Landet där bussar gör flygande omkörningar..

av andra bussar, mitt i rusningstrafik.. Galet.. Men, alla överlevde lyckligtvis :D Blev inte ens någon krock konstigt nog. Jag var i alla fall rädd för mitt liv, det vill jag då lova..
Dagen har varit bra, gjorde ett prov på jobbet som vi fick rätta tillsammans och betygsätta själva. Blygsam som jag är gav jag mig själv 43,5 av 48 :) Klart godkänt, jag var dessutom den enda som klarade att svara på alla frågor inom de 3 timmarna vi egentligen hade på oss, hoppas det antecknas någonstans! Hahaha, liite tävlingsinriktad kanske? Jag kan inte rå för det..
Har besökt Felicia en sväng och hängt med henne och Ullsan, och nu ligger jag nerbäddad i sängen! Borde sova redan egentligen, var och simmade på gymmet vid sju imorse och hade tänkt köra samma imorgon.. Mitt knä mår verkligen skit men simning kändes helt ok så det får gå!
Imorgon är det förresten kalajs för hela slanten som gäller!! Har provgått klackarna här hemma så vet att det går bra, kändes nästan bättre än lågskorna faktiskt :) Längtar, har laddat hela veckan!! Jag, Fille, Angelina och Ullis ska ha drinkkväll, klä upp oss till tänderna och röja i PV som vanligt! Ska bli så nice!! Så imorgon kommer inte uppdateringarna regna tätt direkt :)
Åh, får ju inte glömma! Vet ni vad som hände på mitt jobb idag? Klockan kvart i fem (slutar fem) dukade de upp typ sju olika sorters smörgås modell något mindre, olika sallader, efterrätter, skinkor och salami, och inte minst ÖL i mängder :D AfterWork på jobbet varannan vecka tydligen, förstår ni att jag trivs?
Klockan kvart i fem (slutar fem) dukade de upp typ sju olika sorters smörgås modell något mindre, olika sallader, efterrätter, skinkor och salami, och inte minst ÖL

Grillkväll!

Idag fick jag äta nötkött enligt dieten (som för övrigt lades ner idag när jag höll på att kräkas av soppan) och det utnyttjade jag och Felicia till max :) Blev grillning vid hamnen med tyvärr lite halvdant väder men fan så gott det blev! Rumpstek med bara lite kryddor, en jätte god sallad och lite grillade grönsaker, mums! Har precis kommit hem och känner verkligen vad jävligt mycket skog jag luktar :) Känns som hemma! Hade fruktansvärda problem med de där jävla engångsgrillarna idag också men det gick ju till slut iaf.. De borde ställa ut lite större grillar lite här och där på Malta så man bara kunde ta med sig lite kol, hade varit optimalt!
Hur mysigt som helst :)
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla Greys, imorgon blir det simning på gymmet innan jag börjar! Tror förresten att jag har överansträngt ett muskelfäste i knät så det blir nog mest simning framöver för min del över huvud taget..
Puss på er, hoppas ni har det bra!!
PS. Ser redan fram emot blodpudidngen mamma!! DS.

Puh!!

Nyss hemkommen från en riktig dunderpromenad med Felicia! Är helt slut, benen värker fortfarande sedan body pump-passet i fredags och på grund av dieten har jag inte alltför energi heller.. Kan helt ärligt säga att det har väl gått sådär med soppan Moa, igår kunde jag inte äta den alls för bara lukten gav mig kväljningar så då blev det bara frukt hela dagen och en sallad med lite parmaskinka på kvällen, och idag på nya jobbet har vi mest bara läst hela dagen och då slank det ner någon kaka för att jag inte skulle somna på plats :P Lyckades få i mig soppan idag, men bara på grund av att jag hade blandat ner en burk tonfisk! Imorgon ska jag köra på en vanlig tomatsoppa till lunch, och sen får jag äntligen äta den där 300grams biten nötkött!

Nya jobbet ja Karin, det är på ett företag som heter NeoGames, ska ta med kameran och visa hur det ser ut där kontoret ligger för det är så sjukt fint!! Tar ungefär 20-25 minuter dit med bussen men det känns helt okej ändå! Huvudsakligen jobbar man på en hemsida som heter hopa.com, som är en sida där man kan spela på olika sorters skraplotter. Mitt jobb är att, främst via ett chattrum (som är individuellt för alla spelare), ge spelare kundtjänst, svar på frågor de undrar över men också ta kontakt med nya spelare och kolla så att de har koll på siten och givetvis försöka få dem att göra insättningar :D Det är också telefonsupport men den mesta kommunikationen sker via chatten. Idag var ju bara dag 2 men det känns redan jätte bra :) Vi är sammanlagt fyra tjejer som börjar denna vecka och jag ligger definitivt inte efter de andra om vi säger så :D

Idag kom jag förresten på att det bara är 2 veckor kvar tills jag åker hem!! Ska bli så sjukt underbart att träffa mamsen och papsen och alla andra! Har mer hemlängtan nu än sist för nu kommer jag ju vara hemma en vecka och verkligen hinna träffa alla ordentligt! Det hade jag ju knappt sist.. Är sjukt sugen på blodpudding med hemgjord hallonsylt, går det att få till hemkomsten kanske?

