Grey's är underbart!!

5 minuter in i dagens avsnitt och jag gråter som om det var någon i min närhet som dött. Japp, tårarna sprutar.. Älskar serier som verkligen berör mig så, fast iochförsig är ju jag rätt så blödig i allmänhet! Nej, nu ska jag fokusera mig på TVn, sen blir det sängen tidigt! Var på massage idag och Ylva hittade (och tog bort) massor av knutar i mina axlar så jag har fortfarande huvudvärk :P Det som är så trist när jag går på massage; stundtals är det jätte skönt och jag håller nästan på att somna, sen hittar Ylva sånna där dumma knutar och då är det inte alls skönt längre!

Mm, Grey's äger!


Skojs :)


Haft lite skoj på Polyvore, där kan man jätte enkelt göra collage eller plockbilder som blir skitsnygga! Det finns redan bilder på massor av klädesplagg att använda sig av, mycket märkeskläder så collagen blir ju riktigt snygga :) Är skoj om man har lite tråkigt eller vill piffa upp bloggen!


Wishlist! by [email protected] featuring Lipsy

Wishlist!
Vann jag på lotto skulle jag beställa detta på momangen :)
Perfekt till vår tjej-/utekväll i Stockholm på fredag!!


Skyll dig själv..

Jag gjorde det, jag kollade på ett avsnitt av Greek och nu är jag så trött så jag skulle kunna avlida. Och så lite huvudvärk på det, jo jag tackar jag! Idag då? Bara lugna gatan, gymmet har stängt så jag behöver inte ens ha en bortförklaring för att slippa gå dit :)

Myspys :)

Haft en mysig kväll med Jennie, Ida, Frida och Idol på TV :) Lite planering inför helgen och sjukt varmt te, tända ljus och skitsnack; precis som en tjejkväll ska vara! Jag gick förbi lobbyn en sväng också och sa hej till mina vänner alkolisterna, alltid lika trevligt ;)

Usch, klockan är för mycket. Ville hinna se ett avsnitt av Greek innan det är dags att sova men börjar halv åtta imorgon så frågan är om det är värt det?

Ta mig bort, ge mig sand och sol i överflöd!!


Stel? Jag? Aldrig!

Fy fan säger jag bara! Mina benmuskler dödar mig sakta men säkert :P Och då är det ändå bättre idag än igår.. Har precis kommit hem från gymmet, körde lite överkropp för att inte behöva spänna benmusklerna över huvud taget :) Snart kommer Jennie och Ida hit så blir det tjejmys med TV, kaffe och kanske nå gott?

Skrev ju tidigare att jag ska undvika allt vad socker och flottigt heter men det går inte så bra för mig. Ungefär som vanligt när jag ska försöka vara nyttig alltså :P Var i alla fall med mamma och handlade igår och bunkrade upp med mat så det är lättare att äta ordentligt, och så köpte jag en hel vattenmelon istället för choklad (lite stolt kan jag väl vara?). Nu blev jag dock sjukt sugen på popcorn så det här kanske slutar med en promenad till Hemköp ändå.. Hm..


Jag å systra mi på Hamburger Börs i lördags


Sängen väntar..

Mm, nu är det fan dags att sova, är trött som attans! Har precis kollat på första avsnittet av Greek, verkar vara en sjukt bra serie så får se hur det här slutar.. Imorgon är det jobb igen efter långledigheten, hur fan ska jag orka upp ur sängen? Har sån sjuk träningsvärk idag, brukar ju vara värre dag två så jag kanske kryper till jobbet imorgon :P

Gonatt på er!!

PERM!

Nu har jag jätte fina lockar i mitt hår :) Var ju som sagt hos Carro F i Falun idag och fixade mitt hår på hennes skola (hon utbildar sig till frisör och är skitduktig!), är hur nöjd som helst! Permanentade håret med en metod som heter typ "Melton Brown" eller nåt liknande. Det gör att håret inte blir lockigt som vid en vanlig permanent, utan får mer lite som ett självfall. Blev rätt så precis som jag hade tänkt mig, men nästa gång kör vi med ännu en mindre storlek på rullarna va?


