Paus..

Mm,  nu pausar jag denna på obestämd framtid.. Ni märker nog när jag är tillbaka..

Julen är över..

..uppdateringar blev det ingen och nu ska jag äta juldagsfrukost med familjen fast än att jag har sjukt magknip sen all förbannad julmat igår :P Ska slänga ihop en tårta till knytisen ikväll och sen drar jag mig inåt staden! Ska levereras en massa dricka från Tyskland, sen måste jag hämta min klänning och så är det dags att förbereda sig inför kvällen :) Var den slutar? Ingen anning, men kul som fan ska vi ha jag och mina brudar!!

Dan före dopparedan!

Nu var det längesen det blev uppdaterat men öppnade faktiskt inte datorn på nästan hela förra veckan :P Och nu så är det dan före julafton, sitter i Fredriksberg med understället på och äter frukost och ska snart upp i skidbacken :) Kan det bli bättre? Får uppdatera er om veckans händelser senare idag om jag hinner, ska julstäda och baka och greja lite men ska försöka hinna med!


Woho!!

Okej, nu är det officiellt och jag får säga det till vem fan jag vill (fast nu kanske de flesta redan vet om det men ändå); Jag har sagt upp mig och flyttar till Oslo direkt efter nyår!! Tillsammans med världens bästaste Slemmo, ska vara borta i ungefär ett halvår och bara leva livet :) Kände att det var dags för en förändring och förändring ska det bli! Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra där ännu, tänker ta allt väldigt mycket som det kommer och gå på filosofin "Det löser sig alltid"! Passar mig alldeles utmärkt för tillfället :)

Så, nu vet ni.. The big secret is out! Kommer dock komma hem en hel del i vinter, är ju Svenska Rally och så ska jag föröska mig på Tjejvasan så det blir lite pendling även denna vinter :) Nu längtar jag som ett barn på julafton tills jag får åka dit första gången, har ju aldrig varit i Oslo så det känns bra att Ida är med, hon är ju mer eller mindre norrbagge!

Sitter på golvet på Vandrarhemmet och väntar på att få äta lite julmat och umgås med kusin (som btw fyller 22 år idag, fan så gamla vi börjar bli Sara!) som är precis lika social som jag med en egen dator i knät :P


Secrets :)

Mm, om lördagen var en lördag i sovandets tecken så var fan söndagen extrem! Vaknade först vid tre (somnade iofs vid sju på morgonen så inte så konstigt), har ju aldrig sovit tills tre på eftermiddagen någonsin :P Var i alla fall bra skönt och antagligen precis vad jag behövde.. Försökte kolla film med grabbarna men jag sov bara lite till..Sen gick jag hem ochh försökte kolla film men somnade igen :P

Idag har varit som alla måndagar brukar va, jobb, träning, lite umgänge och nu ligger jag och kollar på film. Måndagar är mer vardag än alla andra dagar.. Nu ska jag ta tag i saker och dessutom försöka fokusera på filmen (endast för att Ashton Kutcher kan vara snyggast i världen just nu)! 



P.S. Imorgon, imorgon får ni veta!! Och sen kommer allt bli skit bra :)

Miss i planeringen..

Hm, 3,5 timmar sen senaste inlägget och det enda jag har gjort hittills var att käka kebabrulle (och inte ens hela den orkade jag med).. Blev en lördag i sovandets tecken men jävlar vad skönt det är ibland! Nu duschen, sen ska jag göra mig iordning för festligheter!!

Lovely Saturday

Har sån jävla skön lördag!! Måste bara få berätta för min lördag har varit underbar:
Gick upp vid sju och var ute och gick i ca en timme, vilket kanske inte låter så underbart men vädret var grymt och det var bara riktigt skönt :) Har tvättat, varit lite chaufför, ätit frukost på hotellet, sovit middag från elva till två och nu fick jag precis en kebabrulle leverad till dörren :) Helt enkelt en underbar lördag!

Gick jätte bra att köra Matilda igår också, trodde jag skulle somna påväg hem men det funkade fint! La mig tidigt igår men ikväll då jäklar, kalajs i Snöån för hela slanten! Blir hämtad av Emelie vid åtta, innan dess ska jag vika tvätten, bädda rent i sängen, dammsuga, duscha och försöka hitta nåt att ha på mig :P Ska slänga i mig kebabrullen och ta tag i min dag på riktigt!

