Turistas

Gårdagen var jätte trevlig, balkongmys och så middag på favorithaket. Vi hade fått ett mysigt litet bord med utsikt över vattnet så föräldrarna var minst sagt nöjda :) Vi har precis ätit frukost på balkongen och är så småningom påväg ner på stan (pappa uträttar vissa toabehov och gudarna vet vad lång tid det tar..). Blir turistbuss idag, ska fakitskt bli riktigt kul för jag har ju inte sett så mycket av ön än egentligen. Dessutom skiner solen ute så det kan inte bli mycket bättre!
Korv, ost, Gin&Tonic och en och annan öl
Middag på Piccolo Padre
Balkongfrukost :)
Nu kom pappa ut ur toaletten, ready to go :)

They have arrived!!

Nu är dom här, vi sitter på balkongen och har druckit GT och öl och käkat snacks :) Nu är det dags för Piccolo Padre och en middag, gött som snus :D

Dagens tips från coachen

I brist på skavsårsplåster fungerar bomull alldeles utmärkt. Detta är nu en beproövad och godkänd metod, testad av riktiga problemfötter.
Har för övrigt bokat restaurang tills imorgon, inhandlat balkongmys-snacks, bokat dykutflykt på tisdag och även inhandlat en inte alltför dålig frukost. Jag längtar tills imorgon!!

Dear John

Lite tårar såhär på morgonkvisten, Dear John är en sjukt bra film! Nu ska jag ta mig upp ur sängen, ut på promenad kanske? Hoppas ni får en bra lördag!
Bilder från min och Josefines afterwork i veckan :)

Bränna

Japp, så har jag lyckats bränna mig. Igen. Visst tittade solen fram vid tiotiden, och nog fan har det varit varmt idag! Låg på stranden i fyra timmar, sov och lyssnade på P3 dokumentär och ja, brände mig. Vackert rödrosig för tillfället men det har förhoppningsvis lagt sig tills imorgon. Värsta just nu är att jag inte kan smörja in mig överallt för då invaderas hyn av finnar :P Så jävla trött på denna förbannade hy.. Men men, vad fan ska jag göra?
Idag har jag för övrigt haft det väldigt lugnt på jobbet. Hann lägga 63st Kungen och vann 35 av dom, får man väl vara stolt över? Jobbar 17-01 imorgon också, 9-17 på söndag och sen bär det direkt av till flygplatsen för att hämta upp mamsen och papsen :) Nu längtar jag nå fruktansvärt, speciellt efter lite oroväckande mardrömmar inatt.. Ska bli skönt att ha dom här minst sagt!
Nej, nu blir det en kopp te och en film, kram på er!

Var fan tog solen vägen?

Vaknade första gången vid sju imorse och då sken solen, lite överkurs att gå upp så jävla tidigt så jag somnade om. Nu när jag vaknade för en halvtimme sen är det molnigt ute och ingen sol nånstans!! Vad fan hände? Hade ju tänkt ligga på stranden hela dagen innan jobbet! What do to now? Kan inte gå på stan för jag har verkligen inte råd att köpa nåt och vi vet ju alla vad bra jag är på att låta bli :P Ligga inne och tråka känns inte speciellt aktuellt, men vad ska en fattig Camilla göra en dag som denna? Tänker i alla fall börja med en redig promenad, sen hoppas jag fan solen dykt upp!!

Ett rent samvete är ett gott samvete.

