Leaving.. On a jetplan

Steg 1 avklarat; vakna i tid :) Bra för att vara jag, känner mig redan bättre till mods angående denna resa! Åh, kommer bli så kul, lovar att ta massor med bilder och anteckna så jag kan uppdatera er helt och fullt när jag kommer tillbaka :) Hoppas ni får en bra start på helgen!

Puss och kram!

Don't cry for me Barceloooona

Okej, jag är ju lite av en virrpanna måste jag säga. Har varit på så jävla rolig kväll med Hanna, Brigette och Katie med sushi, lite vin och massa skitsnack. Jag har inte fått in lönen på kontot än så Katie lånade till middagen och Hanna lovade att låna till Barcelona-resan. Får skjuts hem av Bridge och kommer på att vi glömde ta ut pengarna. Okej, ingen fara. Hanna och Bridge åker vidare till festligheter och Hanna ska fixa pengarna på vägen hem, vilket faktiskt kan sluta med att hon kommer hem utan pengarna :P 

I alla fall, checkar in via Internet och kommer samtidigt på att jag inte har skrivit ut mitt boardingpass. Bra gjort Camilla. Fixar så att killarna som har nattskiftet på jobbet skriver ut det åt mig, vilket innebär att jag imorgon måste ta taxin förbi jobbet innan vi åker ut till flygplatsen. Typiskt. Nu ligger jag i alla fall i sängen och försöker sova, har dock inte packat väskan, inte ens funderat vad jag ska ha på mig, inte bokat något boende och vet ni vad? Det gör ingenting för fy fan så mycket mer spännande det blir när inte allt är bestämt i förväg :)

Nu måste jag dock försöka sova, fjärilar i magen är på sin plats!
Bilder och massa uppdateringar på lördag när jag kommer tillbaka!!

Nödig

Kommer hem från jobbet, stressar in på toaletten med byxorna nere i knävecket, ska precis sätta mig på toastolen när jag upptäcker det fasansfulla; INGET TOAPAPPER!! Hallå, jag har druckit 1,5 liter vatten den senaste timmen och ätit en enorm mängd vindruvor. Jag behöver gå på toaletten! Kniper som fan och hoppas att jag kan hålla mig till 07:00 imorgon när affären öppnar.. Fan också!!

Jistanes

Det har nog aldrig varit såhär svårt att ta sig upp ur sängen :P Har snoozat i flera timmar, men lyckades iofs inte somna förrän tidigt imorse heller så kanske inte är så konstigt.. Ska ta mig iväg till gymmet nu, sen blir det lite umgänge med Åsa på stan :) Hoppas ni får en bra dag!


Ullsan, Åsa och jag :)

Unemployed

Så hade man sagt upp sig, mycket lättare än jag trodde. Chefen hade inte så mycket att säga om saken, bara att det var trist att jag ska lämna ön, "hoppas du har haft det bra hos oss" osv osv. Så, nu är det bara 17 dygn kvar. Om 17 dygn rätt så exakt kommer jag nog befinna mig i Snöån, för min första natts sömn i Sverige. Sötaste, bästaste Emelie kommer och hämtar mig på Skavsta, sen blir det morgonbussen ut till Fredriksberg vad det verkar. För var dag som går längtar jag mer och mer, snart så!

Var för övrigt till gymmet innan jobbet idag. Förstår inte att det ska vara så svårt att ta sig dit när jag vet att jag trivs så bra när jag väl är där :P Blir samma upplägg imorgon med, men förhoppningsvis hinner jag träffa Åsa också. Sushi-lunch kanske? Håll tummarna för att jag fått in lönen, denna donna börjar bli fattigare än fan själv. 

Usch, borde verkligen sova. Ska göra ett tappert försök. Kram på er!

PS. Tycker min mamma är sötast.
Hon har tagit efter mitt "Pussar och kramar i massor". DS.

Gick ju sådär..

