Hata TV-avgiften!!

Idag har jag haft en väldigt bra dag på jobbet, det har inte varit fullt upp men timmarna har gått fort iallafall. Och när jag kommer hem och hoppas hitta en paketavi i brevlåda så är det enda jag har fått en räkning från Radiotjänsten. Och ingen dålig räkning heller!! De menar alltså att lilla jag ska betala 519kr för perioden 090417-090716!! Hur kan det vara rättfärdigat? Jag kollar ju inte ens på kanal 1,2 eller 4! Och inte nog med det, den första juni flyttar jag hem till mamma och pappa och där betalar ju de redan licensavgiften så när de ringde från Radiotjänst sa de att jag inte skulle behöva betala när jag har flyttat hem igen. När jag skulle ringa och påpeka detta till Radiotjänst så hamnade jag givetvis i kö. Gissa om jag var snabb med att lägga på när de förklarade att jag hade köplats 17!!! Röv vad irriterande!

Nu ska jag till gymmet och avreagera mig!!

Snart är denna vecka slut :P

Jobb idag och sen på lördag förmiddag och sen så har jag min jobbvecka avklarad :) Skönt att bara jobba fyra dagar denna vecka, blir nog sex eller sju dagar nästa så det kan behövas! Hoppas ni får en bra dag! Nu måste jag springa!


Trååkigt!

Nu sitter jag hemma i soffan, ska snart krypa ner under filten och kolla på The Hills i min ensamhet. Vissa dagar känns så förbannat hopplösa.. Usch..

Musikalbilder

Här kommer lite bilder från igår :)



Blev inte så många tagna och ännu färre som blev bra men musikalen var grym!

Musikalen tjejer

Min älsklings-Anna medverkade i musikalen Tjejer som hade premiär på Avenyn i Folkets Hus här i Ludvika idag, och hon var super duktig! Hennes solonummer var klart bäst, utan tvekan :) Tyvärr så var ljudteknikerna kanske inte så erfarna som de borde, så det strulade en del med ljudet men annars flöt hela showen på hur bra som helst! Jag har ju inte varit på någon sådan här tillställning sen jag vet inte när, men jag ska definitivt försöka bli mer kulturell av mig :)

Stump, du var helt enkelt underbar!! Tog en del bilder också, tyvärr är min kamera inte världsbäst men jag slänger upp några imorgon iaf! Nu ska jag sova, gonatt på er!


I min nya skjortklänning från Koola Anna :)

Nelly.com

Fick hem ett paket från Nelly idag också, min plånbok älskar när jag nätfyndar;


Trosor från Diesel 69,-
Vit lång T-shirt från ICHI 69,-
Vit skjortklänning från Koola Anna 99,-
Lila body från Jeane Blusch Design 119,-

Beställde även en svart clutch men den kom tyvärr inte med denna gång :(

Otroligt vårväder

och bakis-söndagar i Snöån är en bra anledning till att inte blogga, men idag är det lite skitväder så här kommer en update :)

Jobbade fredag förmiddag i receptionen, var mentalt förstörd när jag kom därifrån då jag hade mastodont-mycket att göra (tilläggas ska också att jag är ju inte så mycket i repan längre så rutinerna sitter kanske inte riktigt hundra :P) och var tvungen att sova lite grann. Efter träningen så åkte jag, Emelie och Sabine ner till Piren och satte oss på en brygga och drack lite gott och käkade. Kalle, Fredrik, Sigge och Daniel kikade också förbi. Var skitfint väder så vi satt där och mös tills solen var påväg ner, då drog vi till lobbyn ett tag och sen blev det Snöån. Åkte däremot hem tidigt igen och somnade tidigt, var helt slut :)



På lördagen gick jag upp vid halv åtta, tog en promenad på en timme och en kvart (mötte Anna H efter vägen så vi tog följe istället för att gå åt varsitt håll!) och käkade frukost på hotellet. Sen var det dags för pilates! Ulrika, som är pilates-instruktör och även moster till Matilda W, hade gått med på att ha en extrainsatt klass för bara oss så vi var fem stycken som studsade runt på de där jävla pilates-bollarna! Det var dock sjukt roligt och jag fick ordentlig träningsvärk vill jag lova :) Jag, Emelie, Anna, Daniel, Fredrik, ABA och Johanna spelade volleyboll på skogsplan också, var så sjukt härligt väder! Det var varmt som i juli ungefär! Vdi halv fem-tiden så satte jag mig däremot på cykeln och cyklade till Snöån, där vankades det grillfest och fest blev det!


