Steg 1

Har precis tagit första steget mot nästa äventyr, blev genast lite nervös. Berättar mer så fort jag vet :)

Morgonpromenix

Har precis kommit hem från PV, tog mig en promenad på ungefär 1 timma hem, istället för att lägga 10€ på en taxi :) Kändes rätt så vettigt när beslutet togs men nu tycker mina fötter om mig sådär lagomt mycket. Gick barfota mest hela vägen så de är lite trötta, för att inte säga skitiga! Jaja, de ska få vila nu, ska sätta på mig ögonbindel och krypa ner i sängen :) Var förbi den lokala affären på vägen förresten och införskaffade dagsfärskt bröd och mjölk, ska drömma om det och sedan njuta av det när jag väl vaknat igen. 

Blev inga bilder i PV men en del på vägen hem, bjussar på de :)
Nästan inte så jag vill sova..

Klart!

Då var planerna för kvällen uppstyrda, ska möta upp Angelina och hennes syster som kom igår i PV efter jobbet. Stora frågan nu, vad fan ska jag ha på mig? Ambitiös nog och ta med mig helt nytt ombyte till jobbet och fixa där, eller kan jag ta på mig något som funkar både på jobbet och i PV? Hm, världsliga problem som AN skulle ha sagt..

Förresten, kameran är på väg från verkstaden till hemmet i Frbg så efter semestern kommer det äntligen uppdateras med en massa bilder igen!!

Måndag?

Med tanke på dagens motivationsnivå skulle man kunna tro att det var måndag, är alltid som mest taggad på måndagar.. Gick upp halv nio trots väldigt dåligt med sömn inatt, tog en powerwalk och joggade faktiskt lite för första gången på väldigt länge. Hem och körde 50 minuter yoga på köksgolvet (Ja jag har laddat ner en sån där hemvideo!) och sen en lång skön kalldusch. Känner mig nästan som en ny människa :) Nu ska det ätas majskolv och sen ska jag jag läsa och sova ikapp lite i skuggan på min balkong, lika bra att börja svettas igen!
Några roliga planer för helgen?

Skärpning

Nattlig promenad hem från jobbet, visade sig vara otroligt skönt och inte alls speciellt läskigt trots en del skumma kvarter. Ska bli en tradition, går ju i alla fall nästan lika fort som att samåka med de andra i taxin.. Har varit alldeles för stillasittande på sistone, rastlösheten kryper fan i varje del av min kropp! Med det sömnlösheten så klart, är piggare än aldrig förr. Ska dock försöka sova så jag orkar upp till en promenad innan det blir alltför varmt imorgon, efter klockan tio är det lönlöst att ens tänka på saken!
Ida och jag på promenad när vi nyss kommit hit, liite svalare då :)

För övrigt så pågår planeringen om min framtid för fullt, som vanligt finns det miljoner tankar, valmöjligheter och vägar. Stora frågan är vilken jag ska kliva på härnäst?

1 vecka

Idag är jag 22 år och 1 vecka, och om 1 vecka åker jag till Sverige :) Ska bli så skönt, det är vad som motiverar mig i dödsvärmen just nu.. För varmt är det vill jag lova! Ska packa mig iordning för jobbet nu, orkar inte ligga inne och läsa mer. Har plöjt två böcker och en ljudbok den senaste veckan, känner mig nästan lite som en tönt :D Halsen känns redan bättre och jag börjar få tillbaka mitt normala röstläge, stort plus! Nej nej, jobbet var det! Hoppas ni har det bra!
Ser inte alltför sjuk ut väl?

Tristess

Ännu en dag spenderad inomhus och jag kryper ur skinnet av tristess! Går till jobbet imorgon mot doktorns rekommendationer, palla vara inne mer? Får ju styra upp det här. Ska sova nu, om jag kan fastän att 90% av dagen har spenderats i sängen.. Gonatt!

Åter i verkligheten..