Wish me luck!

Nu är jag klar för första dagen på jobbet, ska erkännas att jag faktiskt är liite nervös :) Tack för de gratulationer och lyckönskningar som jag fått!!

Nervös? Jag?

Nej då, inte så farligt faktiskt.. Över vadå undrar ni? Imorgon är min första dag på nya jobbet :) Vet redan vad jag ska ha på mig, klockan är ställd på två timmar innan jag börjar och givetvis är matlådan redan klar..
Matlådan har i och för sig varit klar sedan i fredags när jag gjorde mitt storkok.. Berättade ju att jag ska detoxa i en vecka, sanningen är den att jag nu är inne på dag 2 på Isodieten, även kallad soppdieten eller sjukhussoppan. Det är en soppa man ska äta varje dag i en vecka och den består i huvudsak av lök och vitkål, med tanken att rensa ut kroppen ordentligt. Varje dag äter man soppan så mycket som möjligt (ju mer av soppan man äter desto mer sägs det att man ska gå ner) i kombination med nånting mer efter ett färdigt schema. Dag 1 fick jag äta hur mycket frukt jag ville, idag har det bara varit soppa och grönsaker, imorgon får jag äta både frukt och grönsaker och ja, så ser det ut i sju dagar. Än så länge har det gått över förväntan, fuskade dock med en naken skiva knäckebröd till soppan idag. Kommer inte vara alltför kul att äta samma soppa allra helst minst 3 gånger om dagen i en vecka :P

Jaja, vi får se hur det går och om det ger något resultat. Kan ju inte träna alltför aktivt under denna diet/detox så imorgon tänkte jag bara simma några längder efter jobbet. Har dessutom sån kolosal träningsvärk sen body pump-passet i fredags så simning är nog ungefär vad jag skulle klara av. Det ser lite ut som att jag har en käpp i arslet (uttryckt på grovt dalmål) när jag går!

Nej, nu ska jag kolla ett avsnitt greys och sen kommer jag antagligen somna, det är nämligen så jag spenderat större delen av denna söndag; Sovandes i brist på annat att göra :P

Bakis-söndag

Hm, det är mulet väder idag, jag har en sån sjuk träningsvärk i mest hela kroppen och jag brände mig lite i solen igår. Motivationen till att lämna lägenheten är inte direkt på topp idag, men att spendera hela dagen i sängen känns inte heller riktigt aktuellt. Kanske skulle åka in till marknaden i Valletta idag? Är dock pank som få så kan inte handla nånting i alla fall. Jaja, får se vad fan jag gör.. Ska försöka börja med att ta mig in i duschen, det brukar alltid vara en bra start på dagen.
Lägger upp bilderna från helgens aktiviteter också, har totalt glömt att visa bilderna från utekvällen i fredags!

Och så bilder från gårdagen på stranden:


Nu ska jag fan ta tag i det här med duschen och sen blir det Valletta för hela slanten!

Arvid & Daniel; The Malta Edition DEL 2

Var var vi? Jo, dag 6 skulle jag precis börja med!
Jag jobbade hela dagen och kvällen blev en riktigt bakis-söndag. När jag slutade köpte vi hem två familjepizzor, gigantstora och sjukt goda!
Dag 6 var vi på Golden Bay och solade, blåste som fan men det var mer grejen av att ligga på stranden som var huvudsaken! Kunde ju inte låta grabbarna åka hem utan att ha legat på stranden!
På eftermiddagen var jag på tredje och sista arbetsintervjun och sen käkade vi middag på Piccolo Padre. Avslutade kvällen hemma på balkongen (efter en jävligt omständig hemresa!) med, tro det eller ej, en del alkohol :P
Ja, sen är det några dagar som jag inte kommer ihåg vad vi gjorde på och som jag inte har några kort ifrån så vi får helt enkelt se det som överstökat..
Dag 10 (!!!), vilket också var sista kvällen, drog vi till PV och käkade på Hugos. Jag och Arvid åt äntligen våran efterlängtade sushi och tro på fan, nog blir vi matförgiftade.. Det kanske inte riktigt kan räknas som en matförgiftning eftersom vi inte blev så dåliga men något stod inte riktigt rätt till med den där sushin i alla fall.
Dag 11 var det, äntligen, dags för pojkarna att säga hej då och åka hem till Sverige, lite brunare, lite pösigare och med lite mindre pengar..
Tack för att ni kom och besökte mitt nya hemland!

