Tengils Restaurang & Hotell

Helt död, precis släpat hem världens tyngsta gymväska fullproppad med mat + en Zara påse också den fylld med mat (och kanske något nyköpt klädesplagg i botten)! Började dagen med gym, sen har det varit möte om lönerna på jobbet. Kommer ske lite förändringar men för min del tror jag bara det blir till det bättre faktiskt.. Gick en sväng på stan och mötte upp Amanda. Höll damen sällskap på McDonalds och snart kommer hon, Åsa och Angelina hit för en avskedslunch.. Vår alldeles lilla egna skåning flyttar hem inatt, flyget får vid tolv och sen vet bara fan när vi får se henne igen :( Är så tråkigt att bästa brudarna åker hem, kommer sakna otroligt!!
Måste förbereda min nya verksamhet (syftar på rubriken) och se till så att lunchen står på bordet när brudarna ramlar in. Hej så länge!

Anna kommer!!

"Hej älskling. :) Nu har jag bokat den 22 augusti till den 29 augusti. jag kan skicka över beställningsbekräftelsen via mail till dig så du ka se. :) Vad kul det ska bli. tack för att vi får komma, jag längtar tills jag får krama om dig gumman. :D Nu blir det sängen, sov gott sen. PUSS"
Bästaste Hjort-Anna kommer hit!! Hoppade högt när jag fick ovanstående på FB-chatten :D Åh, jag längtar redan, hoppas tiden flyger fram!!

Kärt återseende

Jaha, så hade man lagt 90€ på ett gymkort som gäller i en månad. Nu vet ni ju var jag kommer spendera all min vakna tid när jag inte är på jobbet.. Kanske är lika bra att det är så jävla dyrt? Så man blir lite mer motiverad till att gå dit menar jag? Skönt var det i alla fall, körde bröst och biceps så jag knappt orkade bära hem väskan :) Imorgon blir det fullt ös igen, som sagt så vet ni var jag kommer vara de närmsta veckorna! Enda nackdelen med att träna, jag har precis ätit vita bönor i tomatsås och 2 grillkorvar och är fortfarande hungrig som ett as! What to do?! Kan väl inte äta en burk vita bönor till? Då kommer ju fan magen säga upp sig alldeles :P Ska gå på skåpjakt, nånting hittar jag nog ska ni se.. Kvällen blir lugn med kanske ett bad och bok, eller en film i sängen under täcket? Valmöjligheterna är oändliga, känner dock att jag nog kommer somna vääldigt tidigt idag!

Gym gym gym

Fy fan så överambitiöst och blogga innan klockan åtta på morgonen.. Jag tror det här har utvecklats till ett beroende.. Eller så är det på grund av bristen på frukostsällskap? I vilket fall borde det vara olagligt att jobba en dag som denna! Solen värmer redan som fan, Ullis åker hem, jag vill sova lite till, det är varmt och skönt i havet, Zara har rea, jag har fått lön ja jag tror jag kan ge miljoner anledningar till att inte gå till jobbet idag. MEN, arbetslojalen är hög, ska slänga i mig min frukostsmoothie sen är det dags att dra.. Aa förresten, rubriken? Jag ska köpa gymkort idag, äntligen komma igång igen :) Börjar bli degigt som Åsa uttryckte sig :D

Tårar

Precis sagt hej då till bästaste Ullsan, kommer bli så otroligt tomt utan henne! Och på onsdag är dags att säga hej då till skåningen, hur fan ska det här sluta? Kommer sakna er båda otroligt!
Nu är det sängen, jobb 9-17 imorgon!

Juni, juli, augusti

Sitter och kollar resor hem i augusti och funderar på hur fan jag ska hinna med allt? MÅSTE hem i augusti, det bara är så! För övrigt kan jag meddela att min gitarr gått sönder, innan jag ens hunnit lära mig spela. Råkade välta den när jag höll på att ramla ur sängen i lördags, bra gjort Camilla. Tror inte ens det är idé att försöka få den lagad, får helt enkelt lägga gitarr-drömmen på hyllan tills jag flyttar hem till Sverige och gitarren som tremännings-Tom fixade.. Suck.. Hur fan kommer det sig att jag har sån jävla otur jämnt?!

