Päls VS skinn

Var på Zara och Topshop igår, och via deras butiker här på Malta såg jag tydligt att Zara satsar på päls till hösten/vinter 2010, medan Topshop går på skinn. Nu är frågan, vad ska jag ha?

Mysa runt i något som denna väst i fuskpäls från Zara?
Eller ett "Balmain"-substitut som denna från Topshop?

Nej, fortsätta städningen nu och fundera över mina valmöjligheter..

(Förresten, vid det här laget har ni väl förstått att jag ska till kallare breddgrad inom en snar framtid?)

GO (gogogogogogo) KART!!

Personalaktiviteten idag bestod av gokart, pizza och dryck, haft så jävla roligt! Kom fyra i finalen av totalt 12 deltagare så det får väl räknas som godkänt? De andra i finalen var ju dessutom killar.. Orkar inte skriva så mycket idag, måste hoppa in i sängen så jag orkar upp och städa imorgon inför pappa, syrran och Edwins ankomst :) Lägger upp bilder från kvällen i alla fall:
Killarna spanar in banan
Lugna nerverna med alkohol, don't drink and drive är INTE ett maltesiskt motto
Hårnät för att skydda hjälmarna, modet hösten/vinter 2010?
Klart bästa dagen med jobbet sen jag började iaf :)

Just nu känner jag mig allmänt blåslagen och jävligt trött, ska krypa ner i sängen omedelbart..
Riktigt bra start på veckan i alla fall, och i och med imorgon kommer den bara bli bättre :)

Personalaktivitet

Gud så skönt det var att ligga i sängen, fruktansvärt nära att sjukanmäla mig bara för att få ligga kvar ett tag till! Meen, jobbet kallar och så är det ju personalaktivitet ikväll som inte får missas. Vi ska åka gokart och sedan bjuds det på middag och grejer, ska faktiskt blir riktigt, riktigt roligt! Måste bara tagga till lite.. Och slita mig från datorn.. Och klä på mig.. Och ta mig iväg till jobbet..

Skype-dejtat

Kollat på SALT,  film med Angelina Jolie, ikväll och måste säga att den var helt ok. Över förväntan. Slutet förstördes lite dock av att mamma ringde upp mig på skype :) I och för sig alltid kul att hon ringer så det var värt ett abrupt slut på filmen.. Pappa är vägrar tro att skype är helt gratis och att det inte kostar nånting, men än så länge har det inte dykt upp någon räkning så vi antar det eller hur mamma? Faster, Micke och pappa var också delaktiga i samtalet, skönt att se att alla ser likadana ut som sist jag såg dem :) Saknar er allihopa!

Ska ut och gå nu innan det blir kalldusch och sängen, heldag imorgon med jobb och personalaktivitet på kvällen.. Bjussar på bilder från en skypedejt tidigare i veckan med mamma och bästa buset:



Photoshop

Fått för mig att jag ska lära mig photoshop, laddade ner programmet efter Hjortarnas hemfärd och så här kan jag göra nu :

Ta en bild och göra allt svart/vit utom vissa detaljer. Ja jag har en tomtedräkt på Malta men det är inte min egentligen och behövde något färgstarkt för att testa funktionen! Men visst blir det rätt bra? Jag är stolt, det här lärde jag mig ju på mindre än en timme :D


Bara ögonfärgen som är sin vanliga blå, visst blir det snyggt?
Nu vet ni vad jag kommer syssla med i framtiden!!

NEEEEEEJ!!

Gud så tomt det blev helt plötsligt! Anna och Karin satte sig precis i taxin påväg till flygplatsen och sen vidare till Sverige. Har haft en sån otroligt bra vecka, att få umgås med Anna "på riktigt" igen och känna att vi fortfarande står varandra lika nära som sedan första dagen vi träffades känns underbart! Hon är verkligen en av mina finaste vänner, en person jag tänker hålla hårt i! Älskar dig sötaste vännen, och jag menar det verkligen!
På mitt 20-års kalas
Min och Fredriks inflyttningsfest på Högbergsgatan
Matilda W firade 20
Så roligt som bara vi kan ha helt spontant :)
Hos Matilda A på kalas
Valborg 2009
Nyår 2008-2009
Nu i veckan :)

Alltid tummen upp med dig vännen! Hoppas resan går bra!! Nu är det ändå inte långt kvar tills vi får ses igen och du får visa mig din nya hemstad, som jag har visat dig mitt nya "hemland" :)

Accossiera

Fått fina komplimanger om dagens accessoarer så jag tänkte visa lite av vad som finns i mina gömmor :)


Halsband av en fågel

Fint halsband med blommor, båda ovan kommer från Accezories

Klocka har jag nästan alltid, oftast någon av dessa från Grand Sand

Diverse smått införskaffat under mina 5 veckor i Indien

Sen finns det givetvis en salig blandning av H&M-halsband och diverse "skräp"

Imorgon blir det Valleta och ett nytt försök på marknaden för att uttöka samlingen, ska jaga efter ringar hade jag tänkt! Nu ska vi kolla på White chicks, jag dricker sliskig Kopparbergs Päroncider och den har aldrig smakat bättre :) Syrrorna fortsätter på vinet, där kommer nog jag sluta också :)

Hoppas ni har en bra helg!

1 dag kvar!