Man är inte så jävla snygg hos frisören inte :P


Men förhoppningsvis blir det bra efteråt :)



Nu ska jag ta och ägna mig åt min hall, ha det bra så länge!


Mot Falun!

Fasikens vilken tur att jag tagit ledigt idag annars hade jag nog fått sjukanmäla mig! Nästintill hela kroppen värker av träningsvärk, stelhet och fötterna är fulla av skavsår :P Usch, allra helst hade jag velat ligga kvar i sängen hela dagen men nu börjar jag faktiskt få lite bråttom! Ska åka till Falun med Carro F och fixa håret, resultatet får ni se ikväll :)


Glömmer bort att det är höst och kör på
kort jeansjacka från Levi's, skjort-tunika från KoolaAnna och fläta :)


Lidingöloppet avklarat!

Woho, jag klarade! Under målsättningen också, så jag har rätt att vara grymt stolt :) Avslutade på 1:17:38 med blödande tår, söndersmälta skavsårsplåster och bara 1 minut och 50 sekunder efter syrran! Klart godkänd! Nu värker det dock lite överallt i kroppen, kommer vara sjukt seg imorgon.. Höll faktiskt på att ge upp redan efter 2 kilometer, det var inte direkt någon söndagspromenad! Men, genom kom jag, nu har jag en tid att slå till nästa år!


Uppladdning och Giannas alternativa uppvärmning :)

Syster och jag :)

Syster i målgången!

Jag är faktiskt i mitten där :D

Fossingarna!


Grattis till mig!!


Födelsedagskalas och PrimaDonnor

Har haft en helt fantastisk helg, nu är det bara det där jävla loppet kvar :P I fredags tog vi det lugnt i huset hela förmiddagen och sen vid fyra åkte vi in till stan. Mamma, pappa och bror åkte till Nacka Strand på öl- och whiskeymässan och jag åkte hem till Karin och Polhemsgatan. Mös runt lite innan vi tog oss till Amalia och en jätte trevlig förfest :) Blev en kortis till krogen innan jag och Karin gick hem (åt typ fel håll i en halvtimme innan vi gav upp och tog bussen!), kunde ju inte vara ute hela natten när jag ska springa idag!




Igår åkte jag tillbaka ut till Sigtuna efter att ha vaknat till ordentligt, där käkade vi lunch inne i stan på ett jätte mysigt café. Hann med en middagslur innan resten av gänget kom och det var dags att ladda för Hamburger Börs och föreställningen PrimaDonnor. Sjukt rolig föreställning, jag och syrran skrattade ikapp under 1 1/2 timme :) Rekommenderar starkt!!


Nu har vi städat huset och det är snart dags att röra sig in mot staden och Lidingö.. Skulle inte säga att jag är jätte laddad, är faktiskt rätt så kallt ute och blåser som fan gör det. Kan man lämna walk-over?


Menar ni allvar?

Såhär har vår dag i Sigtuna sett ut hittills;

Jag och mamma går upp vid sju för att ta en uppfriskande morgonpromenad. Båda blir vi glatt överraskade när den första vi möter hälsar, och den andra, och den tredje! Lite sådär by-känsla, här känner alla alla och vi säger god morgon till varandra på morgonen. Kanske inte riktigt vad vi hade förväntat oss..

