Hemlisar

Imorgon ska jag turista igen, med Josh som bästa sällskapet :) Ska börja med att ta färjan till Valletta och fixa mitt ID-kory och bankkonto (kanske inte så turistigt men måste passa på när jag är ledig!), sen blir det hotellfrukost någonstans i huvudstaden är tanken! Ska knalla runt lite där och kika och kanske åka till Sliema för lite shopping om vi inte hittar vad vi söker.. Sen är det ansiktsbehandling på Les Meridien (hotellet där mitt gym ligger) för hela slanten och det ska bli såå skönt! Min hy behöver det verkligen! Ska unna mig en dag i lyx imorgon för resten av månaden kommer ju som jag tidigare nämnt inte kunna levas som man vill i alla fall.. Bajslön.. Jaja, det kanske blir bättre snart!

Efter ansiktskuren hoppas jag att vi hinner med att åka med en sån turistbuss som går runt typ hela Malta! Ska dock på hemlis också, kan inte tala om vad det är för något men kanske nästa vecka :) Ska i alla fall bli sjukt roligt, håll alla tummar och tår för att det ska gå bra! Nej, ligger nerbäddad i sängen, mumsandes på en av Idas kakor. Kände att jag kunde unna mig ett par eftersom jag tog mig till gymmet imorse OCH har gått värsta långpromenaden ikväll :) Är ju dumt att vara för nyttig eller hur? Ska kolla ett avsnitt Greek och sno en kaka till :D

Puss på er!


Huvudet på flaska?


Grattis Storebror!!

Grattis på födelsedagen snygging! Hoppas du får en grymt bra dag och massa presenter och hoppas för guds skull att ingen har tvingat upp dig ur sängen än :) Grattiskramar i massor, presenten levereras om exakt 8 dagar och kanske 14 timmar eller nåt sånt :D

Och självklart så kan jag av någon anledning inte ladda upp den enda bilden jag kunde hitta på dig såhär på morgonkvisten men det kommer en, jag lovar!!

Själv är jag hemkommen från gymmet för inte så länge sen. Blev ingen sovmorgon, gick istället upp redan halv sex vilket är i liite tidigaste laget.. Men men, kalorier har det bränts och jag hann till och med hem för att äta en ordentligt frukost innan jobbet som jag nu börjar få lite bråttom till! Hoppas ni övriga får en bra dag också!


Tröttis

Jävligt sliten Camilla ska nu bädda ner sig i sängen och nana lite! Hade tänkt träna innan jag börjar 09.00 imorgon men det får nog bli en liten sovmorgon istället, var upp svintidigt både igår och iag för det där jävla gymmet skull. Nån måtta får det fan vara! Sorry, är lite cranky idag, lönechecken har delats ut och denna månad kommer inte bli nådig om vi säger så :P Ska unna mig en jävla massa lyx och ett par nya skor på torsdag men sen blir det fan snålkläderna på om jag ska överleva detta..

Suck..

Multitasking female

Laddar upp bilder, bloggar, äter, pluggar och fixar morgondagens matlåda, allt på en och samma gång! Camilla Ekehov - Wonderwoman :D Bjussar på bilderna från helgens bravader på taket och sushikvällen givetvis, ge mig mer hemmagjord sushi!!

Lördagen börjades med pannkaksfrukost på taket:

Josefine och Pelle njuter av mina kulinariska mästerverk som Andreas hade sagt..

Mums

Idafisen


På kvällen var det sushiproduktion:

Steker kyckling med sjukt god marinad, tack för den Josh!

Annika in action, den enda av oss som faktiskt gjort sushi förut

Idas var då fan inte värre för det, fin och rund :D

Massproduktion

Var ingen som vågade sätta sig först, tog typ fem minuter innan alla satt runt bordet..
Tror det hade med hungern och göra :P

Blev så mätt så var tvungen att sträcka ut magen lite :P

Fille blev med sushi :D

Och Annika jobbade på kaggen :D

Tilläggas ska att vi är alla sjukt snygga och smala, men sushin satt fan där den skulle!

Bäst av allt?

Markus och Magnus tog hand om disken :D

Sedan somnade jag och Josh på soffan och vaknade lagomt slitna, njöt av ännu en frukost på taket och pressade lite:

Pressa, pressa, pressa!!

Bästaste Josh :D

Och måste bara skryta lite, dagens lunch:


Restaurangsallad typ :)

Nej, lax- oxh broccolipajen är inne i ugnen och jag ska fortsätta plugga till högskoleprovet!

Bajs..


Mys-måndag..

Tänker inte ta nån lång update, det får bli inatt.. Tänkte bara skryta med att jag är sjukt bra på att laga mat (både lyckats med en utsökt kycklingssallad OCH en verkligen okej spenatsoppa idag) och att jag nu ska vara jävligt duktig, ta med mig boken inför högskoleprovet och sätta mig på någon uteservering nere på stan!

Varför är det så lätt att vara duktig på måndagar för?

Lovely helg!

Fan vilken bra helg jag har haft! Vädret blev lite bättre igår så vi åt pannkakorna på taket, käkade så jag höll på att spricka :P Sen gick jag, Ida, Josh och Amanda till ett nyööpnat köpcenter här på Malta som fan var underbart! Gjorde 113 bitar sushi som delades på 8 personer och ingenting fanns kvar när vi hade ätit klart (mkt tack vare Magnus, Felicia, Markus och jag som säkert åt drygt 20 bitar var) :D Lilla paltkoman efter det, skulle kolla en film men slutade med att jag och Josefina somnade i soffan och blev kvar där resten av natten :)

Har en del bilder men batterierna i kameran är slut så de kommer upp en annan gång!
Hoppas ni haft en bra helg!

Gegen das gym

Fy fan, känner mig lite sliten idag :P Trött som hejsan men det kan inte hjälpas, ska ta mig till gymmet nu och sen blir det storhandling och pannkaks-produktion.. Vädret är tyvärr itne så bra idag heller så det kommer bli en riktigt lugn dag med förhoppningsvis massa film och umgänge med trevligt folk! Ikväll är vi ett gäng som ska göra egen sushi också, kan ju bli spännande :D Lovar bilder och kommer de inte upp ikväll/natt så fixar jag det imorgon :)

Btw, på torsdag kommer Joanna hit! Hon är besökare nummer 1 så ska bli jävligt spännande och se om hon tycker om det lika mycket som jag och Ida gör :D

Hoppas ni får en bra lördag!

Älskade farmor!!

Idag när jag kollade i brevlådan hittade jag något som gjorde mig lite rörd; ett brev från sötaste farmor! Får aldrig brev, blev så jätte glad så jag var tvungen att öppna det innan jag ens hunnit upp till lägenheten :) Så skönt att höra att allt är bra med de gamla, saknar de nå fruktansvärt! Idag är det bara 13 dagar kvar tills vi är hemma och jag får kramas med de båda två :)



Ansiktsmasken som införskaffades idag var i alla fall bra som fan, hyn känns jätte len och det ska bara ta 2-3 omgångar tills man ser skillnad så jag håller tummarna. Denna jävla hy.. Kan den nånsin bete sig som en normal hy? Ena dagen är man torr och andra fet som en smörbunke.. Oftast fet som en smörbunke tyvärr :P Haha ja och så färgningen av håret då! Skulle lägga i min normala bruna färg bara för att fräscha till den och hur blev resultatet?