Har en sån där dag när jag verkligen, verkligen inte vill gå till jobbet! Sista dagen för veckan så antar att det bara är att hålla i. Skulle så mycket hellre bli med systrarna till stranden och njuta av solen, bada en massa och gå på stan än att sitta inne på jobbet hela dagen.. Jaja, det är hårt att vara vuxen och ansvarsfull I guess..
Karin och Anna in action :D

Balkongmys

Utgången uteblev, det konstaterades när andra flaskan vin öppnades och var ett säkert faktum när tredje flaskan tagit slut :D Det har varit så kul att ha systrarna här, underbart helt enkelt! När jag kom hem från jobbet satt de och väntade på mig på trappen bara för att jag inte hade med min nyckel. Gick upp i lägenheten och då har de inte bara städat utan fixat med massa god plockmat ute på balkongen, levande ljus och rosé vin redan upphällt!! Kan inte klaga på att de är här, kommer sakna dem när de åker hem på söndag!!







Nu sova, systrarna snarkar redan :D

Balmain

Okej, jag har hittat den. Ge mig. Omgående.
Ultimata höstjackan "bara" $6725
Antar att jakten får fortsätta, om jag inte vinner på skraplotter eller tar typ tre extrajobb :P Apropå jobb så är det dags att bege sig snart. Tjejerna ska till stranden under dagen och ikväll blir det vin och utgång :) Ha en bra fredag!! Kram

Viiiiin, viiiijn, wiin?

Igår försökte vi lära Hanna hur man säger vin på ren svenska. Hon är stockholmare och säger viiiiiiiin med i:et så långt fram att det kittlar på läppen. Måste göra dalmas åt kvinnan snabbt som fan! Hon har förresten dragit till Barcelona idag så nu är jag och Hjortarna ensamma igen :)

Käkade middag på Piccolo Padre efter jobbet, gott som attan som vanligt! Betalade 2,50 euro bara för att få med mig en tom vinflaska hem. Tyckte om den, ungefär lika mycket som jag tycker om restaurangen :) Systrarna Hjort intygade om att det dessutom var gott och det är ju ett +.

Nu sitter vi hemma, de dricker vin och skriver vykort medan jag kollar nätet och längtar tills imorgon. Då jävlar ska jag också dricka vin! Och så blir det utgång i lågskor så vi orkar dansa heeeeela natten! Nej, bokstund?


Bästaste vännen, så skönt att ha henne här!


Hachiko

Såg världens mysigaste film igår! Vi bäddade ner oss i dubbelsängen, jag, Karin, Anna och Hanna men i slutändan var det bara jag och Anna som låg kvar i sängen och grät som små barn. Hemsk film, men bra! En grinfilm :) Behövdes, inte grinat på jätte länge! Vilket i och för sig kanske är bra men ibland ska man ventilera :)

Laddar för att ta mig ut genom dörren och gå till jobbet, men är inte alltför sugen kan jag lova. Sovit underbart inatt för första gången på länge, drömt massa härliga drömmar och saknat rätt människor. SOVA MERA!! Nej nej, jag måste väl ta mitt ansvar och bege mig. Hoppas ni får en bra torsdag!!
Havanna tropic-badboll och undervattenskamera, vad med behöver man en dag på stranden?

Försovning

Jag har gjort en sån där smart korkad grej igen. Bara fått för mig att jag började 11 idag och helt bombsäker kollade jag inte på schemat förrän tio över nio imorse. Dumt av mig. Började kvart i nio nämligen. Bara att ringa jobbet och förklara, stressa iväg och svettas som en gris. Som tur var fixade Anna frukost-macka och lunchen hade vi packat redan igår :) Sprang in på kontoret 9.35, flåsig som fan och allmänt generad. Som vanligt när jag får för mig att jag har koll på läget..

Blev klipphäng med systrarna Hjort efter jobbet med massa småtugg och allmänt härligt häng :)


Jag och Karin

Anna njuter av sol och rosé

Tzatziki, philadelphia, kossan-ost, bröd, salami och skinka, ost och oliver, MUMMA!!

Brudar på stranden!

Nu blir det film, antagligen en massa tårar och sedan kommer jag somna som ett barn!!

Ångbastu

Galet så varmt det är!! Fattar inte, kan det bli såhär varmt? Inte sovit många timmar inatt, tror jag ska fylla badkaret med is och försöka sova en stund till om jag ska orka med dagen :P Detta står på planeringen:

Kalldusch
Frukost
Jobb 11-19
Picknick i Mdina
Drinkar i Pachville?
Springtur?

De två sista är frågetecken so far, då de är lite beroende av varandra :) Allra först och främst ska jag sova en timme till, detta funkar inte.. Gonatt!


Bild tagen på midsommar, när det var LAGOMT varmt :)


Underbara ledighet

Kan man inte få vara ledig jämnt? Eller ha ett jobb som verkligen innebar ett äventyr varje dag? Någon som har det? Tar gärna emot karriärtips vid den här tiden i livet, när det snart är dags att bestämma vad jag ska göra när jag blir "stor"..

Idag har i alla fall varit underbar! Tog bussen längst upp i västra delen av Malta för att därifrån ta färjan över till Comino och Blue Lagoon. Den här gången tog vi en liten promenad bort från där vi blev avsläppta istället för att hyra solstolar precis där alla båtarna stannar som jag, mamma och pappa gjorde :) Det har badats och pressats och ätits och lästs och fotograferats och njutits och och och..


Jag, Karin och Anna på färjan

Land och korallblått vatten i sikte

Karin och ja gympar, bättre fokus idag :)

Skönaste bilden på systrarna Hjort någonsin?

Kom hem, käkade tacos och kollade film (It's all about Steve, söt men inte skit bra) och nu läser systrarna medan jag bloggar. Beroende har blivit ett faktum :) Eller ja, blivit och blivit.. Har det väl varit länge.. Vet ni att både Anna och Karin bloggar? Och bästaste Matilda också! Klicka på namnen för att kolla in dem!