Tvätten ligger i maskinen, alla kläder från golvet är antingen i tvättkorgen eller där de ska vara i garderoben, golvet ska städas och disken diskas och sedan kan jag tycka att dagens sanering är klar :) Då har jag gjort mig förjänt av lite lyx, vad nu det skulle kunna bestå av en dag som denna? Plånboken är tom, motivation i botten och ja, halsen dödar mig sakta men säkert. Ska dock ta mig iväg till gymmet innan jobbet, nu orkar jag inte med mig själ längre snart.. Ska dessutom ta andra ordentliga klivet mot min hemfärd idag, dags att tala om för chefen att jag ska lämna landet! Nervös? Liite kanske :P 

Angående min rubrik. Skulle skicka in ansökan till studera.nu igår och inser att den utbildningen jag sökt alla terminer sedan jag tog studenten, inte går att söka till vårterminen. Hur fan går det till? Nog för att jag fortfarande hoppas att mina förstahandsplaner ska gå igenom, men om det inte går och jag måste göra något annat i vinter så stod plugga högst upp på listan. Hur ska jag göra nu då?!
Lidingöloppet var nu i helgen som gick förresten, GRATTIS till Petra!
Fattar inte att de redan är ett år sedan vi.. hmprf.. sprang :)

Jag vill HEEEEEM!

Okej, jag har precis upplevt vad som fick bägaren att rinna över. Seriöst så funderar jag på att lämna landet omgående. Världens. Största. KACKERLACKA. I mitt badrum!! Jag har inte sett en kackerlacka i denna lägenhet sen jag flyttade hit (förutom den vi hittade första dagen och en död under vasken :P)!! Jag hatar de där små odjuren, så äckliga och galet snabba och bara vidriga! Lycka till att sova inatt Camilla. Har inte vågat gå på toaletten så jag är kissnödig utan dess like, instängd på mitt rum med fläkten på högsta effekt och jag är ändå alldeles för varm för att sova. Imorgon ska denna lägenhet saneras, och inte på små vis heller! Nu jävlar!!

Du. Ska. !

(Vad tycks om mitt nya sätt att vara öertydligt. Jävligt. Effektivt. Eller?)

Blä

Påväg mot jobbet, nyduschad och redan svettig igen.. Vad fan ska man ha på sig i det här jävla landet för att inte flyta bort?! Funderar starkt på att ta med ombyte till jobbet, kommer ju inte känna mig fräsch direkt när jag kommit så långt :P I alla fall, förmiddagen har spenderats med Gossip Girl i sängen, halsen mår verkligen inte bra så det kändes inte riktigt aktuellt att pressa på gymmet idag. Har skypat med familjen istället, både mamma, pappa, syrran och Edwin var på plats :) Fick reda på att jag nu är stolt bilägare igen, till en cab! Hur coolt är inte det? Ska visa bilder så fort jag kommit till Sverige! Åh, har saknat att ha en bil! Synd bara att det är lite kallt att köra nedcabbat i oktober.. Sen blir det nog inget med Barcelona heller, strejken får mig att tveka. Visar sig på onsdag hur jag gör.. Nej, jobbet var det. Måste springa!

Sötaste Ekehovaren som finns :)

Sängbunden

Alltså, jag har en sak jag måste berätta för er. Jag är gravid. Med schnitzel. Inte bara 1 utan 4. Godaste maten på länge, jag är fortfarande mätt som jag vet inte vad. Katie är min nya favoritkock :) 



Blev inget skumparty för min del dock. Har känt mig febrig hela dagen och whiskeyrösten är ett faktum, antingen så är det ännu en sjukdom eller så har jag upplevt min första bakfylla.. Tror på sjukdomen va? I alla fall, bestämde mig för att vara ansvarsfull och stanna hemma, vill inte bli sjuk innan Barcelona, gymmet har inte besökts på hela veckan så tänkte hinna dit imorgon innan jobbet. Kollade på "Elvis i Glada Hudik" på mammas inrådan istället. Otroligt bra dokumentärserie som alla borde se, har du inte gjort det än så finns den HÄR. Se den. Fick pappa att tåra, det händer ju verkligen inte varje dag!!

