26

timmar innan jag är framme :) önska mig lycka till!

Samboliv i huvudstaden

Åh, nu är snart mina underbara dagar i Stockholm över, har ju haft så otroligt kul så jag vill nästan inte ens åka vidare! Meen, det ska jag. Fast inte riktigt än, redogörelse för gårdagen först :)

Mötte en otroligt glad och sprallig Hanna inne i stan igår, var så kul att se henne igen om än lite konstigt att träffa henne på svensk mark! Konstigheter eller inte, nog blev det precis som vanligt med skitsnack och allt som hör min kära Hanna till! Hoppas verkligen att jag får se henne snart igen, kanske i en alpisk skidbacke?

Vi träffade på min käraste Felicia som förgyllde många kvällar på Malta för en snabbfika på centralstation, innan vi drog vidare till Fotografiska och kolla på deras utställning Fashion. Massor med inspiration till modeskaparen Hanna, vilket nog var precis vad hon behövde :) Middag och fika hanns med innan vi var tvungna att säga hej då till varandra, om inte tårfyllt så nästan! Saknar min solstråle redan, som sagt hoppas jag verkligen att hon tar sig till alperna snart snart snart!! (Om jag får jobbet kanske ska tilläggas!)



Efter att ha laddat om hemma hos Karin med vin, dusch och fix drog Karin, Jessica och Annacarin med mig på gallej på Café Opera. Fint ser ni :) Och nog fan kom vi in, jag fick dessutom dubbeljobba lite som dörrvakt och snäste av åt väldigt korta, smitiga stockholmsbrudar. Otroligt kul måste jag säga. Sen blev det dansa och alkohol och lite blackjack innan fyllemat och svart-taxi hem :) Halvvägs ut till Stadshagen får vi reda på att chauffören blivit av med sin licens i 4 år framåt, vad fan gör man för att lyckas med det?! Lite nervöst böev det ju :P Jag och AC delade på soffan och jag sov ju som en gris som vanligt, vilket AC tyvärr inte riktigt lyckades med. Ber om ursäkt för det!



Dagen har mest spenderats i Kakas lägenhet i Stadshagen med TV-tittande, ompackning, lite plugg och massa kvällsmys, och ja nu är det dags för sova! Klockan ringer vid fyra imorgon bitti, om jag orkar kanske jag uppdaterar er innan avfärd också :) Puss och kram på er!


Tack älsklingar för underbara dagar!

Lill-Lördag i Stockholm

Sitter hemma hos Karin efter en jätte bra dag på stan med Hanna, besök på museum, fika och massa skitsnack som vanligt :) Det laddas nu sakta men säkert för utgång, tror det lutar mot Café Opera.. Flashigt vet ni.. Tar ett glas vin och försöker komma igång :)

Huvudstaden

God morgon!

Har precis vaknat och tagit mig upp ur soffan, fan så gott jag sovit! Känns som att det är en massa press och resfeber som släppt, bara jag får komma iväg så blir det genast bättre :) Det som är glömt nu är ju glömt, inte så mycket att göra åt!

Kom fram till Stockholm vid elva igår och möttes av Annacarin och Karin på centralen. Så roligt att se dem, fastän att det egentligen inte var så jätte längesen sen sist.. Åkte till Stadshagen med min packning (här bor alltså Karin) och sedan blev det lunch på stan innan Karin drog till praktiken. Jag och Annacarin tog en promenad från plattan, genom gamla stan till söder och därifrån blev det tunnelbana hem till Annacarin och Sofie. Vet ni vad de har för utsikt från sitt fönster? Globen! Precis utanför fönstret typ! Tycker jag är en rätt så fin utsikt faktiskt :)

Hemma hos AC tänkte vi bara slappa lite och kolla på TV, något som resulterade i att Annacarin somnade efter 5 minuter och jag strax därefter :) Lite slitna kanske? Men fan så skönt det var! Jag har nog lite att sova ikapp tror jag.. Blev nog typ 3 timmars sömn innan vi kände oss levande igen, Annacarin bjöd på käk och sedan var det dags för mig att bege mig hemåt mot Stadshagen igen. Åkte tunnelbana alldeles själv och det gick ju faktiskt skit bra! Skulle nog passa bra här tror jag :) Flytt till huvudstaden kanske om det skiter sig med alperna?