Väl hemma igen möter vi Johan på trappen, ser lagomt nyvaken och lite smått förvirrad ut. Mamsen undrar vad han gör uppe varpå Johan förklarar hur han och pappas morgon har sett ut:
Någon gång efter att vi gått öppnar någon ytterdörren och kliver in, ropar hallå X antal gånger. Både Johan (som vaknar av hallåandet) och pappa (som kollar på nyhetsmorgon på övervåningen) tror att det är jag som ropar långt och länge. Tillslut tröttnar bror, ungefär samtidigt som pappa är påväg ner för trappen, och ropar "Familijen Ekehov", varpå dörren går igen med en smäll. Papsen kollar ut genom ytterdörren men ser ingenting och går därför upp igen. En liten stund senare ringer det i hemtelefon tillhörande personen vi lånat huset av, men då pappa inte hittar telefonen är det ingen som svarar.

Ungefär här i historien kommer jag och mamma hem. Både pappa och bror skämtar om att insatsstyrkan ska komma hit och det ena med det tredje. Visst, när jag står i duschen 5 minuter senare plingar det på dörren. Bror öppnar och där står farbror polisen lite grann sådär med handen på hölstret och funderar på vilka fan vi är. Det roligaste är att det var bara inte 1, utan 3 patruller!!

Det visar sig då att denna någon som gick in i huset var en kompis till ett av barnen som bor i huset, och hade kommit för att de skulle ta följe till skolan. När bror ropar familjen Ekehov tror den här stackars killen att han ropar "Stick härifrån!", blir livrädd och springer hem till mamma. Mamma, som inte vet att huset är utlånat, ringer då polisen..

Jag säger då bara det, sånt här händer endast familjen Ekehov!


Bild tagen från finest.se


El Stockholmo

Nu sitter jag, bror, mamma och pappa i huset i Sigtuna vi fått låna under helgen. Otroligt fint, skulle dock ha inrett helt annorlunda men smaken är ju som konstaterat så många gånger förut olika. Hade ju iochförsig inte sagt nej till det här huset! Blev kär i badrummet, väldgt enkelt men ett sånt badrum skulle inte sitta fel :)

Alltså, vi är lite roliga; på 4 personer har vi 4 bärbara datorer med oss, den äldsta är inte ens ett år gammal. Kan man fråga sig hur det går ihop sig? Vi har då redan kommit fram till att min är sämst, vilket kanske inte förvånar.. Nu drog diskussionen igång om vi ska ladda ner Yatzy till alla datorerna och spela över nätet eftersom vi glömde tärningarna hemma (Yatzy är standard!). Herregud..

Längtar tills imorgon, då ska jag äntligen få svänga mina lurviga med Kaka och Mills och det ska bli så jävla roligt! Utgång i Stockholm var ju inte igår och partyklänningarna är med! Nej, nu blir det fler repriser på TV, dags att vara lite social :P

Bilresan till Stockholm

Lyckades på nåt sätt få bror att dammsuga min sängplats :)

Gonatt på er!!

Greys vs Cityakuten

Har haft besök av Jennie och Ida ikväll, har myst framför Idol och Greys Anatomy och snackat dkit som vanligt :) Hade tänkt träna ordentligt idag, istället hamnade jag hemma på soffan och sov nästan ända tills brudarna knackade på dörren.

Funderar på om det är antibiotikan som gör mig så trött, har seriöst överväckt att sjukskriva mig varje dag hela den här veckan för att det var så svårt att ta sig upp ur sängen.. Äter btw en medicin som heter Tetralysal, 2 tabletter om dagen i 2 månader och sen 1 tablett om dagen i 1 månad. Är inte huden bra efter det får man komma till en hudspecialist, men förhoppningsvis ska jag inte ha några problem efter de här 3 månaderna! Måste smörja in problemområdena 1 gång om dagen också med en salva som heter Differin, men förhoppningsvis är det värt mödan :)

Just ja, någon som följde Cityakuten när det gick på TV? Jag och Jennie blev att prata om serien när vi kollade på Greys och helt seriöst, det MÅSTE ha varit en av de bästa serierna någonsin! Ska nog försöka köpa den där boxen och låsa in mig i lägenheten i någon vecka, sträckkolla Cityakuten och gråta floder.