Med andra ord åter till sjukdomen. Födelsedagsfirandet och helgen är över och vad händer? Jag spenderar hela natten med torrhosta och sover självklart ingenting. Fick sjuka mig från jobbet idag och snällt ta mig till närmsta doktor (som jag idag insåg ligger tvärs över gatan). Om jag förstod farbror doktor rätt så har jag en infektion i halsen som spridit sig till sinus (kan det stämma faster, har jag förstått rätt?) och dessutom ett missljud mellan hjärtslagen. Jag är allt en sjuk liten figur.. Så ingen sol, alkohol eller pussande på 5 dagar, och sjukskriven tills på lördag. Orka?
I övrigt har de senaste dagarna varit bra och fyllda med aktiviteter! Födelsedagen blev hur mys som helst, fick presenter och tårta på jobbet och sen togs det buss till Mdina, rosa bubbel, solnedgång och middag med godaste efterrätten :)
I fredags fortsatte födelsedagsfirandet. Bättrade på brännan på stranden under dagen, och kvällen var ju en kväll för sig.. Grillade på klipporna med ett lite mindre men helt underbart gäng. Drack vin, bubbel, likör43 med mjölk, gurglade AfterShock och ja, blev allmänt full. Vidare till PV, kaos i taxin när jag och Åsa började dansa och taxichauffören höll på att köra av vägen. Mer shots och god dricka, blev uppskjuten i en korgboll och Angelina fixade omkull mig på kroggolvet :D Någon minneslucka finns det men fan vilken rolig kväll!! Finns dock inga bilder tyvärr (eller kanske lyckligtvis?)..
Lördag och söndag har varit lugna gatan, jobb och allmänt häng. Igår somnade jag på stranden och är allmänt röd idag, flagnar faktiskt men hinner nog fixa till det innan min Sverige-visit ska ni se :) Nu ska jag bädda ner mig i sängen, ta dundermedicin och hoppas på bättre hälsa!

Grattis mig!!

Börjar födelsedagen med nattdopp och hallonlakritsskallar, kand et bli bättre?
Nu sova, jobb 9-17 imorgon sen är det 2 lediga dagar, massa med fest och gott sällskap!

Sötaste

Fick bilder av mamsen från när hon och pappa förnyade sina löften förra veckan, hur söta är de inte?
Goaste! Grattis igen :)
Har för övrigt precis varit ute på en promenad, mjukstartar halsen lite.. Har haft lite lock för öronen så dykningen som var inplanerad på fredag får jag nog ställa in. Suger rätt hårt vill jag lova.. Nej, nu kalldusch sen ska jag försöka få lite sömn, varit sjukt varmt inatt! Pussar på er!

Jag får åka HEEEEM!!

Mamsen har precis bokat, 5-12 augusti kommer denna sköna lilla böna att befinna sig i Sveriges sköna gröna skogar! Åh, jag längtar redan! Ska spendera större delen av veckan i vår fristad, jag behöver svensk natur :) Och så ska jag äta kräftor och räkor, dansa i gräset och bara ha det skönt! Nu ska jag dock återgå till städningen, tråkigt som fan.. Men men, har man skitat ner får man städa upp.. Sen kommer Åsa och Angelina med hennes nya fina hårfärg hit och käkar vid tre så det lär väl vara respektabelt :P
Ha en fin dag allihop, min har precis blivit underbar!

Det här var jag

När jag började mitt nya jobb, som förresten varit VÄLDIGT segt idag, fick jag fylla i nedanstående frågeformulär för att mina nya kollegor skulle lära känna mig bättre. Vet inte om de blev klokare, men skulle ni som känner mig säga att det stämmer? Och med tanke på antalet läsare jag har förväntar jag mig minst 2 kommentarer (förutom de från mamma och faster :D):
______________________________________________________

If I were a color I’d be turquoise

If I were a mood I’d be happy

If I were a song I’d be Jerk it out by Ceasers

If I were a day I’d be Friday

If I were an animal I’d be something fast

If I were a movie I’d be Pearl Harbour

If I were a number I’d be 7

If I were a vacation I’d be summer holiday

If I were a season I’d be summer

If I were a car I’d be a Porsche 911GT2

If I were a superhero I’d be Fantomen

If I were a sport I’d be swimming

If I were a piece of clothing I’d be a skirt

If I were food I’d be pancakes with jam and whipped cream

If I were a word I’d be Yes

If I were a slogan I’d be ‘’I shall find a way or create my own’’

If I were a scratch card I’d be Triss

Det här är Camilla Ekehov som signar ut för natten, sova för guds skull!