Haha, hade tänkt att fira mitt nya dykarcertifikat med rosévin på balkongen i kvällssolen, kanske i gott sällskap. Nej, slutade med en storstädning av köket och mitt rum. Idas rum vågade jag inte gå in på, det får hon sköta själv :) Nu är i alla fall gemensamma utrymmen redo för päronens ankomst, OM vi kan hålla det rent tills dess. Hoppas det, städa kök är rätt äckligt tycker jag.. För att inte tala om badrum. Usch! Men som rubriken säger så mår mitt samvete nu lite bättre, vilket jag förstörde alldeles nyss när jag blev sjukt sugen på cornflakes med sirap smaksatt med kola och kall mjölk. Jag tror vi alla kan komma överens om antalet nyttiga ingredienser i det där kvällssnackset. Än en gång, usch!
Mm, fräsch är jag då iaf inte, det är drygt att städa!
Ska hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i sängen, ska kolla på film nummer 5 i ImDb's lista över 250 bästa filmerna. Pulp fiction. Har nog faktiskt inte sett den filmen och det borde man väl skämmas för? Nånting som jag däremot gjort i eftermiddag som varit jävligt bra, sträcklyssnat på typ 5 st P3-dokumentärer, bland annat den om Estonia-katastrofen, Norrmalmskatastrogen, Västtyska ambassaden-katastrofen och så var det nån till, garanterat en katastrof det också :P

Fixat!!

WOHO!! Jag klarade det!!!

Today's the day!

Okej, idag smäller det! Idag ska jag förhoppningsvis bli ägare till ett alldeles eget dykarcertifikat!! Är nästan lite nervös men jag är övertygad om att det kommer gå svinbra, allt annat har ju gjort det hittills så varför inte?
Åh vet ni vad? På söndag kommer mamsen och papsen!! Längtar som en tok! Dykarutflykter, vingårdsbesök, god mat, sol, bad, öl och sightseing står på schemat :D

After work-mys

Har varit en riktigt underbar dag idag, solen har värmt riktigt ordentligt! Kul att jag jobbat 9-17 så jag missade nästan alltihopa, men det vägde Joshen upp :) Vi unnade oss nämligen varsin öl på en uteservering och delade på en parma-pizza! På tok för längesen och nästan för trevligt :) Det fanns ju en del och snacka ikapp, vi har inte setts på jätte länge men det ska vi försöka ändra på.. Tog en sväng förbi deras takterass också och njöt av de absolut sista solstrålarna som orkade upp över taken, hur mycket mys som helst!!
Ligger hemma i sängen nu och ska egentligen plugga till det sista provet på dykarkursen imorgon, går ju sådär som ni kanske märker.. Ska nog kolla ett avsnitt Gerys, sova och lita på min enorma intelligens istället :D
Har ni hört det bästaste av det bästa förresten? Kanske, kanske, kanske kommer Arvid hit igen!!
Jag tänker då i alla fall hålla tummarna!

Kylskåpsäckel!!

Alltså, borde ha tagit en före- och efterbild men med tanke på känsliga läsare lät jag bli.. Fy fan, jag vet inte vad men någonting hade läkt så det var äcklig matsörja i botten på kylskåpet! Passade på att rensa igenom maten och ja, det blev inte så mycket kvar vill jag lova. Ska nog ha en lektion med min sambo om vad som kan slängas i ett kylskåp ;) Nu är det i alla fall gjort och fräscht blev det! Har haft MSN-dejt med mamsen om deras ankomst på söndag, svenskt godis beställt och en massa grejer som jag självklart glömde när jag var hem sist.. Ja och mamma glöm för guds skull inte skavsårsplåstren!! De är svindyra här nere och jag lyckades givetvis med 2 nya blåsor på springturen idag. Orkade springa riktigt långt den här gången (för att var ajag), kul att det händer nånting. Har också börjat planera in en dykarutflykt, ska bli så sjukt roligt att dyka med pappa!! Jag är ju lite nervös dock, ska jag verkligen klara att dyka på riktigt? Alltså på riktigt, på riktigt?
Nej, nu ska jag diska den sista disken och kolla ett avsnitt Greys till :)
Ullsan, Åsa och jag påväg till Golden Bay i fredags, lovely måste jag säga :) Notera att vi alla tre har jäävligt snygga solbrillor!

Äntligen!