Usch, borde redan ha packat väskan inför imorgon. Då bär det av mot Stockholm och på fredag blir det utgång så nu får jag äntligen användning för någon av mina klänningar! Längtar som ett barn på julafton, shaka rumpa med Karin och Amalia (som fyller år idag; GRATTIS!!) som aldrig förr :) Får se hur det blir med inlägg här, men håll i alla fall tummarna på söndag för då är det Lidingö-loppet!!

Inflyttningskalas med fruktsallad

Till dagens inflyttningsfika kom det faktiskt folk! Vet inte om jag skrev det men försökte bjuda min umgängeskrets på fika och lägenhetsvisning i söndags men då var folk antingen upptagna eller för bakfulla för att komma så det fick bli idag istället :) Hade lägenheten full i folk och bjöd på fruktsallad med grädde och bullar, lite kosntig mix kanske men allt gick åt så då smakade det säkert..

Fick bestämt idag också att på måndag kommer det hände förhoppningsvis rätt så radikala saker med mitt hår :) Vad får ni se på måndag kväll!!

Apropå bestämt, jag åker ju till Stockholm på torsdag för en hel helg med familjen och Lidingöloppet då såklart. På lördag ska vi på en föreställning på Hamburger Börs på lördagen. Jag vet inte riktigt vilken föreställning det gällde men det ger både mig och syrran en riktigt bra anledning till att klä upp oss :) Vet redan precis vilken klänning jag ska ha, kommer bli sjukt roligt!!

Nu har jag tända ljus i hela lägenheten, en kopp te på bordet och filmen "Systrar i jeans" på femman, perfekt kväll!

Förebilden, efterbilden kommer på måndag :)


Tibetansk yoga

http://www.youtube.com/watch?v=XXSg8BApBwA&feature=player_embedded#t=122

Kolla den här killen, tänk om fler konstnärer kunde vara som han!

Nu ska jag hämta min tvätt sen blir det nog sömn, var på första yoga-passet idag och det var sjukt mycket drygare än jag kom ihåg :P I övrigt haft en bra dag!

Ännu en förbrukad helg..

Dåligt med uppdateringar men det har varit fullt upp. Fredagen blev jätte kalas, åkte först med Jennie till Falun och sedan vidare till Lager 157 (köpte bara ett par mjukisar, en skjorta och lite smkycken) och sedan ut till Snöån för middag och festande :) Blev en rätt så lugn kväll ändå med sjukt god mat och bra sällskap!

Igår åkte jag, Fredrik M och Niclas till Örebro och badade, hade skitskoj! Är fortfarande lite slut i armarna.. Trist att man inte gör sånna där småutflykter oftare, förgyller ju vardagen lite grann. När vi kom hem åkte vi direkt till min nya lägenhet där jag skrev på kontrakt och fick nycklarna. Mat i Snöån och sen var det bara att åka och hämta alla saker i Fredriksberg. Vaknade upp i lägenheten imorse, skönt utvilad och pigg :) Otrooligt skönt att slippa pendla mer, jag hade nog nått min gräns tror jag.

Så, nu blir det mindre bilåka och mer socialt umgänge och träning :)




Redan helg?

Fattar inte hur jävla fort den här veckan gick! Vad hände, har inte hunnit med nånting tror jag.. Och imorgon är det redan fredag, dags för att dra på sig partyskorna igen och festa lite :) Fasikens, blivit lite fest på sistone men fan, det är ju så roligt! Ska på middag i Snöån imorgon och käka, dricka gott och kalasa lite, lördag blir det förhoppningsvis umgänge med bästa brudarna och ja, sen är det redan söndag.. När började tiden gå så fort?

Party :)


Aptrött..

Sovit hyffsat bra inatt men alldeles för lite ändå. Är trött som fan, fick stanna vid Skuthamn påväg till jobbet och sova tio minuter för jag tror inte att jag hade klarat den sista kilometern till jobbet alltså.. Rövtrött helt enkelt..

