Hjärnbefriad dag

Har verkligen inte gått många steg från sängen idag inte! Vi har kollat på 3 Greek-avsnitt (är nu inne på säsong 3 så hädanefter måste vi vänta en vecka innan nästa avsnitt läggs upp! Hur ska vi klara oss!?!) och Twilight, däremellan har vi haft en liten sol paus, tvättat och sen återgått till sängen.. Tur som fan att ett av rummen i lägenheten har dubbelsäng, skulle va bra drygt och tränga ihop sig i en 90-säng varje gång vi ska kolla på datorn samtidigt.. Matintaget idag har också varit lite sådär, åt rostad macka med skivad banan och skinka på (dagens mellanmåls-tips!!) till frukost OCH lunch, sen överbliven matlåda med ris, tonfisk, ångkokta grönsaker och thousand island-dressing. Ingen vidare söndagsmiddag kanske men får se det som att vi lyxade för hela helgen igår :)

Nu ska jag kolla på Felon sen blir det sova, jobbar 7-16 imorgon :P


Nya favorit-solnings platsen på balkongen :)

PS. Nej jag har inte enorma fötter men tofflorna är liite stora och vinkeln är konstig! DS.


Söndagsmys

God morgon!

Fy fan så gött att få sova ut ordentligt, att inte behöva ställa väckarkllockan är guld värt ibland! Idag är det riktig söndag som står på schemat med myskläderna på, Greek och film :)

Igår blev riktigt lyckat förresten! Jag och Ida har bildat en ny förening som heter TDV "Trotsa Dåligt Väder" och gick ut i nedanstående trots regnväder och ingen egentlig värme:



Vi tog bussen till Sliemma och käkade på TexMex Steakhouse för typ 30euro var, riktigt lördagslyx :) Blev en och annan öl, och så bjöd personalen på BrainDamage och "The worlds best Blowjobs" ! Fem poäng till den som gissar vad det är ;) Hade i alla fall riktigt trevligt, som alltid med min Slemmo!

Nu blir det frukost i sängen och Greek :)

Saturday night in Malta

Fan, regnet öser ner utanför vilket sänkte partyhumöret rejält.. Jag och Slemmo kör på mys ala sambos, klär upp oss som fan och går ut på romantisk middag idag istället för att parta med resten av Maltas befolkning denna helg. Mys för hela slanten, ska fira första lönen och att det faktiskt är lördag är berättigande nog! Nu ska jag ta på mig kortaste klänningen :) Kram på er!

Dränkt katt..

Nu får det vara nog med dagräknandet, det var ändå egentligen bara en ursäkt till att slippa hitta på rubriker till inläggen :P Ska i framtiden låta min fantasi flöda när det gäller rubriksättningen!

För att direkt koppla till dagens rubrik;
Idag har det regnat, och varit solsken, och regnat, och solsken och ja ni förstår baletten. Det har dessutom inte regnat lite när det har regnat utan kopiösa massor vatten på en väldigt kort stund. Idag när jag slutade jobbet tänkte jag fördriva lite tid och gå ner på stan, kolla skor och käka lite, jag jobbade 9-18 och Ida slutar inte förrän nu elva så jag behövde lite sysselsättning. Självklart sken solen när jag gick hemifrån, på med skinnjackan och off I went. Tror ni inte det börjar kräk-regna när jag var påväg hem? Hade ingenstans att gå in för att skydda mig då alla affärer hade stängt så det var bara att knalla och gå. Såg helt enkelt ut som en dränkt katt när jag kom hem och därav rubriken :P

Det visade sig dessutom att min promenad till staden skulle vara helt bortkastad. Hade inte en tanke på att allt stängde klockan sju idag (vilket jag iofs tror att de gör varje dag?) så jag gick och strosa lite, kollade in i lite småbutiker och givetvis hade alla "riktiga" affärer stängt när jag kommit så långt.. Middagen var iofs jätte god, orkade halva portionen sen var jag proppmätt så där kanske man också kan diskutera bortkastade pengar? Inte nog med detta, tror jag har köpt de dyraste färska körsbär som Gud han själv antagligen någonsin skådat! Tur att försäljaren var så jävla charmig och fick mig på bättre humör trots stängda affärer :)

Dagen har som ni märker varit lite sådär.. Fick ett av de värsta blodsockerfall jag haft idag också, självklart under min tripp ner på stan. Var inne på en av småbutikerna när jag blev helt yr i huvudet, kallsvettig och skakig i händerna. Var tvungen att halsa en Sprite för att jag var rädd för att svimma vilken sekund som helst! Blev lite bättre men jag är lite hängig. Vad beror sånt på faster alternativt Karin, ni som är sjuksköterskor resp. soon-to-be sjuksköterska?