Presentationsbild

Förresten, kom på att jag fortfarande inte löst detta med den irriterande vita rutan som borde innehålla en bild på mig.. Är det någon som vet hur man får in en bild där så hör av er, det här med IT-design är ingenting för mig!

Tillbaka från de döda

Känner mig levande idag, står och går och ska till att laga lite mat faktiskt. Hela min lediga söndag spenderades i sängen, det hjälpte ju faktiskt lite så det fick väl vara värt det. Jobbar 17-01 måndag -torsdag så denna vecka kommerju bli minst sagt osocial.. Är i alla fall ledig på fredag, då är det födelsedagskalas för hela slanten :D Ja jag fyller ju för fan år på torsdag!! Vet inte riktigt än hur planerna för kvällen ser ut men det får planeras när det närmar sig, kanske skulle överlåta ansvaret till Åsa? Nej, ska försöka bli riktigt mänsklig nu, göra ett riktigt försök i att sluta svettas och så småningom dra mig till jobbet.. Hoppas ni har haft en bra helg!

Maltesiska sjukan 2nd edition

Så var det ett faktum, jag är sjuk IGEN. Hatar alla jävla AC som står på överallt!! Jag som till och med hållt mig från PV för att vara frisk i veckan, det har ju bara blivit värre :P Kanske skulle lyssnat till en "klok" väns råd och supit mig dyngrak istället.. ja, så kvällens middag med brudarna från jobbet har ställts in, inget kalasande över huvud taget för min del denna helg.. Ska sova lite nu, kanske kolla en film och medicinera med Panodil och vitaminer, dricka honungsvatten till tusen. Puss på er

Mr Fix It

Det här är min nya butik:
Förutom lampor och sånt fixar jag andra saker som till exempel fotoramar:
Ett foto, en bok jag inte kommer läsa och lite lim blir till:
En otroligt bra fotoram.. Har även specialiserat mig på sandaler:
Mitt senaste favoritköp? Superlim så klart!

Vad fan hände?!

Vaknade nu, genomblöt av svett och helt borta i skallen.. Skulle läsa lite efter jobbet och somnade visst, känns som att huvudet ska sprängas och stämbanden gå av. Kanske dags för medicinering och sömn resten av kvällen och natten? Slänger i en tvätt till och äter kvällsmat, och håller mig jävligt långt botr från PV. Palla vara sjuk på malta igen?! Är så jävla drygt!! Nej, nu jävlar ska här kureras!!
Sliten kvinna funnen, söker omhändertagande sällskap..

Sugarcake

Sovit, monsterdisken fixad, tvättat och så slängde jag ihop en sockerkaka med citron under tiden jag tittade på Notting Hill i brist på annat att göra. Håller mig sysselsatt för att undvika PV :) Ska hålla mig därifrån tills på söndag, då är det middag med massa tjejer från jobbet och utgång till tusen.. Nu blir det kalldusch och sova, jobb 9-17 imorgon :P Hoppas de uppskattar sockerkaka med citron på jobbet, önskar jag orkade smaka men jag har ätit alldeles för mycket smet :D