För första gången på två dagar kan jag faktiskt ta det lugnt, sitta på balkongen och njuta av de sista solstrålarna :) Sjukt skönt! Idag var dag 2 på dykarkursen och jag är praktiskt taget klar, ska bara göra sista provet och två dyk till sen är certifikatet mitt! Alltså jag överdriver inte när jag säger att det här är det grymmaste jag gjort! Sjukt kul, det är helt ofattbart när man är där nere och andas, bara tittar på alla fiskar och miljön runtomkring sig. Helt sanslöst! Har du möjlighet så prova på, trodde jag skulle vara rädd men nej, det är bara grymt. Fick inte ha med mig kameran under vattnet idag för vi hade fortfarande övningar att göra, men på torsdag ska vi dyka bara för sakens skull och då kan jag ta med mig den :)
Bjuder på dessa tills vidare
Den nedre bilden är beachen i Pachville, inte så stor men nog duger den :) La mig där efter kursen idag och totaldäckade, vaknade 1,5 timme senare och kände att det nog var dags att ta sig hemåt.. Mötte Ida och Danat i dörren, de tycker jag borde sluta sola.. Hm, tror inte det :)
Nu blir det en liten promenix oxh kanske några springsteg! Ha en bra kväll!

...

Vadå trött?! Jag? Nej nej, prova döende.. Ska försöka ta mig iväg till bussen, på vilken jag för övrigt glömde min skinnjacka igår.. Mer sömn åt folket och mindre ägodelar åt Camilla!!
Jag och Ian efter vårt första dyk igår :) Idag kanske jag kan ta med kameran under vattnet!

Snart är det klart!!

Fan så häftigt det var!! Lätt bästa jag gjort!! Vi gjorde vårt första dyk idag, jag och en kille till. Var ner på 5,4 meter och det var hur grymt som helst! Såg en jätte häftig fisk och fick träna på olika handgester! Imorgon klockan 09.00 börjar dag två så det är dags för sängen nu, tacka fan för att jag är ledig imorgon så det hinns sova ikapp lite :)
Tack faster för uppdateringen om farmor, skönt att de verkligen gör något åt det!!

Dykarcertifikat nästa!!

Om nästan sju timmar börjar min första dykarlektion!! AAH! Liite nervös kanske? Men det ska nog gå bra, lyckligast i världen!!
Dagens tips; Olivolja funkade skitbra, torkade bara bort det överflödiga när jag hade nanat klart på balkongen och nu är huden mjuk som en bebisrumpa! Och brun som fan måste jag säga :) Nu ska här sovas, kommer garanterat drömma om vithajar eller nåt annat dumt nu bara för det!!

Men helvette vilken utgång

Okej, jag tror att mitt alkoholmotstånd har minskat drastiskt sen Hofman! Lite smygdrickande på jobbet, en jävligt stark Capten Morgan/Cola och två shottar och sen hade jag mitt på det klara :) Kul var det i alla fall, lyckades hamna på en VIP-avdelning tillsammans med ett svenskt hockeylag på träningsläger. Tips, åk INTE till Malta på träningsläger om det ska tränas annat än levern :P De var i alla fall trevliga, målvakten var dock kvar på hotellrummet. Av vilken anledning undrar ni? Han var nykter alkolist. Tips, åk INTE till Malta om du är nykter alkolist!
Kom hem för inte alltför längesen, nu ska jag slänga mig på ballen (snott uttrycket från kusins FB-uppdatering och för att det inte ska uppstå några missförstånd så står det för balkong) och pressa lite! Torrflagnar över mest hela kroppen så först blir det skrubbvante och sen matolja :)
Hoppas ni får en underbar söndag!

Min nya lycka i livet

Den här köpte jag alldeles nyss:
Den blev min för knappa 20 kr och jag tänker avnjuta halva på balkongen i stekande sol, och resten på jobbet sen :) Det suger lite att jag jobbar idag, är invigning av en beach club som typ alla ska gå på, hoppar den med risk för att bli alldeles för förfriskad! Iofs, jag hinner ju steka på balkongen ändå, börjar inte förrän 17, jobbar till 01 och då ska jag ta mig direkt till PV för utgång!! Är laddad som få :)
Gårdagen blev lugn, kollade på Baksmällan och somnade outhärdligt tidigt med tanke på att det var fredag :P Samtidigt har jag lovat mig själv att hålla mig till en utgång i veckan så det var väl kanske lika bra! Det var ju jävligt trevligt dessutom :) Nej, nu ska bikinin på sen ska det pressas för hela slanten!
Och ja Emelie, NU är det verkligen varmt på Malta!