Sänder en liten tanke till Anna-Lisa också! Håller alla tummar och tår för att allt ska gå så bra som det bara kan!!


Malta dag 15

Om jag är nere..

..är du uppe


Nu vill jag att Slemmo ska komma hem från jobbet så vi kan kolla Greek och sova!!

Utgång

Från vänster till höger:

  1. Ida ville visa sina skills och hoppade från trappräcket, WOW!!
  2. Åkte till krogen och träffade på Josefin från jobbet (och Borlänge)
  3. Kvällens hjärtligaste asgarv
  4. Mycket mys blev det under kvällen, här är Skellefteå, "Bettan" och Pelle
  5. Mer mys
  6. Skratt och trevliga diskussioner
  7. Kvällens pudding :)
  8. Toalettbilder

Sen blev uppladdningen så seg så ni får nöja er med dessa :) Hade en skitbra kväll (natt? morgon?) och kom hem strax innan fyra. Självklart avslutades kvällen med ett Greek-avsnitt och så helt plötsligt var klockan 05.00 :P Har redan varit ute och gått, duschat, ätit frukost och gjort mig klar för jobbet, nu är det bara matlådan som ska lagas! Fan, jag kan nog vänja mig vid det här livet :)


Nyss hemkommen

Har precis kommit hem från jobbet, har varit chattvärd mellan 18-22 och man blir verkligen matt i skallen :P Fick besök av Sofie idag i chatten också, hoppas hon inte blir tagen av speldjävulen ;) Är trevligt när folk man känner kollar in så gör gärna det, ska ju vara där samma tid imorgon också!

Vid tolvtiden (när de sista på blocket.se har slutat) ska vi ut på krogen och ta en drink eller två med massa folk från Idas avdelning. Ska bli skitroligt, har ju inte varit ute än och de sa att det verkligen var det bästa stället så jag håller tummarna! Kollade drinkrecept på jobbet igår också och sen dess har jag varit sjukt sugen på en mojito så det ska jag nog unna mig :) Nu är bara den stora frågan, vad fan ska jag ha på mig? Har rockat runt i min nya Diesel-tröja, glasögon och trasiga jeans på jobbet idag så nu är jag lite sugen på att klä upp mig.. Är alldeeles för frusen för att ha kjol på mig, kanske ska rota igenom Idas garderob innan hon kommer hem :)


Dagens work-outfit, så jävla skönt att inte ha några strikta klädregler på jobbet!

Malta dag 14

Uppe med tuppen :) Eller inte men nu är jag vaken i alla fall.. Funderar på om jag ska våga väcka Ida men jag vet inte.. Hon mumlade något om morgonpromenad igår innan vi gick och la oss,  så frågan är om hon var seriös? Eller kommer hon döda mig om jag väcker henne och frågar? Dessutom, ska vi inte ur och gå så är jag jävligt sugen på frukost, men det känns ju också dumt att äta utan att fråga Ida. Hm, kanske får ta tjuren vid hornen när det gäller mitt onsdags-dilemma? Så farlig kan hon inte vara väl?


Hungrig som fan på turkisk yoghurt med färska jordgubbar och banan!

Nej, nu ska jag fan väcka Ida, wish me luck!

malta dag 13

Herregud - har vi verkligen varit borta i två veckor redan imorgon?! Fan vad fort tiden går!! Fast ändå känns det som att jag har varit på jobbet i flera veckor redan.. Hm.. Konstigt det där med tidsuppfattning..