Läkarbesök och bullbak

Varit till farbror doktorn idag, nu jävlar ska det bli ordning på det här! Har fått recept på mediciner som ska få min hy att bli bra, hoppas det här funkar för nu har jag fan provat det mesta.. Skulle inte påstå att jag har akne, verkligen inte, och jag känner folk som har det värre men när jag nu när jag inte är 20 längre borde jag väl få slippa finnar och sånt som hör puberteten till? Har ju faktiskt sämre hy nu än när jag var 16-17, vilket läkaren tog som ett vettigt argument för att skriva ut receptet. Dessutom har jag lagt ner runt 3000-4000kronor på olika receptfria medel de senaste två åren.

Ska prova en 3 månaders behandling med antibiotika av någe slag tror jag (vet mer imorgon när jag hämtat ut det från Apoteket) och en kräm som jag ska smörja in mig med morgon och kväll. Ska dokumentera det här ordentligt för då är det lättare att komma till hudspecialist sen om det inte skulle bli bättre.

Så, nu när jag nu ska genomföra den här kuren måste jag undvika solljus (inklusive solariet), smink, jag får inte mysa med hunden som jag vill, inte tvätta ansiktet mer än nödvändigt och jag ska helst undvika saker som dokumenterat leder till finnar (choklad bland annat).. Därför ska jag nu baka bullar, imorgon börjar "nya livet" (igen..). Wish me luck!



Såhär såg jag ut för bara några veckor sedan..

Weekend up-date

Får bli en snabb update för jag är så trött att ögonen håller på att rasa ihop! Blev kalajs i fredags efter jobbet, hamnade hos K-G och drack upp det som egentligen var tänkt till lördagens fest. Hur gick det till egentligen, vi skulle ju bara ta några drinkar på lobbyn väl? Knallade i alla fall hem vid typ tolv tror jag och somnade som en stock, då hade jag trots allt varit vaken sedan fem på morgonen..

Lördagen var väldigt lugn till en början, tog mig ner till stan vid tolv för en fika med Emelie och Jonathan och sen gick jag tillbaks till fasters lägenhet (som jag så snällt fick låna!) och sov lite till :) Någon gång vid fem drog jag, Emelie och Jonathan ut till Fredriksberg för att fylla på alkoholförrådet! Emelie körde silvermazdan och det gick som hejsan hela vägen! Därifrån till Västansjö där K-G hade bjudit in till kräftskiva, need I say more? Vart dunderkalas och en sjukt rolig fest, nu är jag helt slut och ligger redan och ska sova fastän klockan precis har passerat nio :P

Nej, nu får det bli lugna gatan ett litet tag, jobb imorgon och sömn nu!

Bilder från helgen finns på FB!

Politisk

Har haft en riktigt bra dag idag, beslutade mig för att trotsa mig själv och gick och la mig efter frukosten. Trots att jag vaknade flera gånger så fick jag i alla fall sova till tolv idag vilket inte har hänt på år och dar och var precis vad jag behövde :) Fick lite ångest över att jag sov bort mycket av det fina vädret men va fan, kroppen behöver vila!

När jag hade ätit en andra frukost tog jag med mig strandlakanet och Elle och la mig i solen på gräsmattan och njöt av fulla drag! Var nästan högsommarvärme ju! Inte för att solen ger nå färg längre men det var verkligen härligt att pressa lite ändå :)

Ja nu så är jag tillbaka hemma i skogen efter sju timmars intesivt arbete i receptionen och ska sova. Börjar sju imorgon igen vilket innebär att jag måste åka från Fredriksberg vid sex så det är väl lika bra att försöka på en gång..

Btw, nästa år är det ju val igen och den här gången ska jag vara insatt så att jag för en gångs skull kan rösta, har redan börjat efterforska lite!