Nu ska jag leta höstjackor :)

Ledig dag idag :)

Igår var ur mys som helst! Vi åkte till favoritklipporna, solade och badade, tog kort och fjantade :) Låg där från 10 till 13 och sedan blev det en sväng på stan. Jag fyndade 2 t-shirtar, Anna med + en sådan "mormors-gardin-tröja" som jag har. En sån köpte Karin med förresten, men en svart :) Jag tar det som en komplimang, måste betyda att min är snygg :D Var tvungen att jobba 17-01 och det har ju funnits roligare jobbpass, var så galet trött och det verkade som att de jävligaste spelarna i världen ville göra mitt liv till ett helvette.. Somnade i alla fall gott när jag kom hem..

Idag ska vi åka till Comino och Blue Lagoon, njuta av värmen och korallblått vatten :D



Lite svårt att ta bilden i rätt läge, träning på det idag :)

Nu ska här göras fruktsallad och snart kommer Hanna med sitt flyttlass också! 4 tjejer i en tvåa, kan bli trångt, för att inte säga jäligt varmt!


Mot stranden!

Klockan ringde sex imorse, vihar varit ute och gått/sprungit, käkat frukost och nu är vi påväg mot stranden! Tjejerna har konstaterat att de har 1 vecka av konstant svettningar framför sig, jag kan inte göra annat än att hålla med :)
Såhär varmt är det när man motionerar på Malta!
Fan, är min rumpa sådär stor?

Helgens bravader

Nu ni, ligger jag, Anna och Karin i sängen, de läser och jag kollar på Djurgården med Bo Ko medan jag ger er bilder från helgen :

Bra kväll säger jag bara :) Bilder från badet kommer här:
Taggade killar dricker morgonkaffe bestående av JD och coca-cola
PRESSA!!
Miranda och Bante
Skönaste badgänget!

Nej nu blir här sova av, lång dag imorgon.. Kram

Läääääeeeett!

Okej, kameran är på jobbet så får uppdatera utan bilder, de kommer senare :) 

I fredags så hade Douglas och Hannes jätte kalas i deras lägenhet, Douglas hade fyllt år, Hannes ska flytta hem till Sverige och så är lägenheten uppsagd. Många anledningar till fest alltså! Jobbade till 01 så fick byta om inne på toaletten på jobbet och drack lite vin ur maskerad pet-flaska för att inte var helt efter när jag kom dit :) Nej, så får man INTE göra, men så länge ingen märker :) 

Var dunderfest och alla var glada och partyhumöret vvar på topp! Drog vidare till PV där det umgicks en hel del, satt och snackade med en från jobbet och fick massa snaskigt skvaller (ibland är det bra att vara nyktrare än den man vill ha information ifrån!) och fick lov att shotta en halv bricka själv bara för att resten redan hade gått på vattnet.. Efter PV drog jag hem till Hannes och Douglas igen där jag hade lämnat mina hemnycklar smart som jag är. Killarna hade däckat sedan länge men jag var pigg och glad så jag städade lägenheten åt dem :)

Somnade vid sju eller åtta nånting på soffan och vaknade när Hannes tappade ett glas i golvet som givetvis gick i 1000000 bitar. Klockan var runt elva och bara några minuter senare så kom Niclas dit, kändes nästan som att väckningen var förutbestämd :P Grabbarna "klev på alkoholen" igen, vi åkte till badlandet och hade hur kul som helst!! Åkte massor med rutschkanor oc filmade en hel del så det bjuds på några videos sen :) Ska verkligen åka dit fler gånger, var skitroligt! Pappa, du vet vad du har att vänta dig :)

Jobbade till 01 igår också, skulle varit ut men pallade inte. Tog faktiskt taxin efter jobbet till PV, gick igenom bargatan och konstaterade att jag, halvblind utan linser på grund av en ögoninfektion, inte hittade någon jag kände så jag åkte hem. Skönt var väl det, har sovit som en gris :) Nu städas, tvättas och diskas det, ikväll kommer bästaste Anna Hjort med lillasyster!!

Home sweet home

Hemma i sängen, kvällen blev lugn trots planer på kalas idag med. Skönt måste jag få säga :) Ska sova nu, helgens bravader skrivs det om i morgon!

Bildupdate

Nu tror jag att jag vet vad som gått fel. Mina bilder kanske är för stora så det är därför de inte laddas upp? Har i alla fall snott mina egna bilder från FB så ni kan få se :)


Christina som arrangerade det hela och Kaisa

Miranda, Therese och Sophia

Ja sen blev det en liten blandning :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, har precis kört lite pilates. Sen blir det till att packa partyväskan, måste ha med mig outfit för ikväll OCH imorgon kväll, badkläder för imorgon blir det badlandet och sedan kläder att ha på jobbet imorgon också :) Kommer bli en bra helg! På söndag får jag sova ut innan jag åker och hämtar Anna och Karin på flygplatsen. Ska nog springa lite på marknaden först okså och se om jag kan fynda några nya stora ringar, min garderob vill ha mer accessoarer!! Får ju passa på medan kontot ser bra ut..


Jag ger upp

Antingen är det bilderna det är fel på eller så är blogg.se dumma i huvet, men jag kan fan inte lägga upp bilder! Har försökt i över en timme nu!! Miranda har i alla lagt upp en del av mina bilder så ni får kolla hos henne ni som inte sett dem på FB redan :)

Dagen har i övrigt mest spenderats inomhus, orkar inte riktigt med värmen idag. Givetvis var jag vaken till efter 3 eftersom jag sov några timmar igår på eftermiddagen. Tänkte ta mig sovmorgon men väcktes av ett sms från min landlord, dags att betala hyran.. Ligger för tillfället på + i ekonomin, känns riktigt bra! Kan behövas inför helgens aktiviteter och så besöket som kommer på söndag :) Ska bli så kul, var och köpte lite frukost idag och har tvättat alla handdukar så vi kan lägga oss på stranden direkt på måndag!