Bilden visar det lite dåligt men nu är jag tydligen svartrockare.. Fan.. Jaja, mörkt hår är ju snyggt och jag är hyffsat brun så ser ju inte sjukt blek ut i alla fall :) Skulle bli chokladbrunt och ja, choklad har ju många olika nyanser när jag tänker efter, mitt hår har nog färgen 95% kakao :P

Har hunnit med och baka kakor också, fick tråkigt så jag gjorde special-kakor. Special-kakor innebär att man tar vad man har hemma och hoppas på det bästa :) De blev svingoda, jag och Ida har ätit upp alla utom två som sparas till bästaste Josh för betygsättning.. Recept fås per begäran :D

Nu blir det väldig sen kvällsmat med pasta och köttfärssås, sen sängen och imorgon ska det tränas som aldrig förr! Pannkaksbrunch hos Josh så lär upp med tuppen om jag ska hinna med allt imorgon..

Turist i Valetta

Idag har jag lekt turist, det har varit jätte trevlig! Åkte till Valetta och fixade mitt National Security Number, lättare sagt än gjort eftersom kontoret låg helt åt helvette och jag gick vilse 2 gånger.. Käkade brunch/lunch på ett fik tillsammans med nya Glamour. Sprang lite i affärer (köpte faktiskt inget förutom ansiktsmask och nya plupp-örhängen) och sen knallade jag runt nere vid vattnet. Valetta är faktikst jävligt fint, väldigt många fina byggnader och kyrkor. Sen blev det färja tillbaka till Sliema och middag på KFC med bästaste sambo. Nu ska jag färga håret, lägga en ansiktsmask och städa lite, kanske unnar mig en kvälls-nap också för jag är helt slut :P

Här kommer i alla fall bilder från dagen:

1. På jakt efter ett National Security Number

2. Någon viktig byggnad som andra turister fotograferade, ville inte vara sämre
3. St John's Co-Cathedral, vilket innebär att det alltså finns en St John's Cathedral också?
4. Följde skyltar som inte ledde till något mer intressant än en utställning om Maltas historia som jag vad för snål för att betala in mig på :P
5. Tog en promenad längs vattnet och hittade på några fiskare, hade inte fått någon fisk idag dock..
6. Har man inte en egen båt kan man ju alltid måla den på en stenvägg och fortsätta drömma
7. Vatten, härliga vatten! Vill bada!!
8. Hittade en stor klocka som ett minnesmonument från 2a världskriget
9. Otrolig utsikt därifrån
10. Gick förbi en park med ännu ett minnesmonument för nånting..
11. Vilade benen på en mur
12. Fick tvångstankar och var tvungen att räkna stegen i den längsta trappen jag någonsin sett. Resultatet? 154 steg
13. Behövlig paus i väntan på färjan tillbaka till Sliema

Nu ska jag färga håret och sen kanske locka med mig någon på bio? Eller hemmafilm? Jobbar alla idag eller?


Bajsväder

Hallå yr.no, var fan är solen ni lovade mig? Får bli en dag på Vallettas vackra gator istället, för inte fan skiner solen från en klarblå himmel inte :P Trist!

Mer bilder från i tisdags



Vidare till Native, resten av bilderna bjuder jag på bara för att jag tycker om er!





Och det här var de snälla bilderna.. Herregud hur fan man kan se ut ibland! Kan inte nog säga vad roligt vi hade, skrattar tills tårarna rinner när jag kollar igenom bilderna! Jaja, nu ska jag somna till tvättmaskinens sövande ljud och vakna till strålande sol imorgon!! Tre lediga dagar framför mig och väderprognosen ser minst sagt bra ut :) Imorgon vankas dessutom brunch i solen men Josh, kan inte bli annat än underbart!

Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen och tror ni jag hittat några våfflor eller? Var och åt frukost på Star Café som har med våfflor på menyn, men de kunde av någon anledning inte erbjuda det idag. Nu på lunchen var jag, Ida och Josh till ett café i närheten av jobbet på våffeljakt, men de hade inte heller några!! KATASTROF!! Först missar jag alla goda semlor, och nu får jag ingen våffla på våffeldagen.. Fan.. Just nu, men bara precis just nu, tycker jag lite illa om Malta..

Någon som kan skicka en våffla?

Ikväll efter jobbet (kanske blir inatt alltså) så kommer det upp fler bilder från tjejkvällen i alla fall!!

Roligaste någonsin!

Skulle ut och käka middag, ta en drink eller två.. Slutade i en svindyr men sjukt god middag, MASSA drinkar och sjukt mycket ass-shakande! Hade så fruktansvärt roligt igår så det finns fan inte!! Jag, Josh och Felicia skakade fan rumpa så svetten sprutade!! Headbangade så jag har träningsvärk/nackspärr idag, drack jävligt många goda drinkar och hade helt enkelt sjuuukt roligt!!

Middag åtnjöts på en av Maltas finare restauranger så där vågade jag inte ta kort :P Sen fortsatte vi till Hugos för drinkar, där lämnade Ida och Elin oss och så var det bara jag, Josh och Felicia kvar som. Vi drog vidare till Native där det var nästintill folktomt, vi ägde dansgolvet (vilket iofs inte var så svårt pga folkbristen) och charmade DJn så det blev 60-talsmedley! Twistade och försökte oss tillochmed på en och annan bugg :D Sen vidare till Juuls där vi drack några goda drinkar till, träffade på trevligt folk och sen blev det hem till sängen! Klockan var bara strax efter ett när v drog oss hemåt men kändes fan som att klockan var sex på morgonen, MINST! Sån jävla utekväll, ska definitivt göras om igen!!


Jag och Felicia på Hugos

Drinken Fille dricker är specialkompositerad av mig, massa kokos och mjölk :D

Jag och Elin som var här på återbesök, skit trevlig tjej!

Varsin braindamage och så blev allt helt enkelt liite suddigare

Har så många bilder som jag vill lägga upp men datorn är sjukt seg, får bli imorgon!!
Gonatt på er!!

Tjejkväll :D

Åh, bara lite drygt 5 minuter kvar, sen blir det AfterWork med brudarna, middag på restaurang och en och annan öl :D Klarade ju min vita vecka förra veckan så nu gäller det att ta igen :P Nej då, kommer bli lugnt i helgen som det ser ut så jag kan unna mig! Var faktiskt och tränade redan halv sju imorse så jag behöver lite belöning! Inte konstigt att jag inte ser några träningsresultat när allting bara jämnar ut sig hela tiden.. Aja, kroppen är inte fy skam även om den inte är i toppskick..

