Btw

Någon som sett mina uppladdningsbara batterier förresten? Antingen har de kommit bort på Peace&Love eller så har jag kanske glömt de hos AC? Blir på grund av detta inga bilder idag heller..

Kvällsdopp

Fan vad långa mina dagar blir nu när jag pendlar! Åkte från Frbg vid sex imorse och kom hem vid halv nio ungefär! Inte konstigt att folk tycker jag ser trött ut.. Och ja jag vet, det är självförvållat! Meen, jag kom precis hem från ett kvällsdopp i Älgsjön och då känns det helt plötsligt så mycket mer värt att få komma hem. Det är faktiskt riktigt härligt här i Fredriksberg, i lagoma doser såklart!

Efter jobbet idag åkte jag med min svägerska och en kompis till henne till Borlänge för att agera shoppingsällskap. Slutade med att jag handlade för ungefär 1000kr och nu är jag skyldig Petra lite drygt 600 spänn. Hade bara tänkt köpa baslinnen men det gick ju som vanligt åt skogen.. Nu köpte jag iofs två vita och två svarta linnen i olika längder (vilket räknas till baslinnen), men sen köpte jag en t-shirt, ett långt vitt oversized linne och en liten snyggare t-shirt att ha på sena sommarkvällar! Dessutom köpte jag ett par jeans som det fattades en knapp i. Fruktansvärt typiskt mig att kära ner mig i ett klädesplagg som jag av någon anledning inte borde köpa, och sen köper jag det iallafall. Fick dock med mig två extraknappar så jag har redan fixat dom, men ändå..

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Weeds medan jag viker in lite kläder i garderoben! Tack och gonatt :)

Bilder!

Tyvärr så har jag inte laddat batterierna i kameran så jag hann inte ladda upp bilderna från Peace&Love än, men midsommarbilderna får ni här :)



Fler bilder finns på FB, ska försöka ladda upp Peace&Love imorgon!

Dagen har spenderats på kontoret. Slutade dock tidigt och gick till hällarna och bada lite med Niclas, Karin och lite annat folk :) Sen blev det sallad med Daniel på det nya stället och vid sju åkte jag och bror hem till Fredriksberg igen! Nu sitter jag här på balkongen med datorn i knät och myser med hunden på balkongen. Ska försöka ta tag i saker imorgon, om jag trodde mitt liv var kaos är det ingenting mot det kaos som mitt rum befinner sig i!

Puss och gonatt!

Peace & Love

Det är på tok försent så det får bli den korta version:

Tisdag:
Såg Navid Modiri och Gudarna, älskade konserten! Lite besviken på att jag inte kände igen många av låtarna men det är v'l egentligen bara mitt fel.
Åkte tillbaka till Ludvika och sov i Snöån.

Onsdag:
Jag och Elina kollade in Laleh, verkade nästan som att hon var hög. Hon har verkligen underbar röst men fan, lite knepig är hon allt!
Umgicks på campingen och såg Hofmaestro på kvällen. Totalt publikkaos! Tror inte att någon hade räknat med att det skulle vara så sjukt mycket folk!! Jag, Fredrik, Elina, Kalle och Anton gick in i havet tillsammans men kom ut en och en :P Hamnade 10-15 meter från scenen, blev person nummer tre i en hög bestående av fem personer. När jag låg där på en tjej som låg på en kille trampade någon av mig skon så nu är jag en tygsko fattigare (någon som fick med sig min tygsko? Vill gärna ha tillbaka den!). Konserten var trots kalebaliken skit bra, en av de bästa på hela veckan faktiskt.
Sov tillsammans med Kalle i mazdan, jag sov som en stock i baksätet medan stackars Kalle satt fram och frös!

Torsdag:
Började dagen med Simon Norrsveden. Underbara människa, han är faktiskt sjukt bra! Har ni inte kollat upp honom 'n så gör det för bövelen! Dessutom kom jag fram till att han är rätt snygg :)
Såg ett band som heter Bullet påväg tillbaka till campingen, fan vad de sög!
A Camp hade tyvärr ingenting på festivalen att göra, John Blund på flaska ungefär..
Promoe var helt OK.
Volbeat stod definitivt för veckans bästa spelning! Fan så grymma de var live!!
Mötley Crue var tyvärr en besvikelse.. Eller lltså, jag lyssnar inte på sån musik överhuvudtaget men jag kan ändå säga att framträdandet var ritkigt dåligt. Tror många håller med mig om det också!
Sov med Elina i hennes Caddy, lyx med madrass och sånt (synd bara att benen var lite för långa :P).

