Fler bilder

Slänger upp lite fler bilder på tatueringen :)




Soft dag!

hade första sovmorgonen på evigheter och lyckades bara sova till tio.. Värdelöst.. Aja, många timmar kvar till att hitta på skoj innan jobbet iaf :P Nej, nu ska jag fan städa :P


Oskulden tagen

Mm, nu är oskulden tagen.. Av en tjej dessutom! Ja jag snackar om tatueringen och inget annat.. Det gjorde inte så ont som jag hde trott men det var ju inte direkt skönt heller :P Anna G var snäll och lånade ut sin hand men jag försökte faktiskt krama min egen tumme hårdare! Jag är iaf skit nöjd, önskar att jag kunde ta lite bra bilder att lägga upp men det får bli när kameran kommer hem, kan bjuda på dessa sålänge;


Mer kommer sen!

AAHH!!!

Klockan 22.30 är det bara 14,5 timmar kvar tills jag ska förlora "oskulden" som pojkarna utryckte sig! Jag kan inte fatta det, imorgon ska jag tatuera mig!! Längtar som attans samtidigt som jag har varit nervös absolut hela dagen! Hoppas jag kommer kunna sova inatt..

Igårkväll spenderades hos Daniel. Vi kollade på en helt sjuk film, "Donkey Punch". Visst, tycker man om lite softporr, blandat med dålig thriller och helt sjuka sätt att dö på så ja, då skulle man nog tycka det här var den bästa filmen på åratal! Själv så tyckte jag att den var lite.. för mycket kanske man kan säga!


Blev en lång dag idag, började jobba åtta för att jag är vilsen som vanligt. Efter frukost ringde Sofia och talade om att Amanda också har blivit förkyld så det vore bra om ajg kunde ta hennes pass i restaurangen. Självklart tänkte jag, det gäller att ställa upp! Så jag beslutade mig för att ta en paus och gå till gymmet. Tränade benen och förstörde nog knät litegrann, får se hur det mår imorgon.. Ja sen var det tillbaka till jobbet, lunch och tisdagsmöte. Och så hem och sova lite och så började jag sista passet klockan fem och kom hem strax efter tio :) Konstigt vad mycket man hinner med vissa dagar..

Nu blir det bara TV för hela slanten och tidigt i säng, börjar åtta imorgon också!

Mysdag!

Hade tänkt uträtta massor idag men det blev en riktig mysdag! Sov i Snöån inatt, kände för att ha lite sällskap så jag och en väldigt hes Anna delade på ett sovrum :) Trevligt att slippa vakna upp själv! Åkte in till stan och jobbade från 9 till 16 och sen gick jag och Mia lite på stan. Hämtade ut brorsans klocka och konstaterade att jag ska köpa en likadan när jag får nästa lön..

Mor, far, bror och Petra kom in till stan och kollade in nya lägenheten och så gick vi och käkade sushi. Trodde aldrig jag skulle få se pappa äta sushi, än mindre med pinnar! Det gjorde ju inte ens jag :P Det var iaf gott, men jag tyckte nog bättre om den sushin Anna åt när vi var i Sthlm. Men men, det var gott änåd, och nu har jag ju provat på riktigt :)

Har även diskat lite av glasen från i lördags men det tar ju en evighet! Och dessutom är det sjukt tråkigt! Önskar att jag hade bilder att visa från i lördags men det är ju fortfarande två veckor kvar tills min kamera kommer hem.. Vill ni så gå in och kolla på http://annahjort.blogg.se för hon har lagt upp lite bilder från festen!

Fick förresten hjälp med att köpa antennkabel av bror idag, så nu är min TV igång!


Min nya fina TV :)

Gunwald och Gullan Guldfisk

Massvis med disk..

Skulle ha tränat men det blir film hos Daniel istället.. Kanske orkar med dubbla pass imorgon?

Snart så

Nu är det inte långt kvar på den här jobbdagen, och tacka fan för det! Har varit skit tråkigt! Och en massa män ifrån Nigeria som pratar dålig engelska men som promt ska prata utbildning och grejer, sägar bara det.. Jag håller för övrigt på att dö av tristess.. Kanske ska redogöra för gårdagen innan jag åker ut till Snöån för att sova med Anna :)

Började drickandet vid fyra ungefär när jag konstaterade att jag behövde lite städinspiration. Daniel kikade förbi så vi drack varsin cider och diskuterade livet :) Som för övrigt är lite uppochner just nu men det måste ju vara det ibland också.. När han gick hem var det iaf dags att börja med lasagnen (som jag hade tänkt göra vid typ tio på förmiddagen men då åkte jag ut till snöån och käkade frukost :P). Den blev jätte god men kanske lite lite vattning. Det är lite krångligt att få lasagne perfekt men den smakade ju bra iaf..

Ja sen kom Sabine och Emelie förbi och jag hoppade in i duschen. När jag kom ut därifrån hade de gjort i ordning min inflyttningspresent. Vet ni vad sötnötarna hade gjort?! Köpt två jätte fina guldfiskar och akvarium och hela paketet!! Nu behöver jag aldrig vara själv längre! Sabine sminkade mig också, alltid kul att bli lite omhändertagen :) Sen var festen i full gång. Vi började med lasagnen och drack en gemensam välkomstdrink (nej jag vet, det var INTE gott!) och sen var festen i full gång.

Jag fick ju tyvärr äta upp allt som jag och Karl Anton diskuterade på fredags kvällen men det var ju iofs han och Martins fel. Jag hävdar bestämt att sakén förstörde min kväll :) Fast alltså, jag är inte otacksam! Nästan hela flaskan gick ju åt :P Fick iaf erkänna mig svag och säga att ja, jag var aspackad igår och gjorde allting fel :P Nej nu är klockan tio, fortsätter imorgon!

Puh..

Vart en riktig fyllefest igår, iaf för min del.. Får ju äta upp vad jag har sagt men jag tänker skylla det på Martin och Kalles inflyttningspresent! Saké smakar skit, inte konstigt att det kommer upp! Har inte tid att skriva så mkt mer, ska jobba eftermiddag istället för Anna för hon har blivit jätte förkyld! Stackarn, vet hur pissigt det är! Meen, jag behöver lite extra timmar och jag blir ju aldrig bakfull så nemas problemas för min del :)

Måste hoppa in i duschen och bli människa nu :)

Woho!!

