Barnkalas och studentskiva!

Pokern igår gick inte så jävla bra igår, men i alla fall bättre än förra gången och jag kommer närmare finalbordet för varje gång :)

Har haft världens mysigaste dag hittills, skruttungen Edwin fyller 2 idag så det har varit barnkalas för hela slanten :) Bus är så jävla söt så jag smälter varje gång jag ser honom!! Gav honom en BRIO-spis tillsammans med bror och Petra, han var jätte nöjd ända tills Micke kom med ett snickarset med riktiga verktyg i. Han gick loss med sågen på allting så det tar nog inte så lång tid innan spisen är brasved :P

Nu ska jag bjussa på bilder på sötnosen, sen måste jag börja göra mig iordning för snart ska jag på studentskiva! Sigge har ju gått och blivit rörmokare :) Kalajs för hela slanten alltså!!


Toalett-pepp

Har kommit på nånting skitbra, som jag hoppas fler företag och ägare av offentliga toaletter ska ta efter; Toalett-peppning! När jag och Mia var till Täby på kurs sist stannade vi på Jensens Böfhus för att käka. När jag klev in på toaletten, lagomt sliten efter en hel dag i bil och på kurs, spelade dom "The most beautiful girl in the world" och resultatet? Jag blev skitglad, kände som världens bästa tillfällighet att just den låten spelades när just jag klev in på toaletten, tummen upp! Mer pepp åt folket!!

Hade planer på att umgås ikväll men det sket sig, så nu ska jag poppa gigantiska massor med popcorn och kolla på Gudfadern 1 i min ensamhet med tända ljus och annat tjejigt mys (känns som att jag måste väga upp lite till en sån extrem pojkfilm!)..

Btw, har jag talat om att det är poker imorgon? Ska försöka spela mindre offensivt den här gången :P Lycka till till mig!!


Sista..

..jobbdagen för den här veckan (och för den här månaden med för den delen)!! Fan så skönt, får riktig långhelg med poker imorgon, barnkalas och studentskiva på lördag och så självklart min heliga söndag :) Längtar som en toka! Hur ser er helg ut?

Nu måste jag springa till jobbet, hoppas ni får en bra torsdag!!


Trött som få men glad ändå :)


Lyckad kväll

Älskar våra onsdagar, är så jävla trevligt :) Speciellt med planeringen, längtar så jag snart spricker!! Och Greys är ju aldrig dåligt heller. Dock så hade Ida med sig bullar så jag blev så illa tvungen att synda fastän det bara är onsdag, får väl träna lite extra imorgon :P

Nu blir det sova för hela slanten, fortfarande trött som ett as! Gonatt på er!!


Lill-lördag :)

Tog en lite kortare dag på jobbet, började ju faktiskt redan halv åtta imorse :P Nu ligger jag i alla fall hemma i soffan, vilar upp mig lite inför gymmet. I måndags tog jag värsta långpromenaden (skavsår som fan fick jag på köpet) och igår var jag alldeles för trött så jag har faktiskt inte varit där ännu den här veckan. Får bli ett långpass..

Som vanligt på onsdagar kommer Jennie och Ida hit ikväll, Greys för hela slanten :) Ska dessutom käka mängder med popcorn, har varit skitsugen på det sen i förrgår men det har liksom inte hunnits med ännu! Nej, nu vila sen gymmet!!

Sega råttor

Ungefär så känner jag mig, som en hög sega råttor.. Bjussar på lite bilder från helgen, sen blir det väldig tidig sänggång (har redan sovit typ 1 timme på soffan)..

 

Roligt som attans hade jag, tack brudar :)


Dagsrytm eftersökes!

Va fan, hur kan jag vara så jävla trött? Nu ska jag nana middag medans Ipoden laddas och sen blir det powerwalk, orka gymmet? Nja..

Love actually

Älskar när det går söndagsfilmer på TV, passar min söndagsplanering alldeles utmärkt! Synd bara att det måste vara reklamavbrott hela tiden :P Ligger för tillfället och slökollar Love Actually som kan vara en av de sötaste filmerna på länge. Blir lite småförtjust, vet bara inte riktigt i vad/vem..