Har inte fått klartecken om min lilla hemlighet än, men nu måste den snart avslöjas så snart snart får ni veta! Längtar som en toka!!

Schleten?

Lite kanske.. Somnade gott som attans efter "In her shoes" som gick på trean och vaknade klockan fyra imorse. Sen dess har jag varit vaken.. Var tungt när jag var på jobbet imorse men resten av dagen har ändå gått rätt så bra, nu är jag dock trött som få!! Sova ja tack!!

Ska bara säga att imorgon kan jag nog få berätta den där hemligheten som jag skrev om för två veckor sedan också! Har dragit ut lite på tiden men nu närmar det sig :) Ska köra Matilda till Sälen men om jag fått klartecken så får ni veta så fort jag kommit hem!

Receptionista..

Önskar att jag vore trött som fan så att jag kan sova ordentligt inatt men jag är nog egentligen inte trött alls. Har precis kommit hem från jobbet, Mia är dålig så jag har haft hennes recepions-pass idag och kommer få jobba repan 7-15 imorgon också. Gör mig verkligen ingenting, skönt att få variera jobbet lite..

Var och tränade innan frukost imorse, är jätte skönt med innan-frukost-träning men allt blir så mycket tyngre när det inte finns nå energi i kroppen. Fick köra rätt så lugnt för imorgon blir det spinning och styrketräning så då kan det behövas lite extra ork i kroppen! Ska dessutom sova middag imorgon, det har jag lovat mig själv redan :)

Nu ska jag kolla klart på Americas got talent, trist bara att Elvis-imitatören Joseph Hall från Nebraska inte är med ikväll! Sjukt het säger jag bara..


Sköna söndag

Har haft en underbart go söndag, nästan inte gjort nånting vettigt alls :P Vaknade först vid tolv-tiden tack vare pappas otroligt goda mat. Både jag, Fredrik, Daniel och Aba åt så vi fick värsta paltkoman, så festandet vi hade planerat ble lagt på is! Världens godaste köttbullar, julskinka, prinskorv, varmrökt lax, janssons frestelse, senapssill, rökt älg, risgrynsgröt och massa annat gott! Åt så mycket mat att jag inte fick i mig någe efterrätt fastän jag verkligen verkligen försökte, hur ofta har det hänt?!

Hann med att mysa lite med hunden och kolla igenom gamla smyckeskrin innan middagen igår. Hittade lite smycken efter mormor som jag fick av mamsen, bland annat det nedan:

Guldklockan kommer mamma ihåg från när hon var liten så den måste ju vara mellan 30-40 år gammal, är jätte fin men tyvärr funkar inte uret längre så jag ska lämna in den till en urmakare i veckan hade jag tänkt. Ringen i mitten är i vitt guld med vad vi tror är en liten diamant, men den måste också lämnas in för den är lite lite för stor :P Silverkedjan är mammas konfirmationspresent men hon använder den inte längre för den är så tung, väger så mycket så det blir märken på huden men det kan jag stå ut med :)

Ja tillbaka till dagens aktiviteter.. Åkte med mamsen till Borlänge och höll henne sällskap när hon fixade naglarna, hann få panik på allt folk som julhandlade fastän vi bara var där i en timme! Och jag som inte ens har börjat med klapparna ännu.. Åkte hem och kollade film med Fredrik och Daniel, en riktigt värdelös thriller med Megan Fox som hette "Jennifers Body" eller nåt sånt. Ja, sen har jag bara legat hemma på min soffa och haft lite smått ångest över disken men fan, det är en dag imorgon också!

Nu tror jag nog jag ska sova lite grann, jobbar eftermiddag imorgon men ska träna med Sofie på förmiddagen så måste ändå upp i tid!


Tatuering

Här kommer bilderna på nya tatueringen som utlovat, måste tillbaka när den har läkt och fixa till lite linjer men är annars sjukt nöjd med resultatet!

 


Mot skogen och världens bästa julbord!