Back on track

Krävdes bara en dag på stranden för att brännan skulle kännas up to date :) Kirrat och klart! Att sen Åsa tog initiativet till en Bacardi gjorde ju inte dagen värre, strandhäng för hela slanten! Nu väntar duschen, sen kanske det blir after work, eller bio, eller middag eller vad säger ni? Idag är en bra dag och valmöjligheterna är oändliga!

Tips från coachen

Det är dumt att överdosera Strepsil, det har ingen extra bra verkan på halsen men ger magen en sjujävla skjuts! Så mitt råd, undvik att överdosera Strepsil! En annan sak, det är väldigt dumt att ta en springtur när du redan har skavsår och blåsor över mest hela fötterna. Det blir inte bättre!

Sjusovare?

Somnade innan åtta igår vilket resulterade i nästan tolv timmars sömn :) Var riktigt skönt men inte fan blev jag friskare! Funderar på att ut och springa lite, det kanske skulle funka? Rensa kroppen ordentligt! Faast, det är sjukt skönt att ligga nerbäddad i sängen också, kanske kolla en film eller nåt? Usch, en vecka hemma i Sverige och jag återgick till soffpotatis. Skärpning.
Sista bilderna från hoffen. Nu ska jag ut och springa, övertygad om att det hjälper!

Fröken Effektivitet

Vill man så går det; upp sex imorse, buss till Valletta och hämtade mitt maltesiska ID (nu är det fan på riktigt, jag är maltes!!), buss till Sliema, jobb, fixade bankkonto på lunchrasten, storhandlade i mindre skala efter jobbet, hämtadeupp lagade skor och så hann jag hämta två klänningar som varit på kemtvätt! Är jag effektiv eller vad?! Nu mår jag däremot lite dåligt, feber och riktigt jävla helvettesont i halsen. Ska käka sallad och sen gå och lägga mig under täcket på balkongen, för jag bor i ett varmt land!
Bjuder på denna för er som inte redan sett den, skrattar så jag gråter!

Smakprov

Här kommer ett smakprov på lite bilder, mer orkar jag inte just nu men fixar det imorgon :)
På besök hos bästa systerson Edwin :)
I bilen påväg på fotbollsmatch
Bengaliska eldar på ett derby nånstans utanför Varberg.. Overkill?
Uppvärmning inför hoffen på fredagen :)
För att snabbt illustrera hur det slutade :P Nu ska jag sova, slänger upp lite fler bilder och nåt filmklipp imorgonkväll!

Back to business

Okej, är tillbaka på plats på Malta. Har rest sen halv sju imorse, är bara lagomt fräsch så jag ska slänga mig i badet och sen ska jag försöka orka med att lägga upp bilder innan jag kommer däcka av totalt i sängen..
Förresten, tack mamma Selemo för att du hade städat så fint :) Var riktigt skönt att få komma hem!

Turgumma

Orkar inte göra något ambitöst inlägg, men väska och kamera är upphittat! Tack Fredrik och Daniel!! Nu ska jag och mina fötter sova, fan så ont jag har!

Hoffman 2010 avklarat

364 dagar kvar till nästa? Fy fan vilken promenad.. Kommer inte ihåg nånting från de sista 5 kilometrarna, har tydligen pratat med pappa i telefon, inget minne. Skulle ha dragit omkull mig i skogen (förvånar mig inte) och fixat fläskläpp, kan förklara varför jag är lite öm men inte är det nån fläskläpp inte. Har också tagit av mig mjukisbyxorna jag hade under regnbyxorna, vilket innebär att jag måste stått mitt i vägen i trosor. Bra gjort Camilla. Har även slängt iväg min väska innehållandes en del öl, en kamera, ett par converse och diverse kläder. Bra gjort ännu en gång. Fan, tänkte inte den här resan skulle kosta mig så mycket mer än 20 öl och lite diesel, hur fan ska jag ha råd att punga ut till en ny kamera? Suck..