Nu ska jag unna mig en powernap på någon timme, sen blir det pilates och fix innan jobbet :)

Inläggshets

Fan vad många inlägg det blev idag då.. Blir så när man inte har mycket för sig på en torsdag som denna. Blev lite motion, sprang mer än vanligt och därför svettas jag nu mer än vanligt, ska visa imorgon :P Tänkte bara slänga upp bilderna från igår medan jag sitter här och eftersvettas, sen blir det kalldusch och sängen för min del!

Jag vet inte vad det är som är fel men nu har jag försökt att ladda upp bilderna i en kvart! Känner att jag har eftersvettats klart så nu ger jag upp det här! Börjar inte jobba förrän 17 imorgon så jag får slänga upp dem innan dess :P

Sov så gott alla!


Lögner i förväg

Ibland säger jag att jag ska göra saker, men det kommer liksom upp någonting i mellan. Det händer att jag inte redogör här om jag istället för att diska disken, som jag skrivit i bloggen, fastnar på Internet och i chatten på facebook. Räknas det som att jag ljugit för er då? Ska nog bli bättre på att redogöra vad jag gjort av det jag säger att jag ska göra.

Har hittills bara diskat halva disken och inte kollat på en enda sekund av webb-TV. Dock ätit rischipsen (som jag kan rekommendera till er som inte uppskattar flottiga chips) och druckit min Cola Light här framför datorn medan jag chattade med Mirre, Daniel och Mario (dansken som var med och byggde vindkraftverken utanför Ludvika för er som har koll). Visade sig att Mirre också bloggar, jag fastnade direkt och lusläste alltihopa. Vi skriver om ungefär lika mycket vettigt hon och jag, men det är allt bra kul att läsa ändå. Tidsfördriv kallas det :)

Sprang i alla fall på en blogg som hade gjort något jävligt snyggt med deras vägg, givetvis börjar Camilla planera för rummet hemma i Fredriksberg.


Bilden kommer härifrån.

Det har använt sig av samma teknik som när jag gjorde tavlorna om ni minns? Ska fixa nåt snyggt på en av väggarna när jag kommer hem :) Är mycket jag ska göra när jag kommer hem, behöver inte oroa mig för att inte ha något att göra för projekten planeras konstant! Nu ska det bara bestämmas ett datum för när jag är klar att lämna ön :D

Nu har jag fått nyfunnen energi, chattar med Ida på FB och sen blir det faktiskt promenad nu när det inte är så galet varmt ute längre! Och bilderna från igår ja.. Fixar det när jag kommer tillbaka!

Ok ok

Back to life. Somnade och sov 2 timmar, sen var jag tvungen att tvinga mig upp ur sängen för annars hade jag sovit fortfarande :P Var galet trött! Hade tänkt ut och gå/springa lite men vet fan inte om jag pallar.. Ska ta mig i kragen och diska, sen blir det webb-TV, riskakor och Cola Light i sängen! Blir det promenad idag imponerar jag fan på mig själv!!

Åh, har glömt att berätta, Hanna på mitt jobb flyttar in hos mig i nästa vecka! Ska bli så kul! Kvinnan är galen, men på ett bra sätt :) Och så är det ju definitivt inte helt fel att få någon att dela hyran med också :)

Verkar inte som att bilduppladdningen funkar nu men slänger upp bilderna från igår lite senare!
Nu blire sängen!

Utslagen.. Nerslagen?

Är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen.. Sova lite nu, och riskera att vara vaken halva natten?

Så korkat..

Vaknar upp, sträcker lite på mig. Inser att jag är jätte varm. Börjar fundera på att ta mig upp ur sängen när en tanke slår mig som en smäll på käften; Jag ställde aldrig klockan igår, hur många timmar har jag försovit mig?! Ska kolla klockan på mobilen som är stendöd. NEJ, klockan är säkert 10, här ligger jag och sover och de måste ha försökt att ring amig från jobbet 1000 gånger! Flyger upp, blodtrycksfall så jag nästan svimmar. Försöka blinka rätt linserna så att jag faktiskt kan se klockan på väggen i köket.

Jaha, klockan var bara halv sex.. Hatar att det blir ljust här så tidigt! Och vem fan ställer inte klockan efter en utekväll, om än nykter, när man ska upp och jobba morgonen efter!? Med puls på 328 kunde jag ju inte somna om sen heller. Åh, är så trött..

Såg den här i alla fall när jag kollade FB igår, värmde kropp och själ :)

Finaste, önskade att du kom hit med Anna och hennes syster på söndag!

ska bege mig mot bussen nu, är på tok för varmt för att gå till jobbet idag.

Ladies night - Resultat

Otroligt trevlig kväll, middag på nyöppnad restaurang, strippklubb med manliga dansare och dans för hela slanten :) Önskar att jag också hade fått dricka skumpa och vara ledig imorgon.. Jaja, jag får ju se det som att jag varit både nyttig och sparat pengar! Orkar inte lägga upp alla bilder nu men ni ska i alla fall få ett smakprov:


Mums :) (?)