Tack faster och mamma, vi stortrivs :) Betalar 420 Euro i månaden + el, alla säger att det är billigt så vi litar väl på det :) Är ju faktiskt rätt så mkt lägenhetn för pengarna så dumt att klaga! Du får väl komma och hälsa på vet ja faster!

Idag hade jag första passet som chattvärd på bertil.com och det gick skitbra! "Tanterna" älskade mig och tyckte jag skötte mig galant :) Skriver "tanterna" för jag tror att meddelålder är rätt så hög, men de är riktigt trevliga i alla fall. Ibland är de som otåliga småbarn men då är det bara att vara lite pedagogisk så går det bra.. Ska ha chatt ons+tors+lör den här veckan så vill ni spionera är ni välkomna!

Nu kom Slemmo in med rostad macka med ost och skinka så nu ska vi bädda ner oss i sängen och kolla nåt avsnitt Greek! Ha det bra allihopa!!


Snyggast i världen, visst?

Förresten..

Ida har ju spelat in en lägenhets-tour så den får ni här :)


Malta dag 12

Camilla är ett tekniskt geni, jag har fixat vårt trådlösa bredband idag :) Tog mig dock 31 minuter i maltesisk kundtjänst med Sarah Brightman som pausmusik och dålig täckning, men jag lyckades!!

Har precis kommit hem från jobbet, har haft en skit bra dag! Ända sedan typ fyra har jag, Jens (min "chef" typ) och Staffan skrattat som småbarn. Insåg vid typ åtta att vi nog var lite övertrötta alla tre när diskussionerna ballade ur lite grann.. Imorgon ska jag i alla fall vara chattvärd för första gången, är lite nervös att tanterna ska såga mig vid fotknölarna. Får koppla på min allra bästa charm!

Slänger upp lite bilder från shoppingen i lördags, sen blir det nog kanske en kvällsmacka och webb-TV med Slemmo!


I väntan på bussen

Ida lyckades givetvis fastna i en telefonkiosk men jag räddade henne ur även den knipan :)

Strosar runt på Vallettas gator i solskenet..

Det här fick jag med mig hem:

Malta dag 11 (?)

Nu sitter vi pa ett internetcafe och uppdaterar oss lite om vad som hander i resten av varlden, har inte fatt varat bredband an sa det ar darfor uppdateringarna har varit lattraknade pa sistone. I onsdags gjorde jag min forsta dag pa jobbet, och jag trivs redan jatte bra! Alla ar sa sjukt trevliga och jag kanner mig redan som "en i ganget" :) Flytten till nya lagenheten har ocksa gott jatte bra, vi trivs :) Ida har spelat in en rundtur med sin kamera sa sa fort vi har fatt internet far ni en riktig rundtur av stallet!

Sen sist jag skrev har det inte hant sa varst mycket dramatiskt, onsdag-fredag jobbade jag 12-21 och Ida 14-23 sa vi har som ni kanske kan rakna ut mest jobbat :P Har ocksa borjat laga mat igen (lyckades med en riktigt god kottfarssas trots bristen pa andra kryddor an salt och peppar), sa sjukt gott med hemlagat! Ida hade till och med lagat middag at mig i fredags! Blev sjukt imponerad :)

Igar var vi pa stan och shoppade, skulle kopt lite tjockare trojor och holl givetvis pa att sluta med en ny klanning fran MissSelfridge. Hejdade dock mina spenderarfingrar och kopte ett par jeans-shorts modell korta istallet, de ar ju mycket varmare.. Not.. Jaja, snart ar det sommar har och jag lyckades faktiskt fa med mig tva trojor ocksa! Vad jag forsoker saga ar att igar shoppades det och spenderades en hel del pengar..

Pa tisdag ska jag vara chattvard for forsta gangen alldeles sjalv! Ar nastan lite nervos men det ska nog ga bra, lovar att avlagga rapport efterat! Nu ska jag kolla vidare pa det gigantiska Internet fa se om jag hittar na skoj!