Så, kvällen blir förhoppningsvis sen och ikväll SKA jag ta bilder, lovar!!


Nedräkning till hemkomst!

Titta vad Amanda fixade åt mig :)



Räknar ner till då vi landar på Skavsta, borde kanske kunna få in den i layouten om någon kunnig vill hjälpa till?

Hjulexperten

Snart får jag äntligen sluta, har varit en otrolig lång dag även om tiden går rätt så fort.. Hur nu det gick ihop? Har i alla fall lyckats med tre sälj idag, börjar ju på att bli värsta säljexperten :D

Ska direkt till gymmet för workout med Josh, dessvärre är det strömavbortt här på Malta så det kanske slutar med en långpromenad istället.. Ska ta med mig så jag kan laga lite mat hemma hos Josh sen, de har gasolspis vilket givetvis är till fördel när strömmen är av :P Få se hur resten av kvällen spenderas, alla planer blir ju liksom lite förstörda när strömmen är borta, tydligen kan det vara såhär i flera dagar! Måste införskaffa mig en ficklampa!

Natti natti!

Nu ligger jag nerbäddad i min nya säng (det är dags för mig och Ida att byta rum) med datorn på magen och känner mig riktigt jävla slut.. Tog en långdusch efter maten och har plinkat gitarr sedan dess, kommer inte så långt men det är kul när jag lyckas ta rätt toner :D Har spelat lite på Plain White T's Hey there Delilah ikväll, tror inte den skulle vara så svår att lära sig bara jag fick lite hjälp med fingersättningen. Ska införskaffa en gitarrbok imorgon så kan Felicia hjälpa mig lite grann, har väl berättat att hon också köpt gitarr? Hon gick estet på gymnasiet så hon kan lite sen innan vilket jag tänker dra nytta av!



Har redan fixat morgondagens matlåda (ugnsstekt kycklingfilé med tomat, rödlök och fetaost med sallad till) så nu ska jag njuta av något avsnitt Greys, var ju så längesen!!

Har ni haft en bra helg eller?

Mästerkocken slår till igen!

Nyss hemkommen från en lite dryg timmes lång powerwalk, hungrig som en varg och detta blev resultatet. Och, den här gången har jag fan lyckats på riktigt, jävlar vad gott det här va!!

Började med att ugnsteka grön sparris, morötter och rödlök i solrosolja, som jag täckte med fetaost. Medan det gratinerades i ugnen på 175 grader stekte jag en kycklingfilé i bitar, på med salt och peppar. Tillsätt några matskedar krossade tomater, smaksätt med lite vitlök, basilika och chilipulver. Otroligt gott, ingen dålig kvällsmat helt enkelt!


Grattis Daniel

Världens bästaste Daniel fyller år idag 21 mars! Inte bara fyller han år, han fyller the big 30 och jag kan inte vara där och ge honom en kram :(

Vi får ta igen det när du kommer hit, ska skämma bort dig i en hel vecka!! Hoppas din dag blir otroligt bra, att du får massor med kärlek och kramar och en helt otrolig födelsedag! Många pussar och kramar till dig på din stora dag från Danielssaknande jag!!



PS. Blev inge raggaefest, jag är alldeles för trött och nykter för det ikväll DS.

Grillkväll och solning

Slänger upp lite bilder från igår och idag, var längesen det kom upp bilder här..


I väntan på bussen..

Ööh.. snyggingar?

Mästerkocken Magnus in action. Världens godaste rödvinssås!!

Grillspett

Sammanhållning på taket

:D

Hela gänget :)

Josh stod för påläggsuppläggningen och jag fixade smoothiesen

Hittills godaste frukosten! (Eller pancakes tar nog denna men fan så gott det var!!)

Bästaste Josh :)



Nu ska jag powernapa sen blir det gymmet för hela slanten, sushi och en kväll i raggaens tecken :D Kommer ta en massa bilder ikväll, orkar jag slänger jag upp dom imorgon efter jobbet!! Någon som är sugen på bio imorgon förresten? Går det bio på söndagar här på Malta?

Dagen so far..

Otroliga dag, otroliga väder.. Sov lite på soffan hos Josh imorse, gick och handlade frukost. Blev smoothie på yoghurt, banan, jordgubbar och kiwi, färska frallor med parmaskinka, philadelphia, paprika och sallad, juice och ännu lite mer frukt. Åt på taket i bikini och sen har det pressats som aldrig förr :) Nu har vi precis vaknat efter en liten paus från solen, Josh ska snart till jobbet och jag tänker fortsätta pressa vid havet :D

Ikväll är det raggaefest, håller dock på att bli lite förkyld tror jag så blir nyktert för min del. Jobbar 8-17 imorgon också så det är nog lika så bra!! Hoppas ni haft en bra lördag so far!!

BBQ-night!!

Blir ett inlägg från jobbet, är rätt så lugnt och sen hinns det inte med :) Sov hemma hos Josh inatt så det var därför det inte blev något inlägg igår, inte tog jag några bilder heller så det kanske kvittade? Åt i alla fall som en häst, utan överdrift! Som min kära mor påpekat så heter lyxrestaurangen jag trodde vi skulle till Barracuda, Piccolo Padre är en typ restaurang/pizzeria som ligger under den lite lyxigare. Var ändå sjukt god mat, resturangen är hur fin coh mysig som helst och inte alltför dyrt heller. Ska definitivt dit igen, deras pizzor såg hur goda ut som helst!

Själv åt jag ungefär 5 bitar bruschetta till förrätt, en stor entrecôte (rare, skit god vilket är lite ovanligt när man beställer sånt kött på restaurang) med pommes och sallad och sen en stor bit chokladtårta med grädde till efterrätt. Snacka om att jag rullade hem till Josh! Hade i och för sig tränat innan jag gick dit och bara ätit fiskpinnar med ris till lunch så inte så konstigt att jag var hungrig kanske? Nej, får sluta med det här enorma intaget mat, det kan ju inte vara bra.. Nästa vecka, då jävlar! Då börjar jag om för femtioelfte gången :D Jaja, jag tränar ju i alla fall!

Är på bythjul idag, har gjort en sälj vilket innebär lite extra klirr i kassan. Typ 4 euro efter skatt.. Jaja, det är ju pengar, och hellre fyra euro extra på bythjul än inget extra alls i kvällschatten! Slutar nämligen klockan 18 idag, då blir det direkt hem till Josh där maten ska ligga på grillen och bara vänta på mig! Längtar som en toka!! Sen blir det bio ikväll, Avatar i 3D! Ska bli nice som attans!!

Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt, läsa lite bloggar kanske?


Stressfaktor hög

Vet att det inte blivit så mkt uppdaterat här de senaste dagarna men fan, det är fullt upp! Kom hem från jobbet för inte så längesen och nu ska jag var apå gymmet om 10 minuter, bränna en jävla massa kalorier och sätta i mig dubbelt så många på middagen ikväll!!