Fredag:
Åkte hem till Fredriksberg och böt bil, in till stan och träffade alla tjejerna hemma hos AC! Var riktigt trevligt, målade ungefär 30 tånaglar chockrosa och åt riktigt god mat! Var chaufför och fick in 14 personer + jag själv i bussen. Jobbade mellan 23-02.30.. Lite spännande men nattjobb är nog inte min grej.

Lördag:
Jobbade 07-15 och sen bar det direkt av till Borlänge igen! Fick en skitbra plats med bussen även denna gång. Älskar min buss..
Moneybrother var skitbra! Kom fram till att sångaren är hur charnig som helst! Ska nog lyssna lite mer på Moneybrother faktiskt..
Slagsmålsklubben var bara hur bra som helst! Musik man verkligen bara blir glad av!!
Håkan Hellström har jag ju sett ungefär 4-5 gånger på Kalasturnén så jag hoppade honom och kolald epå Pain istället. Verkligen inte min musik men bra framträdande med massa pyroteknik och ljus, kul att ha sett iaf!
Natten spenderades på en madrass i bussen, sov som ett litet barn :)

Idag har jag varit och införskaffat nya skor, sen har eftermiddagen spenderats i Gravendal! Älskar den platsen mer och mer! Imorgon ringer klockan vid fem så nu tänker jag slå igen locket! Bilder får bli imorgon!

I know!

Nu har det varit dåligt med uppdateringar men flytten och pendlingen har tagit både tid och ork..

Den senaste veckan har dock varit helt OK, midsommar översteg mina förväntningar faktiskt :) Bortsett från midsommar så har det inte hänt så mycket utöver det vanliga, har som sagt tagit en hel del tid och ork att pendla men jag tror jag börjar komma in i det nu!

Veckan som vi är i nu ska dock bli super-bra, det måste den bli! Imorgon och onsdag-torsdag + lördag blir det Peace&Love och på fredag blir det Ludvika Festen med förfest hos Annacarin :) Har inte sett stumpen på alldeles för länge nu! Måste dock sova nu för imorgon måste jag åka till Ludvika redan vid sex och jag har inte packat väskan ännu.. Usch för tidiga morgnar!

Lovar att uppdatera med kort allra senast på söndag, men tills dess får ni hålla er :) Nu vet ni ju iallafall att jag lever!

Gonatt och sov gott!!

Hemflyttad

Nu har jag nästan flyttat kvar, är en del saker kvar i lägenheten som inte ens skåpet rymde.. Jaja, känns rätt så skönt, bror hade städat OK för att vara han och så fick jag ju hjälp av Fredrik och Daniel så flytten har gått rätt så smärtfritt! Ska ta kort imorgon på flyttlasset, det tar nämligen upp större delen av vårt vardagsrum. Hur fan har jag fått plats med allt i lägenheten? Fan, man samlar ju på sig en hel del genom åren :P

Nu ska jag bädda rent i sängen, försöka få in lite kläder i garderoben och mysa upp mig i sängen med jordgubbar och kolla på Weeds! Gonatt på er!!

Girls night out

Haha, kom inte ihåg att jag skrev ett inlägg inatt när jag kom hem, tjofaderittan så kan det gå! Hade en superkväll, var längesen Ludvika bjöd på en sån helkväll. Var dock inte så mycket folk på krogen men det gjorde inte så mycket, mer plats på dansgolvet :)

Kvällen började hemma hos Jennie med bubbelbad, alkohol och trevligt sällskap. Efter att vi hade gjort oss iordning drog vi vidare till Hanna H där vi käkade, spelade ölspel och dansade i vardagsrummet! Fredrik och Daniel var snälla som skjutsade ner oss till krogen, vi måste ha varit 6 stycken i skåpet? Trafikfara kanske men fan så roligt vi hade bland alla kartonger.. På krogen dansades det, dracks och spelades bort liite för mycket pengar. Men men.. Kom hem vid halv fyra, fick taxieskort hem :) Det var min kväll det, jävlar vad roligt det var!



Fler bilder på FB!

Nu har jag massor att göra innan jag ska hem till Karin och hjälpa till på hennes mammas kalas! Måste ju för fan packa ner hela lägenheten nnu så det bara är att städa imorgon! USCH!!!