Helgen har i alla fall varit super, i båda bemärkelserna. Rättade högskoleprovet inatt när jag kom hem från krogen och hade lite drygt hälften rätt. Kanske man kan vara nöjd med? Vet ju inte än vilken medel det ger mig, spelar in hur de andras resultat sett ut också på den fronten.

Igårkväll var jag med brudarna till Söderbärke på öl-festival, ett trevligt avbrott i det vanliga festandet :) Tyvärr så var vi väl nästintill de enda i vår ålder och av det kvinnliga könet men det var skoj ändå! Fortsatte med lite förfest hos mig som urartade bara lite lagom, vidare till lobbyn där jag slängde i mig två drinkar och sen hann vi med SOLO och en jävla massa dansande den sista timmen!! Hade kul som attans, trevligt att man kan ha det på hemmaplan också ibland!

Fick dessutom sovsällskap, i form av en Anna! Alltid trevligt att slippa sova själv :P Kommer upp lite bilder senare i veckan, orkar faktiskt ens hämta kameran för tillfället :P


Snodde bilden från Emelies FB :)


SMÖÖÖÖF!!

Ja jävlar vilken fest, berättar mer sen för jag är lite slut.. Det här ska bli en riktigt jävla söndag, och tack för den extra timmen förresten!

Högskoleprov!!

Ja vad fan har jag gett mig in på? Om ca 8,5 timme kommer Ida och hämtar mig, då är det prov fram till ungefär klockan 15-16 nånting skulle jag tro.. Suck.. Det kan bara gå åt ett håll; åt helvette :P Men men, det sägs ju att man ska ha gjort det några gånger innan man kan förvänta sig bra resultat, jag får väl tänka så! Nu ska jag i alla fall försöka få lite sömn, måste bara dränka huvudvärken med alvedon först! Fick ju massage idag, Ylva var riktigt försiktig med tanke på huvudvärken jag fick förra gången men nu vetefan om jag kommer klara mig utan ändå.. Jaja, det märks imorgon! Nu sängen, önska mig lycka till!!

Fredagsmys!

..till er alla andra kanske för jag ska jobba idag. Börjar inte förrän tre iofs men hinner nog inte med så mycket mys innan dess.. Ska tydligen och handla kläder åt pappsen idag, lämna in glasögonen, sen ska jag få massage och ja, sen är klockan tre :P Ska nog faktiskt lägga mig och sova lite till, kollade på film till fyra inatt och hade inte riktigt räknat med att vakna vid halv tio. Eller kanske skulle plugga till högskoleprovet? Nej, sova låter bättre!

Ett varmt bad, gott sällskap och god cider hade verkligen varit bra fredagsmys!


Asgarv!

Okej, förlåt om jag förstörde erat yogapass men hur lätt är det att hålla sig för skratt när någon så uppenbart fiser? Jag försökte verkligen låta bli att skratta men det gick ju bara inte! Jag ber om ursäkt om jag skämde ut personen i fråga lite extra men jag kunde inte sluta skratta!! Ja, i slutändan kanske jag har lite fis-humor men vad fan ska jag kunna göra åt det?

Plugga igen nästa gång!

Fattiglapp

Home, sweet home. Tog en lite kortare dag på jobbet idag för jag har en del att fixa med innan yogan börjar vid fem. Var dessutom en väldigt lugn dag så kände mig lite överflödig.. Eller lugnt förresten, brandkåren kom på besök och det är ju alltid spännande :) Visade sig vara ett falsklarm bara men det är ju ändå lite roligt när det händer nånting! Jag och Sofie skötte det som riktiga proffs :)

Var förbi på Zynk och köpte shampoo och balsam innan jag gick hem, därav rubriken. Fan, gick på 488 kronor! Okej, det är ett väldigt bra märke, det är drygare än vanliga produkter du köper på Hemköp (och större förpackningar) och det är bättre för håret, men känns lite mycket att lägga ut med typ 500 spänn på shampoo.. Jaja, får hoppas att det gör underverk åt håret! Blev ju lite torrt av permanenten så jag köpte Matrix Biolace Hydra Thérapie, ska vara väldigt återfuktande så jag håller tummarna för det!