Mer bilder kommer upp på FB senare i veckan :)
Söndagen spenderades till största del framför TV:n i Snöån, men jag hann med att utföda alla med amerikanska pannkakor, banan, riven choklad och sirap, vi grillade kyckling på eftermiddagen och allt som allt hann vi nog med tre filmer och iallafall 10 olika TV-program :) En söndag precis som en söndag ska vara!

Idag har jag varit på kurs med Kantina, en brand- och HLR-kurs. Soft dag med andra ord :) Nu ska jag äta yoghurt med jordgubbar, vila lite, kolla The Hills och städa innan famlijen kommer in till stan. Ikväll är det nämligen premiär för musikalen som världens bästa Anna H ska vara med i, och jag har äntligen möjlighet att få se henne sjunga! Första gången sen vi gick i skolan, trots att hon har uppträtt i kyrkan och på olka tillställningar hur många gånger som helst! Skäms på mig :P Så jag passade på att planera in en liten familjekväll! Kanske sushi efter föreställningen?


Förlåt!

Det blev inte mkt till uppdatering idag men jag ska försöka fixa det imorgon :) Gonatt!


Äntligen!!

Det fina vädret har äntligen kommit tillbaka! Och jag hoppas det tänker stanna ett tag!! Har hämtat min cykel idag och tagit debut-turen, känt vinden i håret och solen i ögonen och allt det där somriga :) Och nu ska jag äta jordgubbar :)

Good mooorning!!

Shit vad tungt jag har sovit inatt! Trodde aldrig jag skulle ta mig upp ur sängen! Ville bara säga God morgon till alla mina morgonpigga solstrålar till läsare :) Nu måste jag springa till jobbet, hoppas ni får en underbar dag för det tänker jag ha!


God morgon :)

Myskväll

Nu gick Anna precis utanför dörren, vi har suttit och pratat ända sedan klockan åtta :) Det är så skönt att bara få snacka av sig ibland, skvallra lite och snacka skit! Allt känns mycket lättare när man får dela det med någon..
Så tack för en underbar kväll gumman, det här måste vi göra om snart!!


Jag och Anna på fest i Januari

Onsdag hela veckan..

Nyss hemkommen från gymmet, är lite trött må jag lova! Blev biceps idag, triceps och core körde jag igår så nu är överkroppen nästintill klar för den här veckan :)

Dagen i Västerås igår gick jätte bra, jag besökte fem företag tillsammans med Heidi från Eskilstuna. Kunderna vi träffade var verkligen intresserade allihopa och hade massor med frågor. En tjej hade tillochmed förberett frågor och det har då aldrig hänt förut när jag har varit med! Jag åkte från Ludvika strax efter sex, och tur var väl det! När jag kom fram till Västerås hade jag nämligen en halvtimme kvar innan vi skulle träffas och hela den halvtimmen gick åt till att hitta fram! Fan nästa gång ska jag ta med karta och kompass :) Var tur att jag fick åka runt med Heidi också (det var lite mannfall så de andra fick gå runt själva istället för i par som vi brukar göra) för vi gick och körde vilse inför varje besök. Det var iallafall riktigt trevligt och jag var helt slut när jag kom hem strax efter fyra!

Efter träningen igår så åkte jag ut till Snöån för att äta ostkaka för första gången (det var riktigt riktigt gott!) och gratta favorit-Emelie på födelsedagen. Vi hade skit trevligt fastän att de flesta av oss var väldigt trötta. Vi sjöng "Ja må hon leva" och Arvid, som tog ton, sjöng "Ja må HAN leva" och det höll på att bryta ut ett asgarv mitt i sången. Sabine lyckades få Emelies ansikte att lysa i en helt ny nyans av röd också när hon skulle spela upp födelsedagspresenten hon fått av oss (vi gick ihop hela gänget och Sabine rövade med henne till en inspelningsstudio där hon fick spela in "Bed of roses" med BonJovi!), men tyvärr hade skivan inte kommit än så Sabine skrämde skiten ur Emelie när hon satte på originalet :)

Idag har det varit rätt stressigt på jobbet, fast samtidigt har det inte varit jätte mkt att göra (kan någon förklara hur det går till?). På gymmet gick det bra och nu ska jag göra mat! Snart kommer älsklings-Anna hit också, äntligen får vi lite tid för oss själva och komma ikapp i uppdateringarna.