Midsommarbilder

Förlåt för dålig uppdatering, har varit lite sliten sedan midsommarhelgen :) Här kommer i alla fall lite bilder!
Så, ni får klara er med dessa så länge :) Lördagen blev i alla fall lugn, utgång men städat! Var trots det jävligt tungt på jobbet igår men fick sova ut imorse så nu tror jag att jag går på rätt tidszon igen :) Nu ska jag slänga i mig min smoothie sen blir det stranden, ikväll är det avskedsmiddag för Ullis och Amanda och kanske en sväng till PV eller vad sägs?

Robinson-Robban

Gårdagen var underbar, hade så sjukt roligt! En väldig blandning på folk, långbord, sill och färskpotatis, midsommarstång, snaps i massor, alkohol överhuvudtaget i massor och så självklart PV på det :) Kom hem vid sex-sju imorse, låg i sängen till klockan tre och nu har jag precis vaknat från min tupplur och håller på att göra mig iordning för ännu en kväll i Pachville med bästaste. Ska träffa folk från jobbet redan klockan elva och lite senare kommer brudarna ut och joinar. Ullis åker hem på tisdag och Amanda på torsdag så de måste festas av ordentligt :)
Nu är det dags att komma igång här, hoppas ni hade en underbar midsommarafton!!
PS. Den stora frågan kvarstår;
VAD FAN GJORDE ROBINSON-ROBBAN PÅ VÅR MIDSOMMARFEST?!?!

GLAAAD MIDSOOMMAAR!!!

GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!
GLAD MIDSOMMAR!!

PANIK

Håller på att gå in nya skorna och foten lider, kommer jag palla imorgon?
Är det värt det?! Ska man vara fin får man lida pin eller?!
Helvette.. Nästa båtfest ska jag ha skor med stålhätta!

Midsommarförberedelser

Ja det är klart, givetvis ska jag fira midsommar fastän jag är på Malta! Vad annars? Förberedelserna har börjat, håller för tillfället på med naglarna och senare ska håret plattas. Jobbar till 17 imorgon och allra senaste 19 ska vi vara på Tigne Lido Beach Club för svenskt midsommar firande. Det kommer finnas smörgåstårta, sill och potatis, grillat och så självklart svenska snappsar :) Ska bli otroligt kul, har längtat hur länge som helst! Har ju dessutom inte kalasat sedan förrförra helgen så nu går den så kallade PV-pulsen på högvarv :) Var dessutom och bytte skorna som jag köpte häromdagen, visade sig igår att jag inte kunde ha dem med tån, som för övrigt rent allmänt är lite förstörd sedan motionen i förrgår, så jag fick köpa ett par andra. Lite dyrare ja, men ack så mycket snyggare :)
Nu blir det kvällspromenad med Ullis och Angelina, måste försöka trötta ut mig lite för de senaste nätterna har inte varit nådiga. Låg i sängen innan 22 och kollade ändå på klockan sista gången vid tre-tiden.. Panik imorse förresten, vaknade av att telefonen ringde nio. Då var det från jobbet, jag börjar nämligen 08.45 :P Lite svettigt när jag 25 minuter senare var inloggad på datorn! Nej som sagt, kvällspromenix nu!
Puss och kram och glad midsommar om vi inte hörs innan dess!!

Maaat!

Fan, längesen jag var såhär hungrig! Har varit på stranden absolut heela dagen,  avslutade med ett par glas rosé på strandrestaurangen med förträffligt trevligt sällskap måste jag säga! Dagen har helt enkelt varit underbar, jag har nog dessutom klarat mig från att bränna mig också :) Hemma igen, ska egentligen bara käka och sen kolla film med ullis eller möta joshen för en öl men som det verkar nu blir det dusch och sängen. Är så sjukt trött :P Och imorgon kallar jobbet igen.. Nja, ska nog mysa med mig själv ikväll, kanske kolla nya filmen The bounty hunter och somna till den, har inte somnat till en film på hur länge som helst!
Fortfarande lite hungrig trots att jag hetsåt min sallad, kanske just därför förresten :P Sallad med parmaskinka, fetaost och bönor, vardagslyx :) Nu duschen, hoppas ni haft en bra dag! Och ja Annacarin, vi kan nog säga att jag solat åt dig också :)

Stranden!!