Ladies night

Usch, fett otagg men ikväll är det Ladies night med alla svenska tjejer så det är bara att slänga på sig partyklänningen, fixa till facet och klistra på partyhumöret. Kommer bli bättre när jag väl kommit iväg, men just nu håller min tandvärk mig lite på jorden (för att samtidigt besvara mammas kommentar så ja, jag har tansvärken kvar).

Har gått med i ett vad tillsammans med Dick att vi inte ska dricka alkohol på vardagar under augusti månad så det blir definitivt nyktert för min del. Jobbar dessutom 9-17 imorgon med så det är lika bra :) 2 vettiga undanflykter, den som försöker kalla mig tråkig ikväll åker på en käftsmäll. Jag är ju i alla fall med!!

Kvällen kommer innebära middag klockan åtta, manlig stripshow efter det och sedan dans natten lång, kanske inte blir så tråkigt ändå? Får se hur länge jag håller mig på benen, ska ta en massa kort så ni får se imorgon!

Måste fixa håret nu!

Hoppas ni har en bra vecka!

TopShop

Dagens fynd:

Beige linne 9€

Dagens "fynd":

Snyggaste skorna 73€

Mums va?


Varmt

Varmaste dagarna för året, minst 35 grader och tryckande varmt konstant. Men jag klagar inte, nej nej. Jag blir ju brun i alla fall. Svettas som ett as konstant, men det är nästan så jag har vant mig. Dessutom så är det ju någonting som alla går runt och gör så jag behöver inte känna mig äckligare än någon annan :)

Var på LAHAT-kurs (fråga mig inte vad det står för) på jobbet mellan 8-12 idag, lärde oss en hel del om hur vi ska identifiera varje spelare som en enskild person, kategorisera spelare och snabbt få fram vad deras behov är. Faktiskt riktigt intressant.

Efter det blev det en snabbvända på stan med Hanna, gick in på Topshop för att kolla rean och kom ut över 80€ fattigare. Var ju Hanna som ville gå in, och vem handlar?! Jag så klart.. Skulle ju inte spendera nå pengar den här månaden var planen.. Suck. Men men, jag är nöjd med mitt inköp, visar senare ska ni få se :)

Efter det blev det klipporna och solning, har fått färg som fan men peppar peppar, inte bränt mig alls! Äntligen :) Svettigt var det dock, och otroligt vågigt för att vara Malta. Vatten svalkade ju till och med!! Ja sen fick jag hasta på till salongen där jag vaxar mig, hade helt glömt bort tiden. Kan tala om för er att det är fan inte skönt att vaxa sig någonstans! Kan vara värsta upplevelsen, och ändå är det här trejde gången jag gör det! Fy fan.. Nu är det i alla fall gjort så nu slipper jag ens kolla åt en rakhyvel på 2-3 veckor.

Håller på att steka köttfärs så det kommer upp ett inlägg senare med lite bilder från dagen :)


Gissa vad jag köpit :)

Tandfen

Fan att jag har sån tandläkarskräck, annars hade jag nog fan dragit ut den här tanden alltså. Petade i mig en alvedon och 2 panodil och totaldäckade i nästan en timma och visst är det bättre, men jag vet ju att det kommer komma tillbaka när värktabletterna släpper. Fan. Vill inte gå till tandläkaren!!

I övrigt har dagen varit bra, fullt upp på jobbet så tiden flög faktiskt för en gångs skull :) Kom hem och muttrade över min tandvärk i min ensamhet, sov som sagt lite och nu har jag precis varit ute och motionerat och för tillfället sitter jag och eftersvettas :P Har utbildning på jobbet imorgon mellan 8-12, givetvis på min i övrigt lediga dag.. Tänker gå direkt till klipporna och jobba på färgen, har hittat nytt favoritställe!



Bilder från i lördags, Angelina var kamerablyg och hag sjukt svettig. Som vanligt alltså :)

Nu blir det dusch sen sängen!

Överflödig

Hade tänkt att skriva ett jistanes så långt inlägg om hur bra livet är och hur glad jag är och hur varmt och skönt jag har det. Sen fick jag tandvärk. Nu tar jag en alvedon och sover en stund, kanske kommer tillbaka senare om jag har blivit glad igen.

Äntligen över

Världens längsta dag, jag trodde aldrig den skulle ta slut! Kom hem från PV imorse vid 5-6 nån gång, vaknade vid 10 och då var det bara att hasta in i duschen och dra iväg till jobbet. Tidsoptimist som jag är slutade det med en springtur, svetten rätt ut sagt sprutade kring mig när jag äntligen kom fram! Men men, nu är det lugna gatan. Hade tänkt försöka mig på en kvällspromenad men min häl varar och är äcklig så den får nog vila ett tag :P Läser en bok på balkongen istället och somnar nog jävligt tidigt skulle jag tro..

Hade förresten kameran med mig till PV igår, är så skönt att ha en kamera igen! Lovar massor med bilder hela tiden framöver!!


Seriöst tråkigt?

Aldrig :D

Jag, Hanna och Joshen :)

Dalamaffian och Annika

Josefine med sina hangarounds Aaron och Magnus :D

Nej, nu ska jag styra upp denna kväll!

Playa del Klippa

Sitter hemma hos Angelina och Åsa, jag och Angie har varit på klipporna och solat och badat mest hela dagen :) Otroligt skönt! Nu svettas jag dock som en gris. Ska låna duschen här sen blir det Sliema, lunch och kanske lite shopping innan jobbet! Förresten, ni blir väl inte förvånade om jag säger att det blir utgång ikväll? Hoppas ni har en bra helg!