Åh förresten, till helgen flyttar Jennie hem till Ludvika och jag är hur glad som helst :)

Congratulations!!

Grattis Emelie på födelsedagen!! Hoppas din dag har varit underbar!
Världens alla kramar till dig!




Alla mina tankar går till älsklingen, hoppas verkligen att du kommer må bättre snart!
 Du vet att jag bara är ett telefonsamtal bort!!

What?!

Jag har bara haft 5 läsare idag!! Så lågt besöksantal har ajg ADLRIG haft! Hm, kanske ska lägga ner det här ändå? Eller är det bara så att folk har bättre för sig än att sitta inne och läsa om mitt sketna liv när solen skiner för fullt ute? Jag ska också försöka norpa lite solsken idag, har varit inne från halv åtta imorse när jag kom till jobbet, sen fick jag lite luft mellan jobbet och gymmet och gymmet och hemma men det var ju inte alltför mkt :P

Imorgon blir det Västerås tydligen, ska dit på en salesblitz lite sådär i sista minuten.. Ahh, höll på att glömma att hämta hyrbilen! Nu har ajg fan bråttom!! Ha det bra, kanske skriver lite mer ikväll!!

Tröööött!

Är helt slut efter en heldag ute i Snöån! Åkte ut redan vid åtta imorse då jag vaknade halv sju och inte kunde somna om. Kröp ner i en av alla sängar och lyckades sova några timmar till, hatar att jag börjar få svårt att sova igen! Gick iaf upp elva och bestämde mig för att vi skulle äta amerikanska pannkakor :) Jag, Kalle och Fredrik packade in oss i follkan och åkte in till stan och handlade. Jag glömde köpa mjöl så det blev pannkakor på rågmjöl. Jag tyckte inte det var riktigt lika gott men ändå helt ok! Fasikens bara att det ska ta så fruktansvärt lång tid att steka dessa mastodont-pannkakor, ananrs hade jag ätit minst en varje dag :)

Spenderade dagen på soffan och i köket, åkte lite beachbuggy och på eftermiddagen brände vi gräs vid Flodströms. Var första gången jag var med och brände gräs och det var ju faktiskt nästan lite kul! Så, nu har jag duschat vääldigt länge (tror inte jag luktar rök längre :P ), ska käka lite yoghurt med jordgubbar och banan och sen blir det The Hills på mtv.se tills jag somnar :)

Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit väldigt OK!




Gonatt!

Riktig vårdag

Jistanes vilket fint väder det har varit idag! Hade det inte varit för att det har blåst rätt så kallt så hade den här dagen räknats som en sommardag istället för vårdag!

Åkte hem till Frbg igår kväll bara för att kunna åka motorcykel in till stan med pappa, Johan, Petra och Pär. Värmen i mitt rum var avstängd eftersom min hemkomst inte var riktigt planerad så jag fick sova i pappas säng och papsen sov på soffan :) Fick jätte mysigt sovsällskap i form av en väldigt kelsjuk Kaliber, han värmde mina fötter alldeles utmärkt!
 
Så imorse vid halv åtta bar det iväg till staden, ovanstående fördelade på tre motorcyklar och så jag då förstås. Har verkligen bestämt mig för att ta det där förbannade kortet i sommar, till sensommaren/hösten ska det stå med på mitt körkort att jag har A-behörighet! Vi besiktade cyklarna, en vägrade starta så den fick Thomas komma och hämta med bussen. Känns inte helt ovanligt att en enkel resa fram och tillbaka till bilprovningen kan bli sjukt komplicerad när min familj är inblandad. Vi käkade iaf en väldigt god hotellfrukost (som att jag inte gör det sju dagar i veckan :P )

Har även varit barnvakt åt världens sötaste, som trots 1,5 timmes promenad vägrade somna. Suck. Han var iaf snäll hela tiden. Var ute och gick med honom och så hundarna Ida och Akkar, är impad över att jag klarade av att manövrera ekipaget.