Nu kollar jag utbildningar på Studera, ska inte missa att ansöka till VT-11 om det är så att planerna inte blir som jag tänkt mig. Apropå planer, kanske ska ge er en ny ledtråd? Första hittar ni HÄR och andra kommer här:


Några idéer på hur jag ska spendera min vinter? Jag tror iofs att de flesta av er redan vet men jag har alltid tyckt om frågesporter :) Nej, nu ska jag fortsätta leta utbildningar, lyssna på bra musik och snart krypa ner under täcket, blunda och sova som bara jag kan :)

Utskjuten

Igår var jätte roligt, grabbarna underhöll bra som vanligt :) Lite mycket alkohol, borttappad röst och en hel dag hemma i sängen med feberkänningar men det var det värt! Ikväll bjuder Katie på schnitzel i DaVinci Court, sedan är tanken att jag ska åka på maltesiskt skumparty men vet inte om det är riktigt bra för hälsan idag :P Vi får helt enkelt se hur kvällen slutar!


En del av umgänget
Drickesspel på stolarna, why not?
Jag och bästaste Dick
Omgång nummer 2
PARTYYYY!
<3

Nu en majskolv och sen måste jag försöka bli människa igen :)

Hannaaaaa

Blev Valletta och sedan en sväng till shoppingcentret The Point. Inte mkt inhandlat, 2 halsband var och fönstershopping är resultatet av dagens utflykter. Ingen morgonpromenad blev det heller, men visst brännar man kalorier av att springa på stan? :)
Hittade en Vintage-butik i Valletta, riktigt nice!
Skitfrän snubbe, fixade mitt namn till halsband på 1 minut :P
Öl och bagel, mums!
Gladaste sambon?
Hanna smygfotade nunnor :P
Det firades med mjölk och äppelpaj :)

Nu dricks det sangria och snart beger vi oss iväg till Dick och Bante :) Utgång, ja det tror jag nog!

Moln?

Hujjeda mig, var vaken till klockan var halv sex och surfade runt på nätet. Läste om Barcelona, kolla kläder, kikade bloggar, läste Modeflickan, gick igenom gamla bilder. Trött som hejsan. Och inte blir det stranden heller för vet ni vad? Det är molnigt ute!! Lite typiskt kanske.. Blir nog morgonpromenad och en dag på stan istället :)

The Dutchess

Helt plötsligt är klockan 4 på natten, hur gick det till? Kollade The Dutchess med Hanna när jag kom hem, sen har jag fastnat i FB-chatten och är fortfarande inte det minsta trött! Kan bero på mängden sömn jag fick mig idag under dagen, jag har ju inte varit mitt mest aktiva jag direkt :P Ska verkligen försöka stänga igen datorn nu, ledig dag imorgon och det blir stranden med sambon för hela slanten! Nu ska hårdjobbas på brännan innan hemresan!

Vadå generalstrejk?

Klyftigt Camilla, bra att boka en resa dagen efter att hela Spanien går i generalstrejk.. Bara att hålla tummarna för att de löser sina problem fort som fan! Strejken börjar 29e, jag åker 30e. Ni har 1 dag på er!

Varit ute på morgonpromenad med Katie, en av tjejerna från jobbet. Hon har flyttat in på 3e våningen i vårt hus så nu har jag lovat att försöka få med henne ut på promenader lite då och då :) Givetvis fick jag skavsår på köpet, mina nya springskor (som varit riktigt snälla åt fötterna faktiskt) stod ute på balkongen inatt och tydligen har det regnat. Lite typiskt min tur? Tror det..

Finns inte mycket som skulle få ner humöret idag dock. Om 1 vecka åker jag till Barcelona, innan dess ska jag säga upp mig från jobbet, i skrivande stund har jag 2 fredagar och 3 lördagar kvar innan hemfärd och om exakt 3 veckor börjar jag nog vid den här tiden göra mig klar med det sista innan jag åker till flygplatsen :) 

Den här tiden på ön har gått för fort, även om det känns som att tiden ibland står still. Kommer sakna alla jag lärt känna här så otroligt, hoppas alla räknar med att bjussa på sängplats lite då och då :D



Barca!!