Har precis varit och köpt en ny TV!! Fan så skönt att ha det gjort, vit och fin är den också :) Sitter här i soffan på ett berg av kläder, sängen är obäddad och jag har fortfarande en stol att bygga ihop, kanske dags att dra igång? Hur fan ska jag hinna klart tills ikväll?

Tar mig en cider och börjar med att bädda sängen, det går alltid fortast :)

Todays the day :)

Idag ska jag flytta klart, iaf nästan helt klart :) Så, jag har faktiskt inte tid att sitta här alls, lika bra att dra igång! Vi ses väl ikväll va?

Sucker för lyckliga slut

Blev tre avsnitt av Lipstick jungle istället för Disney, men det var ett lyckligt slut på avsnitt 12 i andra säsongen också :) Fick mig dock att tänka igenom ett och annat.. Fan, det är det här som är prövningen, det är nu det gäller.. Varje gång jag tvekar på hur jag ska klara mig tänker jag på texten som kommer sitta på min kropp från och med nästa onsdag och resten av mitt liv och vet ni vad? Jag blir ännu mer säker på att den är rätt!

Jag vet vad han gör, eller jag tror att jag är hundra procent säker på att jag vet, och det är min reaktion på den possibla vetskapen som gör mig rädd. Eller inte rädd men.. Osäker. Ni vet hur man kan ta ett beslut och känna med hela kroppen att det var rätt och sen blir det sådär dumt. Man minns, saknar och längtar och vips så poppar det gamla ordspråket "Man vet inte vad man har förrän det är borta" i huvudet som en neonskylt i natten. Fast, det man minns och saknar är ju det som var bra, det som gjorde att man fattade sitt beslut är som bortblåst..

Vad kommer hända sen då? När vardagen är tillbaka och vi måste lista ut hur vi ska vara härnäst? Vet jag ens vem jag är nu? Klart att jag vet men vissa saker som har varit en del av jag saknas ju nu, om man tar bort en viktig ingrediens i kakan så kommer den ju inte smaka likadant som när alla ingredienserna fanns där.. Jag svamlar..


Tröttis

Väcktes av Sara tio över sju imorse, jag började klockan sju = PANIK!! Stressade som fan och tog mig från sovläge till jobbläge på femton minuter :P Är trött som ett as nu..

Jobbade förmiddag i receptionen, var till gymmet och körde en halvtimme kondition, tillbaks och jobbade tre timmar på en middagsservering och sen tillbaka till gymmet för att köra biceps med Daniel. Kan ni förstå att jag är trött? Ska mysa ihop mig i soffan med favoritfilten och en disneyfilm :)

Imorgon blir det ungefär samma stress. Först brandkurs mellan åtta och typ två, sen två timmars rast där jag KANSKE ska klämma in ett träningspass och sen ungefär åtta timmar i baren :P Nej, sånna här dagar klarar man bara av ett fåtal av i månaden..

Förresten, är inte så nervös över tatueringen längre, blir mer och mer säker för var dag som går! Mamma var tveksam men hon tvekar på grund av det som gör mig säker så vi är nog rätt så olika.. Fast, hon är ju jävligt anti tatueringar faktiskt. Min mami!

Walk-in-closeth

Ja, jag skulle faktiskt klassa min nya garderob som en walk-in-closeth med följande påståenden:


  • Alla mina kläder + skor får plats
  • Jag får plats i garderoben och kan dessutom byta om därinne
  • Den är nog stor för att behöva dammsugas

Här får ni lite bilder, ursäktar kvalitén men Fredrik har ju som sagt min kamera!


My hunnies :)

Smala axelband, brottarlinnen, festlinnen, T-shirt osv osv..

Byxor..

Och badrummet:


Resten får ni se när det är klart :)

Nu måste jag sova för imorgon börjar jag redan klockan sju!


Träningsvärk ja tack!

Känns utan tvekan att jag var på afron igår, fasikens vilken träningsvärk jag har i ryggen! Och jag vill inte ens veta hur det kommer bli imorgon, Daniel körde hårt med mig på gymmet! Fy fasikens! Men men, nu har jag ju ett mål så nu är det bara att köra på. Imorgon blir det dubbla pass, motion mitt på dagen och sen nacke och biceps på kvällen :)

Jo, Tina undrade hur jag kunde få tid så fort och jag fick tiden på True Heart Tattoo här i Ludvika, men det är inte Byman som tatuerar utan tjejen som han har anställt. Det går även en kille där som lärling tror jag som också ska vara sjukt bra som inte har lika långa väntetider som Byman. Man får ju lite på att Byman bara tar in personer som han litar på fullständigt, det är ju trots allt han som har huvudansvaret i slutändan!

Ännu en dag på jobbet avklarad, nu är det bara två kvar sen är det helg :) Blir bara fyra arbetsdagar den här veckan men imorgon och fredag blir det ett helt pass + ett halvt pass på kvällen så det blir nog timmar så jag klarar mig..

Fick hjälp av Daniel idag att sätta upp taklampan så nu kan ajg inte skylla på att jag inte ser nåt för att slippa städa, måste dammsuga nu innan klockan slår tio!

Shit shit shit!

Debuten gick skitbra, sov som en bebis hela natten :) Hade tänkt vara extremt hurtig och gå till gymmet INNAN jobbet men det blev en promenad till gamla lägenheten för jag hde varken smink eller p-piller med mig hit till nya.. Bra planering som vanligt.. Jaja, fick ju en promenad på nästan en halvtimme :)

Gick bra på jobbet idag, lugnt som en filbunke skulle jag vilja säga! Fast jag fick en hel del gjort, nu blir U stolt :) Eller nej, har inte gjort nåt speciellt så men jag har faktiskt jobbat!

Var dessutom tvärs över gatan och bokade tid för tatuering idag! Var så nervös så Sofie fick bli med. Tjejen bakom disken kollade på min tatuering och frågade om jag ville ha en återbudstid dom fått imorgon och i samma ögonblick kom paniken! Alltså missförstå mig inte, jag vill verkligen verkligen göra den här tatueringen men jag är ju så sjukt rädd för smärta och nålar och allt vad sån skit heter! Fattar inte vad jag har gett mig in på! Beslöt mig iaf för att ta en tid nästa vecka så på onsdag klockan ett smäller det! Fan fan fan!! Vill att pappa ska bli med och hålla handen! Ja, hade inte Sofie varit med så hade jag antagligen bokat först i februari.. Så, nu ska jag bli tatuerad. Och av en tjej också, tycker jag är lite coolt :)

Hann med Afron idag också, kommer ha en grym träningsvärk i ryggen imorgon.. Meen, det är ju det som är meningen med träning, det ska göra ont.. Har iaf jätte ont i vaderna sen igår.. Nej, nu måste jag faktiskt göra nånting åt lägenheten!