Orkar jag så kommer det ett inlägg ikväll, tar med mig kameran och är jobbigt turistig idag!

Underbara dag!

Har återigen lyckats pricka in en ledig dag med klarblå himmel och strålande sol, har varit så grymt härligt väder idag! Lite blåsigt dock men igår regnade det så jag tänker inte klaga på lite vind :P Dagen har varit så jävla nice! Åt den absolut godaste chiliconcarnen någonsin (nej jag kan tyvärr inte skryta med att det var jag som gjorde den), med väldigt bra sällskap vid vattnet i solen :) Alltså, även om chiliconcarnen var sjukt god i sig så blir allt godare och bättre i solsken! Det är bara att konstatera!! Måste dock sett lite roligt ut när vi kom promenerandes på gatan med en kastrull i handen :D

Mötte upp Felicia och Idafisen på Mamma Mia, snackade lite och sen blev det en vända på stan. Var såå nära på att köpa en massa jag inte har råd med, men lät faktiskt bli!! Handlade bara lite nyttigheter till lägenheten och det är ju ett nödvändigt ont ibland..

Förresten, imorgon ska jag ut på middag med min avdelning på jobbet! Kommer 2 personer ifrån huvudkontoret i Sverige som ska bjussa oss på fin-middag! Ska till ett ställe som heter Piccolo Padre och är typ finaste restaurangen på Malta :) Har redan kollat menyn och vet typ vad jag ska ha! Tur att vi skippade detoxen denna vecka för jag ska äta världens köttbit och definitivt minst en efterrätt :D Gud, vad har hänt med mina matvanor?! Äter som en häst konstant!! Jaja, antar det får gå bra så länge jag tränar.. Ja så nu är i alla fall morgondagens paradis-problem vad fan jag ska ha på mig?

Nu ligger jag i alla fall i min nybäddade säng (Ida har både tvättat mina lakan och bäddat sängen!!) med datorn på knät och funderar på hur jag ska fördriva resten av tiden idag. Jobbar 9-18 imorgon så känns liite tidigt att somna redan nu :P Blir nog ett eller annat avsnitt Grey's..

(Hade tänkt bjussa på en bild på en lagomt sliten jag i min säng men det ville visst inte datorn, får bli en annan gång!)


Matlagning och Greys

Fan så gött det var att komma hem då! Har suttit på jobbet och inte gjort något vettigt alls idag känns det som, Staffan har dessutom ätit en massa mörk choklad och givetvis prasslat extra mycket med pappret :P Dag ett i alla fall snart avklarad, känns helt ok! Ska dock ta detoxen på riktigt nästa vecka, behöver storhandla hem lite nyttigheter för att kunna göra det ordentligt. Bland annat en stavmixer, men hur fan ska jag ha råd med den?

Går hårt åt ekonomin att vara här, känner ju verkligen inte för att snåla heller så det gör jag inte. Spenderar faktiskt pengar som tusan :P Men men, man lever bara en gång eller hur är det man säger? Faster har rätt i det hon säger, har på senaste varit en stadig färd mellan sömn, jobb, festligheter och diverse pengaspenderande, men nu får det fan vara nog ett tag. I alla fall med alkoholkonsumtionen och klädshoppingen, nån måtta får det fan va!

Ska dra på ett avsnitt Greys och fokusera på morgondagens matlådor, har lax i ugnen som ska bli en laxsallad och ska steka kyckling med ångstekt broccolli till middagslådan :D Känner att riktig mat 1 gång om dagen inte funkar längre, så får helt enkelt göra två matlådor! Jobbar dessutom 13-22 och om jag har 2 matlådor att se fram emot känns det inte riktigt lika tungt :D

Har ni haft en bra måndag? Här tittade faktiskt solen fram igen och det verkar som att kanonvädret är påväg tillbaka!!


Detox-diet

Haha ja, nu har jag och Josh kommit överens om nånting dumt igen :P Ska köra en detox på 1 vecka, funkar det bra kanske vi tar 2. Gör det av flera anledningar faktiskt, min mage är fortfarande inte hundra sen jag var sjuk, resultaten från träningen behöver lite hjälp på traven och en nyttigare kost skulle verkligen inte skada :P Så, första dagen idag :)

Såhär kommer min dag vara: fruktsallad till frukost, ett äpple och en liten smoothie till mellanmål, lunchen kommer bli en sallad, advokado (ja, jag ska lära mig äta advokado!!) med keso till mellanmål och middagen är lite oviss ännu :D Hittade en bra sida med goda recept och varierande kost, Detox-diet.nu . Ska bli intressant att se hur det funkar, håller tummarna för att det ska gå bra!! Vad vi i huvudsak måste undvika är: kaffe, svart te, alkohol, rött kött, socker, tobak, animalistiska produkter samt mat som är processad och raffinerad.

Så det är ju bara att hålla sig till allt annat! Kan avlägga en rapport sen om hur fan det här gick :P Nu måste jag tillbaka till jobbet, även om det inte finns ett skit att göra idag!!

Mat!!



Insikt

Först trodde jag det var en engångsgrej, sånt som kan hända sådär lite oplanerat. Ärligt talat så hade jag tillochmed lite ångest dagen efter, hade lovat mig själv att hålla mig borta från jobbflörtar och hur bra gick det? Sa hej då och vi syns på jobbet imorgon när jag gick därifrån, lagomt sliten och i gårdagens kläder. Tanterna kollade konstigt på mina trasiga svarta nylonstrumpor och Josefines korta kjol. Tur att jag hade conversen på mig i alla fall, kunde låtsas som att det var en planerad outfit.

Dagen efter kom han till jobbet, och två minuter senare plingade det på min Spark. Kommer ihåg att jag blev glad, skönt att det inte skulle bli någon konstig stämning. Det var en fredag. Snackade en hel del fram och tillbaka, en smilegubbe här och en flörtgubbe där, och sen var det bestämt att han skulle med oss ut på kvällen. Vi hade inte varit på krogen länge när jag fick kvällens första kyss, och sen höll vi ihop resten av natten, morgonen och halva dagen efter.

När jag visste att det inte var en engångsgrej? På lördagen påväg från Josh till jobbet, efter pannkakas-brunchen. Jag, han, Josefine, Felicia och Markus tog följe. Så helt plötsligt, utan att jag behövde be om det eller hinta att jag ville, tog han min hand. HAN tog MIN hand. Är det så det ska vara? Han släppte inte förrän han verkligen var tvungen, inte ens när vi båda fick handsvett av värmen när vi nästan var framme.

Även om jag inte erkänt det förrän nu, var det då jag visste. Och jag är lycklig!

Jobb, jobb, jobb..

Sitter på jobbet, läser lite i en bok. Kollar mailen lite då och då, inga nya problem att lösa. Läser lite till, lyssnar på Ceasers Palace alldeles för högt. Only you och Crackin up gör mig galet glad. Dricker tevatten utan te i.

Längtar till sent ikväll..