Jaja, nu sitter jag hos kusin i Göteborg, ska snart gå och käka och sen bär det av till skogen igen :P Kan jag inte bara få kunna trolla hem mig? Bara för idag?

litet brun på maggen ...

nu är bloggfröken på väg till "Vabaj" för det är dax för årets upplaga av 20 km Hofmann. Skavsårsplåster skall inhandlas under dagen och tånaglarna anpassas till utmaningen imorgon. Alltså fick mamsen äran att gästspela på bloggen idag - håll till godo ! 
Camilla har problem med kylan här i norr - hon påstår att det är någon grad varmare "hemma" på Malta - jag undrar ...  Om några veckor får vi komma o hälsa på henne så då vet vi !

Gör en bra dag allihopa !

Världens lataste hund

Tjockisen, min lilla bebis, kan vara den lataste hunden jag vet. Han ska föreställa en jakthund, ändå fick jag släpa honom i kopplet för att han skulle ta några springsteg! Stackarn, han är väl kanske inte riktigt van men va fan, nog ska väl han orka springa bra mycket mer än mig? Blev en liten vända i morse, i regn, med dubbla mjukisbyxor, dubbla underställströjor OCH fleecetröja! Tror ni jag fryser eller? Nu ligger jag nerbäddad i sängen igen, ska sova lite och sen blir det dusch och matlagning, lunchbjudning på Skarpa :D

Fullt ös!

Idag har varit en bra dag, trots att den blå himlen hade övergått i grått när jag väl tog mig upp ur sängen. Käkade frukost med mamma och pappa, hälsade på farmor och farfar, åkte till Borlänge och shoppade (får visa mina fynd när jag är tillbaka på Malta och har tillgång till kamerasladden!), varit ute och sprungit med hunden och sen har jag äntligen fått äta min blodpudding!! Så jävla gott, och fan som jag väntat :) Kollat hockey med huset fullt i folk, diskussioner och högljutt precis som vanligt, precis som det ska vara!

När jag kommer hem såhär och allt är som vanligt känns det otroligt skönt, det känns att det verkligen är okej att jag är på Malta för allt här hemma finns kvar och det är sig likt, ingenting har egentligen förändrats. Dessvärre så stannar ju folk däremot inte i ålder, vilket märks på farföräldrarna. Det är för deras skull jag skulle kunna flytta hem igen, det är de som "försvinner" mest.. Farmor fick åka in till akuten idag, hon är kvar över natten men det var inget extremt allvarligt och hon kommer få åka hem imorgon igen men i alla fall, den tiden som finns är ju den man får.. Hm, nu blev det lite djupt såhär på kvällskvisten men det skyller jag på de två cidrarna jag drack till hockeyn, det är verkligen nå visst med smuggelcider ;)

Apropå nånting helt annat, har ju glömt att berätta vad världens bästa pappa hade gjort! Imorse när vi kom hem förväntade jag mig att hitta mitt rum i samma bedrövliga skick som jag lämnat det. Öppnade rumsdörren och hela rummet var städat, sängen bäddad och så stod det en motorvärmare igång :) Ibland tror jag verkligen att jag har världens bästa pappa!

Nu ska jag sova, trött som få!

Underbart!!

Kom hem fyra inatt, vaknade upp för ungefär en halvtimme sen och ligger bara i sängen och lyssnar. Allt är så jävla hemtrevligt! Hunden verkligen attackerar matskålen, pappa knallar runt på övervåningen, fågelkvitter utanför, blå himmel och bara underbart! Kan jag få ligga kvar såhär hela dagen?

Nu far vi!!

Om 20 minuter kommer taxin, har jobbat på brännan mest hela dagen och känner mig mer än redo för Sverige :) Saknar er era skitar, snart ses vi!!