Svett i kubik

Har varit en minst sagt händelserik dag på jobbet måste jag säga. Började med polygraf test. Väldigt intressant upplevelse. Kanske låter konstigt och ja det är det väl, men det är något som de kräver att man ska göra på mitt jobb.. Skulle väl aldrig kunna vara lagligt i Sverige?
Fick massa spännen och grejer på fingrarna rätt så precis som på bilden ovan, fast utan de runt benen. Han som utförde testet var också JÄVLIGT speciell, försök er på att skämta med honom säger jag bara. Som min teamleader sa; "Det är ju ingen jag skulle vilja äta middag med i alla fall"..
Ja sen var det rätt så lugnt ett tag, när det helt plötsligt kommer två ifrån en annan avdelning, bärandes på en bricka med drinkar och iförda bastkjolar och hawaiiblommor! Av vilken anledning fick vi aldrig klart för oss. Och sist men inte minst, en timme kvar på jobbet och det är för tillfället rekordvarmt, självklart går ACn sönder. På 10 minuter var det ånga på allt och alla! Tänk er ett rum med 30 datorer och 1 fönster! You do the math :P Så nu är jag varm, sjukt trött efter en något sådär sömnlös natt och svettas fortfarande! Släpade dock äntligen hem en fläkt idag så nu jävlar ska här sovas ikapp! Först dusch dock.. Hoppas ni haft en bra dag?

Taxiresan från helvettet!!

Men jag säger då bara fy fan!! Har bott på Malta i ett halvår nu och det där var utan tvekan den värsta taxiresan jag varit med om! För er som provat på taxi på Malta vet ni vad jag snackar om. Galet! Fan jag är glad att jag lever! Måste sova nu, börjar nio imorgon igen.. Nu har förresten Idafisen lämnat ön, var en tom lägenhet jag precis kom hem till.. Kommer sakna dig vännen!!
Long time ago :)

Älskade!

Måste börja detta inlägg med att säga grattis, grattis till mina älskade föräldrar som förnyade sina löften igår! Underbara, älskade föräldrar, bästa man kan få! Nog för att jag vet att ni redan har det, men jag tänker ändå önska er all lycka och kärlek ni kan få! Älskade!
Underbara :)
Gårdagen var jätte rolig, båten var hur kul som helst och full med underbara människor och skön musik! Vi badade (jag och Josefine var första som hoppade från översta däck), drack, dansade och fyllekäkade, helt underbart bara :)
Jag fortsatte natten i PV, Joshen pallade inte och lämnade mig åt mitt öde. Lyckligtvis var det, som vanligt, många bekanta ansikten ute så det gick ingen nöd på mig :) Kom hem fem imorse, somnade som en gris och sov igenom 2 alarm :P Hade tid för en behandling klockan elva, som tur var vaknade jag av ett sms (ja, ett sms får upp mig men inte 2 alarm, patetiskt jag vet) klockan tio så det var bara att dra sig iväg. Denna behandling tänker jag INTE göra om efter att ha spenderat natten i PV, det var illa nog ändå vill jag lova.. I alla fall, är tillbaka hemma, käkat grötlunch och nu blir det lugna gatan fram till jobbet klockan fem! Hoppas ni får en bra dag!

Tagg

Bikinin är på, har precis sovit lite, maten är på spisen och första drinken blandad!
NU TAGGAR VI FEST MINA DAMER OCH HERRAR!!

Hjälten är funnen!!

Min nya mygg-grej funkar!! Har sovit hela natten med rumsdörren öppen, balkongdörren öppen och i bara trosor och T-shirt utanpå täcket, och inte ett enda surrande litet kryp har varit i närheten! AMAZING som Arvid skulle ha sagt! Underbart säger jag, har fått sova heeela natten :) Så nu, pigg, utvilad och nyäten tänker jag lägga mig på balkongen. Fyra ska jag träffa Joshen och Annika utanför besedo och sen är det fest hela natten :) Jaja, alkoholgrejen funkar väl sådär :P Men va fan, jag bor på MALTA!!
Bild från förra båtfesten :) Kommer bli lugnare idag dock!