En väldigt glad och fortfarande pigg Edwin

Eftermiddagen/kvällen har spenderats i Snöån med mekning av beachbuggy (jag har självklart bara kollat på), massor av solsken och årets första ordentliga grillning. Har varit en underbar men väldigt lång dag, och nu somnar jag snart där jag sitter! Gonatt på er allihopa!


PS. Har tröttnat på att leta lägenhet så sommaren kommer spenderas i Frbg, iaf några dagar i veckan :) DS.

I brist på annat..

..så hamnar jag här igen. Trots det otroligt fina vädret ute! Hade jag haft en balkong eller kanske en gräsmatta hade jag faktiskt legat ute i bikini vid det här laget. Hm, ska nog kolla på The Hills i väntan på tvätten.

Tog förresten en vända på stan och tänkte kolla om det fanns nå skoj att komplettera min garderob med men vet ni vad? Jag lät bli att köpa en massa onödiga kläder och föreställer mig själv på en sån här i slutet av sommaren som motivation till mitt sparande :)


Suzukis Hayabusa 1300, bara ca 150 000kr

Kortdag

Mm, har kommit hem från jobbet redan, blev en kort arbetsdag idag med mest möten. Rätt skönt det också ibland! Skulle ju egentligen ha varit ledig idag men känns ändå helt OK att jobba när det är lite soft och inte så länge.. Har slängt i tvätten också så nu ska jag vila lite medan den ligger i, sen kanske fika på stan i det fina vädret?

Någon som har nå roliga planer för kvällen förresten? Har ingen aning om vad fasikens jag ska hitta på..

Flygande Jacob

Gjorde flygande jacob för första gången någonsin idag och det blev en dunderhit, här är receptet:

1 frp fryst salladskyckling (600g)
2 frp bacon
2 bananer
1-2 dl jordnötter

3dl chilisås
5dl grädde
ost

Börja med att värma kycklingen i en stekpanna så att den får lite färg. Häll den sedan i en smord ugnsäker form som är rätt så stor. Stek sedan klippt bacon och häll dessa i formen tillsammans med kycklingen. Strö över jirdnötterna och skivad banan (jag hade osaltade jordnötter men det kan man ta efter smak). Blanda chilisåsen med grädden och lite riven ost (osten är frivillig, jag hoppade över den för att spara in lite kalorier åt mina matgäster) och häll över ingredienserna i formen.

Grädda sedan i mitten av ugnen på 200 grader i ca 20 minuter tills allt är genomvarmt.

Tips!
Se till att täcka bananerna med såsen, de blir väldigt bruna i ugnen annars vilket inte ser alltför aptitligt ut :)

Jag gjorde en stor form och tog med mig ut till Snöån. Kalle, Daniel och Fredrik åt praktiskt taget 1/3 var, tur att jag inte är alltför stor i maten! Efter maten kollade vi på The Wedding Singer och nu är det dags för sängen, börjar redan sju imorgon och jag är svintrött! Imorgon är det Daniel som bjuder på amerikanska pannkakor, eller hur Daniel?



Kan det få gå åt rätt håll nån gång?

Fick avslag på ännu en lägenhet idag, en som jag verkligen VERKLIGEN ville ha.
Och hur många ettor finns det ute nu? Ingen på Ludvikahems hemsida som jag kan tänka mig iaf.. I Åhléns huset fanns det en men det är inte aktuellt. Vill ha en etta med kök, hyffsat nära stan, är det för mycket begärt?

Har dessutom vääldigt ont i kroppen idag! Överansträngde muskelfästena som håller mina enorma biceps på plats när jag tränade rygg i tisdags, nu kan jag knappt sträcka ut armarna ordentligt. Har haft huvudvärk också från och till under dagen för första gången på jätte länge! Känner för att krypa ner under täcket och läsa vidare i min braiga bok men det kan jag inte heller för den tog slut igår.. Rövens röv också..