Personligt rekord

Precis hemkommen, blev en spontankväll i Pachville tack vare Hannas övertalningsförmåga. Har haft jätte trevligt, är så kul att jag träffat denna tjej! Vi jobbar på samma jobb, hon är också svensk och helt ärligt så är hon helt galen, me like :) Blev någon drink, någon shot, mycket snack och mycket folk jag kände. En sjukt bra kväll helt enkelt!

Fick dock dumma idéer som vanligt, gick hem från PV och satte personligt rekord. Tog precis lite mindre än en timme :) Har dock sjukt ont i fötterna nu. Precis stuckit hål på en blodblåsa som inte var av denna världen på min vänstra stortå, och nästintill hela högern är påväg att ramla av. Blev trampad på så illa att min häl är förstörd och jag har fruktansvärt ont i den stortån fastän det inte syns några spår av skador.. Hm, måste sluta ta dessa nattpromenader i dåliga (eller inga) skor, fötterna tycker inte om mig! Slipper i alla fall motionera imorgon, denna promenad går att avräknas på den kvoten :)

Nu sova, imorgon skype-dejt med mamsen!


Bara för att Edwin är sötast :)

Sverige-bilder

slänger upp lite fler bilder från min Sverige-resa innan det är dags för jobbet :)










Härliga sommarstuga!

Nu jobbet :P


Sovmorgon

Gick ju sådär med löpningen.. Vaknade av klockan halv sju men det fanns faktiskt inte en cell i min kropp som ville gå upp då. Unnade mig själv lite sovmorgon istället och sov tills jag vaknade av mig själv vid nio :) Har laddat ner en massa program till datorn som försvann vid uppdateringen och bara myst i sängen, tänkte att jag skulle sola lite på balkongen och kanske läsa lite. Köpte nämligen Sofia Fahrmans bok "Elsas mode", som trogen bloggare är det en bok man ska ha läst :)

Kan för övrigt meddela att jag kanske inte kan komma hem igen på ett par år, jag har ett mord att utföra och med tanke på att klockan är halv elva är risken stor att jag blir upptäckt. Fan, min granne håller på att reparera nånting och självklart låter det som att han står med en vinkelslip ungefär i höjd med mina öron!! Hatar lyhörda, ej isolerade maltesiska lägenheter!! Tänkte lägga upp lite bilder från sista tiden i Sverige men det får bli i eftermiddag, palla det här ljudet!!

Åter på ön

Ligger på min maltesiska säng igen och känner mig faktiskt lite som hemma :) De senaste dagarna har jag bara försökt hinna med så mycket som möjligt varför uppdateringarna har uteblivit. Haft en enorm lust att bara boka av biljetten och stannat hemma i Sverige, men nu när jag är tillbaka på plats känns det genast mycket bättre! Haft bull- (bakade ca 100 bullar igår) och filmkväll med Åsa, Angelina, Dick och Bante och insåg hur mycket jag saknat dem. Jag trivs nog bättre på denna lilla ö än vad jag ibland vill erkänna.

Har haft datorn hos Daniel på reparation så nu går den fort som hejsan, men det innebär också att den är helt tom på bilder och annat. Ska uppdatera bättre imorgon när jag orkar engagera mig lite mer :) Nu ska här sovas, tänkte jag skulle inviga nya springskorna imorgon!

Grattis mamsen!!

Det är ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag! HURRA HURRA HURRA HURRA!!


Världens bästa mamma!


Fiskelycka

Eller inte.. Lyckades få en gädda på kroken men när jag hade den i höjd med båten, och vi faktiskt insåg att det var en gädda och inte en stubbe) skrek svägerskan till och jag gjorde ett ryck så jag tappade den. Första och sista nappet för kvällen, var dessutom rätt så stor så hade inte varit helt fel att ha rökt den.
Jaja, bättre lycka imorgon!

Bjuder på bilderna från kvällen i alla fall, det här är varför jag saknar Sverige ibland!




Nu sova, är en viss mamma som fyller år imorgon så det blir upp tidigt och frukostbjudning :)

Converse

Som utlovat, bild på min present från bästa grabbarna;

Jättefina, jätteröda Converse :)
Tackar!!


Jag lyckades!!

<---------------- Ser ni? Jag fick dit en profilbild! Och helt själv dessutom! Känner mig fruktansvärt stolt måste jag säga :) Frågade bror om hjälp men insåg snabbt att detta var något som skulle kunna göra oss osams så jag gav snabbt upp den tanken. Läste lite, letade lite och så visade det ju sig inte alls vara speciellt svårt :) Just det, lovade kort på presenten från Arvid och Daniel så ska fixa den nu snart! Och nej, jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen och gitarren står fortfarande orörd i hörnet :P

Kräftskiva!

Fick min efterlängtade kräftskiva igår, med nästan hela släkten samlad och allt :) Var hur mys som helst, satt på bror och Petras altan. Kallt dock, men det har jag väl redan sagt att det är? 16 grader idag och mamma påstår shortsväder, jag är väldigt tveksam men ska i alla fall prova!

Blir snabb visit till farbror doktorn i Sunnansjö idag, ska lyssna på hjärtljud, kolla halsen och öronen. Lite helrenovering sådär. Dagen i övrigt ska nog spenderas i sängen, eller kanske borde städa lite? Jaja, det visar sig.

Lägger upp bilderna från igår, har ju fått helt ny kamera för det skulle bli för dyrt att laga den gamla. Är samma typ av kamera fast en modell nyare så jag klagar inte :) Kan fortfarande ta kort under vattnet och allt så nu ska jag bara lära mig hur den fungerar!