Hoppas allt ar superbra hemma! Saknar er, fast bara lite grann :P

Malta dag 6

Yey, säg grattis för jag har fått jobb!! Blev uppringd av en kille från Idas kontor idag (när jag för övrigt satt ute i SOLEN!!), de ville att jag skulle komma på intervju idag och efter att ha snackat i ungefär en halvtimme hade jag fått jobb :) Det är inte på samma avdelning som Ida men vi sitter i samma kontorsmiljö så vi kommer inte vara långt ifrån varandra.. Det är dessutom massa svenska ungdomar som jobbar på samma våning och alla har varit jätte trevliga hittills så det kommer nog bli skitbra! Är inte direkt bra betalt, men det är inte huvudsaken heller :) Förresten så betyder det här att mitt kattbajs-spår verkligen funkade, kan rekommendera tricket till er läsare!

I måndags var vi på lägenhetsvisning också och som typiska svenskar beslutade vi oss för att ta första lägenheten vi kollade på :P Skit samma säger vi, den är jätte fräsch, har två separata sovrum och öppet kök/vardagsrum, badrum med badkar, en "morgonsols-balkong" och en altan med kvällssol på så vi får ut maximala soltimmar :) Besökare är självklart välkomna, bara vi får lite förvarning såklart! Så, imorgon flyttar vi in och jag har min första arbetsdag då också!! Snabba kast här kan man säga.. 

Trivs verkligen här på Malta, och efter knappt en vecka har vi fixat lägenhet och båda två har fått jobb, kan det bli bättre? Nu är det bara den riktiga värmen som saknas, kan inte vänta! Vi ligger för tillfället i hårdträning och gör minst 100 sit-ups varje kväll och försöker motionera varje dag. Är kanske inte så mkt hårdträning jämfört med träningspassen hemma med mördar-Fredrik och Daniel, men vi rör i alla fall på oss :)

Ida jobbar till klockan elva så jag är tillbaka på restaurangen/puben vi åt på i söndags, har precis ätit middag och nu sitter jag här med datorn som sällskap och kollar på fotboll :) En drink skulle inte sitta helt fel men det får vänta till helgen. Då ska vi btw ta en busstur och kolla in badstränderna här i närheten, så vi vet var vi ska åka när sommaren är här på riktigt! 

  

Hoppas ni har det gött där hemma allihopa!
(Tack Carina för gratulationerna :) )

Ny utsikt

Mamsen efterfrågade bilder på utsikten från vårt nya hotellrum och jag är ju inte den som är den.. Är dessvärre ingen vidare utsikt att prata om, men i alla fall en liten innergård (vääldigt liten borde tilläggas):


Tyvärr kan vi inte njuta av många soltimmar, är nämligen 5 våningar upp..


Meen, vi har ju faktiskt strandpromenaden precis utanför dörren, och den är inte fy skam :)

Malta dag 4

Snabbuppdatering

Har inte så mycket batterier kvar, vi sitter på en restaurang tvärs över gatan från vårt hotell där de har gratis Wi-Fi för självklart kommer vi inte åt det trådlösa nätverket längre från hotellrummet. Var väl dumt att ropa hej så tidigt :P

Dagen har i alla fall varit en riktig söndag, började med en power-walk, efter dusch och frukost gick vi ut i solskenet (!!!), la oss på en parkbänk och läste lite och njöt av vädret :) Är så jävla härligt, kan inte säga att jag saknar snön det minsta!

Resten av dagen har spenderats i sängen, lyckades läsa ut boken "När ingen annan ser" som jag verkligen kan rekommendera, imorgon ska jag börja med Gudfadern.. Nej, nu dör datorn snart, men kolla in Idas blogg för hon har lagt upp bilder från dagen!

Malta dag 3

Hej!!

Kom precis på att jag kommer åt ett trådlöst nätverk från vårt hotellrum så nu jävlar kan jag uppdatera :) Och slänga upp lite bilder :)

Resan hit:

Tågresa och mat på Skavsta..


Ryanair, verkligen inte kända för bra benutrymme..

Första natten på första hotellrummet :)

..och vår otroliga utsikt :P
(är mkt bättre nu men det orkar jag inte lägga upp kort på..)


Första promenaden vid vattnet :)


För dokumentation, det här är våran förebild (notera Idas Blues Brothers-brillor!).