Debuten

Ska sova första natten i nya lägenheten inatt och jag är nästan lite nervös :) Sitter i mitt nya vardagsrum just nu och beskådar mitt kaos.. Sängen är full med kläder och skor som jag har tänkt sortera och lägga allt fint i min nya walk-in-closeth men det har inte blivit av ännu. Golvet ser förjävligt ut eftersom att min dammsugare har gett upp och det är kartonger högt och lågt.. Usch. Fan flytta är det värsta som finns! Men tack iaf till alla som har hjälpt till, nu är det inte alltför långt kvar!

Fick hjälp igår av bror, Anna, Emmelie och Sabine. Daniel var ju förresten också med och bar! Tur att man känner många starka karlar :) Tjejerna hjälpte till at tbygga ihop möbler, gick dock inget vidare: Anna öppnade instruktionsmanualen och packade upp grejerna sen gav hon upp och Sabine och Emmelie fick ihop mitt nya vardagsrumsbord med lyckades repa hela bordskivan i processen. Aja, det spelar ingen roll, stolen fick jag ihop idag (one to go) och bordet kostade typ 200 spänn så det var inte så noga :)

Sov bara fyra timmar inatt så  idag har jag haft en riktig CP-dag då jag inte har fattat nånting och bara vandrat runt som en yr höna :P Så istället för att gå och inte göra någonting så åkte jag med till Västerås med Aba, Sabine och Anna. Hade inte tänkt att införskaffa något men det gick ju skit som vanligt. Köpte ett nytt linne, ett set underkläder och lite annat smått och gott! Fan, jag spenderar alldeles för mkt pengar, måste nog be om ett litet lån i slutet av den här månaden.. Alla resor jag skulle vilja göra försvinner bara längre och längre bort!

Har hunnit med att träna idag också, blev ben med Anna och Daniel. Gick faktiskt riktigt bra :) Nej, nu ska jag bädda sängen och hoppa in i duschen, måste sova!

Oväntat

Håller på att packa ihop mina saker från lägenheten, snart kommer bror och vi ska köra de första lassen och vet ni vad?
Det här är fan svårare än jag trodde det skulle bli.. Återigen står jag här och packar ihop mina saker och funderar på vad som gick fel den här gången. David Gray ger mig bara mer ångest, att han ska träffa så jävla rätt ibland. Nej, skärpning!

Snart lunch!

Ska ju försöka mig på det här med att äta tre ordentliga mål mat om dagen så jag har tagit lite inspiration av Anna och ska äta lunch klockan ett :) Det börjar faktiskt kurra lite i magen.. Var ju tur att Pelle kom in och skulle ut med lite mat idag så jag kunde sno en portion för annars hade mina planer på bättre matvanor redan gått i graven! Jag var ju duktig igår och gjorde extra mycket lunch så att jag skulle ha idag också men jag var så trött imorse så jag glömde matlådan :P

Nu har jag iaf kläckt bomben för mamma så nu kan jag lika gärna göra det för er också;
Jag ska tatuera mig! Äntligen!! Har en text som jag ska tatuera in mellan skuldrorna lite nedanför nacken som passar mig jävligt bra om jag får säga det själv: "Jag skall finna en väg eller skapa en egen". Jag har diskuterat den här texten med rätt så många och det finns tydligen väldigt många olika tolkningar på den, men för mig står den för styrka. Ungefär som att oavsett vad jag har gått igenom i livet så har jag hittat en väg och tagit mig vidare på egen hand, genom att tro på mig själv. Och så kommer jag göra i fortsättningen också! Jag ska försöka lägga in en bild senare på hur jag har tänkt mig att den ska se ut!

Tror det kommer bli skitbra, men mami var nog lite skeptisk :P Ska försöka hinna in tvärs över gatan och boka en tid imorgon!

Nej, nu är det lunch och bara två timmar kvar av denna arbetsdag! Ikväll blir det flytt för hela slanten, har lovat lasagne till Emelie så vi får se vad det blir :)


Livstecken!

Imorse fick jag ett meddelande från Fredrik, de lever och reser vidare mot Phuket! Fan så skönt, hade värsta madrömmen igår natt så jag var skitorolig hela dagen igår! Nu kan jag andas ut :P

Trist..

Har absolut ingenting att göra! Fan så trist! Har kollat igenom det som jag tänkte ta i nästa vecka tillochmed! Åh! Och alla ni då, som är ute och festar och har skoj, hoppas verkligen ni njuter!


Sthlm tur och retur

Vart en snabbvända till Sthlm och Karin men vi hann med bra mkt ändå;

Åkte från Ludvika vid elva i torsdags. Lastade bilen med Anna, Niclas, Fredrik och deras packning (som inte bestod av alltför mkt vill jag lova!). kollade så att pojkarna hade pass och pengar med sig och sen bar det av. Åkte via Avesta och lämnade av en tvättmaskin åt mor och far, där höll det på att bli bråk för Fredrik hatar sånna där rundturer :P Meen, ingen större skada skedd, vi kom ju trots allt fram till Arlanda ca 3 timmar innan planet gick så vi tror att dom har kommit med iaf (fast, någon som har hört nåt från dom än?).





Jag och Anna fortsatte då mot Stlhm med pendeln, tog bra jävla lång tid men fram kom vi iaf. Och till vad? Ett jävligt kallt Stockholm! Jag trodde ju fan det skulle vara vår i Sthlm nu så jag hade bara mina nya mysbyxor och skinnjackan på mig, höll på att förfrysa flera gånger om! Träffade på Amalia och Karin och tog en fika innan vi tog tunnelbanan hem till Karin, vilket också var bra onödigt. Visade sig nämligen att det var ungefär lika långt att gå från tunnelbanestationen till Karins lägenhet på Kungsholmen som det var att gå från fiket där vi hade suttit.. Jaja, nu har vi ju åkt tunnelbana också :)

Jag och Anna i väntan på pendeln..

Kvällen närmade sig och det blev dags för middag. Karin laddade upp med olika sallader från ICA och jag och Anna lyxade med sushi! Eller ja, jag åt kycklinspett men iaf :P Sedan slappade vi framför TV:n med morötter, chips och dip, kan det bli bättre?