Bror och bus
Jag (med favoritstövlarna) och bus
Hittade små grodor i gräsmattan
Akkar, Edwin och Ida skulle posa, gick sådär..
Släkten, man ser var pappas flint kommer sluta.
Andra sidan
Busfröet
Edwin svingar vilt
Vilket resulterade i en näskrock
Men vi var lika busiga för det :)
Familjen Persson/Ekehov

Och så bästaste kortet som någonsin kommer tas:
Världens goaste gull!!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen tror jag. Har redan varit uppe och ätit men var tvungen att krypa ner under täcket igen för jag fryser så :P Skulle haft någon som sparkade upp mig.. Åh, nu fick jag syn på gitarren så jag ska fan spela lite! Energin är nyfunnen!!

Vilse i hallonbusken

Blir ett kort inlägg men tänkte bara uppdatera lite. Igår var underbart roligt! Fika i 3 timmar med Anna H och Matilda, prat om allt mellan himmel och jord och som vanligt känns det som att vi aldrig varit ifrån varandra. Middag på Akropolis med Jennie, saknat henne jätte mycket! Åt god mat och drack öl, snackade ikapp om vad som hänt och som ska ske. Vidare till Lobbyn, mitt gamla jobb, och mer öl. Efterfest med Matilda och hennes bror, väldigt trevligt.

Frukost på hotellet imorse med Anna G och bästaste Arvid! Jag fick min födelsedagspresent av honom och Daniel som bidrog med sin bakfulla frånvaro :) Slänger upp en bild sen ska ni få se! Nu har det plockats hallon och jag och Systersonen ska göra paj!

Som utlovat

Bilder från resan so far kommer här:
Passade på att pressa in i det sista då jag var sjukt tidig till flygplatsen i torsdags
32 grader varmt och lite molnigt
Morgonpromenad igår, kolla vad grönt det är!!
Spontanfotade lite
Fredriksbergs Herrgård

Efter frukosten igår så blev jag med och skjutsade farmor till Borlänge, växlade pengar och träffade på lite släkt. Kom hem och fick min efterlängtade blodpudding till lunch! Det är fan FÖR gott!! Tog det allmänt lugnt ett tag och mös runt lite med familjen.

Vid sex-tiden åkte jag och bror upp till Hyttan för att basta (vet inte om jag nämnt det men vi är ett av tre hus på byn som inte har vatten och inte kommer få det förrän tidigast på måndag heller!) och sen var det bara att bege sig hem till Cilla och John-Åke för födelsedagsfirande. Tror faktiskt inte att jag någonsin ätit så mycket i hela mitt liv :P Cilla hade gjort smörgåstårta, något som jag också längtat fruktansvärt mycket efter, och jag tog inte bara en utan tre bitar. Pinnoccio-tårta och bakelser på det, kände mig lagomt svullen när jag  kröp ner i sängen vill jag lova :P

Dagens morgonpromenad blir en kortis hem till bror och Petra, de har vatten så vi förflyttar alla frukostingredienser dit! Ska ta mig in till stan sen för lunch/fika med Anna och Matilda, sen blir det middag och utgång med Jennie :) Som sagt, skönt att vara hemma och få träffa mina brudar!!

Maltes i Sverige

Skönt att vara hemma vill jag lova, men rackarns så jag fryser! Mamma utbrast påväg hem ifrån ett kalas alldeles nyss att "Åh vad varmt och skönt det var ute ikväll!" Jag kollar termometern, kryper längre in i lagret av tröjor och drömmer om ställen varmare än 15 grader! Fast ändå inte, för jag ÄR glad över att vara hemma! Blev morgonpromenad imorse och lyckan var fulländad när jag tog mitt första andetag. Kändes nästan som att det var mitt första någonsin, sån här luft finns inte i mitt temporära hemland!

Blev en dålig update men sover praktiskt taget. Slänger upp lite bilder imorgon! Gonatt på er :)

Örnen har landat

Äntligen hemma! Vattnet funkar inte i huset och jag tycker det är allmänt kallt, men fan så skönt det är att vara hemma :) Underbart! Nu ska här sovas, frukost med familjen imorgonbitti!!

Klar!

Väskan packad, sovit, duschat, diskat, käkat och nu ska jag bara packa ner datorn!
Hörs när jag kommit hem :)

Illa

Hur illa är det egentligen när man självmant vaknar innan klockan 7 på morgonen? Fan.. Försökte somna om igen men det gick ju fan inte, tar en promenad och tröttar ut kroppen lite. Har lovat mamsen att jag ska köra hem från Skavsta så jag behöver faktiskt sova några timmar till!

Kommer vara jag och de desperata hemmafruarna på strandpromenaden vid den här tiden :P

PS. Har ju fan dessutom redan fixat tvätten, nattliga aktiviteter när de är som bäst.. DS.

21 timmar

Bara 21 timmar kvar tills jag landar på Skavstas flygplats! Underbart!! Längtar så mycket, ska bli så skönt att få krama om mamma på flygplatsen, och käka frukost hemma på fredag med föräldrarna och bror med hoppas jag! Skulle kanske dock ha lyssnat på mamsen kommentar och packat Sverige-väskan istället för att pressa på balkongen idag. Har precis kommit hem från jobbet och slängt in första tvätten, måste hinna med en till innan avgång imorgon :P Klumpigt? Liite kanske.. Ska ladda ner en film nu som jag kan njuta av på planet imorgon och försöka sova lite mellan tvättarna :) Kram på er!

Modifikation

Jag har, som många vet, väldigt svårt för att slänga kläder och skor. Spelar ingen roll hur trasiga eller skitiga de är, spelar ingen roll om de är för små eller om jag inte använt de på 6 månader. Det går helt enkelt inte. Bevisas väldigt tydligt av ett par sandaler jag köpt här nere att det fan är en bra sak!