Much better

Okej, idag är det nog bättre tror jag.. Har inte riktigt vågat känna efter men jag är så smått påväg upp ur sängen så det lär väl visa sig :P Ska ta mig till banken och försöka öppna upp ett konto, sen blir det yoga och lunch med Josh efter det! Har inte kunnat umgås med henne på jätte länge för hon har haft släkt här, jag har börjat nytt jobb och så har hon varit till Sverige en sväng men nu jävlar ska vi ta ikapp :)
Nu står jag nästan upp! Hoppas ni får en bra måndag, jag jobbar 17-01 och sen är det bara några timmar kvar till Sverige :D

Dödsångest

Ta mig tillbaka till i fredags, jag har ett beslut jag måste ta om. Ångest. Min kropp hatar mig för tillfället och fick jag bestämma var det här sista gången. På riktigt sista gången. Är det ens värt det? Mår så sjukt dåligt..

Sömntuta

Igår somnade jag innan filmen ens hade hunnit laddas ner, skillat kallas det tror jag. Det blev film idag istället, Shawshank Redemption. Fick tips om att det skulle vara en bra film och det visste jag ju, i alla fall idag när jag insåg att jag hade sett den tidigare. Den är i vilket fall så bra att det gick bra att se den igen. Ligger etta på imdb.com's lista över 250 bästa filmerna, så nu har jag fått för mig att jag ska beta av den. En del har jag dock redan sett, som till exempel film nummer 2 och 3 på listan (råkar vara Gudfadern 1 och 2 vilket ju är två av mina favoritfilmer). Ja så vips var jag redan på film nummer 4 som för tillfället är på nedladdning. The good, the bad and the ugly medsjälvaste super-deluxe-hunken Clint Eastwood i huvudrollen, då bara måste det vara en bra film väl? Tar den imorgon, nu ska det sovas för imorgon vankas det jobb 9-17 igen, gymmet innan dess tro? Eller efter som idag? Bestäm ni, men gör det fort!

Så länge bjussar jag på bra böcker jag läst sen jag kom hit:

1. Den jag ville ha - Världens tjejbok men det var ett måste efter bok 3

2. När ingen annan ser - Ännu en hemsk bok om pedofili, hoppa över den!

3. The Godfather - Julklapp från faster och Micke, otroligt bra och en riktig jävla kalssiker!

4. Tusen strålande solar - Skriven av författaren till Flyga drake, otroligt bra!

5. The Woods - Bästa deckaren på länge, sjukt bra skriven och spännande som få!


Fredagsmys

Blir ingen utgång idag, även om det var tanken från början. Det finns inte ork nånstans i Camillas kropp, har laddat med chips, mörk choklad, vattenmelon och god juice, min kväll kommer definitivt spenderas i sängen! Skulle egentligen ha varit och tränat nu, får ta det imorgon istället för nu är jag sjukt mätt på köttfärssås och spaghetti :) Träna hinns med, ska ju som sagt egentligen ta det lugnt med knät. Är konstigt att jag får ont när jag går på stan i lågskor men inte när jag är ute på krogen i högklackat, hur går det till egentligen?
Skulle ju bjussa på bilder från igår men det blev inte så många tagna, lägger upp ett filmklipp från kvällen istället :) Spelar ett ölspel som jag definitivt ska införa hemma, se och lär:
Nu är det lite drygt en timme kvar tills filmen börjar, vilket innebär att jag hinner bädda ner mig med ett avsnitt Greys innan :) Hoppas ni får en bra fredag och ta det lugnt med livet för guds skull!

Negerkung!

Nu har jag spenderat de senaste två dagarna i solen och jag är nååågot brun. Skulle nog kunna kvala in till Brunaste Maltes :) Men gött är det, längtar till jag kommer till Sverige och får skryta :) Och fan den som är brunare än mig!! Ligger hemma hos Fillsan nu, ska gå och handla mat och så ska jag ladda med lite chips och godis tills ikväll, då jävlar blir det mys (i min ensamhet iofs men det kan ju också vara skönt).

Slänger upp bilder ikväll från gårdagen!

