What to do?

Har precis klivit upp, vädret suger som alltför ofta nu för tiden och jag har ingen aning om vad jag ska göra av min dag.. Några idéer? Någon som kanske är sugen på en fika? Skulle faktiskt kunna åka in till stan för en fika! Skicka ett sms om du vill umgås lite :)


Från igår framför brasan.

Artist within..

Nu är det tyvärr så att jag aldrig har varit konstnärligt lagd, inte på nå sätt och vis. Men nu har jag kommit på ett enkelt, roligt och lagomt tidskrävande sätt att ignorera min totala oförmåga när det gäller att måla. Jag älskar att ha foton på väggen, men tavlor som jag målat själv är ännu bättre! Berättade förra veckan att jag hade varit kreativ och det var det här jag gjorde:


Det är en present till min allra vackraste Anna då hon ska flytta till sin första egna lya och självklart behöver hon något vackert att ha på väggen :) Originalbilden är den här:

Visst finns det iallafall liite likheter?

Du behöver följande:
En bild eller ett foto som du i vanliga Word eller Photoshop om du har, gör om till svartvit. Det blir inte bra på alla bilder så jag hade iallafall femton stycken som jag gjorde om och sen valde jag därifrån och skrev ut de bästa på OH-papper. Tänk på att låta OH-papprena ligga ett bra tag när du har skrivit ut bilderna för bläcket torkar inte in som på ett vanligt papper.
En canvas duk. Dessa går att köpa på till exempel Biltema och Clas Ohlsson.
Akrylfärg i valfri kulör.
Penslar
Blyertspenna
En liten burk för färgen
En OH-projektor. Vi hade en hemma men jag tror säkert att det kan gå att få låna från en skola eller kanske en konferensanläggning. Det finns ofta sånna här lite överallt men de används sällan idag!
Ett stafli

Sedan är det bara att börja!
Lägg OH-pappret på projektorn, sätt fast canvasduken på staflit och passa in så att du har bilden där du vill ha den på duken.

Sen är det bara att skissa efter konturerna. Är man duktig kan man börja måla redan här men jag tyckte det var skönt att ha något mer att gå efter än bara OH'n.

Ja, sen är det bara att dra igång!


Den här gjorde jag idag:

Lycka till :)

Pucko!!

Glömde ju sista uppdateringen från min semester! Tyvärr finns det inga bilder från resan för min kamera bestämde sig för att ge upp. När jag skulle packa ner den i resväskan innan tåget hem från Göteborg, då jävlar kände den för att hoppa igång igen. Så det finns lite ego-bilder i väntan på tåget men annars blev det inga bilder denna gång :P Måste verkligen ta mig råd att införskaffa en ordentlig kamera!

Iallafall; kom hem till Sara vid tolv-tiden i tisdags. Lilla chocken när jag kom in i lägenheten och den såg värre ut än mitt rum, MYCKET värre! Kläder överallt och ja man skulle kunna tro att det bor tre karlar i lägenheten men nej, där bor min lilla kusin Sara och hennes kompis Sara. Två riktiga slarvmajor! Meen iofs så flyttar de nu i dagarna så röran kanske var liite berättigad? Efter hälsningsfraser och lite frukost så drog vi iväg mot badhuset och simmade några längder. Bassängen där var 50 m lång istället för de 25 som jag är van vid, så det kändes som att det tog mycket längre tid än vad det egentligen gjorde. Nöjde mig med 500meter, har ju trots allt semester :) Sen blev det spring på stan, shoppade loss lite grann på Monki men i övrigt var det dåligt på shoppingfronten. Måste ju spara lite pengar till Gotland :) Hann med systemet och en cider på Victorias också, innan vi drog hemåt för att ordna inför kvällen.

Sarorna hade bjudit in diverse kvinnliga göteborgare på tjejmiddag beståendes av tacos och alkohol, och jävlar vad skoj vi hade! Drog vidare till Babar och satt där ända in på småtimmarna. Då hoppade vi in i en taxi som Sara fixade bra pris på och så åkte vi hem! Jag har haft några underbara dagar i Göteborg och Varberg och har träffat otroligt fina människor, det har dock blivit en hel del fest så nu måste jag nog ta det lugnt ett tag :)

Som sagt inga bilder men en av tjejerna sprang runt med kamera hela kvällen så kanske jag kan få några därifrån längre fram! Kram på er!


I väntan på att tåget hem skulle gå..

Slö-dag..

