Någon som missat?

Jag är utan lägenhet från 15 juni, någon som missat detta och råkar sitta på en etta mitt på stan med högt till tak, kanske en vindsvåning? Med stort nyrenoverat kök och kanske takbjälkarna framme?

Jag har redan flyttat 7 gånger sen jag började ettan och min åttonde flytt är alltså redan planerad (trots att jag inte riktigt har någonstans att ta vägen ännu :P ). Är så fruktansvärt trött på att flytta! Det är tråkigt och på nåt sätt går det alltid åt en massa pengar när jag flyttar. Vill hitta ett hem där jag kan känna att jag kan bo ett tag, ett par år iaf! Har faktiskt inte bott på ett och samma ställe i ett år sammanhängande sen jag flyttade från Fredriksberg. Suck.

Apropå Fredriksberg, sötaste farmor ringde förra helgen och bjöd in till påskmiddag på annandag påsk och då slog det mig; jag har nog inte träffat hela släkten sen julafton och det är faktiskt lite ovanligt i min familj! Saknar farmor och farfar, kusin ser jag ju tyvärr inte till så ofta och nu var det faktiskt riktigt längesedan jag träffade på syrran och favorit-Edwin! Jaja, nu är ju påsk snart här :)



Skulle inte tacka nej så hör av dig om du har något till övers som sagt!

Svårt att hålla löften!

Ja tydligen så har jag det, men nu har jag all tid i världen att redogöra förra veckans runtfarande :P

Som jag skrev så åkte jag till Västerås med mamsen i måndags och bodde på Scandic över natten. Var ett jätte fint hotell och mamsen snarkade faktiskt inte så mkt som hon brukar.. Käkade en helt OK hotellfrukost, dock inte lika fin som vår! Åkte till Aros Congress Center och satt med vid bokningen i en timme ungefär. sen var det bara att knalla på stan i väntan på tåget! Köpte första och andra boken i Twilight-serien, första blev utläst i söndags och nu är jag halvvägs in på den andra. Har blivit en riktig bokmal på senaste :P

Jobbade fram till lunch på onsdagen, kollade på en 5-rummare och sen åkte jag med bror och Petra till Sthlm. Vi gjorde oss iordning och hann med att träffa Miss Sofie för en fika innan det var dags att leta reda på Hamburger Börs. Det var ju lättare sagt än gjort :P Hittade trots allt fram till slut och möt upp med mamsen och papsen. Föreställningen och maten var helt underbar! Tog autograf också, precis som när jag såg Labero i Göteborg för typ tio år sedan! Efter föreställningen åkte jag, mamma och pappa till Västerås och bodde på BW-hotellet där, som också var jätte fint! Jag fick ett rum helt för mig själv, och sov bättre än på länge! Frukosten var också jätte god, nästan som vår :)

Kom hem från Västerås vid tolv-tiden och vid ett packade jag, Kalle och Sara in oss i bilen och åkte till Varberg. Var ltie action efter vägen men jag sov faktiskt större delen av resan som vanligt :P Framme i Varberg väntade Ulla med färska räkor, ost och bröd, sommarens första egengjorda räksmörgås är därför avklarad. Jag och Sara sov på varsin soffdel och Kalle och Ulla delade på sovrummet. På fredagen var det studiebesök på Varbers Stadshotell, bad på Asia Spa, snabbträff med Annacarin, Afterwork och sedan en jätte god middag på Grappa i Varberg. Under bar dag :)

Lördag var det jobb på TUR-mässan. Riktigt intressant, lärorikt och faktiskt rätt så påfrestande :P Vår monter var jätte fin och vi hade besökare konstant! När mässan stängde klockan sex åkte vi upp till Heaven23 som är en restaurang högst upp i byggnaden där mässan var (kommer inte på vad det heter just nu :P ) och åt deras kända räksmörgås. Tyckte iofs inte att den var så mkt bättre än vår förutom att den var större.. Malin V kom dit också och efter bamsesmörgåsen åkte jag och Kalle med hem till Malin. Skulle vara inflyttningsfest där men det blev mys och massa prat istället! Skönt det med ibland, jag kan behöva ta det lugnt ett tag..

På söndagen höll jag och Kalle på att missa bussen in till stan och fick springa de sista 100 metrarna. Jobbade på mässan och sen var vi äntligen påväg hem vid halv tre-tiden. Var längesen det var så skönt att komma hem!

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg men jag lovar att lägga upp lite bilder när jag kommer hem och får tid. Har faktiskt både kameran och kabeln med mig men tyvärr så dog batterierna när jag skulle dokumentera hotellrummet.