Repris

Idag gör jag rakt av en repris på gårdagen.. Har varit på yoga (konstigaste yogapasset jag någonsin varit på!) och är nu hemma igen. Har käkat lite lunch och skulle kunna göra en massa skoj innan jobbet, få lite färg bland annat. Nej, istället tänker jag gå och lägga mig. Har inte sovit mycket inatt, jag slutade räkna myggbetten när jag hade passerat 15. Det är sjukt, de är så jävla aggressiva här! Och vilka jävla myggbett man får sen då!! Men, nu har jag garderat mig. Har gått på en riktig mamma-grej och köpt nånting som man sätter in i eluttaget och så ska det hålla myggen borta :) Längtar med spänning tills inatt då jag får undersöka detta nya påfund.
Sterminio - Min nya hjälte?
Igår efter jobbet var jag för övrigt till Juuls och hämtade biljett till deras partybåt imorgon, ska åka med Joshen och Annika :) Ska bli otroligt kul, har inte umgåtts med de på hur länge som helst! Nej nej, nu sova lite så jag orkar med jobbet ikväll!

Aktiviteter

Kunde inte sova inatt, inte en jävla minut känns det som! Vet inte varför men jag var bara inte trött, så blev det varmt och så kom det mygg och så tänkte jag på familjen och så blev det allt utom att sova.. Vet ni vad jag tänkte på i säkert över en halvtimme? Mormors fingerborgar hon hade i syskrinet.. Vet inte varför men helt plötsligt så saknar jag mormors fingerborgar.. Har nog familjabstinens tror jag.. Tror det är genomgående för alla Ekehovare, vi har lite svårt att vara borta ifrån varandra för länge. Ja, så jag får erkänna att jag saknar dom, massor! Inte långt kvar dock tills jag förhoppningsvis får åka hem och träffa dom!
Ska lägga mig och sova någon timme till, har varit på gymmet och tröttat ut mig så nu ska det nog gå bra :) Här ser ni förresten var jag spenderat större delen av natten:
På golvet med öronen fulla med papper så att jag kunde ha balkongdörren öppen!
För övrigt så blev det varken sol eller träning igår. Åsa hade ärenden att uträtta och även om man gärna tror det, så är det något som aldrig går så fort man räknat med! Själv så somnade jag om igen och sov ända tills strax efter tolv :P Vänta här nu, kanske det har något att göra med min sömnlöshet?

Kvällspromenader

Så sjukt segt på jobbet idag, har haft piss och ingenting att göra! Skyller det på fotbollen, som jag inte fick se.. Grattis Spanien i alla fall, hörde att det var en sjujävla match! Nu blir det sova för min del, mycket som ska hinnas med innan jobbet imorgon! Bjussar på finaste låten just nu:
I surrender - Saybia

GRATTIS PAPPA!!

Får ju för guds skull inte glömma, världens bästa pappa fyller år idag! HURRA, HURRA, HURRAAA!! Saknar dig massor pappsen och hoppas din dag blir underbar! Malta saknar dig med men snart är du ju här igen :)
Massor med pussar och kramar från minstingen på din dag!

Såå skönt!

Sovit rätt så precis 8 timmar utan avbrott för första gången på hur länge som helst!! Känner mig som en ny människa :) En ny människa med ont i halsen, så blir ingen träning idag. Att vara sjuk på Malta har vi provat nu, det är dyrt och varmt och mest bara jävligt.. Blir sol med Åsa istället, måste ju få uppdateringarna från båten :) Och lite färg med för den delen, känns som att mycket har försvunnit nu på senaste.. Eller så är det så att de runt i kring börjar komma ifatt? I vilket fall tycker vi inte riktigt om det!
Måste förresten bara säga att det bästa att vakna till är sms med komplimanger, väldigt bra start på dagen måste jag säga! I still got it ;)

Fotont

Har fått ett konstigt sår under foten, funderar på om jag trampade in nåt igår.. Har lekt doktor med pinsetten men kan inte hitta något så får hoppas på att det är läkt tills imorgon. Vore inte så konstigt om jag hade trampat in någonting i foten igår i och för sig, såhär såg de ut imorse innan jag klev in i duschen:
Japp, och med det säger jag god natt!