Balsam 400 ml 244,- och shampoo 500ml 244,-


Popcorns-mys :)

Äntligen klar för sängen! Jennie och Ida gick hem för inte så länge sen, har hämtat tvättat, tvättat ansiktet och borstat bissingarna, till och med smörjt in benen inför nattens sömn :)

Efter jobbet var jag och handlade och hämtade upp glasögonen på Synsam. Hoppade träningen idag för min lägenhet behövde verkligen min uppmärksamhet och ryggen har träningsvärk nog! Imorgon är det dessutom yoga i 1,5 timme så jag kan behöva vila upp mig!! Innan brudarna ko hit så hann jag faktisk med att både tvätta, diska, hänga tvätt, bädda rent i sängen och städa badrummet riktigt riktigt ordentligt. Skönt att det är gjort!

Ska slänga upp lite bilder från Varberg, sen blir det sova för hela slanten!


Egg-eaters

Okej, jag behöver hjälp. Har precis varit och hämtat ett par nya glasögon hos Synsam för att prova innan jag bestämmer om jag ska ha dom eller inte. Jag har typ redan bestämt mig, men kanske behöver lite avgörande röster.. Har kollat på dem hela sommaren och tycker verkligen de är skitsnygga, att de kanske är "out-off-style" nästa år skiter jag fullständigt i! Så, vad tycks?



Redan tisdag?

Ojsan hoppsan, tappade bort måndagen där nånstans :P Hade tänkt bjuda på lite bilder från helgen i Varberg (som var skitbra!) men har precis laddat upp bilderna på Facebook och det tog år och dar så nu måste jag sova! Lovar att fixa det imorgon!!

Ja som sagt så försvann igår så då kan jag inte ha gjort så mycket vettigt, men idag har varit en väldigt bra dag :) Var på gymmet med Emelie vilket alltid är trevligt och sen var det middag på Chinatown med bästa brudarna. Vi brukar ju försöka koka ihop lite umgänge jag, Ida och Jennie och det är alltid så jävla mysigt! Idag var Frida Ö med och Linnea G har kommit hem på semester så hon var också med, skittrevligt! Hade faktiskt så trevligt så vi planerade in en film/Grey's-kväll redan imorgon :) Jag och Ida kanske ska försöka kolla lite på högskoleprovet också. Ska skriva på lördag och har verkligen inte pluggat nånting så vore ju bra och kika litegrann på vad det är vi ska göra iaf :P

Kollar på America's got Talent just precis nu och jag såg just det sjukaste jag sett på länge! En enorm karl tände eld på 500 kilo betong i betongplattor och slog sönder dom med händerna! I slutändan så brann hans händer helt seriöst!!

Nu måste jag tyvärr sova, blev ju ett rätt så ordentligt inlägg ändå :) Bjuder på en bild också!


Du och jag, pudelrockarna :)


Shopping och hårfixardag

Puh, äntligen hemma! Åkte till Falun vid sju imorse, har suttit i frisörstolen mellan 8.30-13.00 så nu är jag sjukt seg :P Håret är minst sagt lockigt, blev en riktigt permanent i slutändan i alla fall men efter att jag fått lite tid på mig att vänja mig kommer det här bli skitbra! Stannade till på Kupolen och spenderade för mycket pengar (igen!), fick ju lön igår.. Köpte en skitnygg skinnkjol, en transparent tröja och lite småsaker.



Införskaffat på H&M:
Skinnkjol med dragkedja bak
Hårnålar och svarta strumpbyxor

Införskaffat på Lindex:
Svart transparent tröja
Svarta trosor (köpte även en enkel svart BH, kan man aldrig få för många av!)

Köpte även Mineral compact powder från Lumene och ny sminksvamp,
viktigt att byta smink ofta
!

Nu ska jag ta en powernap, sen måste jag packa för direkt efter jobbet väntar Varberg :) Ska ha så sjukt kul så nu blir det inga updates förrän möjligtvis på söndagkväll! Ha en underbar helg allihopa!