Igår var vi upp tidigt, gick till T-centralen längs vattnet, tog Flygbussen ut till Arlanda och sen var det bara att hämta bilen och bege sig hemåt! Jag och Anna fick faktiskt med oss Karin hem så det var trevligt med extra sällskap i bussen! Åkte till Uppsala och gick på IKEA och sen åkte vi över Avesta för att hämta upp tvättmaskinen igen. Ringde mamma och frågade om vägen X antal gånger men vi hittade hem till slut :)

Morgonpromenad i Sthlm...

Tröttisar på flygbussen..

Igårkväll åkte mamma, pappa och faster med mig in till stan och så käkade vi middag på hotellet, var skitmysigt! Åt tills jag mådde illa så jag somnade på soffan redan vid tio igår :P Nu ska jag käka frukost och sen MÅSTE jag börja städa och packa inför flytten! Vill fan inte..

PS. Fredrik fick låna med min kamera till Thailand bara för att jag är så jävla snäll så det blir mest mobilbilder framöver så ni vet.. DS.

Back in L-a

Har typ precis kommit innanför dörrarna till lägenheten och nu är det dags att åka till Frbg och lämna bilen! Förhoppningsvis får jag med mig mor och farn in till stan på en middag :)

Tillägg..

Jo, eftersom att faster ifrågasatte morgondagens resrutt över Avesta ska jag förklara precis hur det ligger till:

Jag ringer och kollar med min kära far om det går bra att jag kör Fredrik och Niclas till Arlanda i minibussen så att jag och Anna kan svänga förbi IKEA på vägen hem för att införskaffa vissa möbler and what not. En dag senare (läs idag!) ringer min mami upp frågar mig om en tjänst. Det lät ungefär såhär: "Jo du Camilla jag tänkte bara att ni skulle väl kunna lämna in en tvättmaskin åt oss i Avesta imorgon påväg till Arlanda?" Jag, som känner Fredrik och vet att han inte tycker om sånna här "småsaker" som min familj brukar envisas med att göra när det egentligen itne finns tid, försöker nästla mig ur det hela men jag är helt enkelt för snäll mot mamsen.

Så, därför ska vi åka över Avesta imorgon. Mamma försöker dessutom övertyga oss om att det tar ungefär lika lång tid att åka över Avesta till Arlanda som att åka över Västerås. B-shit..

Nu ska jag kolla lipstick jungle och sen blir det natten :)

20 mil

Idag har jag varit till Blg på kurs, gjort fel på jobbet och sen varit i Frbg och hämtat min minibuss. Har alltså snabbt utträknat åkt ungefär 20 mil idag.. Och imorgon ska jag till Arlanda med pojkarna så då är det ju ytterligare.. 20 mil? Hur långt är det till Arlanda? Måste ju vara mer än 20 mil det fattar jag också men, vad långt exakt? Om man åker över Avesta?

Dagens nyhet;
Mamma har färgat håret nästintill svart på min inrådan och det blev skitsnyggt! My mama is hot :)

Dagens önskeyrke:
Personlig stylist/rådgivare?

Dagens hjälpmedel till att hålla sig vaken på vägen;




Och så på vägen hem:


Hade för övrigt underbart väder idag! Ja jag vet, jag borde inte köra bil och ta kort med mobilen samtidigt.. Men jag höll mig ju på vägen :P

Imorgon bär det av!!

Va? Jag? Puckad?

Anna H kom förbi igårkväll och höll mig sällskap, vi drack te och snackade om allt mellan himmel och jord som vanligt.. Jag hade allmän livsångest så jag kanske inte var världens trevligaste sällskap men va fan, man kan inte ligga på topp jämt!


Tacoköttfärs, massa grönsaker, lite salsa och ännu mindre chips!

Anna planerar hennes karriärlyft på Toffes :)

Ja jag vet, jag ska ta bort julpyntet!


Idag fick vi äntligen fönstret i köket utbytt, var typ tre månader sen som Niclas och Daniel hjälptes åt att krascha rutan :P Jaja, bättre sent än aldrig! Åkte till jobbet vid halv nio och käkade frukost, jobabde lite och sen var det bara att åka iväg till Borlänge. Skulle nämligen dit på kurs klockan tolv trodde jag och här kommer anledningen till rubriken:

Jag hada INTE kurs idag, jag har kurs IMORGON! Vet ni när detta slog mig? När jag stod framme vid receptionsdisken på Gustaf Wasa Hotell i Borlänge. Bara att be om ursäkt för svordomarna och åka tillbaka till stan. Alltså, jag är fan riktigt jävla pantad ibland.. Så, nu måste jag åka tillbaka till Borlänge imorgon för kursen, kommer väl aldrig bli pinsamt va? Fan också..

Jobbade några timmar till på hotellet och sen var jag och fikade med Anna H, Karin, Camilla S, Sara och Bella. Var riktigt trevligt men känns lite ledsamt att säga hej då till alla.. Detta är btw anledningen till min livsångest, alla lämnar mig för roliga spännande äventyr och vad gör jag? Planerar ytterligare ett år i Ludvika.. Fan också..

På gymmet gick det rätt så bra idag faktiskt, körde både mage och ben och dessutom har jag träningsvärk i ryggen sedan igår, yey :) Ska snart ner på stan och handla kvällsmat, hemmafru som jag är?! Jaja, på torsdag blir jag iaf singel på riktigt PÅ RIKTIGT för då åker Fredrik och Niclas till Thailand! Kan inte fatta att det är redan i övermorgon som dom åker! Jag ska iaf skjutsa dom till Arlanda och sedan blir jag och Anna H kvar i Sthlm över natten hos Karin. Haha, kommer inte ens hinna sakna henne förräns vi träffas igen :) Förhoppningsvis får vi med oss Amalia på vår tjejkväll också! Bara jag som är sugen på bio förresten?

Helgens bravader!

Var inte helt skitpigg igår så här kommer lite från helgen! Jobbade förmiddag på lördagen och efter det blev det en snabbis till gymmet för att få lite färg. De stänger faktiskt fyra och jag slutade tre så jag hann inte med att träna! Sov dåligt som fan på natten så det var bara hem och sova lite efter solningen. Råkade visst sova i ungefär en och en halv timme så det blev lite stressigt på slutet, hann iaf klart till utsatt tid :)

Hemma hos Joanna var det redan feststämning och vi satte oss till bords omgående. Fick jätte god paj (vilket var tur för jag hade bara grundat med en kladdkaka med grädde till lunch :P) och drack en hel del cider :P Sen blev det frågesport som mitt utmärkta lag faktiskt nästan vann! Missade bara med ett poäng! Ja, sen var det bara att festa vidare, hände inte så mkt faktiskt men det var en bra fest, här har ni lite pictures!