Majskolven kokas, jag är klar och solen skiner, kan det bli bättre? Strandhäng hela dagen!! Eller strandsovning, har vänt på dygnet på nå konstigt vis :P I alla fall, mys ska det bli! Hur är det i Sverige? Skiner solen?
Här är ju nya skorna också! De kommer bli skitsnygga till klänningen! Smygvisar min nya tröja som jag "fyndade" igår också :) Är jätte skön, fast nu när jag ser den på bild påminner den lite om nå gardiner mormor hade när vi var små.. Jaja, den är snygg :) Nu ska här ätas majskolv! Hoppas ni får en bra dag!

Majskolv

Är hemkommer från jobbet, fjärde 17-01 passet på raken. Ska bli måttligt skönt att vara ledig imorgon! Blir stranden med Ullsan och så fotboll för hela slanten! Ska försöka hinna med att träffa Joshen också innan hon lämnar ön för en riktig svensk midsommar :P På tal om midsommar så köpte jag midsommar-skorna idag. De är jätte fina men tror fan det kommer ta hårt på fötterna, får visa imorgon. För övrigt så har jag tagit efter Ullis och blivit beroende av majskolvar. Har ätit en till lunch de senaste 4 dagarna och det är ju så sjukt gott! Äter dom dessutom som man ska, halvt varma med så mycket smör som möjligt, lite salt på det och så med hela ansiktet så klart!
Längtar redan till frukosten imorgon, då ska jag fan unna mig en majskolv! Nu sova! Gonatt!!

Ny design

Som ni kanske ser så har jag bytt design. Vet dock inte hur jag ska kunna lägga in den där profilbilden så jag får ta bror till hjälp vid senare tillfälle. Tills vidare får ni nöja er med den vita rutan :) Jag har för övrigt också hunnit med att käka frukost och duscha sedan morgonens promenad, så nu ska jag bara ta hand om sopvattensfläcken och sedan blir det sova på balkongen. Gick nämligen upp sju för att försöka komma igång med motioneringen igen, senare på dagen blir det för varmt! Tårna tyckte dock om mig lagomt mycket så det får nog bli mjukstart av det här, ska smörja med iprensalva och hålla tummarna..

Smart drag

Igår när jag kom hem upptäckte jag att jag gjort något korkat, som när jag gjorde det kändes rätt så smart. Det är nämligen så att sophantering här på Malta är lite speciell. Det finns egentligen inga soptunnor som vi har hemma i Sverige, utan här bara ställer man helt sonika soporna vid vägkanten. Varje morgon, tiden är lite oviss, hämtas dessa sopor (förutom på söndagar givetvis) och om soporna blivit hämtade innan du hunnit ut med din påse får man helt enkelt väntade till nästa morgon. Då varken jag eller Ida varit direkt morgonpigga på sistone så slog det mig i förrgår att vi inte tagit ut soporna på nån dag. Öppnade locket till soptunnan och jag om jag säger full så är det en underdrift. Jag märkte även att nämnda soppåse läckte en del så kallat "sopvatten". URK! Eftersom det var mitt på dagen kunde jag inte gå ut med soppåsen men kom på en briljant idé. Jag ställde givetvis soppåsen på balkongen, för att kunna ta ut den morgonen därpå, alltså igår. Saken var bara den att igår morse hade soporna redan hämtats när jag vaknade så den idén sket sig.

Därför kom jag på mig själv inatt när jag kom hem från jobbet att nu jävlar ska jag bära ut soppåsen. Sagt och gjort. Vet ni dock vad som händer med en soppåse som får stå ute en hel dag i ca 30 graders värme? Den blir om möjligt ännu äckligare, luktar ännu värre och ja, läcker mer sopvatten. Så, resultatet av denna brilijanta idé är en sopvattens-fläck på min balkong. Ännu en gång, URK!

Tomt..

Känns redan konstigt, som att han redan är borta.. Okej, jag ska bara älta det här lite till sen är jag klar. Har ju planerat att åka hem en sväng i augusti för att hinna med någon kräftskiva och det viktigaste, Gravendal. För er som inte vet så innebär Gravendal total tysthet, ingen el, inget vattet, ingen täckning på mobilen, familjen och framför allt en glad Kaliber. Det enda stället där vi vågat ha honom lös och han faktiskt inte sticker, bara nöjer sig med sällskapet. Nu kommer Gravendal också kännas lite tomt..