Okej, det verkar som att mamsen seriöst funderar på att åka med och ingen är gladare än jag!! Hopppas, hoppas, hoppas!! Såhär ser resplanen ut: Landar på flygplatsen i Girona 11.40 på torsdag den 30 september. Om mamma åker med har hon varit på flygplatsen i ungefär en timme och alltså haft gott om tid på sig att ta reda på hur vi snabbast tar oss in till Barcelona :) Kommer mamma med blir det kultur resten av torsdagen, något museum, stadstur kanske? Åker jag själv slänger jag mig nog in i shoppingen direkt :) Fredagen kommer det vara shopping och Barcelonas gator hela dagen och middag på fin restaurang kanske? Flyget tillbaka till Malta går redan klockan 07:00 på lördagen 2 oktober men jag ska göra det mesta av dagarna! Har ju aldrig varit där så allt är bättre än inget eller hur?

Mammisen!!

Mår för övrigt bättre idag och ska ta mig till jobbet vid fem, men först ska denna äckelpotta ta sig in i duschen och sedan göra ett ambitiöst försök att fixa lite vettigt käk, har varit sugen på köttfärssås i flera dagar!

Sjukfrånvaro

Ursäkta min frånvaro men gissa vem som är hemma sjuk, igen? Det här landet är nog inte bra för min hälsa :P Feber hela dagen igår och idag, är öm i hela kroppen och har sovit nästan oavbrutet sen klockan tre igår.. Imorgon ska jag till farbror doktorn får se vad han säger, kanske ska orka ta mig till jobbet också om jag känner mig bättre..

Idag blev det i alla fall 100% klart med Barcelona, jag har bokat flyget och kollat lite boenden. Hanna kunde dock inte bli med, så jag åker solo än så länge. Mamma blev helt plötsligt sugen på att åka med så jag håller tummarna för att hon hittar ett flyg som passar, mamma-Camilla-helg var det längesen vi hade :)

Nu ska jag försöka få i mig en majskolv och sedan kolla lite Gossip Girl, kanske ta mig iväg till affären för att köpa något vettigt att äta innan kvällen också.. Kram på er!

Valresultat

Behöver jag ens nämna att pannkakorna igår blev svingoda? Åts med banan, mango, nutella och givetvis massor med sirap. Tur att man inte äter den där skiten varje dag alltså, årets kaloribomb intagen. Valvakan var ju sådär, lite konstigt att ett parti som SverigeDemokraterna tagit sig in i riksdagen, men det visar väl de andra partierna att de gör något väldigt fel. Jag är definitivt inte insatt så jag ska inte uttala mig politiskt överhuvudtaget, men nu är det nog dags att börja sätta sig in i det här så att jag kan vara med och påverka nästa gång. 

Vaknade alldeles nyss, halsont jo jag tackar ja.. Hur fan går det till? Måste slänga mig iväg till jobbet nu sen blir det raka vägen till apoteket och en jävla massa mediciner! Hoppas ni haft en bra helg!

Provade Panorama-funktionen från Poolhusets altan, riktigt rolig!!

Gourmet-helg

Bästa grabbarna, jävlar vad de skämde bort oss igår! Jag, angelina, Åsa och Frida hade fått instruktioner om att vara i Poolhuset senast 21.30. Dick, Bante, Mattias och Emi hade lagat helstekt piladelphia-fylld fläskfilé, klyftpotatis, jätte god sallad och sås så klart. Allt var klart att serveras när vi kom dit, och jistanes så gott det var! Åt för två som vanligt, men fan om det serveras sådan mat är det lika bra att passa på :)

Är snart påväg till jobbet, inte supertaggad direkt.. Håller alla tummar och tår för att den här dagen bara ska flyga förbi! Blir gymmet direkt efter jobbet, sen är det jag som står för de kulinariska upplevelserna. Ska göra amerikanska pannkakor och hålla grabbarna sällskap under valvakan tydligen :P Lite roligt att hälften av dem är mer anti Sverige än Gud vet vad, men när det gäller valet är de alla fruktansvärt insatta. Och jag? Ingen koll alls som vanligt.. Måste ta tag i det här och bilda mig lite politiska åsikter :D Nej, nu måste jag slänga i mig lite frukost! 

Kram på er!