Varmt te och ljus-mys

Sitter och kollar på sista minutrarna av Lyxfällan med en rykande varm kopp te och tända ljus i hela lägenheten :) Hm, så var det där med sällskap.. Jaja, det löser sig tids nog ;)

Har haft en till sån där mutlidag där jag gjort massor fast egentligen inte hunnit med nånting. Jävla diskhelvette! Men men, disken försvinner ju inte direkt. Kanske hinns med imorgon, ska ju åka till Falun och fixa håret men efter det och innan jag börjar jobba borde jag kunna klämma in lite disktid. Ska ju iochförsig tvätta och packa innan jobbet också. Fan.. Kan man få en hemhjälp kanske?


Hittade ny funktion på kameran idag :)


Ge mig:

ett värmeelement och en termosmugg, jag fryser!!

Och ja Jennie, jag missade Grey's! Hur gick det till?! Ska kolla reprisen på söndag :)

Träningsvärk? Ja tack..

Fan, klockan är bara tio och jag har hunnit med massor idag och ligger redan i sängen. Hur gick det här till? Har ju jobbat, provat klänningar åt Emelie, tränat i över 1,5 timme, kollat på Greek 40 min, duschat och sen käkat och kollat på Vapenbröder. Hm, har den här dagen haft en extra timme nånstans?

Fast, trots att jag hunnit med massor idag så har jag inte gjort bland det viktigaste; nämligen diskat och städat mitt badrum. Måste hinna med det innan jag åker till Varberg på fredag, så det måste alltså bli gjort imorgon. Fan, någon som vill tjäna en hundring?

Älska P3Svea

Har lyssnat på webbradio hela dagen på jobbet, P3Svea för hela slanten :)
Hittade en massa musik jag måste lyssna mer på:
Theodor Jensen, Deportees, Fibes Oh Fibes, Ingenting, Mitt piano, Säkert, Moneybrother, Veronica Maggio med flera med flera. Fan vad mycket bra musik som kommer från Sverige!!

Har varit till Fredriksberg med Emelie och Jonathanidag och hämtat en bil och en hel del alkohol till Varberg i helgen :) Längtar som ett litet barn på julafton! Hoppas nu verkligen på en riktig brakfest :)

Hann även med en snabbrunda på gymmet, Fredrik och Daniel gav mig några tips på övningar och nu är jag heelt slut. Ska belöna mig själv med spaghetti och falukorv! Gonatt på er!


Kusk nästa?

Blev dåligt med uppdateringar igår men jag jobbade mellan 08.30-21.30 så det hanns liksom inte riktigt med. Hade först ett vanligt arbetspass och sen var jag till Romme Travbana och presenterade BestWestern i en Breeder's Crown tävling. Var faktiskt riktigt roligt, vann en tävling med Folksam så jag fick köra travhäst :) Tyvärr finns det inga bildbevis men lovar att jag gjorde det! Och det var så jävla roligt!! Fick hålla i tömmarna själv och allting! Fick dock reda på i efterhand att vi typ bara kört på halvfart fast jag tyckte det gick jätte fort :P

Så, nu kanske man skulle sadla om och bli kusk? (Sadla om, hihi)

Pancake-Sunday

Har kommit på en riktigt bra idé, som jag tror kommer funka asbra! Låter bli socker och flottig mat måndag-lördag, och sen har jag hela söndagen till godis, sötsaker och annat onyttigt :) Vanligtvis kanske man skulle köra på lördagar men jag tror söndagar passar mig bättre. Jobbar ju aldrig söndagar, och det är dessutom på söndagar som man brukar ha mest tid och lust för att bara slappa och ligga inne och njuta :) Nu är min första vecka med denna metod avklarad så imorse belönade jag mig med american pancakes (som jag råkar vara sjukt duktig på!), toppade med banan, blåbär, riven mjölkchoklad och massor av sirap, mums!!