Idag har varit en sån där dag som man verkligen bara behöver ibland, en dag då det inte görs nånting vettigt överhuvudtaget! Jag har bara tagit det filmjölks-lugnt hela dagen och glidit runt på ett bananskal! Okej, lite har jag faktiskt gjort men bara sånt som fallit mig in och det mest ansträngande idag var morgonpromenaden med hunden så jag har inte så mycket att klaga på :) Har även laddat upp bilderna från mitt kalas nummer 2 på datorn så de ska ni få se lite av, resten av bilderna ligger som vanligt på FB!

Blev bjuden på bullbak hos Matilda idag så nu har jag ont i magen och rapar fortfarande jäst, efter det skjutsade jag mor och far och två vänner till familjen till Nås, där de skulle på irländsk afton med mat och musikunderhållning. Har inte alls varit så social av mig idag (för en gångs skull hade horoskopet i lokaltidningen rätt!) så jag beslöt mig för att stanna hemma. Nu ligger jag framför öppna spisen inne i storarummet där jag har tänt eld och verkligen myser, har precis målat klart en tavla och så fort jag har tröttnat på att sitta med datorn i knät ska jag fortsätta läsa i boken "Papillon" av Henri Charriére. Det är en gammal klassiker som min farbror rekommenderade och jag kan verkligen rekommendera den vidare! Jag läser den i pocketformat och just den här utgåvan blev tryckt 1983, första svenska utgåva kom 1970 så den har några år på nacken :)



Hm..

Orkar inte just nu, tar det imorgon istället. Borde ha sovit för längesen!


Det var verkligen inte såhär jag trodde min sommar skulle se ut..

Påväg mot skogen

Jaha, så var det roliga på den här minisemestern över! Nu är det bara tågresan hem kvar :P Kan ta gårdagens update när jag kommer hem, är sjukt trött och jag måste hoppa in i duschen och packa väskan igen..

Mot Göteborg

Har precis gått upp, Annacarin åkte till jobbet för längesen och jag ska med ett tåg till Göteborg som går om 45 minuter.. Har haft underbart här i Varberg, igår var vi på Monday Club på Oscars och skakade iallafall liite rumpa. Var sjukt mycket folk och varmt som attans och när man är nykter så är man tydligen inte lika resistent mot sånt. Vart helt slut på en gång så vi gick hem rätt så tidigt..

Idag skiner faktiskt solen lite grann, kanske ska våga mig på shorts?

Varberg

Har inte haft datorn till hands på länge, därför blir det lite dåligt med uppdateringar. I fredags var det födelsedagskalas nummer 2 med brudarna i Ludvika. Jäklar vilken förfest säger jag bara :) Hade så otroligt kul, tack alla tjejer för att ni förgyller alla mina dagar :) Jag och Maria avslutade kvällen med en massa rumpskakningar på Trägårn! Förbrände nog nästan alla kolhydrater spritintaget bjöd på.. Sov på Camillas bäddsoffa och jag måste bara säga, den tar Daniels skinnsoffa med hästlängder!

På lördagen var det dags för kalas nummer 3 vid sommarstugan i Gravendal! Hade verkligen skitroligt då också, trots att det varken blev bananbåt eller vattenskidor :) Krångel som vanligt men det var kul ändå. Var en del som åkte hem mitt i natten och det kanske var tur det för alla fick ju faktiskt en varsin säng på det viset :) Sov inte så många timmar men var ändå ruskigt pigg igår. Flög upp och började städa som en tok! Helt sjukt vad stökigt det blir när man festar! Fick iallafall godkänt av mor innan vi var klara att åka därifrån.

Tog racerbilen till Fredriksberg, packade väskan i rekordfart och packade in mig i en bil mot Göteborg! Därifrån blev tåg till  Varberg och nu ligger jag här på Annacarins säng och kollar på TV medan hon duschar. Igår var vi ut på Bodegan och drack några cider, snackade med hennes vänner och kollade på folk :) Är så skönt att vara borta hemifrån och vara sysselsatt! Även om vi nästan bara har varit inne (nämligen skitväder även här!) så är det bra att se något nytt och få huvudet på bättre tankar!

Idag har vi tagit det lugnt, åt precis spahetti och köttfärssås som jag gjorde till Annacarin och nu ska vi snart göra oss klara för att gå till Oscars och Monday Club. Imorgon fortsätter jag till Göteborg och kanske därifrån till Stockholm på onsdag, vi får se vad veckan bjuder på :)

Dator-fri dag

Igår tog jag ledigt från datorn och mobilen men nu är jag tillbaka som vanligt :) Får bli en liten up-date!