Lördag

Ja, den här dagen blev ju inte riktigt som planerat.. Varit galet trött och sovit mest hela dagen, solat på balkongen och kollat på 6 avsnitt av Gossip Girl. Blev ingen vända till stan, gymmet stängde klockan sju vilket jag totalt missat och inte har jag ätit någonting än heller.

Har dock varit ute på powerwalk, eftersvettats med ännu ett avsnitt Gossip Girl och nu ska jag duscha innan jag måste stressa iväg till grabbarna i Poolhuset för middag :) Så kvällen ordnar nog upp sig ändå till slut :) Hoppas alla får en bra kväll!

Jag och Hanna vid St Peters Pool förra söndagen!

Sådär ja

Nu börjar det ordna upp sig, men jag är fortfarande galet trött. Blir nog (förhoppningsvis) lugn lördagskväll.. I alla fall, gårdagen var hur bra som helst! Vi var ett roligt gäng här hos oss och förfestade tills klockan var runt halv ett, sedan bar det av mot PV med ett snabbt fotostopp på vägen:




PV var PV som vanligt men riktigt roligt. Hade varken glasögon eller linser på så kan inte riktigt säga så mycket om "materialet" som Angelina skulle sagt, men många trevliga ansikten som jag inte sett på länge i alla fall! Gick på nya ställen där jag inte varit tidigare, dansade lite salsa (med betoning på lite) och träffade massor med nytt folk! 2 fredagar kvar innan hemfärd, och måndag blir det 100% klart om Barcelona hinns med eller inte! Vill, jag vill, jag vill, jag vill åka dit!!

Nu ska jag ta tag i min dag, dra mig ner på stan så småningom och vidare till gymmet till slut :)

Normalt?

"Ska bli såå skönt att gå ut på krogen hemma i Sverige igen! Kom nämligen hem rätt så nyligen, klockan är i skrivande stund 05:43 och jag är lagomt sliten. Fjantade dock med lite "maltesiska" aktiviteter, har en lista som ska bockas av :D Imorgon hopaslmhoppaskmhiooas (så det kan bli när man somnar!) manl!

Gonatt!!"

Ovan stående författades ihop imorse när jag precis kommit hem från PV, tror att tecknen där på slutet är när jag somnade första gången :) Ska försöka sova lite till, sen kommer det bilder och bättre uppdatering. Hjärnan jobbar inte med mig fullt denna morgon :)


Balkongfest och utgång

Kom fram till idag att det bara är 3 fredagar kvar tills jag kommer hem, självklart blir det utgång :) Kommer hit lite folk från jobbet alldeles snart, Angelina är påväg från jobbet och Hanna och jag fixar iordning oss för fest! Likör43 med mjölk heeeela kvällen!!

Urkalkat

Lugn kväll, god mat, saknade vänner! Har haft en jätte bra kväll, kärt återseende med Poolhuset och grabbarna, för att inte snacka om Angelina som jag inte sett på en månad!! Nu sova dock, jobb, träning och utgång står på schemat för morgondagen!

Kvällens klädsel, underbart att ha 2 olika garderober :)

Grill :)

Färg i håret, disken står och väntar och så fort jag är klar är det dags att bege sig till Dick och Bante för grillning på terassen :) Ska bli så jävla trevligt, har inte träffat grabbarna på evigheter!! Tar med kameran och slänger upp lite bilder imorgon!
Grill i snöån, läääängesen!
Saknar hösten hemma i Sverige!

Spontant

Efter bion igår så blev det inte bara en drink, det blev många. Det blev helt enkelt en fullfjädrad utgång som slutade med förhållande-drama och så nära ett krokbråk man kan komma utan att faktiskt slåss. Men i övrigt mycket, mycket trevlig kväll! Filmen var galet bra, är helt inne på att införskaffa ett par skinnbraxor. Pappa skulle ju bli glad i alla fall, "Kläder av läder och whisky i blodet" som han brukar säga :) 

Fråga mig inte vad jag gör uppe.. Vi kom hem vid 3-4 någon gång, jag vaknade när Hanna gick till jobbet kvart över åtta och sedan dess har jag inte lyckats somna om igen :P Bjuder på bilderna från igår, sedan blir det nog en film eller något för att locka fram sömnen. Grillning ikväll så om jag ska orka med måste jag nog faktiskt nana lite..