Har även varit till Borlänge en snabbis idag och införskaffat nya skor. Köpte ett par svarta, enkla stövlar utan klack att ha till vardags.. Hade ett par liknande förra året men de använde jag så mycket så hela sulan försvann :P Kvällen spenderades i Snöån, käkade bordsgrillat kött och grönsaker ute på deras veranda fastän det varit typ +2-3 grader bara. Kallt men väldigt mysigt :)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt Greek och sen blir det sova, ny jobbvecka börjar imorgon och nånting säger mig att den kommer bli ganska kämpig.. Gonatt på er!

Soffläge

Äntligen hemma från jobbet, trodde aldrig det där passet skulle ta slut!! Har inte haft nånting att göra sen ungefär tio imorse, tacka fan för att jag haft sällskap nästintill hela dagen :) Nu ska jag pausa med ett avsnitt av Greek och kanske lite sömn innan det är dags att diska, plocka undan lite och göra mig iordning inför kvällen. Blir fotboll på lobbyn eller nåt sånt tror jag, kanske skulle dricka lite alkohol i alla fall?

Brr!

Usch, var minusgrader när jag gick upp imorse! Utetermometern visade minus 3, fan så fort det blev kallt! Nu längtar jag tills snön kommer, då känns kylan mer ok.. Sitter på jobbet, är trött som attans för det var tydligen inte så bara att somna igår. Jaja, bara 8,5 timme kvar sen får jag sluta!

Till kvällen då? Ska i alla fall kolla på fotbollen med Emelie och Jonathan, får se var vi hamnar men kanske blir vi hemma hos mig. Vilket är bra för då har jag en verklig anledning till att gå hem och diska och städa efter jobbet (har fortfarande inte diskat sen jag sa att jag var tvungen att göra det i måndags :P).

Nu ska jag gå igenom bokningar, men känner jag mig rätt så kommer det nog nåt inlägg till innan jag har slutat för idag :)

Halva vägen avklarad

Åh, nu är det ju faktiskt inte så många timmar kvar innan jag får gå hem och krypa ner i sängen :) Här på jobbet är det rätt så full rulle i baren, dock rätt så lugnt om man jämför med hur det kan vara! Ska snart sätta mig och käka, få se vad Erika har kokat ihop åt mig i köket :) Imorgon är sista jobbdagen för den här veckan, 7-15 så jag har hela kvällen ledig! Får se vad som händer, ska i alla fall vara nykter så behöver ni chaufför får ni höra av er!!

Långpass..

Åt så otroligt god mat igår! Bjöd in familjen från skogen till hotellet för att äta Black Rock Grill och helt seriöst, det är så jävla gott!! Passar mig perfekt, jag som är en riktig köttälskare :) Kolla in här om ni är intresserade!

Idag har jag haft sovmorgon, börjar inte förrän elva så jag gick upp först tio. Vilket kanske iochförsig inte låter så sent men för mig är det faktiskt det :P Jobbar långpass idag, 11-23. Helt frivillligt, men just nu känner jag att jag hellre ligger kvar i sängen idag.. Har nämligen hittat en utetermometer vid min franska balkong som kanske inte var så jävla smart. Är bara 3+ ute, alltså kallt nog för att man ska ligga inne hela dagen :)

Nej, nu får jag ge mig! Solen skiner, har precis fått i mig frukost och nu är det dags att bege sig till jobbet!

Ha en underbar dag!


Internet-breakdown

Vet inte riktigt varför men mitt Internet ville inte samarbeta igår så därför blev det inga inlägg! Får se om det funkar bättre idag, men nu vet ni i alla fall att jag lever :) Längtar btw tills ikväll, då blir det Black Rock Grill på hotellet med familjen, mums!!

Hoppas ni får en bra dag med massa mys ni också!

Regn och rusk..

Haft en bra dag, tyvärr rätt så onödig kurs och väldigt många timmar bakom ratten men nu är det i alla fall avklarat. Var inte bara dåligt, skönt att få komma bort och se nånting annat men just idag var inte motivationen på topp direkt.. Men vi åt middag på Jensens Böfhus och det är ju alltid ett + :)

Har börjat på andra säsongen av Greek, myst med tända ljus och gott te. Bara sällskapet som saknades.. Får bli imorgon för då kommer Ida och Jennie på tjejkväll, Greys Anatomy för hela slanten! Nu blir det dock sova, ska hinna med att jobba, diska och gå på yoga innan brudarna dyker upp imorgon!