Arvid & Daniel; The Malta Edition

Arvid anländer till Malta och börjar genast knapra tabletter och dricka öl
Utgång dag 1:
Ja bilder från den här kvällen har ni ju redan sett, det slutade i att Daniel blev mer alkoholiserad än jag tidigare erfarit och ville åka hem :) Klockan var i och för sig fyra på morgonen så jag tyckte killarna skötte sig bra för att vara första kvällen! Väl hemma somnade Daniel rätt omgående:
Dag 2:
Började med en öl på första bästa uteservering
Lunch på Giorgios, som blev killarnas favorit pasta-ställe :)
Vidare in till Valletta där Arvid hittade trappen Rocky BORDE ha sprungit i..
Kvällen spenderades med balkongmys och alkohol:
Dag 3 solades det på balkongen, Daniel pallade dock inte trycket:
På kvällen käkade vi middag på Avenue och tog en rätt tidigt kväll..
Dag 4 jobbade ju jag, och av någon konstig och outgrundlig anledning har jag nu nakenbilder på Arvid Bäcklin i min ägo. De säljes dyrt om någon är intresserad? Tänker i alla fall inte publicera dom här av moraliska skäl :D På kvällen var vi ut i PV med tjejerna och de bilderna har ni redan sett.
Dag 5 var vi ut och käkade gigantiska köttbitar på Buffalo Bill och hade balkongmys hemma.
Och nu är klockan helt plötsligt alldeles för mkt! Jag ska till Golden Bay med brudarna och måste dra omgående! Får fortsätta uppdateringen ikväll :D

Vad tyst det blev..

Sitter hemma och myser på köksbänken och det är alldeles förfärligt tyst här hemma! Grabbarna har lämnat landet och mig till total ensamhet. Saknar de redan!! Även om det är liite skönt också i och för sig :) Ni är i alla fall välkomna tillbaka och tack för att ni kom!!
Idag har jag även besökt gymmet för första gången sen grabbarna kom, det var ett kärt återseende må jag lova! Åkte direkt dit ifrån flygplatsen, inte en sekund för tidigt! Fan, jag har verkligen aldrig varit i såhär dålig form någonsin! Så, nu åker kavallerimetoderna fram, jag ska boosta igång förbränningen med 1 veckas detox och bo på gymmet! Sen borde jag fått ordning på grejerna igen :D
Nej, nu ska jag röra runt i soppan sen är det dags att ladda för body pump följt av en sjujädrans utgång!! Hm, undrar om man kan vara nykter i PV?

Sista nattvarden

Känns som att det blev många sista idag;
Sista dagen på jobbet
Sista gången jag fick irritera mig på personer med för mycket makt
Sista kvällen med grabbarna
Sista middagen med grabbarna
Sista ölen med grabbarna..

Helt enkelt några sista för mycket. Imorgon åker de hem, nu pågår packandet för fullt och jag saknar dom redan! Fine, klart det är liite påfrestande att bo tre personer i ett enkelrum, begränsat med sömn och så mycket aktiviteter som möjligt. Men det har det varit värt! Nu såhär i efterhand önskar jag att vi hade festat lite till, solat lite mer, käkat lite mer god mat och gjort allting lite mer men helt ärligt så hade jag inte pallat det :) Har varit så sjukt trött de senaste dagarna så det finns inte :P

Nu ska jag kolla runt lite på internet, låta ansiktsmasken verka och sen så blir det nog en tidig sänggång, jag är trött som få!

PS. Vet att det varit lite fattigt med bilder men lägger in en hel del imorgon när jag har mer tid! DS.

Sista dagen

Nu är det bara ca 30 min kvar på min sista dag på Besedo, så jag passar på att slänga in ett litet inlägg. Är så sjukt skönt att jag har hittat ett nytt jobb! Missförstå mig rätt, jag avgudar verkligen de människorna jag lärt känna här och är väldigt glad för alla nya vänner, men när man får sånt här av min närmaste chef tycker jag allt bara känns patetiskt;

"Hej,

Hoppas att du trivts med att jobba med oss och jag hoppas att du har lärt dig något under denna tid.

Jag önskar dig lycka till i framtiden!"

Japp, det här kom på vår interna version av Msn, tydligen har han tappat talförmågan..
Jävligt moget och chefsmässigt!

Natt i bakandets tecken

Ja, om man går runt och säger till halva företaget att det blir avskedsfika med hembakad tårta, då är det bäst att man dyker upp sista dagen på jobbet med hembakad tårta.. Det är av just denna anledning som jag är vaken nu, en chokladtårta står i ugnen och jag håller just nu på med att baka muffins. Suck.. Ja ja, sjukt över-ambitiöst jag vet.. Har i alla fall Arvid till lite hjälp, har skär banan och choklad till muffinsen as we speak :D

Dagen har varit skitbra! Började med frukost och smoothies hos Josefine, vidare till Valletta och ett studiebesök i St Johns Co-Cathedral (inget jag rekommenderar någon och nej mamma, vi ska inte besöka den när ni är här!)..