Trodde för 2 min att vi skulle bli helt själva i salongen,
ber om ursäkt till de andra 3 besökarna för eventuellt oväsen..
Säger bara; Se den!!
3 shotsbrickor = 36 shots = ILLA!
Mark har semester från jobbet, syns eller?
Att man kan ha så roligt!! Galen människa det där :)

Nu, film och lite sömn!

Vinfylla och biobesök

Nu jäklar smäller det i DaVinci Court :) Har precis bjudit sambon på pepparkryddat kött, svampsås och ungstekt småpotatis, andra vinflaskan är halvtom och musik rockas! En jävligt härlig onsdag helt enkel :) Ska snart göra oss klara för biobesök, nya filmen The Runaways stor på menyn, girl-power hela kvällen! Drink sen någon?

Svårsovet

Inte det minsta trött nu heller, vad fan gör jag för fel?! Har kolla både på "Family Stone" med Sarah Jessica Parker och "Jarhead" med Jake Gyllenhaal (heter han så, killen som spelar spindelmannen?) men kan fortfarande inte sova. Känner för en riktig snyftare, ska sätta på "Hatchiko" och somna till den tror jag..


Apropå hundar så vill jag ha en sån här när jag kommer hem mamma :)
(Hatciko är en hundfilm)

Me and my sushi

Nyligen hemkommen, var till gymmet efter jobbet och tröttade ut mig. Somnade inte förrän 2-3 någon gång inatt, vilket är lite konstigt med tanke på att gick upp rövtidigt igår.. Så planen är i alla fall att sova hyffsat tidigt ikväll i alla fall, ska ha myskväll med Hanna imorgon så måste ju vara pigg tills dess :) Blir nog middag hemma och bio tror vi, vi får se vad som händer :) 

Nu ska det ätas sushi (har en av öns bästa sushirestauranger vägg-i-vägg med gymmet!!), kollas på film och fixas lite med photoshop tror jag, försöker fortfarande lära mig alla funktioner :)


Gonatt världen!

Dags att sova, men trots att klockan ringde 06 imorse är jag inte det minsta trött. Eller ja, skulle jag blunda så nog fan somnar jag nog, men jag är inte sugen på att sova. Inte direkt sugen på att gå upp i ottan imorgon heller, men det är bra skönt att komma iväg till gymmet innan jobbet. Ha det gjort liksom.. Jaja, den som vaknar får se. Förresten, planerar en resa med Hanna innan vi lämnar ön, håll tummarna för att det blir av! Lite mer övervikt på bagaget kan väl inte skada?

Gonatt!

Annkanarin!!

Skypat med sötaste Annacarin, saknar nåt så otroligt! Snart snart ska jag äntligen få vara med alla nära och kära igen! Kommer sakna alla på ön också nå fruktansvärt så klart, men just nu längtar jag mest. 14e oktober, exakt 1 månad kvar imorgon!!

Ska kolla film nu och mysa lite, popcornen har redan tagit slut men Cola Light och äpple är inte helt fel heller :) Slänger upp en film från i torsdags. Jag och Hanna låg och kollade på Leap Year när det värsta åskväder jag någonsin erfarit drog i gång här i knutarna. Otroliga blixtar som sträckte sig över hela himlen och hällregn utan dess like. Självklart åkte kameran fram :) Filmen är lite lång, men höj volymen och njut av Hannas sköna kommentarer! Enjoy:


Teknigast i världen!

Camilla har fixat internet i lägenheten igen! Kan vara stoltast!! Men, smakar det så kostar det tydligen. På Malta är det nämligen så att antalet GB (om jag nu skriver rätt enhet var inte riktigt säkert..) man får använda upp per månad är begränsat till hur mycket man betalar. Tydligen så har jag och Hanna i kombination med pappas nyhets-tittande använt upp 30 GB (eller vad det nu var) på 10 dagar, något som jag och Ida inte ens lyckades göra per månad :) Så, nu har jag köpt till 5GB som ska användas klokt, de kostade nämligen €3,49 styck!! Ska dock blogga en hel del under kvällen, abstinensen är ett faktum! Först blir det dock rostad macka med banan och flingor och mjölk till kvällsmat. 