Första bilden med min kamera under vatten :)


Mot Täby

Har sovit som en liten gris inatt, fan vad skönt det var att inte behöva gå upp vid 6-7 nånting! Är påväg lite smått till hotellet för frukost, kursen börjar inte förrän två men vi tänkte åka i tid så vi hinner käka innan och så. Sen när kursen slutar vid sex är det bara att sätta sig i bilen och åka hem för imorgon är det vanlig jobbdag igen :P I ärlighetens namn är jag inte alltför pigg på att sitta på kurs idag, men det är väl bara att bita ihop..

Nej, nu måste jag packa ihop datorn och ge mig iväg! Ha en bra dag allihopa!


Bad hairday


Tidig kväll

städa
diska
hänga upp tvätten
bädda rent i sängen
plugga till högskoleprovet
träna
laga mat
undvika godis

Hm, klarade ju av det mesta på min lista ändå, resten får stå kvar tills imorgon eller möjligtvis dagen efter det :) Iochförsig så växer mitt diskberg lite grann men imorgon är det utbildning i Täby hela dagen så då kommer det inte hinnas med mycket annat överhuvudtaget.. Får lite sovmorgon dock, jag och Mia behöver inte åka förrän vid tio nånting. Tar med mig datorn så blir det garanterat lite uppdateringar under dagen!

Nu ska jag bara kolla på sista avsnittet av Greek i första säsongen, sen blir det sova för hela slanten för jag är aptrött!!


Omotiverad..

..till att:
städa
diska
hänga upp tvätten
bädda rent i sängen
plugga till högskoleprovet
träna
laga mat
undvika godis

och ändå måste jag göra alltihopa idag.. Suck..

Mörbultad

Fan så trött jag är! Och öm i nästintill hela kroppen, har blåmärken lite överallt :P  Måste springa iväg till jobbet nu, ikväll är det tvättning och tibetansk yoga på planeringen!

Ha en bra dag :)

Härligt nyvaken, insnörad i min nya halsduk från Zara :)


Stockholmsshopping

Lovade ju bilder på vad som införskaffades i Stockholm så de kommer här, sen blir det sängen för min del :)


Oversized tröja från VILA med knappdetaljer på ryggen
Puderrosa volangkjol från H&M


Svarta lackskor med stilettklatt och liten platå från Belle, ca 12cm höga :)

Höstskor i mocka och fuskpäls, även dessa från Belle

Blev även en hel del småsaker men det känns inte nödvändigt att lägga upp!
Gonatt på er :)


Festligheter utan dess like :)

Gud, det var så sjukt längesen jag hade så otroligt roligt på hemmaplan :) Har verkligen haft en riktig heldag med Kantina, och vi har skrattat järnet! Vi åkte 8 man stark ut till Grängeseberg där det blev gokart-turnering (jag kom totalt 3:a, bästa varvtiden jag gjorde var på 47.096 sekunder!) och sen blev det paintball-match (vilken mitt lag så klart vann, tror jag tillochmed kan ha bidragit med en av de bästa headshotsen i tävlingen), sen lagom till middagen kom det till en liten drös. Kvällen har bestått i god mat, god cider och bad i bubbelpool, vedeldad tunna och bastu :) Är mör i hela kroppen men det var det värt, var som sagt längesen jag hade så roligt!

Tack för en bra dag allihopa!


Helfestlig dag :)

Jävlar vilken heldag! Har inte haft såhär roligt på hemmaplan på otroligt länge!! Vi åkte ut till Grängesberg 8 man stark, där det blev gokart-turnering (kom 3:a totalt, bästa varvtiden 47.096 sekunder) och paintball-match (mitt lag vann såklart och jag bidrog med ett av de bästa headshoten)! Lagom till middagen mötte det upp fler Kantina-medarbetare så vi var ett

Personalfest!