Utekväll

Tack tjejer för en otroligt rolig utekväll!! Hoppas ni alla hade lika roligt som jag har haft!
Karin, du kom väl hem OK?
Och Jennie vart fasikens tog du vägen?

Städ- och packningsdag

Ledig fredag-söndag denna vecka vilket är asskönt! Onsdagen var helt galen så igår var jag mest död, därför jag inte har orkat uppdatera på ett par dagar.

Golftävlingen i onsdags var iallafall skitrolig! Jag och Sara var hålvärdar och hade tävling "Närmast hål", bjöd på jäger och andra förfriskningar :) Tyvärr så var det ju väldigt dåligt väder men jag och Sara underhöll varandra rätt så bra ändå! Skrattade så Sara höll på att kissa ner sig när vi fastnade med golfbilen, i en nedförsbacke!! Mitt i backen började den luta som tusan och grusvägen vi åkte på var jätte smal så vi fick lite panik. Sara tyckte vi skulle backa tillbaka upp istället så jag la i backen och gasade men kom inte alls långt innan det började slira. Då får Sara för sig att hon är starkast i världen och ska skjuta på den här lilla golfbilen upp för backen med typ 60 graders lutning. Tror ni det gick bra? Nja.. Efter att Sara insåg sig besegrad av golfbilen så åkte vi neråt istället, vääldigt sakta! Men vi kom ju ner tillslut iallafall :) Utan tvekan det roligaste jag varit med om på länge, var lite nervöst där ett tag! Kan ni tänka er hur det hade låtit om vi hade ringt Magnus från Best Westerns huvudkontoret och typ sagt: Vi - Magnus, vi har fastnat med golfbilen. Magnus - Jaha, vart då? Vi - I en nerförsbacke..



Helvetesbacken!

Sen var det bara för mig att åka direkt från golftävlingen i Borlänge till skogen utanför Snöån, där väntade mer jobb. Hade en grupp på ca 60 personer som skulle ha 3-rätters middag med kaffe i hattjättekåtorna, det var folk från världens alla hörn. Visst är det skoj att jobba på sånna arrangemang men fan vad trött jag var där ett tag! Lämnade lägenheten vid 6 på morgonen och kom inte hem förrän halv tolv på kvällen! Dessutom hade jag ju varit ute absolut hela dagen!

Igår började jag redan halv sju, hjälpte Sofie med hennes utcheck då alla som varit med på middagen skulle checka ut innan kvart över åtta. Vi trodde det skulle bli korvstoppning men det gick faktiskt riktigt bra! Blev dock ingen lång dag på jobbet för min del, var helt slut så jag gick hem redan efter lunch. Sov tills klockan var nästan fyra när Emelie kom upp och hälsade på. Vi träffade Daniel för en pizza och sen bar det iväg till Blötberget och två Korpen-matcher. Killarna förlorade tyvärr båda (3-1 och 3-0) men de spelade ändå bra! På kvällen kikade jag på Changeling (sjukt bra film!) och läste lite ur Champagneflickan som ajg köpte igår..


Nu ska jag packa lite kartonger och ta hand om min tvätt!!

05.30

Jag är uppe alldeles för jävla tidigt! Fy fan vad trött jag är!! Och det regnar ute.. Är inte så jävla sugen på att stå ute på en golfbana en hel dag om det kommer regna och vara jävligt hela dagen! Fy fan.. Snart kommer ABA, måste hämta hyrbilen..

Hoppas ni får en bra dag.. Förlåt för svordomarna..

Simon Norrsveden

Den här killen är grym, "Utan ett ord" får mina ögon att tåras!

Simon Norrsveden på youtube.com

Lyssna och verkligen njut!

Korpen

Någon som vet vad mycket det skulle kosta att anlita en flyttfirma för att tömma lägenheten? Jag har inte alls lust med det här.. Med min vana av att flytta borde det gå på nolltid att packa ner kartongerna men vad fan, vart tog motivationen vägen?

Igår var det hektiskt på jobbet, men det gick riktigt bra ändå. Lite drygt 60 personer på middag i vår lilla restaurang är allt bra trångt men med lite vilja och vaselin går allt :) Skulle egentligen ha varit ledig igår men när det saknas personal är det ju bara att ställa upp, dessutom har jag inte råd att tacka nej heller. Apropå råd så fick jag tillbaka på skatten idag; Grattis till mig!