Hemlängtan

Imorse fick jag ett besked som gjorde att jag vill åka hem. På en gång. Inte för att det skulle göra någon skillnad på sllutresultatet men att sitta fast här nere just nu känns för jävligt. Min bebis måste tas bort. Jag förstår givetvis varför och egentligen visste vi väl att han borde ha tagits bort för längesen, innan nånting sånt här fick hända. Men, nu har han dummat sig för sista gången,
och jag får inte möjligheten att säga hej då.
Bebis, kommer sakna dig!!

Nattprat 2

Hemma i sängen igen, fortfarande ingen att snacka skit med.. Tänkte bara babbla av mig, så jag antar att det är ni som blir lidande. Förlåt i förhand. Har haft en väldigt oproduktiv dag, inte ens pallat städa eller tagit mig till stranden. Är nästan så jag vill säga att det är för varmt men kroppen har inte återhämtat sig från en vecka med Åsa och Angelinas AC. Imorgon, då blir det nog stranden! Eller städa. Något av det ska det bli i alla fall! För övrigt har jag ätit majskolv till lunch idag. Precis som man ska, med massa smör och salt och självklart med hela ansiktet. Det är mums. Nu borde jag nog ge mig. Gonatt på er!

Nattprat..

Precis kommit hem från jobbet och hade ett förträffligt prat-behov. Det är då jag saknar att inte ha någon att väcka bara för att snacka skit, var får man tag på en sån tålmodig och tolerant sak? Borde för övrigt ha städat mitt rum och garderob insåg jag nu när jag kom hem, för jävligt skulle man nog lugnt kunna säga att det är.. Jaja, imorgon är en ny dag. Ville egentligen bara lägga upp en bild som jag hittat från båtpartyt som jag tycker är söt:
Det här är jag och Douglas. Visst ser vi lite kära ut? Douglas är trevlig och rak på sak, det konstaterades igår när han var sur för att jag var nykter. "Vad fan spelar det dig för roll om jag dricker eller inte?!" frågar jag lite irriterat. "Jamen va fan, jag tänker ju inte ens försöka få med dig hem om du inte är full!" fick jag till svar. Rak på sak var det ja.. Trevlig är han i alla fall vanligtvis, när England inte har varit värdelösa mot Algeriet.

Sängliggandes

Mår bra idag, känner mig helt återställd men vågar inte riktigt riskera så även denna otroligt fina dag får spenderas inomhus. Orkar inte bli sjuk igen så det är dumt att pusha eller hur? Var i alla fall ut och kollade på fotbollen i VM-byn här på Malta och tog ett spontanbesök i Pachville igår (fullständigt nykter skall tilläggas, drack över 2 liter vatten totalt under kvällen!). Kom hem tre och vaknade för inte så längesen vilket är lite konstigt, hade jag druckit alkohol igår hade jag redan varit uppe och ute för längesen! Aja, kroppen är allt lite mystisk ibland.. Ska underhålla mig själv med det kungliga bröllopet (tycker det är helt sanslöst egentligen men vad fan, jag är ju trots allt svensk) och hemgjorda smoothisar innan jobbet kallar. Hoppas ni får en bra dag!
Slänger upp bilder som Karin lagt upp på FB i brist på egna :)
Middag på hugos första kvällen
Jessica och Jennie :)
Hela gänget + okänd snubbe
Frukost på balkongen
Turister påväg till stranden
Ida och Jessica aktiverar sig
Redo för middag
För-mys på balkongen
I väntan på buss.. som vanligt..
Middag på Piccolo Padre
Påväg mot Mellieha Bay
Det får räcka för nu! Puss på er!

I'm back!!

Äntligen, känner mig så nära normal en kvinna som jag kan göra! Får väl uppdatera lite om situationen som varit. I tisdagseftermiddag, cirka en halvtimme efter det att tjejerna blivit hämtade av taxin, började jag känna mig lite febrig. Beslöt mig för att det var inbillningen och att jag bara var sliten. Sov ca 1,5 timme och vaknade vid sju-tiden, fullständig feberfrossa, öm i hela kroppen, kallsvettig som ett as och sjukt matt. Upp ur sängen för att ta mig till toaletten och kom cirka tre meter innan jag svimmade av mitt på golvet. Hann ta mig ner på knä först så landningen blev inte så hård, klarade mig utan bulor och blåmärken.