Nu ska jag klä på mig, dags för en heldag med Hanna!! Och så ska det hinnas med en fika med Felicia också, stumpisen är i Stockholm hon också! Sen vem vet, utgång ikväll kanske?

Hos Kaka

Sitter hemma hos Karin i Stockholm i hennes otroligt fina lägenhet och ska bädda soffan nu, får uppdatera er om dagen som varit imorgon för jag vill inte hålla Karin vaken längre än nödvändigt!

Hoppas ni haft en bra dag, det har verkligen jag haft :)

På bussen

bussenNu sitter jag på bussen mot sthlm. otroligt så skönt det är att vara på väg! Hoppas ni alla där en bra dag, uppdateras ikväll :):)

Kliv in i nästa epok i livet

Mamsen är en klok kvinna, hon myntade rubriken för en liten stund sen i ett sista försök att lugna mig innan hon började snarka. Min sötnöt till mama :) 

Jag mår illa. Har packat allt, det som inte är nedpackat nu det glöms bort. Har inte hittat mina nya favorit-mysisar som jag köpte på gekås, inte heller mina vantar och mössa så detta måste inköpas i Stockholm. Attans va? Jag som HATAR att handla nytt :P Men jag har faktiskt letat ordentligt efter det, till mitt försvar!

Hann med en sista sväng in till Ludvika idag, införskaffade nya sulor till pjäxorna och fikade med Karl-Anton. Har inte sett karln alls så tillräckligt mycket när jag varit hem som jag önskat, men så är vi ju två mycket upptagna personer också :) Det känns som att jag ska vara borta sådär galet länge igen, men som Karl sa så är det ju faktiskt bara 2 veckor det handlar om. Har nog att göra med att allt efter detta är så ovisst, får jag jobbet har jag ingen aning om hur länge jag hinner vara hemma..

Kvällen spenderades med föräldrarna och kusin, faster och Micke (har fortfarande inte lärt mig att säga farbror till Micke, lite konstigt är det när faster nästan alltid varit faster), fick hjälp att valla skidor i pappas absoluta röra och så har packningen kontrollerats. Tack för hjälpen och sällskapet :)

Slänger upp lite bilder, sen ska det laddas musik på mobilen innan det är dags att sova. Kanske ska ta Tobias råd och lägga in några filmer också så jag har något att kolla på under alla dessa bussresor? Har i alla fall packat ner en bok på 975 sidor om 2:a världskriget om jag får svårt att sova någon natt.. 

Sara och Micke kollar verktyg
Saaaaraaa
Vallar-Nisse
Det är detta som kallas för hängröv :)
Ni vet mitt projekt med rummet?
Såhär blev resultatet:
Rätt så ok eller hur?

Skulle även hänga undan min balklänning så den var tvungen att provas, kan fortfarande ha den :)
Älskar!

Nu fixa + trixa med telefonen!

Ready, steady, GO!

Eller inte. Men det börjar närma sig. Jag börjar få koll på läget, och snart kommer kusin hit så att hon kan hjälpa mig att dubbelkolla allt också :) Skidorna vallas i detta ögonblick, skidkläderna är nedpackade och det mesta av resten med! Det tar sig sa mordbrännarn. Älskar uttryck..

Blir inte så mycket mer skrivet i denna stund, jag är nervös och alltför hispig. Update innan sovdags!




Bjuder på ny favoritlåt så länge!

PANIK

Fasikens vad länge jag lyckats sova då för en gångs skull, något jag egentligen inte alls har tid med ju! Vinglaset står kvar på nattduksbordet och boken ligger slängd på golvet, antar att jag omedvetet somnat rätt så bra igår även om det blev sent. Skrämmande att vakna utan att veta att man sovit, om ni förstår hur jag menar..