Är så fruktansvärt omotiverad till att gå upp ur sängen! Låg och kollade på Greek tills klockan var fyra igår och väckarklockan ringde vid tio :P Hade tänkt att jag skulle hinna diska och städa lite innan det är dags för personalfesten, men det blev en riktigt lång dusch och riktigt frukost istället.. Vet fortfarande inte riktigt vad den här festen kommer innehålla, allt jag vet är att vi ska träffas på hotellet klockan 12, att vi är åter där vid 21, att vi ska ha badkläder med och oömma kläder på. Hm?

Igår då? Hade jätte trevligt, kom hem till K-G där hon var i full fart med att laga maten, Fredrik M jagade barn i hela lägenheten och lilla Anna var ju också där och stökade :) Henne har jag inte sett på evigheter så det var skitkul att umgås lite! En hel del skratt blev det i alla fall!! Nej, nu måste jag packa väskan, torka håret, försöka se representabel ut och ta mig till hotellet, puh..

Sthlm, alkohol och shopping

Fy fasikens vilken underbar helg jag har haft i Stockholm!! Världens goaste brudar, vi har skrattat massor, ätit gott, druckit liite för mycket och i alla fall jag har spenderat alldeles för mycket pengar :P Hade kunnat dra en detaljerad update men alltså, den här helgen går inte riktigt att förklaras med ord. Skämt och felsägningar som inte går att återberätta, vilda bilturer och massor av shopping! Helt enkelt en underbar helg :) Läger upp bilder senare eller imorgon på allt som införskaffats, nu ska jag powervila, duscha och sen promenera vidare till nästa kalajs! Idag blir dock nyktert, får räcka med en alkoholdag per helg!

Måste bara slänga upp en bild på vad som väntade på mig i brevlådan nu när jag kom hem alldeles nyss:

Nya favoritlinnet från Kan Dee Shop och ett jätte sött armband! Beställde i onsdags och trodde verkligen inte det skulle hinna fram innan helgen men det måste ha kommit redan igår :) Är sjukt nöjd, linnet är verkligen jätte skönt och så är det ju kul att ha nånting som inte alla andra har utan att det kostade skjortan! Nej, nu har jag ju fan bråttom!!

Världens goaste unge

har jag besökt idag! Var ut till Västansjö en snabbis för att hämta en leverans med flyttsaker och självklart hann jag mysa lite med Edwin :) Älskar den där lilla skitungen, han är så otroligt söt! Jag, syster och Mats satt och drack kaffe/te och Mats tog en öl. Då stoppar Edwin fingret i skummet och stoppar i munnen, märks att det är en Ekehov! Sen tar han systers glasögon och sätter på näsan och nu när jag såg bilden kom jag på vem han är lik, farfar så klart!! Satte på glasögonen precis som pappa brukar ha dom, så sjukt söt :) En liten stund senare är Edwin och brötar ute i hallen och kommer tillbaka med mina skor på fötterna! Gullunge!! Skulle kunna äta upp honom!!

Mm, blev ju inte så många inlägg idag, har sovit och kollat på Greek mest hela dagen! Först nu har huvudvärken lättat och nu längtar jag bara till imorgon och Stockholm.. Åker dock redan halv åtta imorgon så nu ska jag packa och sen blir det sängen :)


Edwin? Eller farfar?

Storlek 38 kanske är liite stort än så länge :)


Spenderar dagen under täcket..

Vaknade av väckarklockan vid halv sju imorse och kunde konstatera att min huvudvärk fortfarande är total. Suck. Har aldrig fått huvudvärk såhär av massage förut även om jag blivit lite seg och så, men Ylva sa att det är väldigt vanligt, speciellt med tanke på vad spänd jag var i axlarna. Så, bara att vila och dricka massor med vatten.. Har ju faktiskt en vattenmelon i skafferiet så målet är att den ska vara borta innan klockan fyra!

Nu ska jag äta lite frukost och sen sova lite till, men kommer nog bli en del inlägg idag för jag är redan uttråkad av att ligga hemma!

RSS 2.0