Onsdag 22 juli:

Spenderade som utlovat större delen av dagen ute i solen på gräsmattan. Blev serverad sill och färskpotatis ute i solen på Vandrarhemmet och så åkte jag lite åkgräsklippare också :) Det var då jag upptäckte vad omtänksam och genomgod som min farfar faktiskt är. Han har alltid varit lite av det strängare slaget och jag skulle inte överdriva om jag sa att iallafall jag var lite rädd för farfar när jag var liten. Han är före detta poliskonstapel och har verkligen betett sig som en sådan under alla år. Men, ju äldre han blivit desto mjukare blir han till beteendet också.

Han har till exempel alltid tyckt väldigt bra om Fredrik, kommer ihåg en gång när vi var där och farfar tog efter hur Fredrik stod lutad mot dörrposten. Var hur gulligt som helst! Sen i onsdags så var vi ner till farmor och farfar för att hämta nyckeln till åkgräsklipparen. Precis innan vi skulle gå så ropar farfar från soffan "Grattis förresten". Jag muttrar lite grann för det är väl egentligen inte så man vill bli gratulerad på ens födelsedag. Men sen när jag satt där på åkgräsklipparen påväg från deras lägenhet till Vandrarhemmet (kanske är ungefär en kilometer), så kommer farfar i hans vita volvo, nästan prejar mig av vägen och med mcket möda tar sig ur bilen. Sen staplar han fram till skuffen på bilen, öppnar den och plockar ur ett par hörselskydd. Staplar därefter fram till mig på åkgräsklipparen, som fortfarande är på, och skriker "Här, så du inte blir som jag!" och syftar på hans dåliga hörsel :)

Vid två-tiden åkte jag in till Ludvika och mötte upp Fredrik och Fredrik och fick en jätte fin blombukett :) Sen bara gled jag runt lite grann och vid femtiden drog jag till hotellet, tog en drink i baren och gjorde mig iordning inför kvällen! Blev en favorit i repris med min nya kjol men jag tycker väldigt bra om den! Hela släkten, med undantag för Sara som är i Götebrog och farbror Micke som jobbade, åt räkbuffé på Piren och hade hur trevligt som helst! Edwin var med och charmade hela restaurangen :) Efter maten åkte jag ut till snöån där festen var i full gång! Efter ca en timme åkte vi tillbaks in till stan coh satte oss på Pirens uteservering och lyssnade på trubaduren och hade skit skoj! Hann med en snabbis på Trägårn också men det var inte så mycket att hänga i julgranen :P Spenderade natten på Daniels soffa, bättre det än att sova i bilen på ens födelsedag!

Torsdag 23 juli:

Sov länge och klev inte upp förrän klockan var efter tolv. Blev inte mycket dricka på onsdagen men jag tyckte ändå att jag förtjänade en sovmorgon :) Dessutom låg Daniel fortfarande och sov när jag gick upp.. Gick ner på stan och träffade på Mia och Karl-Anton på hotellet. Gav en snabb update om onsdagskvällen och sen var det bara att åka upp till Jysk och träffa Emelie och Kalle. Känner ingen som skulle ta så lång tid på sig som Emelie och välja sovsäck! Trodde aldrig vi skulle komma därifrån! Käkade lunch på Åhléns innan jag åkte vidare mot skogen. Resten av dagen/kvällen spenderades med mamma och pappa, blev inte mycket vettigt gjort men sånna dagar är riktigt sköna de med!


Hurra, hurra, hurra, hurra!!

Födelsedagen är här och solen skiner, blev precis väckt av mamsen och papsens skönsång :) Kan det bli bättre? Nu håller de på att duka upp frukost på balkongen och Kaliber ligger och myser här i sängen. Det här är verkligen fördelarna med att bo hemma på ens födelsedag! Sång på morgonen är ju liksom lite av en tradition, något som verkligen hör till!

Nej, nu ska jag gå upp och njuta av frukosten, sen tänker jag spendera min dag i solen :)

Angående min update, det var ingenting att oroa sig för. så nu har ni fått den också..
Grattis igen till mig!!


Clueless.

Okej, jag har ingen aning om vad som hänt för ingen talar om nånting för mig.. Någon som kanske känner för att upplysa mig?

Nu lade Kaliber svansen över tangentbordet, ett tecken på att han vill att jag ska stänga igen datorn kanske? Up-date imorgon..