Mycket att göra idag, har inte packat någonting än och vet inte ens om jag har full koll på var alla grejer är. Tvättade sista maskinen halv två inatt så den måste hängas nu innan frukost, bara att be till gudarna att det hinner torka. Har inte heller vallat skidor eller provat pjäxor så det måste också göras, det enda jag egentligen gjorde igår av allt på planeringen var att sy igen lite hål i fickorna på skidbyxorna :P Desto mer att göra idag, så bara att ta sig upp ur sängen antar jag!

Hittade ett par bilder från helgen som jag inte visste fanns:
Käääääl
KG och Kalle
Klys
Jag och John :)
Öl, vin, öl, öl och så en massa hotshots på det, inte konstigt att vi hade en bra kväll!

Nu står frukosten på bordet, bara att kicka igång dagen!



Cornelis

Nedbäddad i sängen, datorn på magen och ett glas vin på nattduksbordet, väldigt nöjd efter en helmysig dag! Först kalas med massor av syrrans specialtårtor, sedan middag och bio i Borlänge.

Min familj är underbar, så är det bara. Det är det värsta när jag åker bort, jag vet att jag kommer sakna dem otroligt.. Nu när det inte är 100% att allt är som det ska när jag kommer hem igen heller..



Ja jag är nervös, nervös för mycket. Fast jag vet att jag blir såhär när jag ska åka någonstans. Mår konstant lite smått illa, har lite ont i huvudet, blir irriterad för ingenting och saknar mitt vanliga glada jag lite grann. Samtidigt vet jag mycket väl att det alltid går över så fort jag kommit iväg, när allt har satts i rullning.

När det är för sent att ångra sig, det är då jag trivs som bäst.

Fars dag

Grattis bästaste papsen på Fars dag :) Antar att det får vara ok att du åt upp sista yoghurten och drack sista juicen, idag är väl kanske lite din dag ändå! Men bara så du vet, det är BARA idag!

Ska ta tag i packningen nu, tvätta det som ska tvättas och dammsuga ur och prova pjäxor, valla skidorna måste också göras. Jag ska vara lite händig med och fixa lite med papsen gamla skidbyxor, lite hål som måste lagas och så måste jag sy in dom på nå höger. Vad fan tar man mer med sig på en 10 dagar lång reseledarkurs i Österrikiska alperna? Tips mottages tacksamt!

Snart beger vi oss till syster också för födelsedags- och fars dagsfirande, tårta antar jag i mängder som vanligt. Sen blir det Borlänge och bio med nästan hela släkten, ska se den nya filmen om Cornelis, och kanske middag på Max? Har ju trots allt inte ätit där sen jag kom hem!

Fick prata med min älskade Hanna i telefonen igår också, vi ska ha en riktig heldag i Stockholm på onsdag och vara riktigt kulturella av oss med besök på diverse museum och så Skansen så klart! Fan så jag längtar!


Bra upp och ner

Förvirrad tror jag är ordet jag söker, fast egentligen är det min vanliga resfeber som spökar. Jag är nervös, ja. Jag har livet planerat i exakt 2 veckor framåt, sen är det blankt. Scary shit.. Men det löser sig som tanten sa när katten sket i badkaret eller hur det nu är :) Ska gå och lägga mig nu, haft en bra dag med skvaller och fika hos Jennie, otroligt god familjemiddag, nåt glas maltesiskt vin och så "Underbar och älskad av alla" med föräldrarna. Skönt att vara hemma? Ibland så ja, verkligen!

Fars dag idag, umgänge med släkten och bio i Borlänge.

Glömde bort, igår var galet kul! Träffade folk jag inte sett på länge, alla var på busbra humör och ja, den slutade ju helt ok också! Gonatt på er!


