Mys-kväll

Ja, min söndag som skulle spenderas i soffan spenderades på hotellet konstigt nog.. Jobbade 15-17, sen kom Sofie och tog över. Hade tänkt att jag skulle gå hem efter att jag slutat men det var så mycket trevligt folk där hela dagen så jag blev kvar :) Åt pizza, pepparkakor och massa annat onödigt som hör söndagar till och satt kvar tills klockan var ett.. Somnade inte förrän halv tre och klockan ringde vid sex imorse. Får väl skylla mig själv antar jag.

Har  haft en bra dag på jobbet trots sömnbrist, lite typiskt bara att så fort chefen tar semester så kommer allt krångel. Är som vanligt med andra ord.. Ska inte klaga dock, har ju utan tvekan funnits saker att göra :) Efter jobbet kom Slemmo hit (Ida har döpt om mig till Eken så då fick hon ett alldeles eget lite kärleksnamn) och snackade skit och var allmänt snygg som vanligt. Vid åtta kommer Aba och hämtar mig och så blir det bio i Borlänge, ska se filmatiseringen av Stieg Larssons "Luftslottet som sprängdes" (har inte sett "Flickan som lekte med elden" än men det skiter jag i!) så då blir det mys :)

Nu blir det lite käk och sen duschen, måste ju vara fräsch när man ska på bio :)

Oj, höll på att glömma! På fredag klockan 13 ska tatuering nummer 2 på plats! Är nervös som attans men jag tror verkligen att det kommer bli skitbra! Mikael Säter ska göra den, han ska ju vara riktigt bra så jag håller tummarna! Usch, ser inte fram emot den smärtan igen, även om det inte var så jävla farligt sist..

Tatuering

Måste slänga upp bilderna till min nya tatuering för att kunna skriva ut dom på jobbet, så nu får ni dessutom en liten tjuvkik :)


Det är blommönstret jag ska lägga in runt texten jag har på ryggen :)


Åt helvette..

..med bra gener! Skulle aldrig ha sagt nåt om att jag inte blir bakfull, somliga straffar Gud genast som det så fint heter så nu måste jag hoppa in och jobba i repan för andra blir tydligen bakfulla.. Vääldgt bakfulla!

Naken-dag

Fy fan, här var det dåligt med updates vill jag lova.. Ska bättra mig, jag lovar :) Har ju dock inte hänt så mycket i veckan, allt är som vanligt: Jobb, gym, umgänge med bästaste vännerna, sova, jobb, gym osv osv.. Men, det har dock hänt något stort, jag har gjort något galet och jag får inte berätta det.. Än, men så fort jag fått klartecken tänker jag tala om för er trogna läsare.

Var ju förresten på Mexico-inspirerat kalas för Aba igår, måste erkänna att jag faktiskt har lite minnesluckor. Kommer ihåg att jag sprang runt på gräsmattan men vet inte varför eller med vem. Kommer ihåg att jag klättrade från altanen upp till balkongen men inte att jag tydligen dansat runt på balkongen och sjungit till Kalles Ipod (ber om ursäkt för den).. Ja alltså, kvällen är lite bitvis suddig. Men jävlar vad roligt det var :) Vaknade av att mamsen ringde vid typ tolv, när vi lagt på vågade jag inte ställa mig upp för jag var lite rädd för hur huvudet skulle må. Fick dock lov att studsa upp när behovena kröp på och gissa vad; mina enormt uppskattade gener har trollat bort allt vad bakfylla och defekter i balanssystemet heter :)

Ja, nu ligger jag på soffan och kollar på värdelös mitt-på-söndagen-film på femman har verkligen inga planer på att klä på mig idag :)

Ben

Mustasch-homeboy


Träningsvärk på burk..

Måste börja med att säga att mina benmuskler blöder! Vet att jag kanske lagar en del men det här är fan sanslöst, har inte haft sån här träningsvärk sen jag var med Anna på ett pass med Kicki Bröms :P Skulle helst ligga i sängen utan att röra på benen överhuvudtaget! Meen, antar att det inte hjälper direkt.. Hoppar i alla fall över träningen idag, skulle ha dött.