Semesterdag 1

Haha, skrev ju typ 5-6 inlägg igår.. Inte vet jag om det fick tiden att gå nå snabbare heller :P

Imorse väckte pappa mig vid nio, då var frukosten redan framdukad så det var bara att sätta sig till bords :) Färskpressad apelsinjuice (älskar juicepressar!), vaniljyoghurt med färska blåbär och leverpastejmacka till det, kan det bli bättre? Vet ni vad jag gjorde sen? Sen gick jag och la mig igen, och sov tills klockan var elva :) Älskar semester! Har dock städat mitt rum nu och det är väl inte alltför roligt att göra på sin semester men va fan, det måste ju göras. Har lagt till de sista detaljerna på mitt kreativa verk så nu ska jag bara duscha, åka in till stan och lämna över det till dess nya ägare. Hoppas på bra reaktioner!

Sen blir det Borlänge med Anna G, ska köpa en ny kamin till bastun vid sommarstugan. Tydligen så hade botten rasat ur och jag skulle gärna se att bastun fungerar till helgen om det blir vattenskidor och så.. Ikväll blir det nog tjejkväll med film vad det verkar, "The Notebook" står på planeringen så jag kommer ju grina som en tok! Undrar om det kanske är läge att hoppa mascaran idag?

Förresten, nu börjar min nya nedräkning! På onsdag fyller jag nämligen år och det är ju bara två dagar kvar tills dess :) Längtar som ett litet barn, som vanligt. Är helt galen i födelsedagar och julafton, inte så mycket för presenterna men jag får umgås med hela släkten och det är faktiskt inte så ofta det händer..

Nej, nu blir det en kort promenad och sen duschen för min del! Någon som har nå roliga planer för veckan?

Kreativiteten flödar!

Jag har varit kreativ idag, mer än så kan jag inte avslöja förrän senare i veckan. Nu ska jag sova i mina rena lakan och drömma riktigt goda drömmar :)

Gonatt på er! (Och grattis kusin på namnsdagen, du är ju hopplös att få tag på!)

Kreativiteten flödar!

Jag har varit kreativ idag, mer än så kan jag inte avslöja förrän senare i veckan. Nu ska jag sova i mina rena lakan och drömma riktigt g

Förvarnade

Ni kan inte säga att jag inte förvarnade er, för det gjorde jag. Många värdelösa inlägg en dag som denna, men det får några få minuter att gå lite fortare i alla fall.. Försökte kommunicera med min kusin över msn men det gick ju sådär. Hm, kanske ska ringa och väcka Daniel? Stackarn tror väl fortfarande att jag sov i min bil inatt :P

Jo, anledningen till detta meningslösa inlägg var egentligen att jag ville informera (och skryta lite) om att jag faktiskt har fått träningsvärk i magen, av att hoppa på min studsmatta i blott tio minuter! Hur är detta ens möjligt? Jag tycker mig ha rätt så bra koll på magmusklerna men ack så fel jag hade!

Sen ville jag berätta att jag har blåmärken på underarmarna, vad fan kommer dom ifrån? Drog jag omkull mig i fredags eller? Någon som kanske kan fylla i en lucka eller två?

Förresten, nu är det ara 1,5 timme kvar :) Woho woho woho!!

Yey!!

4 koppar te och en gigantisk frukost senare:

Nu är det bara 2,5 timme kvar snart. Ja, jag är uttråkad och lite trött på mitt jobb. Vill ha semester nu! Och nånting annat än det här förbannade skitvädret! Kommer somna på vägen hem.. Hm. Funderat över livssituationen också, får väl ta tag i det här med lägenhet nu också. Eller? Vetefan hur jag ska göra..

Nu blir det soduko-marathon!

Mys? Ja tack!

Kan någon tala om för mig var jag kan köpa någon av dessa kuddar? Ser ju underbart skönt ut, vem behöver en karl liksom? Jag är mycket för att mysa och kramas när jag sover (antar att det blir så naturligt när man sovit 2 personer i en 120-säng under 3 års tid), och jag tror att mina sömnsvårigheter ofta beror på att det är så tomt i sängen. Så då skulle väl en sån här kudde vara en smart lösning? Själva armen på den första kudden kanske är lite overkill, men en sån där hellång lite mjukare kudde har jag faktiskt spanat efter ett tag men aldrig sett! Haha, där kom ju Första födelsedagstipset! Jag tänker spana efter ett långt paket bland presenterna :) Eller alltså, jag behöver egentligen inte få några presenter iår, bara jag får spendera min dag med familjen och nära och kära så blir jag glad!



Tips på inköpsställe någon?

7 timmar kvar till semester!

God Morgon!