Kusinträff

Underbar dag igår, skönt att ha kusinen nära till hands för en gångs skull :) Hela familjen + kusin-familjen bastade, sen blev det gemensam pizza-kväll och så slutade det med att jag och Sara somnade till Eat, Love, Pray i min 120 säng, som på den gamla goda tiden! Min hosta har dock varit katastrof, jag undrar om jag är allergisk mot mitt rum kanske? För varje inandning hostade jag minst 3-5 gånger så jag gav upp och la mig på soffan för att Sara skulle få sova lite iaf.. Konstigt det där.. Jaja..

Lite mörk bild men relaxen vid bastun är det iaf


Ute kräksnöar det, jag som ska åka in till stan idag.. Suck.. Nog för att det är härligt med snö men det är ju helt ärligt inte det mest praktiska när man ska köra bil! Får krypköra och det är inte direkt min starka sida om vi säger så.. Ikväll blir det umgänge med bästa brudarna, Karin är ju hemma över helgen så nåt mys ska vi nog hitta på! Nu frukost dock, och försöka väcka Sara innan klockan är 10 kan ju bli intressant!

Ha en bra dag!

Bad Gastein

Kan inte fatta att det är här jag förhoppningsvis kommer att spendera min vinter:

Risken att åka vilse känns GALET stor!

Kom på att jag har 2-års jubileum idag, grattis till mig!

Nu snart

Dåligt med uppdateringar men i ärlighetens namn så händer det inte alltför mycket i mitt liv just nu.. Mamma funderar om jag håller på att vänja mig av vid den här bloggen och det kanske vore lika bra? Vet inte vilka möjligheter jag har att hålla er uppdaterade i framtiden. Men ja, det får väl visa sig!

Just nu går jag mest och väntar på att saker och ting ska ske, några mer bestämda än andra. Kusin Sara kommer hem en sväng idag så hoppas jag hinner träffa henne och mysa lite. Bestämt är det  att Karin kommer hem till "Luddis" imorgon, då blir det tjejmys om jag får som jag vill :) Saknat den tösen nå fruktansvärt!

Bestämt är det också att imorgon om en vecka så är jag på väg mot alperna, Österrike, Bad Gastein. Det är dit nästa äventyr går, om ni inte listat ut det redan :) Kurs i tio dagar och sedan är det bara att hålla tummarna för ett jobb för säsongen! Om jag inte hamnar där är ju risken överhängande stor att jag blir kvar i skogen över vintern faktiskt, vilket kanske inte skulle vara helt fy skam trots allt. 

Obestämt är det svårt att påverka, de sakerna tänker jag lämna åt ödet som det ser ut.. 

Ligger för övrigt mest just nu med en hosta som inte är alltför rolig, det enda positiva är att magen får sig ett träningspass :P Får inte sova på nätterna så idag efter frukost har jag sovit till Ronja Rövardotter och nu tänkte jag ta ett par alvedon och sova lite till i väntan på lunch, bror och Sara :)

Bestämt är förresten också att jag får träffa denna snygging nästa vecka!!

Segast

Det är dags att dra igång den här dagen ordentligt nu, såhär kan vi inte ha det! Städa, tvätta, kanske börja fundera på packningen och så ska vi ha lunch här under dagen någon gång också. Fan, motivation tack!

Sköna tider

Pellets-träning

Nu vet jag var bror fått sina muskler ifrån, aldrig mer gymmet säger jag bara.. Har tillsammans med pappa burit in en hel pall med pellets idag. Det är alltså 47 säckar á 16kg! Känner redan träningsvärken i ryggen komma krypandes. Aldrig mer gymmet säger jag bara, pellets-säckar FTW!!

Har för övrigt varit aktiv som få idag! Eller inte.. Planerna på att börja storstäda och organisera upp ännu ett rum gick åt helvette när jag gick förbi soffan och insåg att jag var rätt så trött. Blev alltså en 1,5 timmes lång powernap istället innan bror kom och förstörde. Kvällen blev i vanlig ordning i det här hushållet desto mer aktiv. Öste ännu mer pellets i pappas hyreskomplex :P Skulle dessutom ställa in min älsklingsbil i garage över vintern, vilket resulterade i flytt av snöskoter och åkgräsklippare (har därför kört åkgräsklippare i totalt mörker i minusgrader..). Omständigt som det ska vara..