Nu, nu är det äntligen inte så långt kvar tills jag får sluta! Skulle egentligen ha varit hem och sovit och kanske duschat lite innan jag ska sätta mig i bilen till Fredriksberg men icke, som vanligt.. Papsen ringde och behövde lite hjälp så det blir bara hem, packa lilla väskan och åka mot skogen fastän jag är trött som ett as. Har lovat att inte somna vid ratten så jag får väl försöka..

Längtar faktiskt hem till föräldrarna lite grann, nu var det alldeles för längesen jag var hemma igen :P Kanske hinner med en visit hos farmor och farfar också? Ja vi får se, ska i alla fall äta julmat så det sprutar ur öronen! Garanterat glider det ner en cider eller tre också :) Nej, nu ska jag ta tag i det här..

Skjut mig..

Är så fruktansvärt jävla trött så jag funderar på att "ta det" som Sofie brukar säga.. Fan, det har inte blivit många timmars sömn inatt inte.. Lyckades somna som ett litet barn igår när jag kom hem, blir väckt konstant av uppdateringar från Lobbyn av inte bara 1, utan 2 personer. Och ja jag hade stängt av ljudet men var väl jävligt lättväckt helt enkelt. Somnar om ordentligt strax efter ett, men vaknar av att det är mer eller mindre bastu i min lägenhet. Öppnar balkongdörren och somnar igen. Blir väckt strax efter tre av några idioter som är påväg hem från krogen och tycker det är skitkul att väcka stackars mig med deras underbara skönsång.. Sen var ju jag vaken. Tror jag somnade igen någon gång efter fem och klockan 6 ringde väckarklockan på mobilen första gången.. Nu sitter jag på jobbet och ja, jag funderar starkt på att ta det..

Nu är förresten nya tatueringen på plats! Det gick riktigt bra, fastän tidspressen på Säter :P Kanske därför jag inte hann fokusera så mycket på att det gjorde ont. Hade med mig Ida, Karl-Anton och KG som sällskap och tur var väl det, lite distrahering är bästa medicinen mot tatuerings-ont! Måste dock tillbaka så fort det har läkt och fylla i några linjer som är för smala, men det borde vara gjort på ett kick :) Är i alla fall sjukt nöjd, när allt är klart kommer det bli grymt :) Skulle ju visat bild men har den på kameran och kan tyvärr inte få upp den på bloggen. Kanske kan fixa det i eftermiddag!

Hektiska torsdag..

Igår saknades några timmar så jag hann liksom inte riktigt med att prioritera bloggen nå vidare. Jobbade till tre och sen var det bara att kasta sig iväg till gymmet! Körde bröst och mage med Sofie, tror faktiskt hon kommer ha lite träningsvärk idag :) Sen sola lite grann (har ju precis slutat med tabletterna så nu får jag sola igen, bara det att efter tatueringen idag så går jag ju på nytt solförbud :P ) innan jag hämtade ut mammas bil på Locanders (30 sekunder efter stängning men de blev inte jätte arga iaf) för att kunna hämta upp bästaste Slemmo vid Marnäs. Hem till mig, duscha och göra sig iordning illa kvickt och sen började kvällen!

Var på modevisning på SOLO och tro det eller ej, men det var skitskoj! God mat, god dryck (och billig som attans också så det gick ju tyvärr i en del!) snygga modeller och världens bästa sällskap :) Hade en riktigt bra kväll helt enkelt, precis som horoskopet förutspådde :)

Är rädd att idag kommer bli lika hektisk.. Har precis kommit hem från gymmet, sitter och eftersvettas lite innan duschen. Klockan elva måste jag vara på hotellet och gå igenom lite grann, ett är det dags för tatuering och tre börjar mtt ordinarie jobb-pass.. Sen är det jobb på lördag och direkt när jag slutat åker vi ett gäng till Fredriksberg för att njuta av papsen utsökta julmat! Fullspäckad helg ja.. Men söndagen blir förhoppningsvis lugn, kanske jag kan lyckas få till en soffdag den här gången?