Gårdagen i Eskilstuna var riktigt bra, hade bra möten och fick dessutom gå tillsammans med Tina från Västerås som är en riktigt bra säljare. Efter sista säljmötet hade vi lite rast och sen var det regionsmöte. Alla var så jävla trötta så det var mest fniss och skratt men vi lyckades komma fram till en del nyttigheter :) Kvällen avslutades med middag och sen var det bara att ta bilen och åka hem! Hade en skit bra dag men fruktansvärt lång! Fick ju sova gott inatt i alla fall..

Skulle ju bjussat på bilder men mitt uppladdningsverktyg verkar inte funka så ni får njuta av bilderna på Facebook istället! Nu ska jag hänga tvätt sen blir det premiär på Sportkällaren!!


Hektiskt..

Lovade ju att slänga upp bilder från helgen idag men det får bli senare i veckan för jag borde ha sovit för längesen egentligen.. Ska nämligen vara i Eskilstuna på säljblitz och avslutning imorgon redan halv åtta på morgonen så jag måste väl åka vid halv sex?

Dagen har spenderats på jobbet, på gymmet och så på jobbet igen :P Har fikat med Emelie och Jonathan och så hann jag  ju träffa Anna lite grann också :) Ja nej, måste som sagt sova! Ber om ursäkt för de dåliga uppdateringarna!

Data-fritt

Har faktiskt trot eller ej inte haft tillgång till dator i helgen så därför har uppdateringarna uteblivit. Har i och för sig inte funnits nå tid till det heller för det har verkligen varit fullt upp..

Ja i alla fall, hade tänkt spendera resten av helgen på soffan med lite lugn och ro men det sket sig så nu sitter jag på jobbet och är fast här till tio ikväll :P Så ni får bilder och updates imorgon, nu ska jag ta mig för nånting och kanske slänga i mig en räkmacka :)

Mot Pennybridge!!

Jaha, igår hände det inte så mkt så den dagen hoppas vi över. Idag däremot, då jävlar! Jag, Emelie, Bror, Petra, mamsen och papsen ska till Örebro och gå på Whiskey- och ölmässan, bo på hotell och imorgon blir det bad för hela slanten :) Sen imorgon drar vi vidare till Karlskoga på skivsläpp, vilket också ska bli jävligt roligt!

Nu måste jag packa för det har jag ju självklart inte gjort än, sen ska jag hinna duscha och greja lite men allra först blir det ett avsnitt Paradise Hotel på TV6play! Tar med mig datorn och slänger upp lite bilder under helgen :)

Fullt ös!

Fan, min dag;
har jobbat 7 timmar
kört 6 mil i bil på värdelös väg i värdelöst väder
firat en födelsedag
lagat en bil
kört 6 mil tillbaka på lika värdelös väg men i ännu mer värdelöst väder
+ hunnit med en helkväll med brudarna med godis, popcorn och lite tårar till Grey's..

Ja, fullt ös idag.. Nu är det bara slutspurten kvar innan sängen!

GRATTIS

Stort grattis till syster som fyller 26 år idag!!


(Förlåt att jag lät sur på telefon igår, klart jag kommer på födelsedagsfika!)

Gudfadern-trilogin avklarad!

Nu har jag krypit ner i sängen efter att ha sett sista gudfadern-filmen. Tyckte den var riktigt bra, hade fått höra att den skulle vara seg men det var bättre än tvåan om ni frågar mig! Nu måste jag bara få tag på boken, den måste ju läsas!

Nu ska jag sova, imorgon fyller syster år så det blir kalas i Fredriksberg direkt efter jobbet!

Nystädat

Nu jävlar är lägenheten skinande rent :)

Och äntligen:


Ingen mer disk!!

Vill ni se före-bilderna så är heter inlägget Städdag :P
Nu powernap, sen spinning med Mia och ikväll är det film med Karl-Anton!


Fest-fest och personalfest

Slänger som utlovat upp lite bilder från helgens festligheter, blir dock inte så många för det tar sån jävla tid!