Började jobba vid sju imorse och var klar först vid fem så det blev en lång dag. Kände mig lite sliten när jag kom hem men det var bara att fräscha till sig och ge sig av igen, killarna hade nämligen Korpen-debut idag. Tyvärr förlorade de med 3-0 men med tanke på att de flesta av spelarna inte har tagit i en fotboll på några år så var det ju klart godkänt betyg! Lite trist att inte jag och Anna fick vara med bara men vi gjorde ett bar jobb i hejarklacken!

Team Polksu från vänster
Ekke, Lillhammar, Sigge, Fredrik, Johan, en för tillfället skadad André
Erik, ABA
Niclas


Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa nån skvallertidning, imorgon blir det upp tidigt! Ska jobba på golftävling i Borlänge och sen blir det jobb i Snöån på kvällen, en lång dag väntar :P

Efterlyser solen!

Vaknade imorse, solen sken. Slängde på mig bikinin och tog min CP-cykel till Snöån (CP då ettans växel inte funkar och treans växel är dryg som fasikens! + att styret sitter löst!!) och hur ser det ut när jag kommer fram? Det är moln, tamejfan överallt!! Jag är trött på detta väder, kan jag få en hel dag med sol tack? Helst en dag då jag är ledig också!!

Hade riktigt trevligt igår på födelsedagsfikat hos systeryster iallafall, åt bullar tills det rann ur öronen på mig :) Fy fasikens, den här veckan får det faktiskt bli skärpning med sötsakerna. Fick skjuts med faster in till stan på kvällen och låg hemma och mös resten av kvällen. Såg Pineapple Express genom hemsidan Icefilms och den var ju hur bra som helst! Skrattade faktiskt så det rann lite tårar och det gör det inte ofta när jag kollar film :) Började även kika på Happy Feet men kom fram till att jag ska se den senare i veckan istället, den verkade asbra så den vill jag se på lite större bild..

Var ute på wikipedia och kollade runt lite, Kalle har visat mig en funktion där man kan slumpa fram artiklar. Tänkte att jag skulle bli lite allmänbildad :) Den sjätte artikeln jag läste handlade faktiskt om Annefors som är ett gammalt bruk i Fredriksberg, kul att det dök upp när just jag satt där och slumpade fram artiklar.. Ännu roligare att de kallar Annefors för "en stadsdel i Fredriksberg", det måste ju betyda att Fredriksberg faktiskt är en stad?

Nu ska jag iallafall kolla nån film innan jobbet (börjar fem idag och jobbar bistro för först gången på evigheter!), kanske ska börja packa nån kartong också? ORKAR INTE FLYTTA!!

Skitväder!

Nu är snart den här jobbhelgen också slut, ska bli så skönt att få komma hem efter jobbet idag! Var nämligen kvar och jobbade i baren till tolv igår, när jag egentligen skulle ha bara receptionen till klockan elva. Tur att vi inte har så mycket gäster boende för jag hann inte ens räkna receptionskassan. Tack ABA för förståelsen :) Jag ska iofs inte klaga, var roligt att stå i baren igen. Har inte gjort det på evigheter och det var praktiskt taget bara människor jag känner här igår så det var trevligt! Ja just ja, faster var här och drack en kaffe också, var evigheter sedan jag träffade henne! Och så fotbollsmatchen då, såg ni katastrofen?

Imorse råkade jag självklart snooza liite för länge, Lina ringde och efterlyste mig och jag lyckades ta mig från sängläge till jobbet på nolltid :) Jag MÅSTE köpa en väckarklocka! Meen, kan man snooza lika mycket på en sån? Jag älskar att snooza, har tillochmed börjat ställa klockan på typ sju-åtta fastän jag är ledig bara för att få snooza hela morgonen.

Efter jobbet och en kort tupplur ska jag nog ut till Västansjö och gratta syrrans Mats på födelsedagen, han fyller 45 idag! Grattis i massor till Mats!! Var längesen jag träffade på Edwin också ju!

Nej, nu kom tidningarna så nu ska jag läsa Aftonbladet! Någon som kommer och äter frukost med mig idag?

Update

Här kommer lite bilder från Stockholmsresan!

Syrran och jag delade rum

Utsikten från 15:e våningen

Som sagt så var det skitväder över Stockholm men utsikten var helt OK ändå!

Två glada och blöta Ekehovs-systrar

Mamsen och jag i närbild!

Papsen =)

The boss!