Blir storstädning imorgon istället, om jag orkar :)

Carl-Jans vänner

Fredag:
Kom iväg till syrran, lite försenad som vanligt så klart. Därifrån åkte vi vidare till Borlänge och Edwin och jag blev avsläppta på Kupolen medan syster åkte på möte. Där knallade vi runt och kikade på leksaker, fikade på varsin dammsugare och tittade på lite mer leksaker innan Anna äntligen var klar och vi kunde åka vidare. Blev lunch på Gästis i Borlänge och sedan mot Falun, lasarettet och farmor.

Hon har tappat väldigt mycket ork och livsglädje känns det som, det gör ont att se någon som gett upp så. Men samtidigt, hon är 83 år gammal och har haft ett väldigt bra liv så det kanske är dags? Det som händer kanske är oundvikligt? I vilket fall blev hon glad att se oss om än lite matt av Edwins klättrande upp och ner för sjukhussängen och bus i salen :) 

När jag kom tillbaka till stan så åkte jag hem till Jennie och mös lite innan det var dags för middag. Vi mötte upp Ida på Akropolis för tjejmiddag, skitsnack och skvaller, precis som på den gamla goda tiden :) Otroligt så jag saknat dessa tjejkvällar, måste hinnas med någon mer innan jag åker! I Stockholm kanske? 

Mitt bus :)
Försökte lära Edwin hus man använder kameran på min mobil :)

Lördag:
Upp tidigt, samling i Snöån klockan nio för att ge oss ut i skogen och skrämma fram älgar. Gick sådär, första drevet blev det ingenting, andra drevet fick vi 2 rådjur och 1 fjoling och så en kalv på tredje drevet. får räknas som lyckat resultat va? Det kändes då i kroppen igår att jag hade gått en hel del, träningsvärken var ett faktum :) Efter jakten hanns det med en powernap innan det blev bad, bastu, ciderdrickande och massa skitsnack, sen vidare till drinkar och festligheter i villan. Hade en grymt trevlig dag, var längesen det blev en heldag i Snöån!


Söndag:
Hann med en fika inne i stan innan min alldeles otroligt snälla syster åkte hela vägen från Västansjö bara för att skjutsa ut mig till bilen i Snöån så jag kunde ta mig mot skogen igen :) Kom hem vid tre och sov på soffan en stund, sen fixade jag ihop en pizza åt hela familjen, faster och Micke. Släktmys ja tack.

Nu är arbetskläderna på, halva dagen avklarad och jag tänker ta tag i ett nytt rum här i huset :D

Laddat

Har tänkt uppdatera er om helgens bravader ända sedan jag kom hem till Fredriksberg vid tre idag på dagen men helt ärligt så har lusten och motivationen inte infunnit sig. Tänker sova nu och så lovar jag att redovisa allt imorgon med bilder och allt! Sounds like a plan?

Somnar till den här ikväll, lyssna och njut!




Tankar till farmor, stoppa tiden och åldrandet någon!!

Helgplanering

Ska nu försöka ta mig upp ur sängen, det går lite sådär.. Om en halvtimme ungefär måste jag åka till Västansjö där syster och Edwin väntar, och sedan bär det av mot Borlänge. Ska passa lillskiten medan syrran är på möte så det får bli en sväng på Kupolen. Kanske kan lura in Edwin på McDonalds lekplats och lämna honom där? Skämt åsido, ska nog gå bra det här :) Efter lunch ska vi åka och hälsa på farmor på lasarettet i Falun, vill hinna träffa henne så mycket som möjligt innan jag åker igen.. Hon har varit väldigt trött och orkeslös de senaste dagarna så det blir nog en kort visit med tanke på Edwin, men allt är bättre än inget..