Svar på tal:

Ja alltså, nu är det lite frågor i kommentarsfältet som måste besvaras:

"Postat av: mamsen

Haha - nu ligger Du efter !!! Luftslottet tittade vi på i Fredriksbergs Folkets Hus på söndag kväll - det du !
Ha en bra kväll :)
puss
mums

2009-11-30 @ 22:28:51"

Mamma, det var längesen jag gick på bio i Fredriksberg och det av några väldigt enkla saker; Jag vet inte om jag ska skylla på stolarna eller min rumpa men någotdera har alldeles för lite stoppning för att jag ska fixa en hel film i den där salongen. Sen så är ju faktiskt biografen från.. 1700-talet?
"Postat av: Sara

Nejmen vad tusan, ska du tatuera dig igen?! Vart, när, hur? Nu är jag nyfiken!

2009-12-04 @ 01:38:42
URL: http://saraekehov.blogg.se/"

Jajemen kusin, ska lägga in ett mönster från Taj Mahal runt texten på ryggen, idag faktiskt. Ska bli sjukt spännande, är nervös som attans nu! Visar antagligen bilder imorgon :)
"Postat av: Sara

hahaha, vadfan är "outlidligt" för ord? :D
Säg till när du har hittat det ordet i nationalencyklopedin!

Men vaccinet var ju görrans med fina biverkningar. Urk. Slipper gärna att ta den igen, svar ja.

2009-12-04 @ 01:33:29
URL: http://saraekehov.blogg.se/"

Ja det kanske heter olidligt? Men vännen, är det ordmärkning du vill ha är det ordmärkning du ska få!

Tack..

..till den som uppfann vaccinet mot svininfluensan och tydligen tyckte att jag har förtjänat en hel dag med nästintill outlidligt illamående. Ja jag vet, hellre lite illamående än den riktiga influensan men va fan, jag har inte ätit sen frukost och börjar faktiskt på att bli hungrig! Saken är ju bara den att jag inte är speciellt sugen på att stoppa nånting i munnen när det känns som jag ska kräkas redan innan jag fått munsbiten på gaffeln.. Inte ens choklad lockar!!

Mamsen och bror är inne i stan och uträttar lite ärenden, tänkte jag skulle bli med och få lite frisk luft för att se om det skulle hjälpa. Skapade dock bara en väldigt knepig situation när jag nästan kräktes på golvet inne på Systemet :) Okej ni kanske inte ser det roliga i det hela men lite ironiskt är det väl att gå runt inne på systemet när man mår illa som fan?

Nu är i alla fall mor och bror och handlar, skulle komma förbi med nyponsoppa så kanske jag får i mig något ändå.. Kollar på NCIS och väntar på att Karl-Anton ska komma hit, ikväll ska vi börja med Rocky-boxen :)


Från i lördags :)


Men snön då?!

Ja, just nu är det -4 grader ute men var fan är snön? Saknar det där vita kalla som ljusar upp och glädjer på så många olika vis! Nu får det faktikst börja snöa! Ser jag inte vitt imorgon när jag vaknar vetifan om jag kliver upp ur sängen :P

Dagen har varit händelselös, efter sprutan fick jag inte träna så det har varit en riktig soffdag! Spenderade lite tid på lobbyn men ska försöka mig på en tidig kväll idag, behöver nog lite mer sömn än vad jag fått de senaste nätterna..

Survivor

Jag överlevde! Svininfluensa-sprutan är tagen och jag lever and still going strong!

Luftslottet som sprängdes

Tro det eller ej, men jag börjar få tillbaka förtroendet för svenska filmer. Tyckte den var riktigt bra, fastän jag inte sett tvåan.. Hade dock en sjukt störande lagomt stor brud bredvid som inte bara tog mycket plats, hon kunde inte hålla käften! Fan, kan du inte vara tyst genom en hel film så stanna hem och vänta på DVDn!! Var så sjukt irriterad, hatar att jag var för feg för att säga till henne.. Jaja, jag och Aba mös ihop oss och gjorde det bästa av situationen, filmen var ju i alla fall riktigt bra :)

Jaja, nu ligger jag hemma i sängen efter en kopp te och ett försök till allmänbildning på lobbyn, och är sjukt vaken. Fattar inte att jag inte är trött! Kollar på ett avsnitt av 2 1/2 män som jag slökollade på idag på dan, kanske ska läsa lite? Suck..

RSS 2.0