Vi lagade käk (läs, JAG lagade käk) och sen har jag och grabbarna har varit på bio (vilket är anledningen till att jag inte bakat tidigare). Jävlar vilken lång mening det blev..

Jaja, nu ska tårtan ut och muffinsarna läggas i formar!

WOHO! Imorgon är min sista dag på jobbet!!

PS.

Arvid andas genom näsan högre än vad morsan snarkar. Då är det fan illa. DS.

Hemligheten skall avslöjas!!

Okej, här ska det vara en trumvirvel men hur fan visar man det i text?! I alla fall, hör och häpna; Jag har fått nytt jobb!! Ett jobb som ger riktig lön!! Och som faktiskt månar om sina anställda!! Och jag är världens lyckligaste!!

Jag har inte bara utstått 1, utan 3 intervjuer för det här företaget! Jag har varit trevlig, proffessionell, lättsam, skojfrisk, allvarlig, skådespelare och ja fan allt de har förväntat sig! Och guess what? Bevisligen så funkade det!! Jag är glad, nöjd med livet. Sa upp mig idag, Jens tog det riktigt bra. Det var inte som när jag sa upp mig från hotellet hemma i Sverige direkt och hela kroppen skrek av ångest, det här kändes bara riktigt, riktigt bra. Nu kommer jag kunna stanna kvar på Malta utan att ta de sista hårt sparade pengarna från semesterersättningen, jag kommer förhoppningsvis kunna spara undan nån liten slant då och då också! Tänk om jag kunde komma hem från det här landet och ha gått plus! AMAZING som Arvid hade uttryckt det, men lite Arnold-dialket så där..

Nu till uppdateringar. Igår begav jag och Ida oss in till Valletta och fixade ID-kort. Det hela kändes lite som en typisk svensk komedi från 90-talet. Tänk er Sällskapsresan-filmen Snowroller när de ska ta kort till liftkorten och pappan står utanför och skriker "IN, UT, IN, UT" mellan blixtarna. Lite så var det igår.. Först fick vi fylla i ett formulär, sen in till polisen där de kollade signaturen, satte en stämpel och skickade iväg oss till nästa rum, in till fotografen, sätta sig på en stol och 15 sekunder senare blev man ivägskjutsad till nästa rum, där skulle allt kontrolleras och papper skulle skrivas på och sen helt plötsligt, allt inom loppet av ungefär.. 5 minuter kanske? Hetsigt värre i alla fall, och skönt att det är gjort!

Sen tog vi färjan in till Sliema, jag gick hem och väckte grabbarna med frukost :) Käkade lite hastigt och sen begav vi oss mot Golden Bay, en av få sandstränder på Malta. Vi mötte upp Magnus också, och det första grabbarna gör är att öppna varsin öl :D Ljuva semester och lediga dagar! Golden Bay var fint, tyvärr rådde orkanvindar och grabbarna fick inte bara en väldigt färgglad bränna, vi fick peeling på köpet allihopa :) Jag badade till och med, var kallt den här gången också..
På eftermiddagen var jag på tredje intervjun (som bevisligen gav mig jobb) och så käkade vi middag på Piccolo Padre. Är lätt nya favorithänget, jag älskar det.. Kvällen spenderades på balkongen med lite lagomt mycket alkohol, bra musik och bra sällskap. Hade helt enkelt inte kunnat haft en bättre dag!!

Nu ligger vi i mitt rum alla tre, grabbarna med hörlurar på och varsin Iphone i handen och jag i sängen med datorn på magen. De skulle åkt hem idag men de får stanna tills på fredag, stackarna :D Jag har förresten bara 1 arbetsdag kvar på Besedo eftersom jag var tvungen att ta ut mina semesterdagar, är inte så ledsen för det vill jag lova! Imorgon ska det bakas avskedstårtor så det står härliga till!!


Arvid och Daniel :D


Bildfest

Bilder från i fredags :D

Idag har vi tjockat:



2 familjepizzor och 2 vinflaskor på köpet :D Vi orkade lite drygt 1 av dem med en jävla massa vilja, bara för att det skulle ha känts värt att vi köpte 2!! Nu, paltkoma deluxe och vi ska göra oss iordning för sängen. Imorgon blir det Golden Bay och sol och bad för hela slanten!!


Slut som artist..

Jag är död.. Mer än död. Enormt trött och enormt glad över att jag lyckades övertala Arvid att hoppa PV och helrören ikväll. En kvinna måste ju få sova liksom! Så, nu ligger jag med påslakanet som en sovsäck, medan Arvid och Daniel ligger skavfötter på en luftmadrass på mitt sovrumsgolv :) Älska pyamaspartyn! Kan knappt hålla ögonen öppna så jag återkommer med bilduppladdningen imorgon!


WOHOO!!!