Malta dag 2

Forst och framst maste jag beratta vad jag gjorde igar. Var ju in pa samma kontor som Ida hade sin intervju pa, och passade pa att soka jobb jag ocksa nar jag anda var dar. Det gick ratt sa bra, alla var skit trevliga och sa att de inte hade nagot ledigt nu men att det var bra att jga ahde varit in och presenterat mig osv. Fick en rundtur av en tjej som var lite ansvarig pa na vis och pratade pa om hur vi hade hittat till Malta och sadar. Da kommer killen som jag ahde min "intervju" med och ber mig kolla under min sko. Visst, hade lyckats trampa i kattbjas och lamnat varsta avtrycket i heltackningsmattan precis vid hans arbetsplats! Pinsamt sa in i helvette, men de lar ju inte glomma mig iaf :P

Idag ar det lite mulet har pa Malta fast fortfarande varmt och skont. Vi har en liten fixardag, ska fixa arbetstillstand at Ida och aka runt och lamna min CV lite har och dar. Skulle ha fixat bankkonton ocksa men det var tydligen lite krangligare an vi trodde sa det far mamsen hjalpa till med :) Har aven kikat lite lagenhetsannonser, kanske ska ga in pa nagon agentur idag och kika lite..

Nej, nu blev det slut pa inspirationen! Allt bra hemma i Sverige hoppas jag?

Malta day 1

Hej allihopa!

Har hittat ett Internet-cafe precis vid vart hotell som inte ar alltfor dyrt sa nu kan jag uppdatera lite da och da :) Blir lite drygt att lasa eftersom tangentborden inte se rut som i Sverige men det far ni sta ut med :P Resan ner igar gick bra, var ju lite orolig for oronen men det var inga problem. Nar vi skulle landa igar sa var det dock lite daligt vader pa Malta sa vi var tvugna att cirkulera nagra varv i luften innan vi fick ga ner. Blir man ju sjalvklart lite nervos over men vi lever ju iaf! Da var taxiresan fran flygplatsen betydligt varre, chaufforen var helt galen och skramde skiten ur Ida! Hade nog ocksa blivit skitradd om det itne vore for bror som hardat mig lite..

Forsta dagen har gatt jatte bra, kanske har fixat en timanstallning sa jag ar nojd! Ida min lilla skit har fatt jobb sa hon borjar pa mandag. Vi ska fixa nya telefonnummer nu och kaka lite mat, ikvall blir det promenad langs vattnet och sa nagra avsnitt av Greek (tack bror for hjalpen med datorn, funkar skitbra nu!). Kanske ska unna oss lite godis for att fira Idas nya jobb ocksa :)

Bilder far bli en annan gang, ska forsoka hitta ett cafe med tradlost sa jag kan koppla upp min dator istallet!
Puss och kram pa er, hoppas ni har det bra hemma!!

Sista inlägget

Nu är jag äntligen färdigpackad! Har bara tagit mig sisådär en vecka :P 2 väskor, den ena på 13kg och den andra på lite drygt 14kg, fyllda till sprängningsgränsen utan överdrift! Jag ber till Gud att dragkedjorna kommer hålla under flygturen.. Nu har nog nervositeten lagt sig lite, har dock lite huvudvärk och fortfarande väldigt snuvig. Snor med mig mammas nässpray (haha snor, haha :D ) och en massa alvedon så ska det nog gå bra! Apropå alvedon, var på apoteket och köpte Nalle Puh-plåster igår, nu nästan längtar jag tills jag slår mig nästa gång :)

Fan, kanske är lite nervös ändå.. Försöker gå igenom hela packningen för att verkligen vara säker på att jag inte glömt något men det är ju hopplöst. Har skrivit ner varenda liten pinal som är nedstoppad och ändå är jag inte säker på att allt är med.. Har i alla fall packat de tre P:na som Marita tipsade om; P-piller, pengar och pass :) Viktiga saker de där, har allt i handbagaget för säkerhetsskull. Har lärt mig av tidigare resor också och packat en del kläder i handbagaget, suger stenhårt om väskorna försvinner (litar inte alltför mycket på Ryanair) och man inte har några rena kläder!