Vaknar i alla fall upp på golvet, ingen aning om hur länge jag legat, liten och ynklig och svag och givetvis får jag inte tag på en jävel! Inga pengar på mobilen, ingen inloggad på varken skype eller facebook och inget svar på msn. Efter att ha panikat i ungefär 10 minuter får jag äntligen kontakt med omvärlden och vad gör jag? Börjar stortjuta. Vuxen kvinna som jag är, tur att mamma alltid är lika mycket äldre :) Fick tröst och genom lite krångel fick jag också tag på Åsa som genast arrangerade med taxi oxh sjukhusfärd.

Så ja, tillbaka på maltesiskt sjukhus igen, hög feber och en puls som inte var av denna världen. Fick paracethamol intravenöst och förflyttades sedan hem till Åsa och Angelina för observation. Där har jag bott tills idag och har verkligen fått först-klassig service! Brudarna är underbara, och idag mår jag riktigt bra :) Har precis färgat håret och lagt ansiktsmask och nu ska det målas naglar och fixas lunch! Kanske ska det kollas fotboll ikväll också?

Jag lever

Mycket mer orkar jag inte säga..

Sista dagen

Idag åker brudarna tillbaka hem till Sverige, kan inte fatta att de redan varit här en vecka! Kommer sakna sällskapet även om det ska bli skönt att få sova själv i sängen :) Ska lägga upp tonvis med bilder sen, tjejerna får skicka de bilderna de tagit sen för min kamera är ju fortfarande död.. Apropå den så har mamsen fixat så jag ska få den lagad, älskade mamma :) Mammor är otroligt bra att ha ibland!!

I alla fall, tjejerna är på stranden idag med. Är helt sjukt väder med 30 grader varmt, molnigt och mer vatten i luften än i medelhavet men ska det pressas så ska det :) Jag skulle också blivit med egentligen men foten är fortfarande väldigt svullen så det blir sängliggandes idag. Har tagit dundertabletter så nu känner jag mig lagomt full samtidigt som jag skulle kunna somna i vilket ögonblick som helst.. Så ja, sömn får det bli, svamlar mest bara ändå..

Hittade för övrigt ett filmklipp på världens sötaste, lillfisen kommer hit med syrran och pappa i slutet på augusti och jag lääängtar!

X-ray

Det här är röntgenbilder på min fot. Tån är inte bruten, men har tydligen skadat tre ligament rätt så hyffsat. Doktorn ville veta hur jag lyckades, hann säga båtfest sen kom asgarvet. Kul att jag roat någon idag i alla fall. Ja så nu är jag hemma igen, 100€ fattigare (maltesisk sjukvård ÄR dyr!) och med lite spännande mediciner att mixtra med :) Ska ta några tabletter och sen blir det sova en timme innan jobbet, denna fot tar döden på mig!

Maltesiska sjukan

Hm, bara att konstatera att foten inte mår riktigt bra. Har inte fått många timmars sömn inatt och nu är det knappt så att jag kan stödja på den. Bara att hoppas på hjälp från det maltesiska sjuksystemet och hoppas på det bästa. Suck, tycker inte om sjukhus, inte alls! Brudarna har för övrigt dragit till stranden trots lite halvdant väder och Ida är med karln sin så jag måste dessutom ta mig dit själv. Ännu mer suck! Önska mig lycka till, det här kan nog sluta lite hur som helst!
Hoppas ni får en bra dag!

Bruten och allmänt sliten

Det tar på krafterna att ha besök i nästan två veckor oavbrutet, har inte sovit många timmar egentligen sen brudarna kom.. Lätt värt det dock, är underbart att de är här och vad det verkar så trivs dom :)

Själv har jag lyckats bryta ena tån, var lite vingligt på båtfesten igår och mängden alkohol hade INTE positiv inverkan på balansen. Så ja, nu är hela foten mest svullen och blå och gör allmänt ont. Ska tejpa och lägga foten högt nu, soa nån timme och sen är det dags för jobb igen.. Suck.. Ingen aning om när nästa sovmorgon kommer inträffa men jag längtar minst sagt!

Tjejerna är på stranden nu, jag kom precis hem efter att ha varit i Valletta på marknaden. Hittade en hel del smycken och smått som gärna hade fått bli hem men det får bli en annan gång, när ekonomin är tillbaka på + igen. Får uppdatera er om veckan som gått vid annat tillfälle, nu måste jag och tån sova lite!
Det syns lite dåligt men högern är svullen som fan och det som ser ut som smuts är blåmärken..
Det kan väl iaf få vara liite synd om mig?