Mamma och pappa har bokat flygbiljetterna!! Yey!! Är så sjuukt glad!! 30 maj till 8 juni, det ska bli så sjukt kul!! Papsen kanske kan hjälpa till med dykarcertifaket då? Hoppas det!!

PV 22-05

Kan man snacka om helkväll! Började med middag på en restaurang som heter Piccazzo, drack de dyraste ölen hittills sen jag kom hit.. Vidare till Hugos där vi först beställde in en del drinkar, Ida kom förbi en sväng och sedan beslöt oss för att ta in ett helrör Absolut Vodka med tillhörande groggvirke och dela den på 3. Gick bättre än förväntat men helt ärligt så hade nog ingen av oss behövt resterande shotsbrickor och dylikt som beställdes in under resten av kvällen..

Hamnade på Native som vanligt, inget dansande denna gång dock för bästaste danspartnern saknades! Vilket iofs ledde till mer tid för alkoholintag som min kära far nog hade påpekat :D Morgonen spenderades på Steem vilket jag och Daniel kategoriserat som en erotik-klubb, inte strippklubb som jag tidigare skrivit. Arvid var inte alltför imponerad och ja jag kan hålla med om att det är jävligt skanky. Meen å andra sidan, om man inte inser att det är dags att gå hem när de "vanliga" klubbarna stänger klockan fyra, då är Steem det enda alternativet man har :D

Bjussar på lite bilder, sen ska jag sova lite på balkongen innan det är dags för att intaga lite frukost och bege sig till jobbet. Alltid lika intressant att jobba på 3 timmars sömn!








Jistanes vad mycket kort vi hade tagit! Får gallra och återkomma med fler favoriter ikväll :D

Chatthosting och hemlisar

Sitter på chatten, bara 30 min kvar nu! Puh.. Faast, 2-timmarspassen går bra, de är utan tvekan smärtfria! Ett sånt 4-timmars som jag hade igår är en annan femma dock, tömmer hela huvudet på vettigt!

Idag har jag varit iväg på hemlisar också! Hatar hemlisar, vill berätta vad det är jag pysslar med men snart, snart ska ni få veta! Tror att det blir riktigt bra också, håller tummarna för det i alla fall!

Nej, borde väl egentligen fokusera på mina bingotanter! Kram på er!!

Unstoppable Arvid

Okej, jag är helt slut och Arvid, som varit påverkad av alkohol konstant sen i fredags, är så sjukt fruktansvärt pigg!! Han har precis blandat malibu, captain morgan och cola i ett gigantiskt glas och använder en fryst sparris som drinkpinne, kan han bli bättre?

Skulle kanske kunnat överväga att förklara dagen och allt sånt, men jag orkar inte! Jag ska bara låta min ansiktsmask verka lite, kolla när Arvid hänger upp min tvätt (inklusive mina trosor och jag vet inte riktigt om det känns helt bekvämt?) och sen ska jag sova som fan han själv aldrig sovit!

Bjussar på bilder från Daniels kamera, vill också ha en systemkamera som tar fina bilder!






Mm, det fick duga! Är trött, ska socialisera med pojkarna på balkongen ett litet tag sen blir det sängen för heela slanten!!

Vilken början

Kan inte släppa vad kul det är att killarna är här!! Allting är as-nice, allt blir liite roligare när de är med :) Kvällen igår var fantastisk, har aldrig sett så många shotsbrickor och aldrig sett Daniel så alkoholiserad heller för den delen (Hum, de två kanske går hand i hand?).

Dagen idag har varit väldigt lugn för självklart har vädret bestämt sig för att vara värdelöst :P Mest druckit en hel del öl, knallat runt i Sliema, ätit, åkt färja till Valletta, druckit öl, ätit, åkt buss hem, införskaffatöl och nu ligger vi i sängen och myser :) Behövs lite vila för vem fan vet hur denna kväll slutar?








Den här bilden får avsluta, nu ska jag skeda Daniel och sova lite :)


Underbara vänner

Kom hem ifrån PV för ungefär en timme sedan, killarna var sjukt nöjda med kvällen :) Satte mig på balkongen och pratade med Arvid, ibland är ventilation allt man behöver.. Ska sova nu, förhoppningsvis får jag upp killarna i någorlunda tid!!

Gonatt på er! (Eller god morgon kanske?)

Glömde nästan!!

Bilden på nya tatueringen, glömde nästan lägga upp den!

Är sjukt nöjd, den otroliga jävla smärtan var värt det..

Nu ska jag sova ikapp lite, imorgon blir det morgonpass på gymmet och sen hämtar jag killarna på flygplatsen direkt efter jobbet! Can't wait :D

Tillbaks till vardagen..

..och det är ju faktiskt ingen dålig vardag egentligen. Fick tillbaka värmen nån gång inatt, har frysit rätt så konstant sen flygresan hem i torsdags :P Var ute och gick morgonpromenaden med hunden igår innan vi åkte och det var ju fan minusgrader!!




