Ofrivillig utflykt..

Jag och Ida i ett nötskal.. Har sedan typ två veckor snackat om att vi ska åka till Lidl och verkligen bunkra mat, eftersom det är rätt så dyrt på de lokala Supermarkets som ligger härikring. Visst, hoppade på bussen och det enda vi egentligen visste var att vi skulle till en stad som heter SanGwann och att Lidl skulle ligga typ 50meter från där bussen stannar. Vi hade däremot ingen koll på var SanGwann låg eller vad länge vi skulle sitta på bussen.. Slutade med en bussutflykt som tog oss ungefär 1 timme istället för ungefär 15 minuter :P Som sagt, jag och Ida i ett nötskal:



I alla fall, när vi hade åkt till slutstationen, pratat med busschauffören (som verkligen skrattade ut oss) och var påväg åt rätt håll så helt plötsligt nästintill skriker Ida "Där är det, där är Lidl!!" . Kändes lite grann som i Sällskapsresan när de har hittat Peppes Bodega :D Storhandlade, käkade mat i Sliemma och åkte hem och sov i 1,5timme. Så jävla värt!

Nu är vi båda klara för utgång, väntar på att Josefin a.k.a Borlänge ska komma så vi kan börja förfesten :D Hoppas ni har det otroligt bra!!

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0