Mobiltömning

Har precis njutit av en portion av min för tillfället basföda; Heinz vita bönor i tomatsås och maltesisk grillkorv. Billigt, nyttigt (?) och mättande :) Kan vara så att jag just nu har en förkärlek till vita bönor i tomatsås, grillkorven går inte att jämföra med svenska hot dogs på långa vägar tyvärr. Är ju dock viktigt med protein så jag äter och är glad. Håller på att laddar inför jobbet, men helt ärligt så är jag inte så jävla tagg.. Jag vill också vara på partybåten och bada och spruta ner jävliga folk med alkohol. Inte för att det är stekigt eller så utan mest bara för att det är kul :)
Har tömt mobilen på bilder igen, tänkte ge er en update i bildformat för en gångs skull (har för övrigt inte hört så mycket mer om min kamera, hoppas hoppas jag får tillbaka den snart!):
Såhär kan det se ut på min gata när taxin släpper av en på morgonkvisten
Ibland har jag inte så mycket att göra på jobbet, då händer det att jag omedvetet gör jätte söta kärleksförklaringar till mina kollegor
När jag precis fått lön kan min kyl se ut såhär
Jag smygfottar fortfarande folk på stan ibland
Och ibland händer det att jag tar egobilder på mig själv i mina nya kläder när jag kommer hem från krogen
Allt för denna gång, hoppas ni har en dag och GRATTIS till syster som simmat Tjejsimmet idag!!
Stoltare lillasystter kan ingen ha!

Gick ju sådär..

Jaha, och hur fan gick detta till? Kom hem sju imorse, inte direkt nykter kväll om vi säger så.. Fan! Ska det vara så svårt att stanna inne EN helg?! Jaja, får glädje mig med att det inte blir tvådagars i alla fall! Alla andra är på partybåten, jag börjar jobba klockan fem och planerar att sova en hel del fram tills dess :) Efter jobbet tänker jag åka direkt hem och nana heeela natten för en gångs skull! Halsen mår lite si och så så det är nog lika bra, hoppar träningen också idag till förmån av alkoholförbrukningen. Man ska inte träna när man druckit dagen innan, blir aldrig bra.. Har för övrigt väldigt konstigt ont i ryggen, någon som sett mig kravla på golvet inne på Native? Hm.. Mystiskt..
Fick inte med mig något sällskap hem men jag lider inte, sover med världens bästa ändå (syftar på Bruce nu för er som inte fattade..)!  Nej, nu kalldusch sen sova lite till :)

Det är VAAARMT!!

Okej, idag MÅSTE jag köpa en fläkt! Det blir helt galet varmt på nätterna och varken jag eller Ida kan hitta dosan till ACn, som för övrigt sitter i köket så jag vet inte riktigt vad den skulle göra för nytta :P Somnade till ljudboken "The Art of Seduction" (ja jag har laddat ner en ljudbok och ja, den handlar om konsten att förföra!) innan elva tror jag, men vaknade vid tre och var genomblöt av svett! Var bara att hoppa in i duschen, på med kallaste vattnet och kyla ner sig. La mig i sängen utan att torka mig för att jag inte skulle bli svettig igen på en gång men fan, tror ni det hjälpte? Tog en halvtimme sen hade jag hunnit bli både torr och svettig igen :P Kan inte ha dörren till balkongen öppen heller för varje gång det åker förbi en bil nere på min gata låter det som att en långtradare passerar genom mitt rum.. På torsdag flyttar dock Idafisen hem (tiden går alldeles för fort!!) så då flyttar jag in i det stora rummet, kan ha alla dörrar och fönster öppna överallt och dessutom en stor säng att sprida ut mig i :)
Fick för övrigt upp denna bil när jag googlade varmt, tyckte den var rätt bra
Nu ska jag packa väskan och dra mig iväg på pilates, missade det ju förra veckan för att jag är en sån sjuk tidsoptimist, så idag ska jag fan vara ute i god tid! Hoppas ni får en bra dag!!