Jag och Hanna under torsdagens helt kolossala oväder!



I'm alive!!

Okej, Internet har dött i lägenheten och jag är utesluten från civilisationen. Återkommer så fort normaliteten är återställd. Tills dess kan jag meddela att helgen varit fantastisk! Hatar måndagar för övrigt..

Matthew Goode

Min och Hannas nyförälskelse?



Underbara man! Se filmen Leap Year och ni kommer förstå precis vad vi snackar om!!

Lyxigt

Gårdagens vardagslyx bestod av..... (TRUMVIRVEL)... fot-fix!! Och tro mig, det behövdes!

Före

Efter:

Nice va? :) Me like, köpte nagellacket för att färgen var så fin, ska fixa fingernaglarna imorgon tänkte jag :) Har för övrigt precis kommit hem från jobbet, varit en lugn dag. Nu blir det film med Hanna, vi har hittat en gemensam nyförälskelse, ska visa er senare vad jag menar :)

Utlovat

Förlåt att gårdagens uppdateringar uteblev men internet var ett helvette innan jobbet och sedan fick jag gå hem tidigt med migrän. Bättre idag dock så det är snart dags att bege sig mot jobbet igen.. Skrev för övrigt in mig på nytt gym igår och idag är träningsvärken ett faktum, dags att bli seriös igen.. Och så unnade jag mig lite vardagslyx igår också :) Visar sen! Slänger upp lite bilder från familjens vistelse här på ön:


Edwins första kontakt med havet
Pappsen håller koll på de svenska nyheterna vid frukostbordet
Andra dagen på stranden, Edwin doppade fötterna :P
Sötaste bus
Kanske goast när han sover :)
På eftermiddagen åkte vi till Mdina, där lektes det en hel del :)
Efter denna åktur snackade Edwin om "lilla bilen" resten av resan :D
Mosters gull!
Godaste pizzan på ön :)
Försökte ta ett fint far-dotter-kort men det brukar gå sådär med pappa :)
Guidad båttur i hamnarna
Jag och bästa pappsen :)
Nya åkattraktioner :)
Dyk med pappsen på lördagen medan Edwin och syrran vad på badland
Syrran och pappsen
Gulligaste gullet!!

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder men de andra dagarna hände det inte så mycket annat, vi badade och syrran fixade fötterna och så jobbade ju jag en hel del. De hade nog en bra vecka, även om syrran har lite svårt för värmen :) Pappa ville ju vara kvar och ibland så förstår jag honom, även om jag just nu bara vill hem till Sverige, alla nära och kära och lite mer humana temperaturer :)

Skönt ändå

Okej, ja det var lite tomt hemma men fan så skönt att få lägga sig i min dubbelsäng och kunna sträcka ut mig, till skillnad från hue de senaste veckorna på golvet har varit! Nu ligger för övrigt jag och Hanna i varsitt rum i lägenheten och chattar med varandra via FB. Socialt?

Tråååkigt

Sitter på jobbet, har första rasten nu och 5 timmar kvar av jobb.. Inget att göra, besöket har åkt hem och Hanna ligger hemma och är sjuk. Motivationen är INTE på topp direkt. Imorgon får det bli ordning och reda, ska skriva in mig på ett nytt gym och ta tag i träningen. Njuta av den sista månaden, ta hand om mig och glassa i solen :D Nej, back to work antar jag.. Puss på er!

Bye bye baby

Idag åker de hem, pappa, syrran och Edwin. Kommer bli galet tomt!! Men, inte långt kvar tills jag får se dem igen. Den 14e oktober kommer nämligen denna resan vara avklarad och Camilla Ekehov blir återigen svensk :) Mot nya äventyr!! Nu ska jag duscha innan det är dags att lasta ut familjen och bagaget till taxin :) Skickar med närmare 35 kg kläder (och några par skor) så jag ska nog kunna få med mig allt jag inhandlatn här på ön hem du Faster :D Imorgon kommer det bilder, det loooovar jag!