Gammal som gatan

Fan, jag talade om för famlijen igår att den som väcker mig före tolv skjuter jag. Och när vaknar jag, alldelles av mig själv? Kvart i sju ungefär.. Fan.. Det kommer väl med åldern :P Nu blir det iaf frukost!!

Kina

Har haft en riktigt bra dag med lagomt att göra på jobbet och träningen gick bra. Det som gjorde min dag underbar tusen gånger om var middagen på Chinatown med Ida och Jennie! Verkligen skit trevligt, snart flyttar jag till stan och då kan vi umgås så mycket mer!!

Är sjukt trött och börjar inte förrän tre imorgon så nu har jag laddat för riktigt många timmars sömn, har till och med dragit ner persiennerna! Nåde den som väcker mig!!

Vilse i Solna

Åh nu ligger jag äntligen i sängen och ska få sova! Är tredje dagen i rad som jag faktiskt ligger i sängen redan innan klockan tio, börjar känna mig som en riktig gamling :P Hoppas jag får flytta in till stan snart så jag kan umgås med alla lite mer! Ska i alla fall på filmdate imorgon så äntligen får jag lite socialt umgänge utanför jobbet!!
Har som sagt varit till Solna och Best Westerns huvudkontor på utbildning idag. Klockan ringde fyra imorse och halv fem tog jag mig äntligen upp. Det var fortfarande mörkt när jag åkte till stan vid fem! Märks att nätterna blir längre. Fick köra hela vägen till Solna medan Kalle sov (förståeligt, han hade jobbat i baren igårkväll och jag sov faktiskt hela vägen hem), en automat SantaFe som Kalle föredrar att kalla bögbilen. Numera gör jag också det efter att ha åkt hela vägen från Västerås till Solna på över 3000 varv! Vem gör en bil, automat dessutom, med bara fyra växlar?! VANSINNE!! Värdelöst på motorvägen och inte kan det vara speciellt naturvänligt heller..

Utbildningen gick trots tröttheten väldigt bra, det är riktigt kul att få sätta sig in i organisationen lite mer fastän varken Kalle eller jag jobbar direkt med det som kursen handlade om. Man kan alltid få tips att ta med sig hem och använda i sin egna miljö.

Kursen slutade fyra och sen körde vi runt i Solna i ungefär en halvtimme innan vi hittade rätt väg ut :P Kom inte riktigt överens med Kalles GPS och mitt lokalsinne är verkligen inte av denna världen så det blev några ärevarv i en rondell lite här och var.. Hem kom vi ju bevisligen!

Skippade träningen och åkte direkt hem där Edwin väntade :) Hann träffa kisen lite grann innan syrran och Mats hämtade honom, och nu ska jag som sagt sova! Gonatt på er!!

Förlåt!!

Var dåligt av mig att inte lägga upp bilderna igår som utlovat men jag fick ett samtal från en älskad vän så bilderna blev bortprioriterade tyvärr :( Ni får dom nu istället, är dock tagna med mobilkameran för min kamera är lite bortsprungen!


Bror och pappa som mest muttrade..

Mamma lyckades få lite solsken på sig :)

Bara en bråkdel av blommorna vi fick med oss hem!

Har blivit dåligt med uppdateringar idag för att jag inte är så mycket för att blogga vid sex på morgonen innan jag åker, och sen är det väl inte så jävla nödvändigt att blogga från jobbet om det inte är absolut dödstrist? Nej så naturligt faller mitt läsarantal med mina inlägg..

Jaja i alla fall, har haft en väldigt bra dag på jobbet idag med en hel del att göra, det kommer bli jätte bra det här när vi har klurat ut allt tror jag :) Sen blev det träning vilket verkligen känns i mina armar nu när jag skriver, bara det att hålla händerna ovanför tangenterna är drygt! Köpte med mig en hel del sushi hem till familjen och sen har jag bara myst lite innan jag nu måste sova! Imorgon är det utbildning i Solna och vi ska åka från hotellet redan klockan sex så nu måste jag verkligen stänga igen datorn!