Ja för nu är jag ju faktiskt i Göteborg igen, ska på utbildning imorgon så nu ligger jag på ett hotellrum på BW-hotellet Eggers vid centralen. Har precis badat i en timme ungefär och nu har jag ju äntligen kommit ikapp här också :) Åkte från Ludvika vid halv ett, hann med en fika med Jennie då jag hade en timmes väntan i Örebro och så har jag sprungit på stan och käkat med Annacarin här i Gbg ikväll.. Och nu går Fråga Olle på femman och jag ska faktiskt försöka sova snart!
Så puss och gonatt!

Förresten, Eva Cassidy är det enda som spelas just nu! Sällskap i underbar form!

Borta bra,

men hemma bäst! Iaf för ett litet tag :) Det var gud så skönt att få sova i min egna säng, det har jag inte gjort sen i tisdags! Mycket har hunnits med och jag lovar att redogöra för varje dag men nu har jag lite bråttom så det får bli lite senare idag :)

På resande fot

Har äntligen en ledig måndag, var faktiskt längesen nu :) Chefen ville nog att jag skulle ha jobbat idag men förra veckan jobbade jag sex dagar och den här veckan kommer det bli väldigt mycket farande framoch tillbaka över centrala Sverige! Idag åker jag nämligen till Västerås. Ska vara på studiebesök på BW Esplanade som ligger i Västerås imorgon och mamma är där och jobbar idag så ikväll ska hon och jag bo på hotell. Är alltid kul att bo på hotell och så får jag ju lite tid med mamsen också! Jag kommer hem igen på tisdag eftermiddag/kväll, jobbar på kontoret fram till lunch på onsdag och åker sedan direkt till Stockholm.

På onsdagkväll är det middag och show med Joe Labero på Hamburger Börs med mamsen och papsen, brorsan och Petra. Ska bli riktigt skoj, har sett han en gång förut men det var vääldigt länge sen! En natt till på hotell, denna natt på BW Esplanade där jag ska vara imorgon :)











Åker direkt ifrån Västerås till Varberg och så blir det studiebesök på Varbergs Stadshotell på fredagen och jobb på TUR-mässan lördag och söndag. Någon gång där på söndagkväll borde jag vara hemma igen! Kaos även denna vecka alltså :P

Ska ta med mig datorn på resan men eftersom jag inte har råd att skaffa mobilt bredband ännu så får vi se hur det blir med uppdateringarna! Nu ska jag dricka te och läsa "Modellsommar" av Paulina Porizkova, riktigt bra!

Klänningar, klänningar och mer klänningar!

Har kikat runt lite och hittade några godingar att sätta upp på önskelistan :)










asos.com                  asos.com                   French Connection           H&M      
ca 1400,-                    ca 870,-                       1499,-                                198,-

H&M               Rare Fashion         Rare Fashion
298,-                349,-                         499,-

Rare Fashion          Rare Fashion
599,-                          599,-


Hot Chocolate Inpackning Lyx

Alltså, hade jag haft råd skulle jag unna mig denna underbara behandling minst en gång i veckan! Jag var ju på massage igår som jag skrev, fast det var ju egentligen en SPA-behandling. Jag bara måste förklara hur det gick till för det var nog det bästa jag hade kunnat unna mig efter en vecka som denna!

Först när jag kom till Ylva fick jag ta av mig kläderna och hoppa upp på massagebritsen. Nu låter det som att jag har struttat runt naken hos Ylva men man får en morgonrock och sen är Ylva väldigt duktigt på det här med handdukar och grejer så att man aldrig behöver känna sig naken fastän man är det. Vi pratade om det faktiskt hon och jag och hon sa det att självklart skulle inte hon vilja visa sig naken för vem som helst så varför skulle hennes kunder behöva göra det?

Hon började iaf med en varm bodyscrub över hela kroppen, med persikokärnor, lite duschcreme och annat smått och gott. Det bästa att använda när man skrubbar är just scrub med kärnor i, det är mest naturligt och innehåller oftast mindre tillsatser än andra scrubs! Efter min bodyscrub fick jag duscha av mig och sen var det dags för inpackning. Jag fick ligga på ett plastskynke (kändes ungefär som vanlig plastfolie) och så smörjade Ylva in kroppen med varm chokladolja och sen packades jag in ordentligt! Först var det plasten, sen en handduk, sen ett lakan, sen en handduk till, sen ett täcke och sist men verkligen inte minst packades jag in i en värmefilt av nå slag. Gissa om jag var varm där jag låg!


Bilden är lånad från Ylvas hemsida (adress nedan!)