Där är han i egen hög person


Familjen Ekehov åker tunnelbana

Lite slitna på fredagen

Tyvärr sken inte solen på Stockholms studenter men det verkade som att de hade kul ändå!

Gick på Smaka på Stockholm, där uppträdde Molly Sandén

Ett av alla tält där man kunde provsmaka något från menyn

Pappa var inte så nöjd med vädret..

Men morsan var utrustat med oljerock så hon var nöjd

Vem vet, jag kanske har varit sjukt nära Bruce utan att veta om det!

Tack för en underbar resa, hoppas du tyckte om presenten pappa :)

The Boss

Är sjukt trött och borde egentligen sova men jag måste bara berätta att konserten var skit bra! Synd bara att vädret sög, mina fötter är fortfarande blöta och kalla :P Tyvärr spelade han inte så många av de gamla låtarna som jag är uppväxt med och kan men pappa tyckte iallafall att det var superkul och det är ju huvudsaken!

Nu ska jag verkligen sova, hotellfrukost imorgon :) Ungefär som en helt vanlig dag alltså..

Nu drar vi!

Nyss hemkommen från en frukost-dejt med Daniel på Engel :) Har itne packat en enda kartong men det är ju nästan två veckor kvar innan jag måste lämna lägenheten så det löser sig!

Om 30 minuter åker bilen mot Stockholm! Mamsen och papsen är redan påväg och stackars pappa tror fortfarande att han och mamma ska på "puss-resa" och bo på hotell och gå på museum och grejer, hoppas han blir glatt överraskad! Väskan är iallfall packad, hoppas vädret inte blir alltför jävligt.. Har med mig skinnjackan och en tjocktröja, det borde väl räcka? Nej, nu måste jag dra mig mot hotellet, måste hinna med att käka något innan vi åker!


Bye bye!

Bruce Springsteen

Ok, nu kan jag avslöja vad jag ska göra denna vecka! Har inte velat sagt något för även om jag tvekar på att pappa är den som läser bloggar så kan man aldrig vara för säker. Jag ska nämligen på Bruce Springsteen imorgon på Stockholms Stadion, vi barn (mina syskon och deras respektive + jag) har nämligen köpt en biljett till pappa i födelsedagspresent! Så imorgon ska jag, pappa, mamma och syrran på konsert! Ska bli så jävla kul!! Längtar som en tok :)

Dagen har varit helt OK, var på jobbet redan halv sju insåg jag när jag kom dit och slutade inte förrän halv sex så det blev verkligen en heldag! Frisk ena dagen, sjuk den andra och jobba som en tok den tredje.. Jaja.. Åkte ut till Snöån på kvällen och gjorde amerikanska pannkakor tillsammans med Emelie, Malin och André (de blev utan tvekan de godaste hittills!), sedan spelade vi yatzy och kollade på Svärdet i stenen. En riktigt myskväll :)

Hade tänkt packa ner mitt kök i kartonger också men det får bli imorgonbitti istället! Sov så gott alla!

Julafton

Var alldeles nyss ner och skulle parkera om bilen, svängde förbi mitt postfack på vägen tillbaka upp och gissa om jag blev glad! Hade fått hem paket från både Nelly och Laredoute!! Klänningen som jag beställde i lördags har kommit idag, snacka om snabb leverans! Jag abra måste visa för den sitter faktiskt bättre än jag kunnat hoppas på och är skitsnygg! Nu är bara frågan när jag kommer få användning för den?

Parapapapa I'm lovin it!

Bikinin kommer från Laredoute, har fått vänta länge men det var det värt!

Uttråkad!!

Fy fasikens vad tråkigt det är att bara vara hemma och vara sjuk!! Jag håller på att krypa ur mitt skin här! Tacka fan för Moviestream som har stått för underhållningen idag. Försökte mig på att se Fear and Loathing in Las Vegas men det var ju en riktigt mysko film så jag gav upp efter en timme. Sen såg jag The ballad of Ricky Bobby, tyvärr så sög den filmen också men jag såg iallafall hela..

Ska hoppa in i duschen, borsta tänderna och sen försöka sova, det är ju det värsta när man har sovit hela dagen men jag får göra mitt bästa! Btw, ät ALDRIG knäckebröd i sängen! Tack Fredrik förresten för nyponsoppan, jag hade gått under utan den!

Va fan hände?