Lörsöndag

Vem fan hade kunnat ana att det är lördag idag, känns ända ut i fingerspetsarna som en söndag! Går runt i lägenheten i myskläder, Ida, Magnus och Josh gick precis tillbaka till jobbet efter en sen lunch/tidig middag. Måste ju utfodra stackarna, fick jag dessutom nånting att göra :) Dagen har varit otroligt bra, vaknade rätt så tidigt och drog hem till en rätt så sliten Josh. Tog med mig bruttan och Magnus och så blev det strohandling, vi var nämligen 10 pers som skulle ha amerikanska pannkakor. Gjorde smet på 2 liter yoghurt och 1 kg mjöl bland annat, tog mig 1,5 timme att steka alla jävla pannkakor.. Men men, gott blev det och kommer garanteras göras om :D

Mös lite hos Josh innan alla började jobba vid 15. Gick hem och unnade mig ett bad med tända ljus och mys, somnade givetvis men överlevde ändå! Ja sen var det bara att laga mat och så nu sitter jag helt plötsligt här. Ska kolla lite serier och sova sjukt tidigt, blev som vanligt inte mycket sömn inatt och imorgon jobbar jag 8-17 så det kan behövas!! Slänger upp lite bilder från igår, hade sjukt roligt!

Kom till Josh, fick både håret och sminket fixat :)

Bettan fixade håret och Felicia grejade sminket!

Kvällens otrooligt läckra värdinna, Josh!

Jag, Felicia, Ida, Annika och en väldigt trött Andreas

Magnus och Christian i taxin mot PV

Idafisen :)

Vi var lätt längst i hela PV igår!

Partypeople

Lovely!

Annika och Josh :)

Felicia, Bettan och en av natives DJ's

Bästaste

Fyllekäk deluxe


Sjukt gott :D

Slänger nog upp en del av bilderna på FB också, orkar inte ladda upp nå fler :P Ska kolla några avsnitt Greys och antaligen somna rätt så omgående!



Chattvärd :D

Nu sitter jag egentligen och har fullt upp (inte riktigt kanske :P ) med bertil-chatten, men slänger in ett inlägg nu för ikväll finns det inte tid! Ska nämligen ut ikväll och drar direkt till Josefine för att göra mig iordning efter jag slutat klockan 22. Så denna fredagkväll kommer spenderas i Pachville, och jävlar vad jag ska shaka! Hade tänkt ta det lugnt med alkoholen ikväll med tanke på onsdagens bravader men det tycker tydligen inte Annika så vi får helt enkelt se hur det här går :P

Imorgon klockan tolv ska jag bjuda typ 12 pers från jobbet på amerikanska pannkakor hemma hos Josh och Pelle, lär ju få börja steka redan vid halv elva :P Så får bli en längre updatering imorgon! Ha en bra fredagkväll alla!

Partyhumöret på topp!

PS. Nu skrev en av favoriterna i chatten "camilla du e makalös och underbar", måste väl betyda att jag är omtyckt va?





Sängläge

Fy fan, jag är så sjukt trött nu alltså! Kom hem från jobbet för ca en halvtimme sen och har bara tänk "Sängen, sängen, sängen" konstant, var längesen jag var så här slut! Vet inte varför men sov knappt en timme natten till igår, fattar inte varför men jag kunde helt enkelt inte sova. Hela dagen igår gick bra, var på gymmet och körde ett otroligt bra magpass (har aldrig haft sån här träningsvärk i magen som jag har nu!!) och sen direkt till jobbet. Satt på Bythjul.com och sålde mina första däck (lite extra klirr i kassan alltså) och allt funkade jätte bra. Ska vara på bythjuls avdelning under april då de flesta byter från vinter- till sommardäck.

I alla fall, direkt efter jobbet åkte jag hem till Josefine och socialiserade. Vi käkade sushi och snackade en massa skit och så helt plötsligt blev det alkohol och utgång. Slutade med verkligen en helnatt och har bara sovit kanske 3 timmar inatt (imorse?), så med all rätt är jag jävligt trött.. Idag har jag jobbat 13-22 vilket betyder 4 timmars chatt så nu känns det som jag har ett stort hål i huvudet :P

Bjussar på lite bilder från igår:

På Natives toalett. Tilläggas ska att jag och Josh faktiskt är jämnlånga och båda hade converse..

Glaadaste Aaron!

Aaron, Yann, Magnus och Pelle :)


Fler bilder orkar jag inte lägga upp nu :P Ska sova som en gris!!

Uppdatering

Blev inte mycket bloggat igår, dagen var fullspäckad och nu har jag precis kommit till jobbet. Kan alltså inte uppdatera så mycket mer än såhär:
Träning 07-08
Jobb 09-18
Umgänge och fest 18-10 :D

Ida tog lite bilder så uppdaterar mer utförligt efter 22 när jag slutat ikväll!

Tillägnat

Detta inlägg tillägnar jag Johnny och Amanda som förgyller min arbetsdag!

Gröt

Skönt att äntligen vara hemma! Lämnade lägenheten halv sju imorse och begav mig till gymmet, har bara varit hem en sväng för att käka lunch så det har varit en sån mastodont-lång dag igen.. Blir många sånna när det ska hinnas med träning och umgänge och det ena med det tredje.. Men som sagt, nu är jag i alla fall hemma och sitter vid köksbordet med en efterlängtat tallrik gröt. Ska snart krypa ner under täcket, är helt slut.

Måste först bara säga att Josefine inte kom iväg till Barcelona, henens flyg var inställt på grund av det vädret du hade sett om på nyheterna mamma. Så nu ligger stackaren hemma istället och är sjuk, och här på Malta råder det regnväder för tillfället :P Var nog inte riktigt hur hon hade tänkt spendera sina semesterdagar stackarn. Men imorgon ska vi i alla fall ut och dricka alkohol så då får hon dränka sina sorger!!

Var även en anonym som hade frågat om gitarrandet (kan det ha varit kusin tro?) men det går tyvärr lite segt. Fan, tiden räcker inte riktigt till!! Men jag ska lära mig, det har jag verkligen bestämt mig för! Gäller bara att få ro i kroppen till att sätta mig ner och träna :P Är en till tjej på jobbet som köpt gitarr nu nyligen så hon ska nog hjälpa mig en del :)

Nej, nu sängen!


Total paltkoma

Precis hemkommen från en middag med sambon och Josh på Mamma Mia, och det var verkligen längesedan jag var såhär mätt! Josh åker till Barcelona på en weekend imorgon så vi beslöt att vi var klara med den "tävlingen" vi haft angående socker och så, vilket resultaterade i en fest utan dess like! Fick ju alltså äta vitt bröd, självklart åt vi vitlöksbröd med smält ost till förrätt, man får dessutom alltid en liten brödkorg med jätte gott vitt bröd så det åt jag ju en halv limpa av! Sen en pizza på det, och äppelpaj till efterrätt. Suck säger jag bara, jag tror magen sprängs!! Så, nu kommer jag definivt sova gott!