Medan jag låg där som en liten koldolme så började Ylva min ansiktsbehandling. Först var det rengöring, sen en lätt scrub och sen lade hon en peel-of mask som fick värka i 20 minuter medan Ylza drack kaffe och jag sov :) Lyckas alltid somna när jag får massage, jag blir så otroligt avslappnad! Mm, sen var nästan hela behandlingen kvar. När Ylva tog bort masken fick jag ansiktsmassage och så masserade hon in oljan lite när vi hade packat upp mig igen :)

Sån här lyx får man inte varje dag men det är verkligen något jag rekommenderar! Ge bort i present eller varför inte skämma bort sig själv? Se mer på www.bodytherapycenter.se !


Uppochner

Jag vet inte hur fan det går till men det verkar som att min vardag numer kretsar kring kaos. Precis när jag börjar få koll på saker så vänds allt uppochner och så är det bara att försöka vänja sig med den nya tillvaron. Usch..

Jobbar iaf mest hela tiden som vanligt, men det är riktigt skönt att ha något att göra om dagarna! Träningen är lite vilande just nu, har haft ont i halsen och då ska man ju inte träna som alla vet :) Ligger på soffan idag och kollar på Fab5, har precis kollat klart på "John Tucker must die" med Jesse Metcalfe. En riktigt bra slöfilm med en snygging i huvudrollen, en söndagsfilm helt enkelt! Har inte kunnat planera in något idag för halv elva ska jag på massage och sen börjar jag jobba klockan tre så, lite svårt att passa in något i mitt schema :P

Så lördagskvällen blir lugn med jobb, söndag blir det jobb och på kvällen ska jag nog kolla på film med lite folk i min lägenhet kanske?


En helg i Sthlm med brudarna :)

Den här helgen var precis vad jag behövde, en helg med brudarna fylld med allmänt prat, lite alkohol, god mat och lagomt med shopping och så självklart lite kändisar! Jag Jennie och Camilla åkte från Ludvika vid halv nio och var framme i Sthlm efter 2,5 timme. Sjukt imponerande att vi hittade till Karin på Kungsholmen så snabbt! Vi körde bara fel två gånger och jag var bara nära att krocka en gång så det är väl ett godkänt resultat? Är ju inte varje dag jag kör runt i Sthlm om man säger så.



Vi kastade in grejerna hos Karin och gick från hennes lägenhet till söder för att kika i lite affärer. Jag är så fruktansvärt avundsjuk på hur bra hon bor! Lägenheten är riktigt fin och det är gångavstånd till stan, bara att följa vattnet förbi Stadshuset och sen är man praktiskt taget framme. Ibland är Sthlm faktiskt en riktigt fin stad, fast jag är nog fortfarande mer för Göteborg. Iaf, första affären vi gick in på när vi knatade runt på söder var en sko/väskaffär som heter Belle och ligger på Götgatan, några affärer nedanför station Slussen. Rekommenderar alla skogalna kvinnor att ta sig en titt i den affären, jag gick nämligen ut därifrån med de snyggaste, porrigaste och mest prisvärda skor jag har köpt på riktigt länge!
 


Vi kikade runt en del och jag hann införskaffa en snygg topp att ha till sommaren också :) Självklart var vi in på systemet en sväng och gissa vem vi såg där? Jo, ingen mindre än Johan Ulvesson med hund. Var faktiskt så att jag och Jennie stod och diskuterade hunden (den såg lite sliten ut och får man verkligen ha med hundar på systemet?) när Jennie frågade om hundägaren inte var kändis? Jo sa jag det är ju han Johan i c/o Segermyr, ja Johan Ulvesson utbrast Jennie och så var vi skitglada över att ha sett vår första kändis på denna resa :)

Lunchade på ett fik, såg Eva Dahlgren och Eva Attling, och tog tunnelbanan hem till Karin, såg en av stammisarna från hotellet på T-centralen dessutom. Vi stannade till och handlade inför kvällens middag och när vi väl kom hem var jag helt slut! Tror det har med bilkörningen att göra, plus att jag inte sov så värst jätte mycket på natten. Vi var iofs rätt slut allihopa, jag somnade iaf på Karins otroligt sköna soffa och Camilla var också rätt nära.


På kvällen var det iaf tjejmiddag, Melodifestivalen och massor med tjejsnack som vanligt! Är alltid kul att komma bort lite från vardagen och bara umgås. Vi hade tänkt gå ut på krogen och hade klätt upp oss allihopa men när klockan närmade sig halv tolv kom vi fram till att ingen var sugen på att gå ut så vi kollde en film och la oss hyffsat tidigt istället :)


Söndag gick i no-stress-tema och det var riktigt välbehövligt! Vi käkade en jätte god frukost och mös runt i mjukiskläderna innan vi begav oss till centrum. Kom ut till bilen och fick en present i form av en P-bot på 900kronor. Får man ens ta ut sånna hutlösa avgifter? Jaja, tur att vi är brudar fullsketna med pengar! Sprang på stan ett tag och sen blev det världens goaste lunch på en restaurang på Drottninggatan, kommer dock inte ihåg vad den heter men dit ska jag defintivt igen! Sen var klockan helt plötsligt nästan fyra och det började bli dags att åka hem. Vi promenerade hem till Karin längs vattnet och packade in oss i bilen. Jag var rövtrött men eftersom vi hade mamsens bil var jag tvungen att köra hela vägen hem. Tacka gudarna att Jennie och Camilla höll mig sällskap, annars hade jag ju somnat flera gånger om!