Börjar med lördagens kalajs i Snöån

Och sen var det personalfesten igår:


Personalfest.

Mer död än levande, är precis hemkommen från en 11 timmar lång personalfest med bästaste Best Western Grand Hotel Elektra! Bilder från idag och igår får komma upp imorgon, nu måste jag verkligen sova!

Städdag..

Nu Sofie ska du få se vad jag menar med diskberg.. Här har ni lite före-bilder, ska snart ha frukostgäster så nu jävlar har jag bråttom!



Och, le Grande Finale

 

Fy fan..


Nya skor, nya kläder, ny hårfärg!

Underbara fredag, älskar dessa dagar ibland! Var på lunch med Ida, Jennie och Frida Ö på Chinatown och sen drog jag och Ida till Borlänge efter en kortvisit hos syrran på bilprovningen. Hade jätte trevligt, köpte Converse-skor, en efterlängtad herrskjorta, hårfärg och annat småplock :) Jag hade lovat mig själv att spara den här lönen för att förra månaden inte gick direkt +, men hur kul är det egentligen? Spara pengar kan man göra när man blir gammal!!

Visiten hos syrran gick ut på att hämta en gitarr som jag har lämnat till tremänning Tom på lagning. Stallet lossnade för typ 100 år sedan och då ingen i familjen spelar gitarr har den inte blivit lagad. Förrän nu, när jag ska bli gitarrist :) Kom fram till förra veckan att jag inte har lärt mig något nytt från scratch sedan jag började med tyskan i femman typ. Så nu är det fan på tiden! Har ju alltid velat kunna spela, och då är det väl egentligen bara att lära sig?

Nu ska jag skölja ur håret och göra mig iordning för drinkar på lobbyn med Sofie och möjligtvis ett gäng bråkiga varbergare!


Färg i håret, nu skulle man ha haft pappa här som hjälp.
Ja för min pappa är faktiskt färgningsexpert!


Äntligen fredag!!

Japp, nu är det fredag igen och jag kan faktiskt stå på benen idag. Låg hela dagen igår med en huvudvärk som inte var av denna världen, fattar inte riktigt var den kom ifrån.. Men men, nu är det i alla fal bättre! Ska på lunch med brudarna på China vid tolv så det är dags att ta tag i mig själv, hoppa in i duschen och fräscha till mig lite!!

För att svara på din kommentar Sofie, jag behöver diska praktiskt taget jämnt! Är det värsta jag vet så jag sparar ihop all disk och tar det typ 1 gång per vecka, vilket brukar ge ett litet diskberg.. Ska ta tag i det där idag!


Spinning

Jävlar vilket härligt tränigspass! Var fruktansvärt anti till spinningen idag när Mia övertalade mig att gå, men såhär i efterhand är jag glad att hon gjorde det! Jag svettas aldrig så mycket när jag tränar med vikter som jag gjorde idag, känns som att min kropp är helt tom på allt vad vätska heter :P Det här får fan bli rutin, synd bara att man får så jävla ont i rumpan..

Snart kommer brudarna hit, Annacarin är på visit i Ludvika så det bli lite mys och skvaller kan jag tänka mig :) Borde väl ha diskat egentligen men tjejerna vet väl att jag inte har så värst mkt till övers för disk vid det här laget :P Hoppas ni får en mysig kväll, nu ska jag hoppa in i duschen!!

Dom är HÄR!!!

Åh, äntligen!! Trodde inte att ett par skor kunde vara såhär sköna, jag ska aldrig mer ta av mig dom! Underbara skor, jag har blivit kär :)


Rockar även runt i mina nya glasögon den här veckan,
mina ögon har lins-paus :P


Jag ser det snöar..

Eller inte.. Kan det inte få komma några meter snö så att det blir lite ljusare ute? Är ju mörkt som natten innan jag ens hunnit hem från jobbet :P

I alla fall, lördagen blev ju lite intressant. Trevlig, men intressant.. Att vakna till synen av alla lik på vardagsrumsbordet hade jag nog däremot sluppit. Planerna på att spendera söndagen i sängen grusades också när mamsen lockade med manikyr, så nu har jag jätte fina långa naglar :) Tack mamsen, lovar att bjuda igen!