Blev ingen middagslur heller förresten, åkte till Pachevill och träffade Annika och två av hennes vänner en sväng. Sjukt trevligt, alla är så jävla lätta att umgås och snacka med här! En av tjejerna kommer från Tyskland och den andra från London så det fanns ju verkligen en hel del att snacka om :) Ska nog träffa brudarna för en drink på onsdag som det lät! Ja efter det skulle jag hem till Josh och hjälpa henne färga håret, köpte med jordgubbar och grädde och tänkte överraska lite. Stackarn låg under världens täcke med knappt någon röst alls! Kul att åka till Barcelona och vara dunderförkyld! Jaja, hon var i alla fall rätt så pigg så det blir nog bra! Kommer sakna henne lite grann om jag ska vara ärlig :)

Imorgon blir det jobb 9-18 och tänkte hinna med gymmet innan dess så det är väl bara att säga tack och gonatt nu! Hoppas ni haft en bra helg!!

Maaaat!!

Fy i hela fridens vad hungrig jag är! Har varit och gymmat i två timmar, skaffat mig nya skavsår och börjar redan känna träningsvärken i armarna :P Skönt var det i alla fall, unnade mig en riktigt lång dusch efteråt (hemma blir det bara snabbduschar för att spara på kostnaderna) så nu är jag definitivt matt!

Nu sitter jag hemma, käkar den godaste kycklingsalladen jag någonsin komponerat ihop och ska unna mig en middagslur på det :) Är nämligen riktigt jävla skitväder ute så det gäller att passa på! Var dessutom vaken mest hela natten på grund av ovädret så är faktiskt jävligt trött..

Nej, puss på er!

Regn och filosofiering

Det regnar ute idag, massor. När det regnar tänker jag en hel del, ungefär lika mycket som det regnar. Det känns som att det hör regnet till lite grann. Kollade runt på lite bloggar medan jag filosoferade och hittade texten nedan här. Det är inte mina ord, men det är mina tankar och jag hade inte kunnat uttrycka det bättre själv.

"Älskade vän.

Jag är så ledsen över att det blev som det blev. Jag tar på mig hela skulden.
Jag vet att det inte går att göra det ogjort men jag vill bara säga dig att det
aldrig var min mening att såra dig så djupt som jag gjorde och att om jag fått
börja om från början naturligtvis hade handlat på ett annat, och mognare, sätt.
Jag har ditt finger här. Vad vill du att jag gör med det?"


Ibland slår det mig vad som faktiskt hänt i mitt liv de senaste 18 månaderna, och hade aldrig kunnat gissa att det var såhär mitt framtida liv skulle se ut. Ibland är jag verkligen ledsen för att det blev som det blev och att det nu ser ut som det gör, men oftast är jag glad. I det stora hela, glad. Jag kan inte ha ångest för de saker jag gjort eller de val jag tvingats göra, men ibland önskar jag att jag hade agerat annorlunda. Hur hade allt sett ut då? Det är sånt här jag inte ska börja fundera kring, för jag vet vad svårt jag har att sluta. Ibland måste man få ventilera, så det har jag gjort.


Gårdagen i bilder

Somnade, vaknade vid sju och konstaterade att det fortfarande blåser orkanvindar ute, sov lite till, åt havregrynsgröt med banan och en rostad macka och sket fullständigt i dagens träning.. Sjukt sugen på pizza och en kall Coca-cola ligger jag under täcket, har planer på att somna snart och sova tills imorgon bitti. Bilder som utlovat från gårdagen:

Annika, Bettan och Josh

Förste skäraren (själv var jag ansvarig för kryddningen)

Vi som även ansvarade för grillningen

Måste bara säga här att vi hade fruktansvärda problem att få igång engångsgrillarna! Det fanns som en liten stubin man skulle tända som sedan skulle få igång kolen, men denna lilla stubin gjorde absolut ingen nytta på någon av de två engångsgrillarna. Slutade med att jag monterade isär grillnarna, knövlade ner en massa tidningspapper under kolen och sen var det ett jävla samarbete med Annika för att få fjutt på det (blåste ju nämligen orkanvindar igår också..). Tilläggas ska att det var kolsvart på Josh's tak..

Josh trodde hon kunde lysa upp vår tillvaro men funkade inte så jävla bra i blåsten..
(Notera berget med foliepaket i bakgrunden som bara var en bråkdel av alla gottigheter!)

Maaaat!

Joshis!!

Bettan, kvinnan som räddar världen från nedskräpning!
(2sekunder tidigare irrade hon runt och jagade tidningspapper på hustaket med ölen i högsta hugg!)


Färdigrillad mat och lagoma problem med den där jäävla partyhatten!

Strike a pose

Vogue

Christian var också med, fyllde dessutom år till råga på allt! Grattis!

Grillat och tequila rose funkade tydligen fint (URK säger jag bara!)

Åt fan som aldrig förr!

Framtung?

Ja, ibland måste man bjuda på sig själv..

Tyvärr så är bilduppladdningen så sjukt seg på blogg.se (eller kanske har med min dator att göra) så det fick bli en bildmapp på Facebook, kika in där för resten av bilderna!


Tuppis!

Fy fan, hade tänkt slänga upp gårdagens bilder men nej, jag har krypt ner under täcket, ska äta min yoghurt med banan och flingor till ett avsnitt av Grey's och sen blir det sova. En liten stund. Ska till gymmet ikväll om detta djävulsväder ville lugna ner sig lite, blåser storm här på Malta idag. Annars blir det en helkväll i sängen med Greys och kanske min gitarr?

Slänger upp bilderna ikväll, har ju i alla fall vänt rätt dom :D

Namnsdag!

Idag har jag namnsdag, fick nyss ett sms från mamsen som upplyste. Dock vet jag att det inte var hon som kom ihåg det, klart det var farmor. Det är alltid farmor som har koll på sånt, och det gav mig en liten lycko-klump i magen!

Så tack farmor för gratulationerna på min namnsdag, tack för att du kom ihåg fastän jag är långt hemifrån!
Saknar min farmor, och farfar med givetvis! Längtar tills jag kommer hem, ska definitivt  minst hinna med ett fikabesök, så du får ha bullarna redo farmor :) Gärna med extra florsocker-röra på!

Haha, jag kommer nog vara brunare än dig farfar när jag kommer hem, om det ens är möjligt :)  Igår slog det mig faktiskt också, mina händer har jag fått av farfar. Utan tvekan, de är faktiskt väldigt lika hans! Speciellt nu när de är bruna haha. Om man bortser från nagellacket i och för sig. Har aldrig sett farfar i nagellack tack gode gud!

Tack från er andra också så klart, mamsen, papsen och farfar, och Matilda till och med :)

Galet..

Sitter på jobbet, började för lite drygt en halvtimme sedan. Coldplay med Speed of Sound dök upp på Ipoden och jag vill inget hellre än tillbaka till igår, inatt, imorse.. Underbart.