Gonatt på er!


Blomsterbud

Jävlar vilken stor marknad!! Det tog aldrig slut på stånd och nya värdelösa grejer runt varje hörn! Och självklart var jag tvungen att handla lite :P Köpte sjukt mycket bommor, tror jag och mamma handlade för över 450 spänn tillsammans och på marknad får man vääldigt mycket blommor för 450 kronor det vill jag lova! Köpte (tro det eller ej) ull-sockar också, vilket känns lite sådär marknads-standard. Antingen ull-sockar, tofflor eller vanliga strumpor ska alltid införskaffas på marknad :) Nu är vi i alla fall hemma igen och innan jag visar upp mina inköp ska jag hoppa in i duschen och försöka få tillbaka lite värme, var dyngsur om fötterna redan efter en halvtimme :P

Idag är en ny dag

Hoho jaja, uppe redan tycker inte jag är så illa med tanke på gårdagens intag :P Är dock lite trött men jag får försöka sova lite i bilen. Blev bestämt igårkväll att jag, mamma och Petra ska åka till Filipstad och gå på marknaden där, är den största härikring och jag har inte varit där på flera år så det ska bli riktigt kul :) Synd bara att det är så dåligt väder men det får man väl leva med.. Kanske är dags att beställa de där höstskorna i alla fall..

Förstår du inte?

Åh, nu önskar jag att jag kunde skrika ut min ilska så att alla skulle få höra, förklara att allt är åt helvette. Men nej, mitt privatliv är min ensak.. Pokern gick åt helvette..


Fisketävling

Idag fiskade jag för första gången iår :) Blev med föräldrarna på Lions årliga fisketävling och tänkte kamma hem vinsten men fick bara ihop 29 cm fisk, vilket inte räckte så långt.. Var i alla fall lite kul att få komma ut och fiska, har jag inte gjort sen vi var ut några stycken och fiskade gädda i Lisjön förra hösten! Ska nog ut och fiska imorgon också, är ju faktiskt ganska kul!

Nu ska jag vila lite och sen måste jag göra mig klar för pokerkvällen :)


Poker ikväll :)

Sitter uppkrupen i sängen med myskoftan på, har precis varit ut på morgonpromenaden med hunden och nu väntar jag på liv från övervåningen..

Nu börjar jag nog bli liite nervös, men bara lite! Ikväll händer det, ska vara med och spela poker med de stora grabbarna för första gången.. Haha låter som att det är en skitseriös pokerturnering eller så men det är egentligen bara goa killar/män/gubbar och någon enstaka dam från Frbg som samlas några gånger om året för att spela av varandra lite pengar :)

Och så till den stora frågan, vad fan har man på sig på en pokertävling? De flesta kommer ju gå dit i typ jeans och Kôjs-västen men jag ska nog klä upp mig lite, det var ju ett tag sen och det är alltid lika roligt!

Nej, nu ska jag fasikens väcka mamsen och papsen, är ju hungrig!!


Sjukling

Fick åka hem från jobbet idag, huvudvärken som började ta fart igen igår har fortfarande inte gett sig och imorse var det nästan så att jag mådde lite illa.. Har sovit mest hela eftermiddagen och kollat lite på sista Sagan om Ringen-filmen men den kommer jag nog få se om, har sovit väldigt bitvis.

Nu håller papsen på att grilla på balkongen och jag och mamma har precis bokat en resa till Berlin 26-29 november, ska bli så roligt att få se Berlin i vinterskrud! Längtar som ett barn på julafton :)

Ska ta mig en alvedon till och försöka hjälpa till lite med maten. Puss på er!