Ja, det här får bli mitt sista inlägg från Sverige tror jag, vi åker redan klockan sex från Fredriksberg imorgonbitti så jag tänkte packa ner datorn och allting redan nu. Det finns Internet på hotellet där vi ska bo så jag slänger garanterat upp en update imorgon kväll. Vet inte säkert, kanske finns Internet-uppkoppling efter vägen också (ska  ha datorn i handbagaget) så då kanske det blir någon update efter vägen också :) Nu ska jag hjälpa till att lasta in pellets, ha det jätte gott allesammans! Hoppas ni får det bra här hemma, och att ni i alla fall saknar mig lite :)

Massor med kramar

Men inspiration tack!

Fan så trist det är att packa, första väskan är full och andra med men ändå är det massor som inte är med ännu.. Fy fan säger jag bara.. Är dessutom trött som hejsan, snoken rinner som aldrig förr och jag är allmänt hängig. Perfekt tajming, tack så mycket för den här förkylningen. Jaja, nu blir det lax oxh potatis och sen kanske jag ska ta en paus? Sova lite, är ju så jävla skönt :)

Fick besök i sängen av mysigaste på jorden, söt eller vadå?


12-jan 2010

Woho, vid den här tiden imorgon är vi snart på Stockholms Central och sen blir det flygbuss ut till Skavsta :) Verkligen inte långt kvar nu, väskan är fortfarande opackad (men jag har iaf hittat två väskor!) och jag är förkyld som fan. Börjar bli lite nervös över flygningen, vara förkyld och täppt i näsan brukar inte vara någon direkt höjdare i kombination med en flygresa :P Jaja, 4 timmar kan jag stå ut för att få komma bort lite grann!

Lovade ju att jag skulle visa vad jag fått av världens bästaste pojkar;

Ett par solglasögon från Calvin Klein, och skitsnygga är de också! Hade aldrig unnat mig det själv och har inga bra solbrillor (eftersom pappa har snott tillbaka hans gamla Ray Bans som jag faktiskt fick :P) Så nu kommer jag vara snyggast på stranden, ska vårda dem ömt!

Nu blir det en liten paus innan jag måste dra igång här hemma! Kram


Gonatt på er..

Underbara dag.. Hann sova efter hundpromenaden i alla fall, och jävlar vilken promenad det var! Strålande sol, inte alltför jätte kallt, Kaliber var jätte snäll och lekte som en liten valp i snön! Kommer sakna min beebis nå otroligt :(

Åkte in till stan på eftermiddagen och sa hej då till alla.. Var efter det som jag ärligt kan säga att jag är lite nervös, det blev så verkligt på nå vis. Nu kommer jag inte få se de här människorna som jag är van att se varje dag nästan på flera månader. Hujjeda mig.. Kommer sakna alla jätte mycket, tacka fan för Internet och sidor som Facebook som gör det lätt att hålla kontakten :) Och jag vet ju redan nu att vi kommer hem i början på april för att skriva Högskoleprovet också!

Nu måste jag försöka sova, även om jag vet att en massa grubblerier kommer hålla mig vaken.
Det var inte såhär det skulle bli..

PS. Imorgon när det är bättre ljus i mitt rum så jag kan använda min webbkamera ska jag visa vad jag fick i present av de finaste pojkarna i världen!! DS.


11-jan 2010

Blä,har sovit asdåligt inatt och har precis bäddat ner mig i sängen igen för att försöka sova lite till. Det är då det suger att ha hund, som MÅSTE ut och gå bara för att jag är trött.. Jaja, snart får jag ju inte träffa lillskiten på ett tag så det är väl lika bra, bara att gå upp och klä på mig igen :P

Fel fel fel..

Såg idag att jag skrivet fel adress till Idas nya blogg, rätt kommer här :)

Ida är snart Lostinmalta med mig!!

