Kvällsbestyr

Sov som ett barn i två timmar efter jobbet idag och hade nog fortfarande sovit om det inte hade varit för tomrummet i vårt kylskåp. Var bara att kliva upp vid sex för att stressa till affären och handla inför morgondagens matlåda; Kyckling med ris och stekta grönsaker serverat med sötsur Uncle Bens-sås. Vet att det inte räknas som matlagning egentligen att använda fusksås men va fan, tänker verkligen inte bli överambitiös vad gäller matlagningen. Nån måtta får det fan va.. Och så länge magen (och Ida) är nöjd så är jag nöjd :)

Haha, Ida sa precis från köket att hon tycker jag är smart bara för att jag inte värmde såsen idag utan räknar med att den värms i micron imorgon. Mm, skitsmart är jag!!

Har hunnit med att duscha, laga maten och socialiserat lite med min sambo. Nu ska kvällen avslutas med Greek och "Make it or break it" som är ny i serietittar-programmet, inna det är dags för min skönhetssömn. Ber till Gud att jag får sova mer än två timmar inatt (är dock lite av en ateist så jag räknar inte direkt med att få mina böner hörda..).. 


Kommentarer
Postat av: AC

hahhaa jag hade stavat formel 1 fel igeeen!! tur att nån vet hur de stavas!! :) nu har jag iaf ändrat! skyller på tryckfelsnisse! :)



förresten. nu har jag varit inne å kikat på jobb på betway och bettson bland annat. kasnke borde söka nå där!

2010-02-03 @ 11:11:19

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0