Såhär såg de ut när jag köpte dem:
Såhär ser de ut nu

Det började med att pärlorna ramlade av, sen lossnade ena grejjen man har mellan tårna. Fick det fixat och cirka 4 veckor senare så råkar jag slå upp ena sandalen i hälen under en natt i PV (fråga mig inte hur det gick till..). Har limmat flera gånger men till slut lackade jag, skulle i ett damp-utbrott slita sönder skon och det här blev resultatet :) Nu funkar de fint som fan och är riktigt sköna, lätta att få på sig och jag kan ha fotlänk om jag vill!

Vaken?

Det här är lite ironiskt. Igår när jag började klockan 9 vaknade jag med ett ryck 08.20 och insåg att jag hade försovit mig. Imorse studsade jag upp ur sängen halv sju. HALV SJU?!?! Har redan varit ute och gått 45 min, städat lägenheten, duschat och nu ska jag äta frukost. Nästan allt som jag hade planerat skulle ta hela dagen är klart.. Vad ska jag nu göra då? Jobba på brännan kanske? Ja, ja det ska jag göra :)

Sakura

Fan så gott, ÄNTLIGEN har jag fått sushi! Är så galet gott, käkade rullar med lax, avokado, gurka och philadelphia. Mums säger jag bara! Ångrar att jag inte köpte med mig några bitar hem :) Nu blir det faktiskt sängen, mycket som ska fixas innan möte och jobb imorgon. Främst min lägenhet för den ser förjävlig ut. Hur kan ett golv bli skitigt så snabbt?

Frustration på hög nivå

Gårdagens inlägg uteblev då jag och mitt modem inte kommer alltför bra överens just nu. När jag äntligen fick modemet att visa rätt lampor i mer än tio minuter så dog datorn på grund av överhettningen. Då la jag ner, gick ut och gick istället och kom hem med lite mindre aggretioner och fruktansvärt många fler skavsår.

I vilket fall, idag ser vårt samarbete bättre ut, mitt och modemets alltså. Kom hem från jobbet för inte så längesen, svettig och god som vanligt numer. Gjorde ett försök att gå på stan (fick ju lönen igår) men värmen och min för tillfället rätt så negativa kroppsinställning (oroa er inte, jag har min vecka så det hör till) gjorde att jag gav upp jävligt fort. Vilket iofs är bra, måste hålla i slantarna!

Igår mottog Camilla Ekehov nämligen ett besked som blev avgörande för den kommande framtiden, kan inte avslöja vad än men jag kan säga att jag är glad! Kanske ska göra det här till en rebus. Jag slänger upp en bild, ni får i era tysta sinnen gissa och när det närmar sig och är officiellt så kan jag berätta mer :)

Fick ni något att tänka på :) Nu ska jag köra lite pilates här på köksgolvet och sen försöka jaga tag i Åsa, hon har lovat att äta sushi med mig ikväll och jag har galna cravings!!

Omvänt

Kunde jag somna om igen eller?! Bajs också, är sjukt trött! Kollade på klockan strax innan två och lyckades äntligen somna strax efter det.. Inte alltför pigg på att gå upp idag men tro på fan, jag klarade det! Har dessutom kört 20 minuters passet med pilates, jag får vara nöjd över min prestation!

Nu ska här ätas lite sen blir det till att bege sig till jobbet, första förmiddagspasset på evigheter verkligen!!

Totaldäckad

Käkade lite parmaskinka och fetaost (mitt kylskåp är pinsamt tomt) och körde 20 min pilates på köksgolvet. Efter det tännkte jag att jag skulle vila en halvtimme och ta en powerwalk när värmen lagt sig; somnade vid halv åtta och vaknade nu. Hoppsan säger man då. Där rök ju mina planer. Tar en majskolv och sen blir det sova för natten, får bli pilates imorgon innan jobbet istället :P

Började förresten räkna mina kopparmynt men gav upp när jag kommit till 6€ och inser att det inte blivit mycket mer på ett halvårs sparande. Tragiskt..


Hade ju hoppats på miljonbelopp! Har helgen varit bra för er del förresten?

Maltesisk helg

Får man säga att helgen äntligen är över? Är lite matt om man säger så :P Direkt efter jobbet igår åkte jag och Katie, som jobbar på tyska supporten, direkt till PV. Hade andra gratisfyllan på rad vilket alltid är trevligt, träffade galet mycket folk jag kände och ja, hade en riktigt bra kväll. Hände inte så mycket galet som det kan göra i PV, folk var allmänt fulla som vanligt men det är ju inget ovanligt. Sov i alla fall på soffan hemma hos Dick och Bante, hade lovat amerikanska pannkakor och jag är ju inte den som är den :)

Gick upp vid tio imorse, tog mig till närmsta supermarket och införskaffade det nödvändiga. När jag hade gjort smeten insåg jag att gasen till spisen var slut så jag lackade ur, la mig i poolen istället och solade järnet :) När jag en timme senare väckte Bante så visade det sig att de hade en reserv, så jag kunde steka mina pannkakor i alla fall! De blev sjukt goda (som vanligt :D ) och uppskattades verkligen av mina lagomt bakfulla vänner.

Vid halv två tog vi taxi till samma beach club där vi firade midsommar och där har dagen spenderats. Jobbar på färgen inför min stundande Sverige-semester :) Vore fruktansvärt illa om jag kommer hem och inser att pappa är brunare än mig!! 

Nu har i alla fall orken temporärt lämnat mig, ska käka och vila lite så får vi se vad resten av kvällen kan bjuda på :)

RSS 2.0