Ja, ungefär så såg helgen ut, tack mina vänner för att ni förgyller min vardag :)

Huvudstaden i helgen!

Jag ska åka till Sthlm med Camilla S och Jennie i helgen och det ska bli så ruskigt kul! En riktigt tjejhelg är precis vad jag behöver! 0800 imorgon bär det av :)

Har ju lovat bilder ett tag nu och ja har äntligen fått kabeln jag saknade tidigare så här har ni bilder!
Fest i lobbyn fredag 13e februari



Födelsedagsfest för Camilla B och Mia


Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder men det kommer iaf komma en hel del från helgen i Sthlm, lovar att leka papparazzi :)


Helkväll :)

Haft en riktigt skön helkväll alldeles för mig själv :) Tränade rumpan av mig på gymmet och tog en riktig lång dusch! Vet ni vad jag har gjort sen dess? Legat på soffan, kollat Desperate Houswives, ätit knäckemacka och druckit kall o'boy :) Lovely!!

Nu är det så att det blir antagligen Sthlm till helgen, can't wait!

Bio-date!

Idag fick jag världens goaste samtal från Emelie. Hon ville att vi skulle gå på romantisk date och se Män som hatar kvinnor på bio i Borlänge! Fasikens så glad jag blev!! Inte nog med att det alltid är kul att umgås med Emelie, jag fick dessutom gå på bio vilket jag inte gjort på evigheter och dessutom fick vi oss en liten roadtrip i snöovädret :)

Filmen var skit bra, får fyra + av fem möjliga av mig. Saknades lite detaljer som jag tycker skulle gjort filmen ännu bättre men de kanske kommer med i TV-filmen, har nämligen hört ryktas att den är lite längre än filmen och i två delar. Salander var lika grym som i boken och Mikael Blomkvist gjorde mig inte besviken någonstans!

Vet att jag lovade lite bilder igår men det visade sig att jag saknar en kabel till min kamera, kanse är den kvar i gamla lägenheten så bilder dröjer ytterligare.. Nu måste jag sova, hade ingen väckarklocka inatt så jag har ju inte sovit tungt direkt!

Helkväll hos Mia och sista-minuten jobb!

Ja, och så var en till månad och en till helg avprickad i kalendern! Första mars idag, våren närmar sig med stormsteg, inte för att det syns utanför fönstret dock.. Igår gick jag upp tidigt och åkte till Lager157 med Anna H och hennes syster, var riktigt trevligt och gjorde även denna gång några riktiga fynd! Jag är fan superfyndaren! Hittade en skitsnygg skjorta från Wrangler, precis en sån söt blommig som jag letat efter, och ett par nya loafers. Kan jag äntligen slänga de gamla som hängt med överallt de senaste tre åren :P

Kom iaf hem efter ett stopp i Falun och tog mig en powernap på soffan. Blir lite lite sömn när man ska hinna med så mkt som möjligt på en helg.. Käkade matlåda och gick hem till Mia, och sen bestod kvällen mest i drickande av alkohol.. Fan, var längesen det var så snurrigt :P Sa till mig själv när jag hade kommit hem och hittat sängen att om jag inte blir bakfull av det här så då kan jag ärligt säga att jag inte kan bli bakfull (min mamsen läser nog detta men jag är ju iaf 20 :P).
 
Var jag bakfull idag då? Nej, det skulle jag inte bilja påstå! Gick upp vid tio och tog en promenad på en timme.. Okej, jag har väl inte varit skitpigg resten av dagen men jag har ju iaf inte spenderat adgen på badrumsgolvet! Åkte ut till Snöån och planerade en kväll med film och allmänt mys men det sket sig rätt så omgående.. Sofia hade fått feber så det var bara att pallra sig in till jobbet och slita i några timmar. Hatar att bli inringd i sista-minuten, speciellt såhär när jag knappt haft några lediga helger alls denna månad. Men men, det är bara att ställa upp för nästa gång kanske det är jag som är sjuk!

Ska sova nu men imorgon lovar jag att slänga upp lite bilder från de senaste helgerna osv!

RSS 2.0