Ja sen blev det söndag och jag måste erkänna att jag spenderade hela dagen och kvällen på soffan, kvällen var ju iofs på Köhlers soffa men det var helt klart en seg dag!

Vid tio-tiden kunde jag konstatera att jag hade fått tillbaka mina utslag (som jag hade vid studenten) på nyckelbenet så det var bara att tacka för sig och åka upp till lasarettet. Jo visst, där konstaterades det att jag har bältros, vilket ni antagligen redan har räknat ut om ni inte har blivit tappade förstås.. Skit irriterande, det kliar och svider och gör allmänt ont! Har jag nämnt att jag hatar smärta?! Fick medicin och recept och så fick jag åka hem igen.



Gissa min chock när jag skulle hämta ut min medicin idag och damen i kassan säger typ:
"Ja, det här är ju en rätt så dyr medicin, men det vet du kanske redan om?"
"Nja, jag hade ju räknat med 300 kronor kanske, är det mer än så?" undrar jag.
"Mm, den kostar 980 kronor.."
"VA?!?!"
"Ja fast, du har fått en rabatt på 212 kronor!"
"Ja jävlar, det var ju en tröst!"

Mina väldigt små men dyra utslag

Hur fan kan en medicin kosta 1000 kronor?! Inte nog med att man ska ha ont och livet känns allmänt trist, man måste kasta ut en jävla massa pengar på medicin också!! Känner för att tröstäta :P

Min tur som vanligt..


Vanlig virussjukdom

Bältros är en vanlig virussjukdom som drabbar både män och kvinnor. De typiska symtomen är smärta och hudutslag som bara drabbar ena sidan av kroppen. Ofta bildar utslagen formen av ett band eller bälte.

För att få sjukdomen krävs att man tidigare har haft vattkoppor som orsakas av samma virus. Viruset kan ligga vilande i nervrötterna i många år och väckas till liv när man blir äldre eller får ett försämrat immunförsvar.

Ibland kan kopporna vid vattkoppor vara så få att man inte märker att man fått sjukdomen, men viruset finns då ändå i kroppen. Oftast märker man om man får vattkoppor. Men i vissa fall, även om det är ovanligt, kan ungdomar får bältros utan att ha haft symtom på vattkoppor.

 

Utslag på ena sidan

Det första symtomet på bältros brukar vara en intensiv smärta. Efter en till tre dagar uppstår en rodnad på huden som snart också får blåsor. I början är blåsorna klara, men de mörknar efterhand och inom en till två veckor har blåsorna torkat ut.

Utslagen förekommer nästan alltid bara på ena sidan av kroppen och då i samma område som man har haft smärtan. Det vanliga är att bältros sitter på överkroppen eller längs ett ben, men utslagen kan förekomma var som helst på kroppen. Dubbelsidig bältros kan förekomma, men det är ovanligt.

Smärtan i området där man haft bältros försvinner oftast inom några månader. Hos enstaka personer kan smärtan bli kvar under mycket lång tid. Bältros läker så småningom av sig självt.


Orkar..

inte blogga med någon ordning idag men ville bara säga tack för igår och lycka till till alla er som ska ut på äventyr i vida världen!

Borde inte,

men har svårt för att låta bli! Vill vara med i en tävling om en goodiebag, vill du också vara med i utlottning så besök http://losan.blogg.se/2009/january/tavling.html nu! Det pågår till 15e januari! Inte för att jag nånsin har vunnit något men försöka skadar ju aldrig :)



Lycka till till mig!

Sömnproblem och tidiga jobbmorgnar!

Fattar inte att det ska vara så svårt att somna! Någon som har några tips? Låg och vände och vred på mig tills klockan var 3-4 på morgonen och jag började jobba sju imorse! Så, nu sitter jag här på jobbet och skulle behöva tändstickor till ögonen och tröttfryser som en gris! Det är knepigt för jag har sovit dåligt ända sedan min förkylning började, nu är den typ över så det borde väl sömnproblemen också vara?

Mm så nu sitter jag iaf här och kollar runt på varenda blogg jag kan komma på (ja jag inte bara skriver, jag läser också!) och undviker sidor där jag kan bränna min kommande lön i förväg.. Fick ett positivt lönebesked och då brukar alltid dessa tankar om "belöning" dyka upp i huvudet. "Men, förtjänar inte jag ett par nya sandaletter mitt i vintern nu när jag bevisligen har varit duktig och slitit?" Ibland är jag faktiskt lite dum i huvudet..

Igårkväll hände det inte så mkt spännande. Min granne försökte bjuda på vin men det där med vin är inte riktigt min grej. Nej, slutade med att jag skjutsade ner han och hans sällskap på stan. Fick ju köra BMW, så det var värt det! Den är iofs typ tio år gammal och inte skitfräsch men men, man kan ju vara snäll fastän att det inte är jul! Kände mig förresten jävligt blond när jag kom tillbaka till Högberget och skulle låsa bilen. Jag vet att Andreas visade mig vilken knapp det var man låste med men jag, som vet ALLT om bilar, ignorerade totalt och ville fixa själv. Det var ju dumt för sen stod jag där på gatan och fixade inte att låsa bilen! Lyckades däremot öppna skuffen typ fem gånger :P

Ja och sen blev det bara Lipstick Jungle och försök till sömn.

Längtar tills ikväll, jäklarns vilket party det ska bli :) Hittade outfiten också, löste sig med BH'n till slut.. Vem hade kunnat tro att vi har samma storlek?! Ni får bilder ikväll. Inte på BH'n alltså men på outfiten. Tror jag. Om det blir som jag har tänkt mig!

Men fan så irriterande!

När jag helt plötsligt har tid att göra saker ordentligt så slarvar jag givetvis och vad händer då? Jo, det blir fel! Ska låna lite kläder imrorgon av min kära Anna H och dessa klädesplagg kräver en svart, enkel men ändå snygg BH. Perfekt tänkte jag när jag fick sluta innan Lindex stänger, helt plötsligt hade jag all tid i världen till att prova ut en bra och komfortabel men som sagt snygg BH. Vad gör jag? Jag sitter här framför datorn tills jag upptäcker att jävlar, klockan är redan fem och jag tänkte träna innan halv sex och ska dessutom hinna på systemet! Stress och panik!