Schleeeeten

Åh, kommer nog bara försöka få jobba så många eftermiddagspass som möjligt! Var på stranden hela dagen, lyckats bränna mig lite grann, och sen jobbade jag från fem till ett. Jobbet har varit lagomt lugnt och tiden har gått rätt så fort. Får dessutom åka taxi hem till dörren efter man slutat så känns inte som att jag har alltför mycket att klaga på :P
Imorgon blir det en tur till frissan, ska fixa både det ena och det andra (om jag överlever kanske jag avslöjar det imorgon). Stranden kommer garanterat besökas och så blir det festligheter heeela kvällen. Snuttestrumpan, Felicia alltså, ska åka på samma plan med mig till Sverige på tisdag och sen inte komma tillbaka nå mer :( Kommer bli trist utan henne, men hon har lovat att komma och hälsa på mycket så Malta överlever nog!
Nu ska det sovas, är trött som fan!

Vi tar en dag på stranden

GOOOOOD MOOOOORGON!!
Dagen ska spenderas på stranden med Fille och Ullis :) Kommer njuta rumpan av mig så här har jag inte tid att ligga! Gör första eftermiddagspasset idag också vilket innebär jobb 17-01, kommer jag överleva?

Beachbabe

Eller säck potatis.. Spelar det någon roll? Fan också..
Idag är jag fruktansvärt omotiverad för hela dagen har spenderats med mer eller mindre migrän och träningen gick åt helvette idag. Skyller på knät och alldeles för snygga instruktörer, borde vara förbjudet! Så jag bjussar på lite bilder. Här nedanför sitter Maryam och Monica och lunchar.
Det här är vad de kollar på:
Bara fem minuter från jobbet :) Som förresten ligger bakom de här:
Och de där:
Ja, mitt jobb ligger rätt så fint.. Nu ska jag kolla Greys och kolla om jag hittar mer ärtor i frysen :P Och nej mamsen, du behöver inte boka läkartid, jag ska nog ta det lite "piano" med träningen ett tag..

Ispack

Eller vad man nu säger på svenska? Tur att vi haft ärtor liggandes i frysen sen typ vi kom hit för de gör just nu under på mitt knä.. Någon som vet om man ska kyla en överansträngning? Fan, börjar bli rädd att det är nåt med korsbanden! Men, det kanske gör ondare? Hur vet man det? Mamsen, kan inte du boka tid hos doktorn tills jag kommer hem?
Faast, vänta lite. Kanske har lite extra ont för att jag varit på årtiondets drygaste träningspass som gjorde att jag kräktes pga träning för första gången någonsin? Men beröm fick jag, och tränaren var skitsnygg med bröstmuskler som inte var av denna världen så det fick jag tåla :) I med en powerbar så var det bra igen!
Har inte så mycket vettigt att säga om min dag, förutom att jag hunnit med 2 träningspass och gjort mitt första "riktiga" jobb-pass. Sjukt slut i huvudet nu, men det gick nog rätt så bra tror jag för att vara min första dag :) Är nöjd med dagen, dumt att klaga! Nu ska en väldigt trött jag mysa med Greys och mitt enorma mjölkglas :)
Syns mjölkmuschen eller?

Helg, helg, helg!

Har haft en skitbra helg! Inte varit hemma så mycket dock, därav de dåliga uppdateringarna :) Höll Ida sällskap på Mamma Mia sen hamnade jag på gamla kontoret och blev sittandes där till elva, direkt hem och byta om för att möta upp några grabbar i PV. Tanken var att det skulle bli en lugn kväll men det sket sig ju rätt så radikalt :D Sjukt kul kväll, klarade mig förvånansvärt bra även utan mina brudar :D Efterfest med övernattning, sen har dagen idag spenderats med Felicia. Blev bio och massa tårar och nu tror jag att jag ska lägga mig på balkongen och sussa lite, 5 timmar på 2 nätter känns inte riktigt OK.. Bjussar på bilderna från i fredags först!

Galet..

Igår var galet, men bra :) Jag insåg saker och höll med mig själv även när alkoholen hade gått ur kroppen, känner mig upplyft. Sov hos bästaste Fille och idag har jag, ensam, legat på Golden Bay och bara njutit av sällskapet och solen och havet :) Nu är jag brun som en pepparkaka och håret är härligt fullt med salt! Ska byta om och möta sambon för att agera middagssällskap. Jag har redan ätit dock, lunch och middag kombinerat för 85 cent :)
Bilder kommer senare :)

RSS 2.0