Vädret här på Malta har tyvärr inte varit skitbra idag, nog för att jag jobbat 9-18 så kanske var lika bra :) Enligt google ska det bli gött väder tis-tors, vilket passar pojk-planeringen perfekt :D Favvopojkarna Daniel och Arvid kommer ju imorgon!! Ska bli så sjuukt kul! Förhoppningsvis massor med sol och bad! Tänkte jag skulle kolla imorgon på jobbet om jag kan få byta så jag har en till ledig dag när de är här, känns som att det skulle vara bra värt det..

Nu tror jag däremot att jag ska krypa ner under täcket, se ett avsnitt greys och kanske somna lite, är så sjuukt trött :P


Sweden-weekend

Här följer lite bilder från helgen hemma:


Först lite obligatoriska flygplansbilder..

Kom hem till syrran vid 2 på natten till fredag ungefär och somnade som en gris i deras gästrum. Vaknade upp och kollade ut genom fönstret, möttes av det här:



Käkade frukost med lillfisen, syrran och brorsan. Fick hjälpa till med påklädning och tandborstning och Edwin var jätte snäll heela tiden! Trodde inte han skulle känna igen mig men det var absolut inga problem :D


Har även myst i soffan och sovit middag :D

Har inte tagit nå fler bilder, helgen har dock bjudit på massa mys med vovven, umgänge i stan, middag på Max, högskoleprovet, underbar massage hos Ylva och så är tatueringen är på plats (visar bild imorgon)! Nu ska jag sova, jobb 9-18 imorgon :P

Nu är vi tillbaka!!

Hemma i lägenheten på Malta igen, efter en härlig men väldigt intensiv helg i Sverige :P Ska packa upp väskan (som vägde 9,7kg och maxgränsen var 10!!) och ta mig till gymmet, uppdaterar med bilder från helgen senare ikväll :D

Borta bra,

men hemma bäst! Måste bara slänga in ett litet inlägg och säga fan så skönt det är att vara hemma!! Har saknat alla bra mycket mer än jag trodde! Hunnit med och tatuera mig, träffa alla på hotellet, fått äta pappas mjölkmakaroner med stekt falukorv (att nåt så enkelt kan vara så fruktansvärt gott!!) och mammas bullar :) Nu ska jag krypa ner med Edwin i soffan och kolla lite svensk TV, sen ikväll blir det pepparstek á la Mats och släktumgänge!

Puss på er!!

Hej då Malta!

Nu ska vi bara fräscha till oss, käka lite och sen drar vi till flygplatsen och vidare mot Sverige! Kommer inte regna tätt med uppdateringar under helgen men updates kommer, jag lovar :D


Min morgon spenderades i Valletta..

Sedan drog jag hem för att sova lite (läs pressa) på balkongen en sista gång med Joanna :)

Nu ses vi snart allihopa!!

Nedräkningen har börjat!

Nu är det bara 11 timmar kvar till flyget går, mer eller mindre.. Ska försöka få den här dagen att gå så fort som möjligt, så nu är jag påväg till gymmet och sen blir det en snabb sväng till Valletta och torsdagsmarknaden. Ska vara hemma igen till lunch i alla fall och käka med brudarna, sen är det bara att beställa en taxi ut till flygplatsen :) Har inte packat något ännu, men kom på att jag behöver faktiskt inte ta med mig nånting hem! Det som är här får vara här, hur jag ska få hem det när jag väl flyttar hem blir ett annat problem :P


Good morning :)


Hey Sweden, here we come!!

Åh, vid den här tiden imorgon landar vi på Skavsta!! Saknar familjen nå förträffligt, gör lite ont i hjärtat nästan! Vilket ledde till att beslutet om tatueringen är fattat, kommer bli texten "Familjen står mitt hjärta närmast" på insidan vänster högerarm. Så nära hjärtat som möjligt och antagligen smärtsamt som fan, men det kommer vara värt det. Jag vill så gärna visa vad mycket jag uppskattar hela drösen, på vilket annat sätt än en tatuering?! Fan, är rädd att min kropp kommer vara täckt med texter om nåt år, tycker verkligen ord är så otroligt fint.. Kan ha att göra med att jag inte alls är konstnärlig och inte kan utrycka mig i bilder, men ibland har alldeles för lätt för att uttrycka mig i ord?

Nej nej, det var inte det här jag skulle skriva om! Skulle bara meddela att imorgon åker vi hem!! Och jag längtar! Drar igång min svenska mobil så fort vi når Sverige så alla Välkommen hem-sms uppskattas ;) Ska organisera ihop min helg så jag förhoppningsvis kan träffa så många som möjligt också, även om jag egentligen skulle krypa upp i soffan med mamsen och papsen och somna till en film som vi vanligtvis gör när vi umgås :) Det visar sig nog hur den här helgen slutar, planerna är ju många i alla fall..