Springer in på Lindex, tänker att va fan, jag grabbar en BH i min storlek och så blir det säkert jätte bra! Mitt i djungeln av underkläder hittar jag en svart, snygg och enkel BH OCH ett set med BH och trosor som jag definitivt inte behöver men köper ändå av någon dum anledning.. Notan slutade på över 400 kronor.. In på systemet, kö i hela butik som vanligt strax innan stängning en fredag. Suck! Kommer iaf hem efter gymmet och provar BH'n som jag egentligen inte skulle ha och den satt perfekt, skit söt. Provar sedan BH'n som jag nästan måste ha, och den passar inte alls.. Fan så drygt det blev helt plötsligt.. Är det värt att åka till Borlänge imorgon kanske? We'll see..

På gymmet gick det iaf bra, Fredrik proppade i mig en Fierce så jag var helt hyper och är nog fortfarande! Det är typ nå energidryck som bland annat innehåller kreatin som gör att det nästan kliar i fingrarna på mig.. Hm, kommer nog kunna springa ner på stan och hälsa på Anna H! Så fastän jag har tränat både mage och armar skulle jag gärna ha tränat mer om jag hade haft sällskap :) Var dock lite väl många spännisar på gymmet idag, lite läskigt när folk skriker för att få upp vikterna :P Sånna killar som de nedan:



Okej kanske inte riktigt men ni fattar vad jag menar va?

Så det kan gå..

Skulle egentligen ha jobbat till typ åtta-nio ikväll men nu sitter jag här hemma vid köksbordet, klar för dagen! Första dagen med nya arbetsuppgifter, och allt har faktiskt gått jätte bra. Tror inte jag har gjort fel nånstans iaf :P

Jaha.. Vad ska jag nu göra då? Får väl ta tag i det jag hade tänkt att göra innan jobbet imorse, gymmet till exempel. Innan jul så var jag alltid taggad inför gymmet, jag såg framemot att få träna! Men nu, när jag inte har tränat så mycket, så blir det till ett litet projekt att bara ta sig dit. Jaja, det kommer väl.. Nej det här duger inte, har man inget vettigt att skriva om kanske det är bättre att låta bli!

Attans,

vad tråkigt det är att vara förkyld! Nu har jag varit krasslig längre än jag vanligtvis är.. Imorgon måste det dock vara bra för då åker U och Herr K och då börjar ansvaret. Fasst, jag är ju inte helt själv, vi får ju hjälpas åt allihopa :) Dagen har iaf varit bra, hann både tvätta och faktiskt städa lite (idag igen!!) innan jag tog bilen ner till stan och fikade med Karin. Vet dock inte om våra fikor räknas som fikor för jag drack två koppar grönt te och Karin festade till det med en Loka :P Det är nog inte det att vi är överdrivet nyttiga (jag har iaf ätit choklad idag) utan det är nog mest så att våra fikor är bra anledningar till att bara sitta ner och prata lite. Vilket är väldigt roligt, får höra en del skvaller och sen att bara jämföra framtidsplaner är ju skitroligt! Det var extra mys idag för vi fick fönsterbordet på Engel så vi satt där och tittade ut på snön som föll och alla människor som gick förbi utanför!

Var på möte med Ulla också, tror jag har full koll inför deras ledighet. Det här ska nog gå bra, det måste det göra förresten. Jag är inte nervös heller, litar fullständigt på mina planerar- och ordningsegenskaper :)

Kom hem och åt tacos-rester från igår, kollade på avsnitt av Californication med Fredrik som jag redan har sett och snackade lite skit med fröken Hjort som tittade förbi. Sen äntligen, äntligen tog jag mig ner till gymmet! Jag skulle nog egentligen ha stannat hemma men nu jävlar får det vara nog :) gick på löpbandet i en halvtimme och fick världens skavsår och sen körde jag ben, hårdare än vad jag normalt gör tillochmed! Har precis kommit hem och ska hoppa in i duschen så fort Fredrik kommer därifrån och sen ska jag kolla vidare på mitt älskade Lipstick Jungle, fick hem säsong två idag :)


Tröttis

Vaknade för inte så längesen, är fortfarande hur trött som helst! Jag fattar inte men jag har verkligen fått svårt att sova. Igår försökte jag med att ligga helt still och vägra öppna ögonen oavsett vad obekvämt jag låg bara för att jag var tvungen att somna men nej, det funkade inte. Sen provade jag att läsa lite grann men det funkade inte heller. Sen var ag påväg att lägga mig på soffan så att jag inte skulle hålla Fredrik vaken och då, då jävlar somnade jag.. Så om ni tycker att jag har sovit länge inatt så har ni fel för klockan var typ fyra när jag somnade!

Har redan hunnit ringt försäkringsbolaget och kollat så att Fredrik är försäkrad när han åker nästa torsdag, och ringt och kollat med flygstolen.se så att Fredrik och Niclas verkligen kommer iväg :P Det senare väntar jag fortfarande på svar om.

Idag ska jag ner på stan och fika med Karin, kan inte fatta att hon redan ska flytta härifrån! Hon kom ju nyss hem och vi har knappt hunnit träffas alls! Meen, det är iofs inte alltför långt till Stockholm :) Ska bli mysigt med en fika iaf, skönt att komma ut ur lägenheten för jag håller på att bli galen! Är fortfarande inte helt frisk, snuvig och knepig i halsen.. Så fruktansvärt trist, jag vill börja träna igen nu! Anna G har ju börjat på MåBättre och inte på små vis heller :P Hon har ju redan gått förbi mig!

Ska skriva ut en studieplan och fylla i så jag kan skicka in papprena om att plugga upp betyg, måste nog hinna skicka dom den här veckan tror jag.. Studievägledaren hade ju faktiskt svarat igår när jag kom hem från promenaden så han hade väl bara annat att göra innan. Ska ner på hotellet också på ytterligare ett möte, sen är det meningen att jag ska ha koll på allt :P

Nej, nu vill jag ha frukost, sen blir det dusch och kanske en promenad ner på stan?

Promenix!

Tog en promenad med Anna H i det vackra vädret idag, trotsade min förkylning lite. Det var sjukt kallt ute men jag känner mig redan ltie bättre :) Det där med frisk luft verkar funka Anna! Var förbi Camilla S innan mötet med Ulla, skrev under lite papper och kollade runt i lägenheten. Jag vet redan precis hur jag vill ha det, längtar faktiskt tills jag får flytta nu! Efter det var ajg upp på stan och köpte en almanacka och käkade lunch med Ulla på hotellet. På fredag drar hon och Herr K till Thailand så det är en del jag måste ha koll på innan hon åker.. Meen, det löser sig alltid! Fler möten imorgon dock..



