga upp sista Barcelona-bilderna idag, så får Norge-bilderna komma imorgon!
På återseende hoppas jag.


Svägerskan och jag som styr på jobbet idag!


Bildbomb 6


Nästsista dagen på stranden, pressades som helvettet vill jag lova! Fick dock spendera lite tid under parasoll för min stackars solbrännas skull.. Men, vid jämförandet av armar på kvällen såg det bra ut ändå :)


Nästsista kvällen och det firades så klart som fasikens :) Middag med plockmat och trevligt sällskap, drinkar på ett fint uteställe och sen drog några av oss vidare för dans! Shit vilken vecka det var!

Nu har jag bara bilder från en dag kvar :(


4 augusti 2011

Trött är bara förnamnet.. Nu får det snart vara slut med pendlandet!
Är på jobbet i Fredriksberg och halvsover nästan, ska börja gå igenom gästregistret så jag håller mig sysselsatt..


Hoppas ni får en bra dag och att ni får vara ute i solskenet!


Äntligen!

Nu har jag äntligen lyckats ladda upp de sista bilderna från Barcelona och rätt så många bilder från Norge, skickar upp de här lite undan för undan så jag kan få drömma mig tillbaka till sommarens bästa (och iofs enda) resor. Och så får ni en lagom ström av bilder också :) 

För övrigt har det här arbetspasset gått rätt så fort, nu ska jag hämta en telefon hos Emelie innan jag åker ut till Snöån och umgås lite!


Gonatt på er!

Bildbomb 5

Påväg till stranden, efter typ 3 timmars sömn :P
Kvällen bestod av mys på strandbar, middag på italiensk restuarang och massa skratt som vanligt :)
Blev en hyffsad lugn kväll men det behövde vi nog allihop, eller hur tjejer?

Amalias fläta lyckades jag fixa ihop, blev nästan stolt :)

3 augusti 2011

Älsklingen är död!!


Igår på jobbet la den av och har inte startat än.. Lämnade in den på Telia idag så vi får se om jag får tillbaka den eller om de kanske rentav skickar mig en ny? Så jävla irriterande bara för jag har bilder i mobilen som jag inte hunnit ladda över på datorn, och så är ju min almanacka full i
bra-och-ha-datum och alla jobbpass..Precis när jag insett hur mobilbloggen funkar också! Hur ska jag nu kunna hålla koll på nånting?!

AAARRRRGGHH!!

Är pga detta mobilutan ett tag, så ni vet..


Mobilblogg

Jistanes, det funkar ju att blogga från mobilen! Woho :) Hur coolt är inte det?

2 augusti 2011

Shit vad dagarna går fort! Blev inte mycket ledigt av dagen igår, spikade papp till halv fyra och sen var ju dagen slut..
Idag har jag värdens träningsvärk i både rygg, rumpa och ben + att jag har bränt mig på ena sidan av kroppen :P

Vi tog oss i alla fall in till Ludvika på kvällen, badade lite och sen åkte vi ut till Tobias bror och mös med deras nya hundvalp!
Tänk om de kunde vara så små hela tiden! Vill också ha en liten pälsboll..

Nu måste jag nog fokusera på jobbet.. Idag är första dagen av mina 10 sista för den här sommaren, sen är det semester som gäller!
Någon som har ett jobb till övers förresten?


RSS 2.0