Liten

Skrev jag inte igår att fotbollshuliganen i mig var rätt så liten? Jag har för mig det.. Visade sig i alla fall att så var fallet. Åsa ringde när jag var påväg hem till Dick och lockade med premiärbiljetter till Eclipse så jag var ju bara tvungen. Och fan så glad jag är för det! Grym film, det kom någon tår och när vi gick därifrån var jag och Åsa jätte kära!! Underbart!  Sen kom jag på att jag inte hade någon att vara kär i så då blev det lite deprimerande.. Allra helst när Åsa var TVUNGEN att hångla offentligt för att hon var så kär :P Åsa-kråka, hon kommer hata mig för att jag skrev det där :D
Kom hem från gymmet för inte så längesen, ska lägga mig i sängen och läsa tror jag, har inte sovit många minuter inatt så jag är helt jävla slut! För att avlägga rapport så går det än så länge bra med nykterheten, imorgon lockar dock Beduin Bar.. Ett glas vin kanske jag kan unna mig? Fan..

FOTBOLL!

Ikväll gäller det, Tyskland ska slå ut Spanien ur VM och jag längtar som en tok!! Sa redan från början att det här är Tysklands år, åker de ur nu får jag ju skämmas.. Ska hem till Dick och grabbarna och kolla, tror de är lite tveksamma till att låta en tjej komma dit och kolla fotboll men jag får väl helt enkelt visa att det bor en liten huligan i mig med, även om det råkar vara en liten huligan :) Nu blir det majskolv och kanske en powernap innan jag måste dra?

Hilton

Gud vilken helvettes jävla natt! Varmt som fan, trafik så jag inte kunnat ha balkongdörren öppen, överenergi som hejsan och mördardrömmar på det.. Blev dessutom väckt imorse av de som renoverar lägenheten bredvid, IGEN! Med tanke på att de är malteser kommer de väl fan aldrig bli klara heller.. Jaja, nu ska jag ta mig till Hilton och lägga mig vid poolen, simma, sola och träna om vartannat :) Är ju där jag har mitt gymkort och då har jag tillgång till deras poolområde också så det ska jag och prova på idag! Igår kom jag ingenstans innan jobbet, sov heeela dagen och städade lite, men träningen blev det verkligen inget med :P

Färdiglekt

Igår var galet, sjukt kul. Nu får det dock vara nog! Nyktert fram till födelsedagen och träning och sol istället, känns som ett mycket bättre sätt att underhålla mig själv på faktiskt.. Angelina åker hem till Sverige på semester och hon har ju varit min wingwoman (eller om jag varit hennes) så vi har kommit fram till att det blir nog bra för oss båda om hon åker hem en sväng :D Idag kommer för övrigt Ida hem så nu ska det städas och fixas innan det blir gymmet och jobbet!
Puss på er!

Utgång på utgång på utgång på utgång..

Såhär kan det se ut när jag komme rhem på nätterna/morgonen.. Håller på att borstar tänderna, sk ahem till Dick och grabbarna och laga mat och sen möta upp massa folk i PV för att säga hej då till Kalle blåmes som åker hem imorgon. Inte alls tagg, trött som fan egentligen. Nåt glas vin och säga hej sen ska jag fan hem! Hm, kommer väl sluta som vanligt.. Efter fotbollsmatchen på pnsdag ska jag vara nykter fram tills min födelsedag :) Lycka till till mig! Hoppas alla har det bra :D

Söndagsutgång

Fan, blivit rätt mycket festande och trevligheter den här veckan men nästa ska vara nästintill nykter (tror jag) så det jämnar nog ut sig tror jag :) Ska ut med Åsa, Angelina och Frida och några killar som de får hit från Svea idag så det kan nog bli riktigt trevligt! Jobbar 9-17 imorgon så det blir dock lugnt för min del :P Nu blir det knäckemacka med makrill i tomatsås! Hoppas ni haft en bra helg och att alla som varit på Peace and Love är nöjda med helgen, är inte alls avundsjuk :D

Balkongmys med bästa

Idag har varit en tung dag, trots det sitter jag med Angelina och Åsa och dricker vin på deras balkong (hör ni, vin? Jag har blivit vuxen!!).. Var sugen på PV där ett tag men jag får fan ge mig. Ikväll myser vi, jobb 9-17 imorgon. Slänger upp bilder från Angelinas datorn, enjoy:

Party?