Ikväll blir det tacos med grabbarna, orkar faktiskt inte ut ur lägenheten en till gång idag. Ska bara förbi och handla, sen blir det myskläderna på igen! Hoppas ni haft en bra dag!

God morgon!

En helt ny vacker dag i vår underbara stad Ludvika och jag är fortfarande snuvig som ett as! Var någon som frågade igår om jag har en kråka i näsan och jag svarade nej, det bor fan en albatross i min näsa! Jag kan inte räkna alla gånger jag nös igår och jag är ändå jävligt bra på matte! Jag har ju fått träningsvärk i magen av att nysa och hosta! Haha det tänker jag ju iofs inte klaga på, inte illa att man kan få träning av att ligga hemma och nysa :) Nya träningsmetoden kanske?

Har precis klivit upp iaf, sov på soffan inatt för att jag inte skulle hålla Fredrik vaken.. Egentligen borde ju jag alltid sova på soffan med tanke på omständigheterna men det har ju funkat bra att dela säng hittills så det är nog ingen större skada skedd :) Iaf, ska ner till hotellet på möte/genomgång med Ulla idag, få se om vi kommer fram till nåt vettigt! Nu när jag ska få lite andra arbetsuppgifter så måste jag ju skaffa mig en almanacka så det är dagens första mål. Sen har jag försökt få tag på studie- och yrkesledaren på VBU om att plugga upp lite betyg men av någon anledning behagar han inte att svara.. Han kanske har tagit semester. Eller så kanske han har blivit förkyld av att göra snöänglar endast iförd en klänning som vissa andra och om så är fallet så är han förlåten!

Nu ska jag ladda över ny musik på min Ipod, klä på mig, äta frukost och ta en promenad ner till Camilla S och hotellet!
Have a nice day :)

Paus i städningen..

Mm, Fredrik beslutade om storstädning så nu ska vi damssuga och våttorka alla golv i lägenheten och städa överallt.. Pust.. Det är faktiskt skittråkigt att städa, men köket är ju iaf klart. Och vardagsrummet är bara att dammsuga, våttorka och damma lite grann. Sovrummet däremot, kaos. Fan så drygt..

Måste bara få visa min faster en sak (fick reda på att hon är här och håller koll!), hon hade nämligen lite åsikter om klänningen jag beställde hem till nyår. Den är skitsnygg, så här såg modellen ut i den:


Och såhär såg jag ut!

Tycker faktiskt jag var snygg, eller vad tycker du faster?

Förkyld

som ett jävla ägg, fortfarande! Är så trött på att vara sjuk! Inatt har varit skitjobbigt, har varit varm och svettats och sen börjat frysa och sen blivit varm igen och jag har inte legat nå skönt i sängen så jag har vridit och vänt på mig hela natten, har tillochmed lyckats hålla Fredrik vaken och det är fan inte illa!

Så det blir väl barar till att ligga på soffan och svoa och kolla film hela dagen, hosta och nysa och försöka få i sig lite mat.. Har ju kvar sen igår så jag ska nog klara mig! Fredrik ska ner och träna, känns som att jag missar så jävla mkt! Fast, jag har faktiskt träningsvärk efter att ha nyst så mkt :)

Nej, nu ska jag dricka en till kopp varm choklad och försöka sova ikapp lite!

Falukorv alá Camilla

Det blev gourmetmat idag, ugnstekt falukorv med hemgjort potatismos! Så jävla gott :)

Recept (4personer)

Ugnstekt falukorv                       225 grader C
1 falukorvsring
1 stor gul lök
2 tomat
senap
riven ost
salt och peppar

 

Skär falukorven som om du skulle skära den i bitar, fast skär inte igenom. Så att det blir små fack i korven. Lägg den sedan i en ugnssäker form. Skiva lök och tomat. Fyll facken i falukorven med senap och tryck i en halv tomat-skiva i varje fack. Lägg över löken och toppa med riven ost. Avsluta med lite salt och peppar och ställ sedan in formen i mitten av ugnen i 20-25 minuter. Servera med hemgjort potatismos och ketchup!

Direkt ur ugnen

Fredrik stod för potatismoset

Hungriga grabbar :)

Voilá!

Fortsättning på uppdateringen

Jaha hur långt kom jag igår egentligen? Tror jag avslutade vid nyårsafton va? Knallade hem från Anna H vid tio på morgonen för hon skulle upp och jobba och jag behövde några timmars sömn. Väl hemma hittade jag David och hans killkompis liggandes på varsin del av soffan och så bra gick det att få lite lugn och ro.. Lade mig i sovrummet och slog på laptopen och kollade på Lipstick Jungle. En ritkigt bra serie faktiskt, synd bara att jag redan har kollat igenom säsong ett :P Hade jag varit smart hade jag ju sparat några avsnitt tills nu när jag är sjuk men jag är ju iofs inte synsk...

Iaf, hörde att David och kompisen lämnade lägenheten så jag ringde Daniel och Matilda och bjöd in till filmvisning. Vi kollade på Fievel och först då somnade jag som en gris! Sov ungefär en timme och räknade ut att jag hade sovit sammanlagt åtta timmar på två dygn, att jag orkar! Efter filmen åkte vi ut till Snöån, kollade på tre filmer till innan det var dags för mig att åka hem, skulle ju trots allt jobba dagen efter!

Den 2:a januari jobabde jag alltså förmiddag i repan, det måste ha varit en fredag va? Jo det var det för på kvällen firade vi att Philippe hade blivit vuxen och laglig :) Och så blev det krogen, igen! Den här kvällen hade kunnat slutat bättre, blev lite strul både här och där men jag tror väl att allt har löst sig..

Lördag var jag ledig, åkte till Fredriksberg och åkte längdskidor. Tog mig och syrran en timme att åka fem kilometer, det skulle alltså ta oss 18 timmar att åka vasaloppet! Tur att vi inte har några sånna planer iaf :P På kvällen var det Guitar Hero hemma hos mig och Fredrik, hann även med att se en film som jag har glömt namnet på men den var bra iaf! Vid halv tolv var det sängen som gällde för mig, frukost på söndag. Någon gång vid typ två så vaknade jag och mådde skitdåligt, hade åkt på en riktig dunderförkylning. Först när Fredrik kom hem vid halv fyra så lyckades jag somna. Jobbade bara fram till klockan nio sen var jag tvungen att åka hem, tack Sofie för hjälpen!