Avskedsmiddag

Släkten åkte för inte så länge sen, har varit här och ätit middag och sagt hej då, farmor oroar sig redan :) Kommer sakna dom nå alldeles förtäffligt, speciellt farmor och farfar. Fine, jag träffar inte på dom varje dag, knappt ens en gång i veckan, men de känns ändå viktigast just nu på nå vis.. Det var inte längesen farfar var dålig och de blir ju tyvärr inte yngre.. Varför umgås man inte mer med sin släkt medan man kan? Sånt här ger mig lite ångest.. Och ändå vet jag mycket väl att jag träffar min släkt bra mycket mer än andra jag känner och har en ovanligt bra kontakt med min familj. Vilket jag är bra jävla glad för! Jaja som sagt, kommer sakna dom otroligt!

Har även påbörjat packningen idag, och insåg att jag inte har några bra väskor att packa i :P Får se hur jag ska knäcka den nöten, får väl ta nåt gammalt härke om det inte löser sig.. Lite panik över packningen också, vad fan ska man ha med sig? Det här ligger i alla fall framme än så länge (tips tas tacksamt emot!):

  • 15 trosor
  • 10 par strumpor + 3 leggings
  • 3 bikinis
  • 8 BH/sporttoppar
  • 1 underställ
  • 4 tjocktröjor
  • Kavaj
  • Jeansjacka
  • Skinnjacka
  • 1 ställ med träningskläder
  • 3 jeans
  • 5 shorts
  • 3 kjolar
  • 5 klänningar
  • 7 tunikor/långärmade T-shirts
  • 7 T-shirts
  • 14 blandade linnen
  • en hel del skor

Ska självklart ta med mina nya älskningar:

Fick hem dom från Nelly.com, är bra mycket skönare (och högre) än vad dom ser ut :)

Nej hjälp mig, lägga till något? Plocka bort? Har inte ens börjat med de tekniska prylarna som ska med, eller hygienartiklar och allt sånt.. Hatar det här.. Hur packar man för ett havlår liksom?


10-jan 2010

God morgon!

Var mest död hela dagen igår så att uppdatera den här var inte riktigt prioriterat. Hade nästan ingen röst alls och feber och var bara allmänt trött, kanske kan bero på festligheterna i fredags;

Började kvällen med middag på hotellet. Käkade 300gram oxfilé och glass till efterrätt, blev sjukt mätt men jävlar vad gott det var :) Satt kvr i lobbyn och drack lite drinkar innan vi gick ner på Underbar. Spelade in typ 200 på BlackJack så då blev det lite mer drinkar där och sen åkte vi ut till Snöån på efterfest! Efter lite drama drog vi vidare till VildmarksSpat och badade utomhus bubbel och bastade. Jag var ju lite förutseende och hade bikinin med mig, medan killarna näckade och de andr två tejerna badade i underkläderna :P Såg en hel del jag helst hade sluppit se men hade verkligen trevligt i alla fall :) Gick och la oss vid sex-tiden och ja, sen sov jag till två och spenderade resten av dagen på soffan i Snöån..

Ska klä på mig nu och gå ut med hunden, har sovit på soffan inatt så jag måste röra lite på mig..

Party :)

Nu sitter jag på Sofies hotellrum, nyklipp, nyfärgad och nyduschad och med en nyöppnad cider i handen, kan det bli bättre? Ja, iochförsig hade det varit gött med någon som fixade håret, klädde på mig och sminkade mig men antar att jag får jobba lite själv.. Ska ta tag i det där snart..

Lunchen med fyra tjejer slutade med en fika på tu man hand med Karin, men det var riktigt trevligt ändå :) Hade en massa att snacka om och skulle nog egentligen behöva minst en fika till för att beta av allting innan vi åker åt varsitt håll, får se vad som hinns med..

Ikväll blir det middag på hotellet, ska käka Black Rock Grill för hela slanten :) Och dricka goda drinkar, för det kan jag unna mig :) Hoppas ni får en bra fredagkväll!