Bästaste gull :D När kameran kommer fram går det bra att kramas!

Gonatt

Jag och Edwin har kollat på Petsson & Findus och nu är det definitivt dags att sova. Har några timmar att ta igen.. Lovar er mer fokus när familjen åkt hem på tisdag!!

Dåligt jag vet..

Regnar ju inte tätt mellan uppdateringarna här, men nu har det i alla fall regnat på Malta för första gången på 4 månader! Kom en skur igår på eftermiddagen och inatt, riktiga maltesiska hällregn. Jag klagar inte, säger mera ungefär ÄNTLIGEN!!

Sitter på jobbet nu, har "lunchrast" och njuter av en varma koppen. Sprang ner och hälsade på pappa, syrran och Edwin på jobbpassets första rast, då satt de på restaurang och fick precis in en pasta carbonara och en sallad med parmaskinka. Kan vara mina favoriter.. Jaja, lyxa med fin-middag imorgon kanske?

Har underbara dagar med de här, Edwin är sötast i världen (även om han som sagt stundvis är VÄLDIGT vrång) och mosters älskling! Vi kollar på film på kvällarna och myser i sängen medan pappa och syrran spelar yatzy eller fixar med "vuxen-göra" :P Mys mys mys! Kommer bli så tomt på tisdag när de åker hem!!

Har för övrigt varit och dykt med pappa idag, visar bilder imorgon kväll. Nu är det tillbaka till jobbet som gäller, slutar 01 och börjar 08:45 imorgon så det blir raka vägen hem och sova efter jobbet.. Imorgon kväll, då jävlar ska det uppdateras!

Edwin



Han är en badkruka och för tillfället allmänt vrång, men söt som socker :)

Lilla bilen

Är nog bara att konstatera att uppdateringarna kommer bli få och korta denna vecka. Är galet trött efter en dag på stranden, bussfärder, eftermiddag i Mdina och en film hemma i sängen med Edwin. Hur föräldrar orkar med småbarn det vet jag då inte riktigt.. Men söt är han :) Badkruka utan dess like och så fruktansvärt trotsig, men med lite förhandlingar så går det mesta bra. Nu är han dock så trött att det är omöjligt att få honom att ens borsta tänderna som annars går så bra..

Jaja, några år kvar tills det blir några barn hos denna Ekehovare i alla fall, räcker bra att låna någon gång ibland :) Imorgon blir det stranden och kanske ett besök i Valletta, eller kanske en sväng på stan och fiskmiddag någonstans? Det visar sig.. Tar i alla fall en massa bilder som jag ska visa någon dag när jag har ork :) 

För övrigt så fick jag besked att jag kommit in på en kurs jag sökte till långt efter sista ansökningsdag (någon som är förvånad av att jag är sent ute?) - Företagsredovisning, mer än bara debet och kredit. Kanske inte låter så intressant men det är sådant jag kommer ha nytta av och det kan dessutom vara bra att friska upp minnet innan det är dags att ta tag i studierna på riktigt, när nu det blir.. 

Nej, dags att krypa in under täcket, kolla på John & Kate + 8 och sova som ett litet barn förhoppningsvis..

Hetsigt

Med en liten trotsig 3-åring på besök så finns det inte riktigt tid till att uppdatera, får fixa det ikväll :) Nu blir det stranden och sedan Mdina! Puss på er!

Edwin :)

Så mys att familjen är här :) Önskar att de kunde vara här allihopa! När jag kom hem från jobbet var de redan på plats i lägenheten, efter lite om och men med taxichauffören. Stökade runt lite och sen blev det käk på Piccolo Padre så klart. Behöver väl inte säga att Edwin charmade serveringspersonalen?

Det är lite platsbrist i lägenheten för tillfället, så när vi efter ett parti yatzy skulle fördela sängplatser blev det såhär:
Här sov Edwin
Här sov pappa :)

Blir ni förvånade om vi säger att pappa kanske inte sovit jätte bra?

RSS 2.0