Vykort från Malta

Tillfälligt byte av bloggare. Tre damer från Ludvika gästspelar. Camilla har dock godkänt detta så vi hoppas att vi inte bli slängda utför balkongen ikväll.
Camilla är ute och åker båt med en massa andra partyglada ungdomar. Själva har vi hållt oss på torra land idag för att vara på den säkra sidan. Hon kommer nog tillbaka snart och då ska vi äta tacos och dricka viiin. En kväll i Maltas nattliv väntar sedan. Vi har redan fått smaka på lite discodans här nere och hej vad det gick! Riktigt roligt.
Malta är underbart tycker vi alla tre. Med undantag för svidande rumpor, ryggar, axlar, bröst, hårbottnar, lår och alla andra kroppsdelar man kan tänka sig så är strandlivet härligt härligt härligt. Eller la vache qui rit som man också skulle kunna säga. Jennie kan nog också tycka att nattens magsjuka känns mindre lyckad, men nu ligger hon sängen och gör tummen upp så det är nog inget som påverkar helheten.
Galna bussresor har vi också varit med om några gånger vid det här laget..men som vi säger: Man måste live on the edge ibland, och det gör vi minst sagt här.
God mat och mätta magar har vi fått. (Jennie kanske kunde ha hoppat över gårdagens middag med tanke på resultatet).
Ja..vad ska vi mer säga..vi är sååå glada över att vara här och få umgås med våra malteser..då syftar vi alltså självklart på alla härliga karlar. Nejdå..våra härliga brudar som tar så väl hand om oss.
Det var allt från oss. Bilder kommer säkert vid ett senare tillfälle när blogg-chefen är tillbaka. Trevlig helg..eller La vache quirit!
Kay, Jazz och Maggan

Levererat

Kan lova att brudarna levererade igår, jävlar vilken utekväll :) Det var så sjukt trevlig, kom hem vid halv fyra och nu är i redan påväg mot stranden efter en frukost på balkongen. Är jävligt kul att brudarna är här, denna vecka kommer bli minst sagt händelserik :) Nej, nu måste jag göra mig iordning!
Hoppas ni får en bra dag!

Snart är de här!!

Nu är det bara minuter kvar tills Karin, Jennie och Jessica ramlar innanför dörren eskorterade av Ida. Frukosten är inhandlad, så även öl och chips till kvällens balkongmys, bord på Hugos är bokat för oss och fem tjejer till, allt kommer bli underbart! Saknar mina brudar!!

Playan

Imorgon blir det beachen med bland andra dessa två lovlies, vilket innebär att jag borde sova. Råkade dock sova mest hela dagen innan jobbet så det här kan bli intressant, tror personligen att det kommer sluta i ett fullfjädrat krig mot alla jävla myggor som tycker att dom kan festa på mitt blod varje jävla natt. Har jag nämnt att jag ogillar myggbett? Och ljudet av myggor? Speciellt när jag ska sova, men det kanske är ett missnöje vi alla har gemensamt?

Underbara land!

Börjat dagen med en liten springtur, nyss ätit frukost med Idafisen ute på balkongen och nu ska vi lägga oss och pressa lite innan vi båda måste ta oss iväg mot jobb. Det här är min vardag gott folk, suck on that :D Imorgon kommer Jennie, Karin och Jessica hit vilket innebär en vecka fylld med party, skratt och glada miner! Längtar så jag spricker!!

Pics

Lägger upp de bilder som tagits med mobilen de senaste dagarna
Uppifrån vänster:
Pappa är grillmaster även på engångsgrill
Mamsen njuter av en enorm T-bonesteak
Glada inför stundande middag på Hugos
Utsikten från vår plats på Comino
Skyddar sig lite från solen
Själv är man ju numera van
Minsta stranden vi sett, med ett av de bästa ryktena (?!?!?!)
Pizza från Luces, äter man en hel själv slipper man betala (vi fick inte i oss en på tre)
Tack pappa och mamma (bara för att ändra lite på den vanliga ordningen) för veckan, det har varit underbart att ha er här och ni är välkomna tillbaka närsomhelst!! Puss på er!

Paaaartey!!

Nyligen hemkommen från en riktigt nice utekväll tillsammans med brudarna, nu sova 2,5 timmar sen blir det båt till Comino med föräldrarna :) Ska spendera dagen på stranden i solen och snorklandes i havet, ingen tid för bakfylla eller trötthet alltså! Tack igen pappa, du anar inte vad glad jag är över den här genen! Nej, inlägg lite såhär lätt påverkad skall det inte göras för många av, gonatt!