För att börja detta inlägg måste jag ge poäng till faster, mitt utbrott idag kan ju faktiskt bara ha varit ett bevis på Ekehovs-genen :) Annars ville jag bara meddela att kvällen varit underbar, blev jag, Angelina, Dick och Bante på middagen så jag har matlåda ett tag framöver :D Har för övrigt precis kommit hem från PV`(vi som inte ens skulle ut!), första gången jag går ut utan VISA-kortet tappar jag givetvis pengarna till taxin hem.. Tacka fan för trevliga taxi-chaffisar. Lyckades flörta till mig skjuts hem för inte ens 6 euro när det normalt aldrig går att få för mindre än 10 :) Nej, börjar faktiskt jobba om mindre än tre timmar så jag ska lägga mig och sova, 2 timmar är minimum även för mig! Puss på er :D

Kan man utveckla damp?

Pausar i mitt städande på grund av ren förskräckelse framkallad av mitt egna beteende. Kan man utveckla damp bara sådär? För då tror jag att jag gjort det.. Gick igenom Idas rum för jag skulle ut på balkongen och dampar fullständigt över att det är så trångt mellan garderoben och hennes säng. Skriker och svär lite grann och helt plötsligt har jag möblerat om hela hennes rum (hoppas det är OK gumman)!! Först när det var klart insåg jag att jag var andfådd som fan och svetten bara rann! Behöver jag bli rädd för mig själv?
Såhär såg det ju ut när vi hade flyttat hit och jag hade det rummet
Efter :) Tycker ju iofs att det blev fan så mycket bättre nu men oroar mig fortfarande lite för det där utbrottet.. Behöver jag oroa mig? Faster, hjälp?

Slagborr

Japp, det var den sovmorgonen det.. Halv åtta imorse började de, är det ens lagligt? Fan vad TRÖTT jag är!! Ska fan skjuta någon, omgående! Helvette, vilken bra start på dagen.. Ska ta mig iväg till gymmet och avreagera mig på nånting innan själva pilatesen börjar, sen ska jag tillbaka hem och sova ikapp lite innan det är dags att laga mat och städa lägenheten :P Hoppas ni haft en bättre morgon?
Typ såhär sliten känner jag mig..
Denna stackare satt förresten vid en busstation här på Malta 11 på förmiddagen i stekande sol och visste inte om det. Jag är säker på att om jag hade vågat lyfta på håret hade karln varit svettigare än fan själv! Och ja jag smygfotar folk jag ser ute i samhället!

Så död!

Och ändå så sjukt svårt att sova.. Suck.. Ska kolla film nu tills jag somnar, Invictus. Tror den kan vara bra. Imorgon blir det sova, pilates och sen fix för hela slanten. Ska ha inflyttningsfest (har bestämt mig för att bo kvar i min och Idas lägenhet även efter hon flyttar hem till Sverige om någon vecka) så det ska lagas mat och städas och grejer. Får se vilka som kommer, och om jag pallar utgång?? Jobbar ju från 9 på lördag. Jaja, det visar sig. Nu film! Gonatt på er!

Halvt om halvt spontant

Men shit vilken utekväll, Angelina är bäst! PV på onsdagar är ju tydligen rojalt, jag trodde det var fredagar och lördagar som gällde men ack så fel jag hade :P Åkte direkt från jobbet hem till Angelina och Åsa, slängde i mig en halv flaska vin och drog med mig Angelina ut. För att göra en utekväll väldigt kort; träffade på våra bästa grabbar, shottade som fan, var med om lite drama (alltid kul när man är centrum för ett slagsmål!) och efterfestade tills klockan var sju imorse. Givetvis, när man efterfestar med bästa grabbarna, bjöds det på rosévin och poolbad på terassen, kan vara ett rätt så glassigt liv jag lever :) På fredag blir det inflyttnignsmys här hos mig så då får Angelina ta med kameran så jag kan uppdatera med lite sköna bilder!
Tills vidare bjuder jag på den här videon, jag hade för övrigt pengarna på nr 2.
Nu blir det powernap innan gymmet och ännu en dag på jobbet :)

RSS 2.0