Håller på och städar och plockar lite i lägenheten så det är fint när vi kommer tillbaka, Joanna har packat sin väska och nu är det dags att ta hand om golvet och slänga i en tvätt! Vi ses snart Sverige!


Få se om ni känner igen mig, Malta sätter sina spår!


Ojämna skurar

Eller heter det förresten jämna skurar? I vilket fall, uppdateringen har blivit lite lidande dessa dagar men jag skyller det på Joanna :) Det har varit middagar och umgänge och så Idafisens födelsedag och träning och jobb och gud vet vad.. Nu sitter jag i alla fall på jobbet, kom hit redan strax efter åtta fastän jag inte börjar förrän nio, men det skyller jag på träningen. Var på gymmet kvart över sex imorse, den ni! Var samma sak igår men det får bli så nu för vill ju hinna med annat skoj på kvällarna.

Igår var vi till exempel ut och åt på Buffalo Bill, en stor köttbit var precis vad jag behövde :D Och ikväll ska jag och Joanna göra köttfärssås och spaghetti och sen gå ut för en drink eller två eftersom det är hennes sista kväll här! Tror hon har haft det kul, om inte annat så har hon fått en hel del färg och en behövlig semester :)

Ska försöka mig på att packa lite idag också, vi åker ju hem imorgon!! Längtar som fan nu, vill bara sitta på planet och veta att nu, nu är det inte många timmar kvar tills jag får träffa familjen och alla de andra!! Men nej, nu ska jag fokusera på min turkiska yoghurt med äpple och njuta lite innan jobbet drar igång!

Kram

En helt vanlig torsdag med Josh

Klockan är redan alldeles för mkt, är trött som få och ska upp bögtidigt imorgon.. Blä.. Jaja, ville bara slänga upp bilderna från min och Josefines turistdag i torsdags! Det enda som vi gjorde som var nåforlunda turistigt var ju i och för sig att äta en massa och att ta en massa kort :) Men det gillas, så här kommer de!


Buss in till Valletta istället för färja, hade givetvis glömt nånting så buss blev lättast

En av alla fina uteserveringar

Vi valde dock en mer i solen, kanske kan skylla min min på det?

Josh i väntan på bussen tillsammans med övriga turister

På spa, var av någon anledning viktigt att tofflorna blev med på bild..

Efter ansiktsbehandlingen från himlen blev det häng i hamnen

Efter min hemlis unnade vi oss i en annan hamn, Ben&Jerrys is the shit!


Självklart hanns det med sushi i en tredje hamn..

Som sagt, mest mat och fotografering men fruktansvärt trevligt! Nu måste Milla sova, gonatt på er!


Tårtkalas!

Fan vad god tårta jag hade gjort då!! Den blev lite misslyckad och jag fick inte ur den ur formen (skyller på maltesisk värdelös form-konstruktion), glasyren blev rinnig och trots allt det här så var det en av de godatse tårtor jag ätit på länge!! Chokladtårta med chokladglasyr, mums!! Ida blev också nöjd, och Fille som fick med sig halva formen hem :) Både jag och Ida har konstaterat att vi flottar alldeles för mkt, på tok för mkt faktiskt, så Fille fick gärna ta med sig tårtan! Beach 2010 ligger precis runt hörnet och bikini just nu känns inte alldeles för aktuellt.. Det enda som jag märker att gymmandet gett mig är så pass stora vadmuskler att jag numera inte kommer i mina favoritjeans :P

Jaja, i alla fall.. Världen har värre problem än min hang-ups på kroppen! Har varit på hemlis nummer 2 idag, jag hoppas jag snart kan tala om vad jag planerar :D Kanske i slutet på denna vecka, håller tummarna för det i alla fall och hoppas att ni gör detsamma!!

Apropå slutet på veckan, nu är det verkligen inte många dagar kvar tills vi ska åka hem på en snabbvisit i kalla Sverige! Ska bli så skönt att få komma hem även om jag just nu känner att det kommer bli jääävligt stressigt.. Helgens planer ser ut som följer:

Landar på Skavsta vid elva på torsdag kväll, hämtas av Idas föräldrar och övernattar hos syrran i Västansjö
Halv nio på fredagen har jag tatueringstid, nummer två ska på plats!
Efter det är det fika med Jennie som gäller, sedan hem till Fredriksberg
Träffa på farmor och farfar och förhoppningsvis hinna med att se bror innan han åker bort över helgen
Middag med nära och kära på kvällen
Lördag är det frukost på hotellet innan högskoleprovet ska skrivas
Direkt efter den terrorn är klar ska jag på 90 minuter massage hos Ylva
Sedan är det middag med vänner i Ludvika
Söndag hoppas jag hinna med en riktigt stor frukost med min familj innan det är dags att bege sig mot Skavsta och sedan Malta igen

Hets alltså, minst sagt.. Sitter på jobbet nu, lugnt som vanligt. Passar på att plugga till Högskoleprovet, så dags att börja nu :P

Grattis Ida!!