Ok, för att uppdatera lite:

Fredagen spenderades i sängen, hela dagen. Kunde inte äta något på hela dagen och funderade konstant på om jag skulle stoppa fingrarna i halsen eller försöka att få ner en macka. Kändes liksom lite vilket som.. Tack och lov så hjälpte verkligen tabletterna jag fick hos doktorn och igår kunde jag äta frukost utan större problem. Vanligtvis (för att svara på lite kommentarer) ska man ju försöka få i sig näring och så när man har magsjuka, men jag hade inte börjat kräkts ännu när jag kom till doktorn och det var därför han rådde mig att inte äta något annat än flytande. Hade jag ätit en massa mat hade bakterierna i magen blivit "upprörda" som doktorn sa och det garanterat hade slutat i ett kräk-kalas.. Slapp dock det med undantag för en gång. Ingen riktig magsjuka alltså, men det hade verkligen kunnat bli om jag inte hade kommit till doktorn i tid. Tack Anders för att du skickade hem mig från jobbet, hade jag fått bestämma hade jag ju stannat kvar, antagligen blivit sämre och riskerat att smitta andra..

Ok, och så till gårdagen. Fick käka frukost utan större problem, började genast känna mig piggare. Solen sken så jag låg på balkongen mellan åtta och halv två, sen började det mulna på. Gick in och började diska, la in en tvätt, skulle värma mat och så självklart gick strömmen. Min jävla tur. Fick inte igång skiten heller trots att jag spenderade tjugo minuter framför det där jävla proppskåpet. Fick svälja min stolthet och ringa vår hyresvärd, som är så gudomligt snäll och omtänksam så han infann sig inom en timme trots att det var lördag. Skulle vilja se LudvikaHem göra om den bedriften. Han var så otroligt söt (nej definitivt inte utseendemässigt!!) när han hade fått på strömmen:
"When I have two girls living alone in a flat of mine, my fatherly instinct tells me to keep an extra eye on you. So off course I will, you sure call me anytime, about anything! I'll fix it!"
Som vår egen lilla räddare i nöden :D

Fick i alla fall i mig lunchen och bestämde mig för att jag var frisk. Fräschade till mig och mötte upp Josh på stan. Vankades grillfest till kvällningen och årets första vill man ju definitivt inte missa! Hade tänkt mig ta det lite lugnt, skippa alkoholen och bara vara med och njuta av maten. Ju senare det blev desto mer sugen blev jag däremot på fest så fest blev det! Hade en helt fantastisk kväll; kalabalik vid grillningen då engångsgrillarna vägrade fungera och både jag och Annika stank som man gjorde efter en dag med Frasse i skolskogen, så sjukt god mat (jag och Annika stod för den, otroligt god marinad till kycklingen och laxen var så mör så det finns ju helt enkelt fan inte!!), verkligen underbart sällskap, en helt sjuk natt i Pacheville (har ni tänkt på att jag skriver olika typ varje gång jag skriver Pachvill?) som slutade med att jag kom hem strax efter fem och gick upp igen klockan sju :D

Så nu vet vi att det funkar också, att ta sig till jobbet på två timmars sömn trots att vi var tre stycken som delade på en shotsbricka typ en minut innan jag klev in i taxin :P Ska erkänna, jag är ju lite seg men det hade verkligen kunnat vara värre. Där jag sitter ser jag i alla fall tre svenskar som ligger med pannan mot skrivbordet och sover, trots att de gick hem tidigare än mig :D Ja, jag är stolt! Tack pappsen!!

Har en massa härliga bilder, de får dock komma upp ikväll när jag är hemma!

Virus

Precis hemkommen från ST James Hospital i Sliema, har åkt på något magvirus som tydligen går på jobbet.. Så jävla typiskt.. Måste vara sängliggande i minst 24 timmar, får inte äta något annat än vatten och möjligtvis lite soppa ikväll. Blev att må så sjukt illa vid typ nio imorse så Anders skickade hem mig. Saken är den att det går liksom inte bara säga att jag är sjuk och se skit ut, man MÅSTE till just precis det där sjukhuset inom 2 timmar från det att man gått hem och bli undersökt, få en blå liten lapp och sen har man godkänd sjukpenning. Ok, förstår varför det är såhär men det var inte så jävla kul att sitta på bussen och vara skiträdd för att jag skulle spy på personen bredvid mig i varje gupp!

Jaja, nu är jag hemma, nedbäddad och ska hålla mig till vatten. Hoppas er dag är bättre..

Salt..

Har haft en sån underbar jävla dag så det finns fan inte! Satt på balkongen och läste fram tills det var dags att träffa upp Felicia vid halv elva. Gick till några klippor (finns tyvärr inga sandstränder här i närheten) och har bara gottat oss hela dagen! Träffade Josh, Pelle och Andreas (hade tydligen skrivit Anders tidigare men han heter alltså Andreas) för käk vid vattnet och nu är jag hemma igen. Ikväll ska vi och kolla på fotboll och kanske dricka någon mitt-i-veckan-öl :D Nu ska jag dock hoppa in i duschen för hela jag smakar salt, gissa varför!!



Har tagit jätte mycket bilder under dagen men de dyker nog upp ikväll!

Kesomänniska

Förstår inte riktigt, men nu när jag är här så har jag helt plötsligt blivit väldigt förtjust i keso, något som jag endast vid nödfall ätit istället för grädde till pannkakor tidigare. Äter det till min sallad på lunchen, och tillochmed på mackan! Hur fan gick det här till? För att inte tala om havregrynsgröt?! Hade en kort period med havregrynsgröt till frukost på hotellet, men mer för att jag ville vara nyttig än för att jag tyckte det var gott. Nu är jag nästan lite förbannad på Ida för att hon glömde köpa bananer så att jag inte kunde äta gröt till frukost, hur fucked up är inte det?!

Jaja, blev ingen vattengympa för lilla Josh mådde inte riktigt hundra imorse, då är det fan bättre att låta bli. Drog ut på en promenad istället så nu har jag fått värsta skavsåren :P Har blivit sjukligt morgonpigg sen jag kom hit också, nu är klockan inte ens åtta och jag har redan varit ute och gått och ätit en ordentlig frukost ute i solen :D Jo, you heard me, solen skiner ute!! Lyckades tajma in min lediga dag på en riktig toppendag vad det ser ut, hoppas bara det håller sig! Himlen är i alla fall så blå den kan bli och än så har jag då inte sett några moln! Håll tummarna för att det fortsätter vara såhär gött!!

Ska slå ner rumpan på balkongen igen och läsa klart boken jag började med i förrgår (den är faktiskt riktigt bra) i väntan på att Felicia ska vakna till liv så vi kan lägga oss och pressa :D Tar en massa bilder och uppdaterar ikväll! Såhär tänker jag förresten glädja alla malteser idag:


Nytränad

Precis hemkommen, nytränad och ny-yogad och vig som jag vet inte vad :) Skönt var det i alla fall, nu är jag så trött så jag håller på att somna vid köksbordet med min keso+salami-macka i näven.. Ska verkligen sova snart, imorgon är det vattengympa klockan åtta trots att jag är ledig och veckans typ enda sovmorgon. Jaja, vad gör man inte. Har ju övertalat Josh att vi ska spela squash klockan nio på lördag som är hennes enda sovmorgon denna vecka så det är väl bara att härda ut!