Nu luktar lägenheten av liljekonvalj, underbart! Hade iofs bara tänkt plocka lite och dammsuga igår, men sen välte jag en kanna vatten på golvet så då var det lika bra att storstäda.. Dammade ju tillochmed :)

Natten har iallafall varit ett helvette, har sovit så jävla dåligt och när jag vaknade imorse hade jag huvudvärk och kunde inte andas genom näsan! Kul jul jag har blivit dunderförkyld! Fattar inte riktigt hur det här gick till.. Jaja, är hemma från jobbet idag och ska abra sova hela dagen, måste till jobbet imorgon och sen ska jag ju göra en grej i veckan så imorgon MÅSTE jag vara frisk!! Iallafall bättre.. Nej, nu ska jag kolla om det kanske finns nå knäckebröd eller nåt, jag är hungrig..

Juni, juli, augusti!

Idag är det första juni! Fasikens vad fort tiden går.. Tur det, betyder lön snart vilket verkligen kan behövas! Har spenderat kvällen på Piren med trevliga tjejer och några pojkar. Maten är ju inte jätte billig där men jävlar vilka portioner vi fick! Käkade ribs och lämnade nästan kvar hälften så mätt är jag då iallafall. Får försöka se det positiva i mitt penning-slösande; Hade jag inte blviit med och ätit på Piren så hade jag säkert inte ätit alls eller ätit något äldigt onyttigt mat-substitut.. Så kvällsmaten var klart värd sin vikt i guld :)

Var rätt lugnt idag på jobbet, fick hoppa in akut femtio minuter för Kantina men lite miljöombyte var precis vad jag behöde just då. Käkade glass med Daniel på McDonalds och träffade ABA och Mikaela på Engel, sen köpte jag med jordgubbar till Fredrik (stackaren är förkykd) som jag självklart åt lite av, så man kan säga att större delen av den här dagen har kretsat kring mat eller annat ätbart.. Jaja, man ska ha sådana dagar också..

Blev inget gym idag, tror jag ska ta en gym-fri vecka så att jag kanske får tillbaka lite träningslust för just nu har jag ingen ork alls till att träna. Kanske blir annorlunda imorgon när skitvädret kommer tillbaka. Nej, nu ska jag byta vatten och Gunwald och kanske tillochmed ta fram dammsugaren? Fy fan vad tråkigt förresten..

Underbara Sverige!

Fan, jag älskar vårt vackra land! Helgen har varit helt underbar med hur gudomligt väder som helst och allting har varit så typiskt svenskt! En underbar svensk sommarhelg helt enkelt!

Åkte ut till Fredriksberg i lördags efter jobbet. Började med att hälsa på farmor och farfar då gubben fyllde 83 i måndags (eller var det i söndags?). Han fick en massa marknadskorv av mig, hoppas de smakar!! Sen bar det av mot Gravendal, som kan vara en av de vackraste platserna på jorden :) Älskar verkligen det stället, fattar inte att jag inte är där oftare! Jag, mamsen och papsen, Johan och Petra åkte dit och grillade, käkade massor med jordgubbar, la ut nät i sjön, spelade lite kortspel och hade allmänt mys hela kvällen. Somnade som en gris efter båtfärden mitt i natten och hade Kaliber i fotändan nästan hela natten. 



Idag  vaknade vi hyffsat tidigt, mamma och jag fixade frukost medan de andra hämtade upp nätet. Tyvärr fick vi inte en enda fisk men det var väl egentligen inte huvudsaken heller. Vi såg säkert fem fiskar som hoppade och massa vak igår men men, man kan inte lyckas varje gång.. Redan vid halv nio låg jag i bikini och pressade och där låg jag tills klockan var ungefär tre :) Är lite lätt röd över hela kroppen men det kommer bli brunt tills imorgon! Har faktiskt badat idag också men det var inte direkt varmt kan jag lova! Nu är det iallafall gjort!



Åkte in till stan och firade Anna G (Grattis på födelsedagen!!) som bjöd på tårta och paj och bakelser som Matilda W hade gjort och godis och choklad och säkert ännu mer sötsaker.. Var hur gott som helst :) Kom hem från Snöån för ungefär en halvtimme sedan där vi grillade och jag fick höra allt som hänt på festen igår. Visst känns det lite tråkigt att jag inte var med men samtidigt lät det som om festen slutade ungefär som Snöå-festerna alltid gör så jag får se till att vara med nästa gång!


RSS 2.0