Idag fyller Idafisen 22 år!! Massor med grattis gumman! Väckte henne imorse med frukost på sängen, nybakta scones med pålägg, god juice och yoghurt :) Vet faktiskt inte om jag har bakat scones förut men de blev i alla fall lyckade. Nu är Ida på jobbet, och ikväll efter jag slutat blir det tacos och tårta :D


GRATTIS!!

Update om Fisens kalas i fredags också. Självklart så var det strömavbrott på Malta i närmare tre timmar vilket grusade våra planer lite, men tror nog att slutressultatet blev bra lyckat ändå :) Skulle ha ätit middag på en jätte fin restaurang med utsikt över båthamnen, den hade självklart stängt och låst igen när vi kom dit. Inget telefonsamtal eller personal på plats eller nånting.. Fick börja leta efter någonstans att äta vilket var jävligt mycket lättare sagt än gjort! Det var ju inte bara vi som skulle ut och käka tydligen och inte alltför många restauranger här är utrustade med back-up generatorer eller vad det heter.. Fick i alla fall efter lite krångliga omständigheter och onödiga promenader plats på Avenue!


Ida klänningen hon fick av mig och så var ju Joanna med såklart :)

Joshen och jag

Fille, Åsa, födelsedagsbarnet och Joanna

Annika och hennes kompis som är här på obestämd framtid

Efter middagen drog vi vidare till Hugos för drinkar.

Ida med en frozen strawberry daiquri

och jag drack egenkomponering :) Kokos och mjölk, mums!

Bästa Fille och jag!

Efter Hugos är allting som vanligt lite suddigare och bilderna är lite fulare, så de tar vi en annan dag! Jag ska sova lite till för tror jag fortfarande har en massa sömn att ta igen, sen blir det nog faktiskt gymmet innan jobbet om jag orkar!

Uppdateringsmiss

Ja, var helt enkelt en underbar gårdag! Firade Idafisen lite i förskott med strömavbrott, middag och utgång. Kom hem efter fem imorse och har jobbat 8-17 idag, är liite trött just nu. Eftermiddagen har spenderats med Joanna nere på stan, matinhandling och middag på restaurang. Sen har det bakats kaka till Idafisen, klart hon ska få hemgjord tårta när det är hennes födelsedag! Vad annars, jag är ju världens bästa sambo :) Orkar inte uppdatera mer än så, bilder och mer ingående får bli imorgon, då ska jag försöka visa bilder från min och Josefines turistsdag också!

Nu är det sova för hela slanten.. Gonatt på er!

Ångest..

Fan, det värker i hela kroppen efter natten.. Har drömt sånna jävla mardrömmar så jag vaknat alldeles tårögd av mina egna snyftningar, gråtit en stund, somnat om. Vaknat och varit alldeles genomsvettig och livrädd, känt mig jagad fastän jag låg hemma nerbäddad i min säng. Det kryper i hela min kropp av all ångest den här natten givit mig. Om någon kunnat filma nattens drömmar hade jag vunnit pris för årtusendets skräckfilm. Jag har helt ärligt varit rädd i natt, till och med livrädd. Det hela slutade med att jag inte klarade av att ligga kvar i sängen längre och gick upp halv fem, tog mig en lång och riktigt snabb promenad, sprang till och med för att få bort allt hemskt. Jag springer aldrig, men imorse var det skönt, imorse behövdes det. Kom hem och duschade, gjorde iordning mig för jobbet och insåg att jag mådde för illa för att äta frukost. Vill aldrig någonsin vara med om inatt igen..


Turistkatastrof..

Japp, självklart blev dagen inte riktigt som man hade tänkt sig men va fan, det blir det väl aldrig när man har planerat nånting? Dagen har till största del kretsat kring stress hit och dit, en timmes massage som fullkomlig avslappning och sen stress igen! Har dock haft sjukt trevligt, införskaffat ett par nya sandaler och lite smycken och så gick hemlisen rätt så bra också :)

Kameran hamnade i Josefines väska så bilder och en mer utförlig update om vår dag i turistandets tecken kommer imorgon!

Hämtade ju för fasikens upp Joanna idag också! Har varit och käkat middag på Mama Mia och så hade hon med svenskt godis så nu mår jag måttligt illa vill jag lova :P Fick värsta fina klänningen också, ska visa så snart tillfälle ges!! Är sjukt roligt att hon är här, har redan blivit totalt nedvisslad av diverse malteser och väderprognosen för veckan ser inte helt fel ut heller!

Nej, nu är det sova som gäller, jobbar 7-16 imorgon ju :P Och faster, räknar bara kalorierna jag bränner, inte de jag stoppar i mig :D Nu är det inte långt kvar tills vi ses!!

RSS 2.0