Hade tänkt åka till Sthlm till helgen som kommer för miljöombyte, men min plånbok tycker tydligen inte att jag förtjänar det :P Får bli en annan gång. Ska nog försöka jobba lite extra och dryga ut plånboken lite, känns som att det behövs.

Nej, nu ska jag fortsätta min myskväll. Ha en fortsatt trevlig kväll!

PS. Ullared-Martin, om du får för dig att skjuta din blivande fru i huvudet så är det bara att du hör av dig!

Hard work work!

Hade ni en bra fredag? Min var faktiskt riktigt rolig, fastän att jag jobbade från 15-23 :P Tror att det var ABA's glada sällskap som förgyllde min kväll! Var bra mycket folk här på lobbyn också, restaurangen hade över 50 middagsgäster under kvällen och baren var full från 16 tills det att jag gick hem. Är lättare att jobba då, när det faktiskt händer nånting. Är så otroligt glad att jag inte har några söndagseftermiddagar på mitt schema (är glad över att jag inte jobbar söndagar överhuvudtaget längre förresten!).

Ikväll blir det kalajs! Känns som att jag festar varje helg nu igen men varför inte egentligen? Måste ju bara se till att träna lite extra i veckorna så att det inte sätter sig, vill ju inte sluta med ölkagge direkt :P Haha, dricker ju förresten fan inte ens öl! Meen, tror tyvärr att man kan få kagge av groggar och cider också..

Jaja i alla fall, är tillbaka på jobbet igen, därför jag sitter här så jävla tidigt! Piggare än vad jag borde vara dessutom.. Ska snart börja ringa och jävlas med folk och försöka få lite frukostsällskap :) Måste bara visa vad jag har beställt innan jag ska börja gå igenom bokningarna:


Mina alldeles egna stickade Ugg's
Som jag har längtat!! Snart kommer de på posten!
Finns att beställa från
Brandos.se för 1799,- inkl. frakt 


Paus

Tagit en minipaus, omotiverad till det här.. Fattar inte riktigt de tjejer som orkar sitta och skriva här typ 5 gånger om dagen :P Vad fan skriver man om? Nej usch..


Godfather II

Gött med ren lägenhet, Karl-Anton kom hit och kollade Gudfadern 2 med mig så jag var ju tvungen att städa innan! Har dammsugit (för första gången sen jag flyttade in ska erkännas, har dock sopat golvet iaf), diskat sista disken, dammat och tillochmed kört lite med moppen :) Stolt som attans är jag! Meen, hade inte tid till gymmet pga allt detta jävla städande..

Var in på systemet idag också åt min svåger som ville ha några kalla till kvällen. Fan, aldrig mer att jag går på systemet en tisdag! Brukar inte bry mig egentligen men det var helt seriöst jag och alkisarna.. Usch!!


Måndagsmys

Ligger hemma på soffan och kollar på SVT's nya serie "Fashion", är verkligen skit bra! Älskar Tommy Hilfigers kollektion, tänk om man ändå hade råd med sånna kläder!!

Har varit på lobbyn ikväll och fikat med Emelie och Jonathan, lika trevligt som alltid :) Annars har min måndag varit fruktansvärt lugn, hösten dödar mig för tillfället.. Haha förresten så har jag äntligen tagit tag i mitt diskberg, får dock ta det i två omgångar (ja jag ska börja diska oftare!).

Nu kopp te och mer mys, ha det gött!

Utlovade bilder




Och så Sigge såklart!!


Helg avklarad..

Hatar att det är så jävla mörkt, skulle kunna sova bort hela dagarna! Trött som ett as, men å andra sidan får man väl vad man förtjänar :P Hade i alla fall skit kul igår, jävlar vilket kalas det blev!! Bjussar på lite bilder, sen blir det duschen och sängen för mig. Ny jobbvecka imorgon, 6 långa jävla arbetsdagar framför mig och allt jag vill göra är att ligga i sängen..

_______________________________________________

Uppladdningen funkar inte så ni får bilderna imorgon istället!!


RSS 2.0