Sagan om Ringen

Har haft en otroligt lugn dag och ändå har jag fått massor av nödvändigt gjort! Städat rummet och bäddat rent i sängen, tvättat, lagat hål i en tröja åt mamsen och lagat kvällsmat åt familjen, har dessutom spelat lite poker med pappa, bror och två av hans kompisar. Tjuvtränar lite inför lördag, är trots allt fortfarande fruktansvärt grön vad gäller regler och så. Vill inte verka som en total nybörjar bland de vana spelarna, handlar ju dessutom om en del pengar :P

Har även limmat ihop ett par skor idag. Vanligtvis är jag väldigt snabb med att köpa nya skor när ett par går sönder eller blir missfärgade, men nu är det fortfarande för tidigt att köpa höstskor och känns dumt att lägga pengar på ett par sommarskor såhär i september. Då är det bra med Karlssons Klister :)

Nu ligger jag i sängen och ska sova, kan dock inte riktigt stänga av TV! Håller på att kollar på Sagan om de Två Tornen, såg Sagan om Ringen tidigare idag.. Får väl se när jag lyckas somna! Gonatt på er i alla fall!!

Uppe med tuppen

Hur kommer det sig att varje gång som jag verkligen har sovmorgon och kan sova ut utan att mamma och pappa väcker mig så vaknar jag vid åtta? Fine, då har jag sovit ungefär 2-2,5 timme mer än jag brukar men ändå, nån gång vill jag också ligga i sängen till långt efter lagligt..

Nu är klockan iofs halv tio och jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen, börjar ana en hel del rörelse på övervåningen vilket brukar betyda att frukosten närmar sig :) Dags att kliva upp, hittade min favoritmugg i förgårr så nu ska jag dricka te i massor!!


God morgon!!


Sleeping beauty

Nu ligger jag hemma i sängen och för första gången på en vecka behöver jag inte ställa väckarklockan! Är ledig imorgon och det ska bli så jävla skönt!! Så, därför tänker jag sova nu, bjuder på lite bilder först :)

Ser lite Ulla-Bella sekriterare ut, men sjukt stolt över det egna kontoret :)


Nu har jag även fått mina visitkort, hur många vuxenpoäng ger inte det?


Lill-lördag!!

Eller ja, blir ju som en lill-fredag idag eftersom jag är ledig imorgon :) Ska bli skönt med en sovmorgon, det behövs verkligen!! Sov dåligt som attans inatt och så ringde klockan fem imorse.. Puh.. Jaja, idag kommer trots allt bli en bra dag, ska jobba, träffa Jennie för en fika, sen blir det träning och kanske film ikväll. Hade missförstått och trodde att filmtittandet skulle bli av som igår, kanske var tur att vi tar det idag istället med tanke på vad trött jag har varit den här veckan.

Nej, nu ska jag ta tag i min arbetsdag! Hoppas ni får en jätte bra dag!!

Svenska Hjärtan

Nu ligger jag äntligen hemma i sängen :) Tränade efter jobbet och dröjde mig kvar i stan ett tag så det var inte alls längesen jag kom hem.. Ska kolla på serien Svenska Hjärtan som man får med Aftonbladet varje lördag nu en tid framåt, första avsnittet är redan på! Måste ju kolla hur svenska intrig-serier var på slutet av 80-talet. Mamma hävdar att den här serien är 1000 gånger värre än till exempel skilda världar som jag är uppvuxen med :) Redan nu kan konstateras att kläderna var hemska!

Gonatt på er, imorgon väntar en ny jobbdag och sen är jag äntligen ledig en hel dag!!

Snart lill-lördag!

Blev inget inlägg igår för Camilla råkade visst somna redan klockan 22 :P Hände iofs inte så värst mkt heller, jobbade, tränade, åkte hem och såg faktiskt en älg på vägen, åkte till Tyfors och sa hej då till några tyskar och ja, sen somnade jag :P

Sitter på jobbet nu och väntar på lamineringsmaskinen, ska snart sluta och då blir det mer träning, kanske film och sen ska jag till Frbg igen!

Nu piper lamineringsmaskinen, hörs senare!

RSS 2.0