Ikväll blir det sedan middag med Jennie, Ida och kanske Frida Ö i stan. Lugna gatan ikväll för min del för imorgon är det heldag i Snowriver :D Ska gå med i drev och skrämma fram älgar, något som jag tror att jag kan vara riktigt bra på faktiskt! Efter det blir det bad tror jag och sedan middag och festligheter på kvällen! Så en lugn kväll idag passar sig nog alldeles ypperligt! Oj, nu är det bara 20 min kvar innan jag måste åka och jag är opackad och oäten. Dags att ta tag i det här nu! Lägger upp en låt som passar bra just nu:


Paramore - Misguided Ghosts

Hoppas ni får en bra dag och helg!!


Örebro i bilder

Tåg tåget till Örebro vid halv nio igår, framme strax efter tio. Att jag faktiskt var där i tid chockade Matilda lite så för att inte förstöra hennes dagsplanering så satte jag mig på ett av Örebros bästa fik, BaraVara, med en chailatte och Alex Schulmans bok om hans pappa. 
Verkar vara en riktigt bra bok!

Matilda kom och hämtade mig vid tolv-tiden och då började jakten på jackan. Hann bland annat att prova den här jackan innan det var dags för lunch med hennes kompis Cajsa:
Peak Perfomrnace, 2800kr på Stadium
Min finaste :)

Efter en lunch fylld med curry tog vi en sväng på stan, Matilda letade smycken och jag kollade mest runt efter allt som jag kanske inte borde köpa men så gärna vill ha. Fan att det är så lätt att göra av med pengar hela tiden!! Efter ett och annat inköp gav vi upp och gick hem till Matilda, kollade på filmen The Proposal och drack te. 

Denna jacka fick bli med hem, Salomon 2300kr på Stadium. Passar perfekt till byxorna!
Nya skor!! Skitsköna är de dessutom!

Man kan säga att det nästan blev en helt ny outfit igår i Pennybridge, såhär såg jag ut när jag kom dit:
Byxorna kommer från Zara och linnet från Barcelona, hade röda Converse till och jacka så klart.

Efter en dag på stan med Matilda såg jag ut såhär:
Skor från DinSko
Byxorna kommer från Monki
Jackan (som inköptes förra veckan) kommer från Kappahl
Halsduken införskaffades impulsivt på H&M på morgonen för att jag frös :P

Så ja, nog för att jag är väldigt nöjd med mina köp men jag kanske inte hade tänkt att spendera riktigt så mycket pengar som det blev i slutändan.. Men det är väl lite standard när det gäller mig.. Nu ska jag då inte shoppa nåt mer innan alperna, måste spara dessa små slantar nu! Gudarna vet när jag får lön nästa gång :P

Pennybridge

Är hos Matilda i Örebro, jacka inköpt samt nya byxor och skor :) Ska visa senare när jag kommer hem, beräknar mammas ankomst om ca 2 timmar och sedan är det ju en bit hem.. Kanske visar imorgon förresten!

Ha en bra kväll!!

-2 kg vecka 1

Första veckan avklarad och jag har tappat 2kg, kan det verkligen stämma? Vågen säger då det, jag tänker vara nöjd och glad och ta det som lite extra motivering :) Förra veckan gick det verkligen jätte bra med motioneringen och så, var och simmade 2 gånger och tog många promenader. Blir sämre denna vecka då jag inte är helt frisk, får vara mer noggrann med maten då istället :) 

Måste säga att jag är stolt över mig själv, nästa vecka ska jag försöka börja jobba på att få musklerna på plats igen!

Nu gröt och färskpressad juice till frukost, klockan 11 blir det gamla hederliga 46 till Ludvika :)

Med snyggaste på Folkan i fredags!

Fail

Kom aldrig mycket längre än från sängen till soffan. Idag har inte varit min bästa dag. Ingen feber, men huvudvärk och halsont så det heter duga. Har nog dessutom dragit på mig en ögoninfektion så nu ser jag ut som fan ännu mer än vanligt.. Suck.. Vad heter det nu igen? En olycka kommer sällan ensam? 

Drar till Ludvika imorgon och hoppas att lite skitigare luft ska ordna upp det hela. Umgås med vännerna, se en film kanske? Övernattar i stan (bara så du vet Faster) och tar tåget till finaste Matilda och Örebro på torsdag!