Jag hann hem och somna innan nästa smäll skulle komma. Fan att sånna saker ens händer, hur kan nånting gå så snett? Det är inte min sak att prata om men det skrämmer mig faktiskt lite. Huvudsaken är ju att man finns till, eller?

Mm, så idag är det måndag, och jag har inte gjort nånting annat än att sova fram tills nu ungefär, och har inte tänkt att jag ska göra så mkt annat heller :P Anna h kommer snart hit och då blir det film för hela slanten. Tänkte försöka orka med att laga lite mat till tränaren också men det får vi allt se!

Uppdatering!

Äntligen har jag möjlighet att blogga igen, för er allas skull kommer det i framtiden ske på svenska :P

Jag har inte skirivt här på så länge på grund av mina boendeförhållanden. Det är synd att skylla på någon annan men det är sant. Fredriks bror har ju bott hos oss i lite över en månad och det har varit minst sagt påfrestande att inte bara bo med sin före detta men även med hans storebror. Missförstå mig rätt, det går verkligen jätte bra att bo med Fredrik och det känns nästan lite konstigt att jag ska flytta men, tre personer i en tvåa är ingen höjdare. Det har varit svårt att få tillgång till datorn och när David dessutom har bott i vardagsrummet har det varit svårt att få den avskildhet som jag vill ha när jag skriver. Jag har liite svårt att koncentrera mig när det springer folk runt mig hela tiden :P Iaf, jag har köpt mig en egen laptop och david hjälpte mig få igång det trådlösa nätverket i lägenheten så just nu ligger jag med datorn i sängen och stortrivs :) Att köpa en egen dator är bland det bästa jag har gjort, tycker dessutom att den är skitbra fastän jag inte har så stor koll på datorer, tack bror för hjälpen :)

Tänkte iaf börja med att uppdatera lite om vad som har hänt sedan jag skrev sist, både juldagen och nyår har passerat så det här kanske blir ett långt inlägg :P Sist jag skrev var faktiskt på juldagen, när jag satt på jobbet och inte hade nånting att göra alls! Då var jag helt lyrisk över min nya rosa Ipod Nano som favoritpojkarna Daniel och Fredrik köpte åt mig i julklapp :) Jag började faktiskt grråta på riktigt när jag öppnade paketet! Senare på kvällen blev det Snöån för hela slanten och förfest för hela slanten. Jag måste säga, vi hade nog den bäst planerade juldagen det här året! alla hade fått en inbjudan till förfest med snacksbuffé och skjuts in till stan, entré utan kö och en spritbuffé ute i Snöån som faktiskt räckte till både för- och efterfesten! Bilderna är inte mina då jag inte hade kameran med mig men jag hoppas ingen tar illa upp :P




Välkomstdrinken var en jävligt god shot!


Eller vad tycker du Anna?


Kalle hade rakat av mustacshen dagen till ära!

Jag och Malin tröttnade på att alltid vara minst så..

Så vi fyllde på lite :)

Det fanns faktiskt chips till alla men vill man absolut mysa så varför inte?


Det här kanske ser lite konstigt ut men detta är en dans som självaste Herr K har uppfunnit och har inget att göra med vad det kanske ser ut som!

Snyggingar!

Efter den obligatoriska dansen var det dags för krogen, tack Göran för skjutsen! Jag kan ärligt säga att SOLO var skitroligt, lite lite personal så det var lite väntan i baren men det kanske var lika bra? Vid halv tre kom Göran och hämtade igen och skjutsade tillbaka oss till Snöån där det var obligatorisk efterfest! Jag hade dock tagit några snabba shots innan stängningen och började efterfesten med tre snabba till och sen var det faktiskt dags för sängen :)

Dagen efter var det fest igen, tur som fan att jag inte blir bakfull :) Kalle söp dock ner mig genom ölspelet kronan som är ett hemskt och värdelöst ölspel men som verkligen lyckas med dess syfte, nämligen att supa människor asfulla! Jag blev pruttfull och fick åka hem..

Ja sen var det ju helt plötsligt lördag och då var det fest igen! Tog det lugnt och gick på krogen, hade asroligt men har dock inte skitstor koll på vad vi egentligen gjorde, det var ju evigheter sen :P jag har för mig att det var den festen som Johanna blev riktigt jävla packad på och drack shots ur mobilen så när vi skulle åka hem hade vi ingen aning om vart hon var.. Som tur var hade hon fått åka taxi hem med en tjejkompis :)

Söndagen var det rätt så lugnt, jag och bror åkte till Västerås och efter mycket om och men införskaffade jag mig den Acer Aspire 5530 som jag nu skriver på. Vi hann även med IKEA och jag köpte lite grejer till lägenheten jag ska flytta in i första februari! Vet inte om jag har nämnt det men jag ska flytta in i Camilla S's lägenhet nere på stan, kommer bli superbra! På kvällen var jag hem till Jennie G och badade jaccuzzi på hennes gård. Det var skönt att träffa brudarna och planera lite inför nyår, få höra vad alla skulle ha på sig och bara snacka av sig lite.

Måndag och tisdag så vet jag faktiskt inte vad jag hade för mig, om någon kommer ihåg får ni gärna höra av er :)

Onsdag var dagen med stort D. Jag, Fredrik och Daniel åkte till Borlänge för att införskaffa en Bacardi Razz åt mig (var uppenbarligen inte bara jag som var sugen på hallon för den var inte lätt att få tag på) och åt nyårssupé på Subway bestående av varsin gigantisk smörgås. På väg hem var jag tvungen att sova lite, kommer inte ihåg varför jag var så trött men jag vet att det inte blev mycket sömn den natten.. Vid sex-tiden gick jag hem till Anna H där vi fixade till oss, limmade klänningar och Anna (som ännu inte lyckats välja en klänning!!) mannekängade i mina klänningar :) Det slutade iaf med att hon tog sin egen men iaf! Vi begav oss till Folkets Hus i Sörvik där festen var i full gång och slutade först vid tre-fyra tiden på morgonen. Då fortsatte vi festen hemma i Ludvika och jag tror jag sov kanske tre timmar den natten! Det var en underbar avslutning på 2008 och 2009 hade knappt kunnat börja bättre!


Anna drack alkohol för första gången år 2008 :)

Redo för fest!

Snyggingar!



Älskling, hade inte varit hälften så roligt utan dig!







Gott nytt år!!


RSS 2.0