Nu sängen, bjussar på en bild från i fredags först:

Ullis, Åsa och jag


Skitväder

Idag skulle man utan tvekan kunna säga att det råder kvalificerat skitväder utanför fönstret.. Blä för dåligt väder!! Inte för att det spelar så stor roll idag när jag har jobbat men det kommer antagligen vara lika imorgon på denna veckas enda lediga dag!! Och det suger verkligen!!

Jaja, har i alla fall precis kommit hem från jobbet, äter ett mellanmål och tänkte krypa ner under täcket lite innan det är dags att bege sig mot gymmet. Tänkte att jag skulle gå dit idag vilket är en promenad på ungefär 40 minuter, sen blir det gym i en timme med Josh innan vi kör 1 timmes yoga. Idag jävlar ska det tränas :D

Workday

Har lite tid över på jobbet, så slänger in ett förmiddagsinlägg för ovanlighetens skull :P Idag skulle bli årets varmaste dag hittills men jag tror tyvärr inte det. Var nästintill kallt när jag gick till jobbet strax innan sju imorse! Kallt?! Är helt sanslöst vad snabbt man vänjer sig vid värmen.. Hoppas verkligen det blir bättre väder imorgon, är ju ledig då och jag och Felicia ska spendera hela dagen i bikini i solen är planen, blir fan tokig om jag måste stanna inne på grund av skitväder! Har fått höra nu att i mars-april kan det fortfarande bli regnoväder och så emellanåt, vilket jag VERKLIGEN hoppas är skitsnack! Vill ju bara ha så varmt som det kan gå att få!!

Nej nej, nu ska jag och SnowPatrol försöka fokusera på att göra något viktigt istället!
Hoppas ni får en bra lill-lördag!

Vita bönor i tomatsås

Idag visade sig bli en riktig slappdag. Gick hem efter jobbet, hade bestämt träning klockan sju med Josh och tänkte bara vila lite innan dess (verkar nämligen som att helgens sömnbrist har kommit över mig..). Sure bacon, somnade som en gris med "Den jag ville ha" av Sheila O'Flanagan på magen och sov från typ halv fem till strax efter sex! Ringde Josh och fick till min rena glädje höra att hon också låg och sov :) Var inte så svårt att övertala henne till en vilodag idag!

Har alltså inte gjort värst mycket alls efter jobbet idag, läste lite till efter samtalet med Josefine, lagade morgondagens matlåda (blev en sallad spenatblad, cocktailtomater, paprika, majs, zuccini, fetaost och parmaskinka, kan nog faktiskt kvala till veckans matlåda tror jag!) och käkade kvällsmat bestående av vita bönor i tomatsås och stekt bacon :) Kändes verkligen som att jag satt hemma i köket på Skarpavägen när jag åt! Kände nästan lukten av pappas bruna bönor!! Tror dessvärre inte att bönor är någon direkt höjdare för min värsting till mensmage men vad fan gör man inte för gott krubb?

Måste bara lägga in låten som spelas mest just nu och som jag verkligen skulle vilja kunna spela på gitarren:


What Can I Say med Brandi Carlile.

Älskvärt, verkligen. Älskar min Ipod just nu, den bara fylls på med underbar musik!
Idag har jag lyssnat på Kents senaste album Röd och tycker om det mer än någonsin. Första gången jag hörde det var jag tveksam men nu har det liksom växt  lite på mig. JJ spelas också en hel del, och när jag behöver piggna till på morgonen spelar jag Volbeat på högsta volym och leker att jag är lite av en hårdrockare (eller vilken kategori man nu skulle lägga dom i?).

Nej, nu är det tisdag idag och det innebär serier med sambon!

Gonatt på er!!

Resväskan till Lidl

Idag har också varit en sån där riktigt lång dag, har hunnit med massor känns det som! Jobbade 7-16, vi lyckades tajma in lunchen så vi var åtta tjejer tror jag som käkade tillsammans. Satte oss ute fastän det inte varit något direkt toppenväder, frisk luft är ju alltid nyttigt. Jobbet gick i alla fall bra, jag och Josh underhöll varandra över Spark och såg till så att den andre inte somnade. Har ju snart klarat en vecka på vår 2-veckorsutmaning, och det enda som vi ändrat på är det här med mat efter klockan åtta. I och med att vi tränar en hel del och det blir rätt så sent så skippade vi den regeln, men annars går det riktigt bra!!

Jag, sambon och Josh tog bussen till Lidl efter jobbet. Ida väntade på oss sittandes på sin resväska utanför jobbet och fy fan vad glad jag är för att vi kom ihåg den säger jag bara!! Fyllde hela resväskan till bristningsgränsen + en papperskasse för 80 euro. Ida tycker det är rätt så dyrt med mat men det tycker nog fan inte jag. Nu har vi liksom nästintill allt vi behöver i säkert tre veckor, minst! Hittade även på havregryn på en annan affär så nu har jag precis ätit en portion havregrynsgröt med banan, mums :)
Kolla havregrynsburken!!

Efter att vi kommit hem från Lidl och sorterat ut rätt mat på rätt plats så packade jag ryggan och drog till gymmet. Tog det rätt så lungt och simmade vad jag och Josh tror skulle kunna vara ungefär 500 meter, men då det är en "relaxpool" och inte en simhall så är det lite svårt att veta exakt. Jaja, skönt var det i alla fall! Vissa dagar behöver man inte ta ut sig till tusen, och vi rörde ju definitivt mer på oss än om vi suttit hemma på arslet!! Bokade även squash-hallen så på lördag då jävlar :D

Slänger upp lite bilder från i lördags när vi var på middag.. Fick ingen potatisgratäng men jävlar vad gott det var ändå!! Ännu ett ställe som är obligatoriskt när ni kommer hit på besök!!


Salladsbuffé OCH soppa till förrätt, serverat med vitlöksbröd och bruschetta

250g rare fillet of pork vad nu det blir på svenska? Sjuuukt gott i alla fall!

Efter middagen blev det en drink på club22, som namnet antyder ligger den på 22:a våningen och hade världens utsikt! Tyvärr visste personalen varken vad hyffs eller service innebär men det var vi för glada för att ta åt oss av. Och drinkarna var så jävla goda! Utan tvekan den absolut bästa mojiton jag smakat!!



Ibland är jag och Josh inte så samspelta..

..men efter några försök lyckades vi väl ändå rätt bra?

Nu ska jag kolla Grey's och sen blir det sova, fick nytt schema idag så jobbar 7-16 imorgon och på onsdag också :P

RSS 2.0