Nu ska jag kolla Toy Story 3 och förhoppningsvis somna till nämnda film också :) Gonatt!

Gullbus med födelsedagspresenten han fick i lördags, leklera med maskin var succé :D

Livat i kastrullen

Färsk krabba och hummer från Göteborg med otroligt god champagne en måndag i de djupa Dalaskogarna, kan man snacka om lyx :) Farbror Micke kokade så jag slapp vara med om den delen, skulle nog inte klara av att lägga de små sprattlande liven i en kastrull.. De fick då i alla fall otroligt fin färg och smakade jätte gott! Har aldrig ätit varken krabba eller hummer tidigare så det var på tiden :)



Åt hemma hos farfar så att han skulle slippa behöva ta sig någonstans och det var nog skönt för hans del. Kändes bra att vara där med och hålla honom lite sällskap nu när farmor ligger på lasarettet. Hon mår otroligt mycket bättre nu än när vi var och hälsade på i lördags, då var det så illa så man visste knappt om hon skulle överleva natten. Nu har de börjat prata med henne om att få flytta hem eller till ett hem i alla fall, så att hon slipper ligga kvar på lasarettet i Falun så, vi håller tummarna och tänker på henne ofta!

Jag hann för övrigt nästan helt klart med rummet igår. Mår rent ut sagt helvette idag men ska ta mig i kragen när huvudvärken släppt och fixa till med resten så att jag och mamma kan få vår affilial :D Ska ta en Panadol till och sova lite så kanske det blir bättre!

Tråååkigt!

Usch, hatar att städa! Speciellt eftersom jag är så galet lätt-distraherad också :P Skulle bära upp lådor på vinden, vilket resulterade att jag först var tvungen att rensa där, gå igenom kartonger och soppåsar med kläder från jag vet inte hur länge sen. Så fort jag hittar ett av mina plagg så brister jag ut "Åååh, den HÄR tröjan, som jag hade då och då" och helt plötsligt tog det 5 minuter att vara lite nostalgisk och ha lite åldersnojja osv. Förstår ni hur lång tid det tar när jag ska städa?

Jaja, fyndade i alla fall pappas gamla skidbyxor som jag tänker ha i vinter så i alla fall något positivt. De passar faktiskt riktigt bra och så är de GALET snygga dessutom, tjänade en hacka på att inte köpa nya skidbyxor i år alltså :) Ska ta mig till Matilda och Örebro i veckan och kolla efter en jacka som skulle kunna passa till, om lönen från Malta behagar att ramla in på kontot alltså :)

Hur snygga är dom inte?!

Nu paus, sen ska jag försöka mig på att bära kartonger igen :P

Nya tag

Det har gått utför med min älskade blogg sedan hemkomsten till Sverige, men nu jävlar ska jag ta tag i det här! Det är dags att engagera sig igen, varför inte i bloggen då? 

Helgen har bjudit på mycket skoj, en del sorg, en hel del insikter och faktiskt en otrolig längtan igen. 
Ja, jag ska. Idag bestämde jag mig. Oavsett vad som händer nu så tänker jag göra det, jag vet att jag vill. 

Lite kryptisk, jag vet. Men det är lite svårt att vara öppen såhär med alla beslut jag tar och saker jag tänker på. Kanske borde göra det här till Sveriges mest ärliga blogg? Skulle kunna bli jävligt intressant vill jag lova. Nej, det är för svårt att skriva just nu, plåster på höger pekfinger förstör en hel del :) Bjuder på en otroligt bra låt istället, sover och skickar alla tankar till farmor!!


Daniel Adams-Ray säger allt väldigt bra :)

Imorgon ska jag förresten ta tag i det här också, på riktigt nu mamma jag lovar:
Skulle aldrig tillåta ett sånt här rum i mitt hus, kan ha bästa päronen :)
Tack älskade föräldrar
Ni gör mig till en klokare människa

RSS 2.0