Ölande i Valletta

För första kvällen sedan i söndags har faktiskt jag och föräldrarna lyckats ta oss ut ur lägenheten! Trots att pappa gärna ville ha revansch i yatzyn (som mamma vann för hundrade gången i rad hur nu fan det gick till?!) tog vi oss till Valletta efter middagen på balkongen. Väl inne i huvudstaden begrundade vi solnedgången och utsikten som faktiskt sträcker sig jävligt långt. Promenerade runt på lite gator, såg ett vaktombyte såhär på kvällskvisten och avslutade med varsin öl resp. varm choklad på en väldigt trevlig uteservering :) Kvällen har alltså med andra ord varit väldigt mysig! För jag vet inte vilken dag i ordningen ligger jag dock redan i sängen och skulle utan problem kunna somna omgående. Imorgon är nästan sista jobbdagen för veckan, ska bli skönt med en ledig lördag och heldag på Camino :) Nu läsa lite, väldigt snart sova! Gonatt på er!

Rest in peace

Kameran är död. Jätte död. Den reagerar faktiskt inte på nånting. Fan säger jag bara. Dagen har i övrigt varit allmän slapp, middag ute och balkonghäng med föräldrarna. Känns nästan lite som att jag har semester med den här veckan, förutom att jag jobbar mest varje dag. Suck. 9-17 imorgon med vilket betyder sova omgående, det är hårt att ha semester när man jobbar.. Gonatt!

Dykning FFW!!!

Fan vilken bra dag vi har haft!! Eller vilka bra tre dagar vi har haft rättare sagt! Kör en liten update :)

Föräldrarna anlände 20min tidiga i söndags, laddade med lösgodis, diverse kläder jag glömt och likör43 (äntligen!!). Åkte hem till lägenheten och mös på balkongen som ni sett och käkade middag på Piccolo Padre. Promenerade en bit längs vattnet, det blåste en hel del så det fanns faktiskt lite vågor att titta på :) Var i säng hyffsat tidigt, lagomt trötta alla tre..

Igår gick vi upp tidigt, jag hade dukat fram frukosten ute på balkongen redan innan halv nio så föräldrarna bara kunde sätta sig till bords, lite lyx ska de ju få. Efter det blev det sightseing buss vilket var jävligt roligt! Jag har ju inte sett så mycket av Malta egentligen så det var nog behövligt även för mig :) Stannade till i Mdina, som är Maltas fd huvudstad, tog ett glas vin på en uteservering och gick runt på gatorna. Har aldrig varit i en mysigare stad vill jag lova! Alltsomallt tog bussturen 4 timmar, vi satt till och med uppe på däck som riktiga turister ska.. Nästan lite pinsamt men va fan, jag tänker passa på medan de är här! Käkade sen lunch på Giorgios (Arvid och Daniels favoritställe) innan det var dags för mig att börja jobba. SLutade 01 inatt, somnade vid två och var upp vid sju imorse.

Snabb frukost och sen tog vi bussen mot dykningen :) Var så jävla kul! Första dyket skulle vi kolla på ett skeppvrak från andra världskriget, hann dock inte se så mkt för mina öron ville inte vara med. Simmade efter lite fiskar istället men såg väl inget direkt jätte spännande. Dyk nummer två däremot! Vår instruktör letade på en bläckfisk som han drog fram så att den höll på att sätta sig fast i hans reglage (det man andas genom alltså) innan den sköt iväg en massa bläck och försvann som en avlöning som papsen skulle sagt. Jag hittade på en flying gunard som faktiskt är rätt så ovanliga och så hittade jag en stonefish, som faktiskt är giftig.. Lite coolt faktiskt :) Låg lite på stranden efter dykningen och sov ikapp, sen blev det varsin öl på en uteservering och nu är vi tillbaka hemma. Pappa håller på att försöka få fjutt på engångsgrillen och sen blir det grillad T-bone och massa gott till! Lugnt hemma ikväll, jobb 9-17 för min del imorgon..

Hade tänkt lägga upp bilder från igår men tyvärr så sa min kamera upp sig under vattnet idag så vi får se om jag får igång den igen, hoppas fan det för jag har inte råd att köpa en ny just nu :P

RSS 2.0