8-jan 2010

Fy fan, minus 24 grader och jag har precis gått långpromenad med hunden nästintill frivilligt. Kallt som fan säger jag bara.. Och på www.yr.no står det att det är plus 17 grader i Valletta idag :) Har kollat långtidsprognosen och det ska vara ungefär 14 grader på onsdag när vi kommer dit. Så länge det är över 10 så är jag nöjd! Har dock packat ner ulltofflorna och nya myströjan för inte fan tänker jag då frysa iaf.. Eller ja, packat ner var en överdrift för jag har inte ens börjat packa ännu men jag planerar att packa med det :)

Helgen är fullsmockad med aktiviteter, ska luncha med tjejerna på Chinatown idag, ska förhoppningsvis hinna klippa mig, lämna datorn till Daniel, ikväll blir det avskedsmiddag på hotellet med massa folk, imorgon blir det utgång och sen på söndag är det middag hemma med släkten. Och när ska jag hinna packa? Eller städa mitt rum? Eller göra iordning i mitt "lager-rum" så mamma slipper få spader? Jaja, kommer vara ute i sista minuten som vanligt..

Innan jag glömmer, hittade mina julklappar igår (de var på vift efter nyårsfirandet) så jag satt och "spelade" gitarr tills klockan var halv två inatt :) Är inte direkt duktig och för lat för att lära mig ackorden så jag kör efter så kallade tabulatorer! Skulle lära mig Björnen sover men det är nog bara att inse att naglarna måste bort innan det kan bli något musikgeni av mig :P


Ny design

Åh, nu sitter det fullt med folk i hela köket, pappa steker hemgjorda hamburgare, fritösen är på och snart ska det bli både pommes och Mickes egengjorda lökringar :) Kalasmåltid helt enkelt på en torsdag! Synd bara att näsan är täppt som fan och halsen gör ont, hoppas det inte påverkar smaken.. Kommer nog sakna dessa kvällar när vi är på Malta, har ju lovat Ida att jag ska laga maten om hon diskar men det är nå visst med att få maten serverad :)

Som ni kanske ser så har jag bytt design på bloggen. Fick den gratis från sidan http://tescho.se som är jätte lätt att förstå, och snyggt blir det ju eller hur? Ska bara lära mig hur jag får upp bilder i sidan men det får bli ett senare bekymmer..

Har dock ett jävligt aktuellt problem, jag får fan inte tag på nå linser innan vi åker.. De jag har på mig nu har jag använt de senaste 2,5 månaderna och MÅSTE ha nya innan jag åker! Håll tummarna för att Synsam kan hjälpa mig imorgon, annars blir det glasögon i framtiden. Har dock lyckats fixa med försäkring medan vi är borta, och konstaterat att Ryanairs kundtjänst suger. De borde ha mig som support..

Nu blir det mat, kram på er och gonatt!

7-jan 2010

OK, nu är jag tillbaka! Jul-/nyårshelgen har varit hektiskt och har inte alls haft lust att skriva nå blogginlägg, men nu jävlar :) Nytt år och nya möjligheter, år 2010 kommer det hända massor! Till att börja med så ska jag bli maltes. Är väl egentligen därför som jag börjar blogga nu igen, jag har faktiskt något vettigt att skriva om:

På onsdag, den 13 januari 2010, flyttar nämligen jag och min framtida sambo till Malta på obestämd framtid :) Var ju meningen att jag och Ida skulle flyttat till Oslo och tjänat storkovan men Ida fick tips om Malta och helt plötsligt var det ändrade planer. Gör ju definitivt inte mig nånting, har lika lite på Malta som jag hade i Oslo och så är jag mer för sommar och varmare väder än ett snorkallt Oslo!

Har bokat flygbiljetterna med Ryanair (krånglade givetvis men nu är vi med på samma plan..) och första veckans boende på hotell (Hotel Europe), sen är tanken att vi ska hitta en lägenhet vi kan dela med en till tjej som kommer i februari. Ska bli så sjukt jävla kul, Ida har redan fått jobb så jag kan leva på henne ett tag :) Får jag inte jobb så har jag räknat med att kunna stanna i i alla fall två månader, men är övertygad om att det löser sig på plats!

Nu ska jag börja packa, 2 väskor á 15 kg får jag ha med mig, hur nu det ska gå till :P Kolla in Idas nya blogg också, Lost in Malta där vi kommer uppdatera båda två tror jag..

PS. Imorgon ska det bli 18 grader varmt i Valetta enlig yr.no DS.

RSS 2.0