Storshopping

Vet ni vad man kan få för 781,93 kronor på Coop ExtraLudvika?
Axa Balans Müsli
2 frp Bacon
Bananer
Citroner
Currysås
2 frp Dubbel Toa
Dusch Honey Rich
Falu Råg-Rut
Falukorv
Fiskpinnar
Flytande handtvål
God Morgon Ekologisk Juice
God Morgon Tropisk
Grapefruit
Hollandaisesås
2 frp Hot Dogs
3 burkar Kikärtor
8 bitar Laxfilé
Laktosfri Mjölk
3 burkar Majs
Matgrädde
Messmör
Mini förpackningar Mini Lätta
Morötter 500g
Naturella Jordnötter
Njalla bröd
10 frp Nudlar
Penne Rigate Fullkornspasta
3 plastkassar
2 frp Salladskyckling
3 burkar Tonfisk i olja
Shower Cream
1 burk Sparris
Cocktailtomater
5 burkar Krossade Tomater
Vispgrädde
3 burkar Vita bönor i tomatsås

Jag hatar att behöva köpa mat!! No more shopping this month..


Trött i kroppen!

Shit, jag är helt färdig! har varit på gymmet idag och tränat bröst med Daniel och Anna och jag kan knappt lyfta fingrarna över tangentbordet (ber därför alla om ursäkt för eventuella stavfel redan nu!)! Den egentliga orsaken till att min kropp är helt tom på energi är att jag igår körde ett rätt hårt pass med först 30 minuter core och sen 1 timme rygg med Daniel och Fredrik, kan ni gissa om min rygg värker?! Lyckades dessutom överanstränga bicepsfästet som sitter i armvecket så jag har lite svårt för att räta ut armen dessutom :P

Det är dessutom inte allt, jag har skrubbat ca 40 toastolar med diskborste och disksvamp på hotellet idag! Dum som jag är anmälda jag mig igår frivilligt till en dags jobb tillsammans med Sara. Jag visste att vi skulle göra nånting med toastolarna men tänkte att vi kanske skulle gå med ångmaskinen för att ta bort beläggningar eller så, men nej! Vi har stått med kalkmedel ända upp till knäna och skrubbat dessa jävla toaletter! Tur att man inte är kräsmagad!

Nu sitter jag iaf hemma i soffan nyduschad och fräsch, och ska snart ta mig till hemköp eller coop för att storhandla (lika bra när jag ändå har mamsens bil inne i stan!). Mitt kylskåp är tomt sånär som på en liter yoghurt och en loka citron.. Illa.. Har bestämt mig för att börja äta ordentlig mat tre gånger om dagen nu, blir väldigt mycket slarv när ajg bara ska laga mat åt mig själv.

Var förresten ut till snöån igår och kollade på Australia med Emelie och Sabine, fasikens vad vi grät! Och vilken underbar film!!

Ha en trevlig kväll allihopa, nu kurrar det i magen :)


Hm..

Imorgon är det lönedag och det alltid så otäcka och svåra shoppingbegäret kliar i fingrarna på mig.. Det här är fan som alkolism! Nej nej nej, jag MÅSTE spara, hur ska jag annars ha råd att köpa motorcykel i slutet av sommaren?! Gud så tråkigt det är att spara pengar!!

Apropå pengar så blev det en kort arbetsdag idag, jag är sjukt trött och det fanns inte alltför mycket att göra så det får bli några extra timmar imorgon istället. Sen visade det sig idag att jag ska vara med på ett frukostmöte på fredag, som egentligen är min lediga dag, så där får jag ju också in lite timmar jag inte räknat med.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, läsa några kapitel i "Så länge vi båda andas" av Stephanie Meyer och sen kanske jag ska sova lite innan träningen :)


vin Diesel

Jag har precis sett nya Fast & Furios-filmen med Emelie och Daniel och helt ärligt måste jag bara säga, vin Diesel är fan sjukt mycket karl! Mums!! Jag vet att det är lite fjantigt men jag kan inte låta bli att fantisera om det här muskelberget till man som far till mina barn :) Filmen i sig var helt okej, som Emelie påpekade så har sånna här typiska pojk-filmer inte alltför mycket till handling, men jag tror ändå att alla lämnade biografen hyffsat tillfredsställda. Den manliga publiken fick en hel del action och snygga bilar, medans den kvinnliga publiken hade en hel del att titta på (Paul Walker är ju faktiskt inte heller helt fel)! Jag kan varmt rekommendera den om man är ute efter en lätt-tittad film!





Nu ska jag krypa ner i sängen med den fjärde och sista boken i Twilight-serien, böckerna är verkligen beroendeframkallande! Precis som min webcamera :)
Gonatt!


Aaah!

Påsklunchen med släkten närmar sig och jag fick just lite panikångest;
vet farmor och farfar om att jag har tatuerat mig?!



Kluddade dessutom lite på händerna i helgen och vill göra en till tatuering :)


Webcam

God morgon!

Kom på igår att jag har ju faktiskt en webcamera på min dator som jag inte har provat än, men nu när jag har hittat den kan jag ju lägga upp massa egobilder på mig varje dag :) Riktigt bra var den också, är fortfarande bara helnöjd med min Acer!

T-shirten kommer från Ginatricot

Idag är det släkt- och påsklunch hos farmor i Fredriksberg, ska bli jätte kul att träffa farmor för det var riktigt längesen nu! Ja och farfar också såklart! Det ska bli kul att träffa hela släkten, tror inte att vi har haft någon riktig släktmiddag sen julafton :P Nu måste jag däremot springa till hemköp och köpa yoghurt för jag är jätte hungrig!


Andra bloggar..

Har verkligen haft tid att surfa nätet idag och har gått igenom miljarder bloggar känns det som :) Jag vet att många tycker det är skit fjantigt att ha en blogg, skriva och läsa bloggar men det börjar bli ett litet beroende det här! Jag läser alltid Blondinbellas och Kenzas bloggar, mest för att de båda är så mainstream och två av de största bloggarna i Sverige. Kenzas är definitivt favoriten, jag älskar hennes ärliga men inte för personliga stil. Får väldigt mycket inspiration till kläder därifrån! Blondinbella läser jag nog mer bara i väntan på hennes psykiska sammanbrott, ingen kan orka vara så preppy och perfekt ett helt ungdomsliv!

Är också lite insatt i bloggbråket mellan Blondinbella, Carolina Gynning och Katrin Zytomierska. Vad som egentligen har utlöst denna fight vet jag inte riktigt men jag tror att vår egna skandaldrottning Carolina och Katrin-vem-hon-nu-är tröttnade på Bellas perfekta fasader. Det är riktigt roligt att läsa om hur de två sistnämnda, ändå vuxna kvinnorna, kastar skit på en tjej som precis fyllt 18 i inlägg på deras bloggar nästintill dagligen! Typisk svensk underhållning! Är du som jag ändå rätt ny i bloggvärlden så kolla in Bloggkommentatorernas blogg, som ger en riktigt bra överblick om vad som händer i bloggarna just nu! De har stenkoll på alla pågående bloggbråk :)

Någonting som jag däremot har märkt av i alla bloggar, oavsett storlek, är alla dessa jävla stavfel! Jag började faktiskt blogga för att hålla igång engelskan (bloggade ju faktiskt helt och hållet på engelska ett tag), och bloggandet hjälper mig att inte tappa allt vad svenska och tangentbordshållning heter. Så varför inte andra bloggare ser det här lite mer än som bara ett rent nöje förstår jag inte.. Och är folk verkligen så lata att de inte orkar igenom vad de själva skrivit? Hur ska då någon annan orka läsa det? Vad vet jag?

Förlåt!!

Okej förlåt, I take it back! Har lite svårt för att hålla mig härifrån, även om det har varit dåligt med uppdateringar på sistone. Men nu SKA jag bli bättre, jag lovar och svär!! Längtar tills klockan blir tre och jag får lägga mig på en gräsmatta och sova i bikinin!



Glad påsk på er :)

Sommaruppehåll!

Ja nu har jag beslutat att låta bloggen vila över sommaren,
jag får inte tid att sitta här så kvaliteten lider :)
Lovar att meddela när jag är återkommen!!
Ha en underbar sommar allihopa!

Pussar och kramar
Peace out :)

RSS 2.0