Fy fasikens så trött jag är! Tobias är borta på fiskeresa så jag fick sova hos Jennie igår, och vi kollade på "Marley & Me" tills klockan var strax efter ett. Sen självklart låg vi och snackade ett tag och vips så var klockan över två :P Alarmet ringde 06.10 så jag har inte sovit alltför många timmar inatt. Meen, de timmarnas sömn jag fått har varit riktigt bra timmar. Sov som en stock verkligen! Tack Jennie (och Tobias) för sängplatsen :) Imorse när jag skulle gå på toaletten så låg deras katt Maja i handfatet och mös, jag som gärna går på toaletten själv och dessutom har lite svårt för katter blev liite nervös men hon blev glad när jag hade kliat henne lite bakom örat. Sen sprang den andra lilla katten Nisse runt mina fötter hela tiden och spann, slutade med att jag fick bära in honom till Jennie i sängen :)

Gårdagen gick verkligen segt, blev en rätt så lång dag på jobbet. Som tur var hade jag sällskap mest hela dagen, av både Karro G, Fredrik, Fredrik M, Camilla S, Jennie, Anna G, Matilda osv osv.. Skönt att veta att jag är poppis :) Får väl se om jag får nå sällskap idag, vet att Maria och Amalia skulle komma hit och käka frukost i alla fall! Hoppas jag har haft mina utcheck då så jag kan sitta ner i lugn och ro!

Nej, nu ska jag spela nåt spel och planera semestern innan det är dags för frukost!
Hoppas ni får en bra dag!

(Kommer nog bli en hel del updates idag, bara för att få tiden att gå liite snabbare!)

Ingen Walk-of-Shame här inte!

Nu har jag kommit på ännu en fördel med att bo i Fredriksberg; Jag har alltid kläder med mig i handväskan så jag slipper ta en pinsam Walk-of-Shame :) Nu har jag iofs sovit på Daniels soffa inatt, och hade jag bott i stan hade jag ju antagligen sovit hemma i min säng. Hm.. Det här blev invecklat men det kändes positivt imorse att jag slapp ha samma kläder som kvällen innan när jag skulle gå till jobbet :P

Ja som ni kanske märker så var jag i stan igår. Tog en glass på engel med pojkarna, gick på systemet och åkte hem till Fredriksberg. Hoppade studsmatta, duschade, sov lite och så gjorde jag mig iordning för att åka tillbaka in till stan. Fan så mycket bil jag kör! Jaja. Var hemma hos Jonas som var gräsänkling för kvällen, där dracks det lite alkohol och snackades en hel del skit. Mötte upp Daniel och Fredrik, André och massa med folk för en drink på hotellet innan vi drog vidare till Piren. Hade hur trevligt som helst, nånstans där på vägen vart jag rätt så alkoholiserad också. Hm. Ber om ursäkt för eventuella pinsamheter!
 
Studsandes i Fredriksberg


På vägen hem stannade jag och Daniel till på hotellet för en räksmörgås, visade sig att den räksmörgåsen skulle vli den mest onödiga räksmörgås jag någonsin ätit. Bäddade ner mig i soffan och somnade till "He's not that in to you". Vet faktiskt inte ens om jag hann uppfatta att det var den filmen vi kollade på egentligen.. Jaja..

Nu sitter jag på jobbet och har sjukt tråkigt, började redan vid 12 för att Nathalie ska på bröllop ikväll. Så nu sitter jag fast.



Tyskhaka!

The sun is shining

och jag sitter fast inne på jobbet och lyssnar på typ "Lugna Favoriter" och det är ju bara lagomt deprimerande :P Hade iallafall en riktigt trevlig sleep-over hos Anna H, som vanligt :) Tog en lite tur med bilen och kollade in läget på stan (var faktiskt rätt så stendött :P ) och sen åkte vi hem och la oss och snackade skit och annat trevligt tills klockan var runt tolv. Är så glad för hennes skull, saker rör sig verkligen i rätt riktning för hennes del och ingen kan vara lyckligare över det än jag! Ja skulle vara Anna isånnafall kanske..

Idag är lite ovisst, ska på massage klockan tre och sen är eftermiddagen öppen för förslag! Skulle vilja träffa brudarna, dricka lite gott och umgås lite. Kanske gå ut och dansa? Någon som är sugen? Annars tar jag bilen hem till Fredriksberg och hoppar på min studsmatta :) Meen, hela helgen ska ägnas åt jobb så det vore ju kul att hitta på nåt!

Hoppas ni har en bra dag och att ni har möjlighet att njuta av det vackra vädret!

Anna och jag redo för en god natts sömn :)


PS. Nu är det exakt 16 timmar och 45 minuter på jobbet kvar tills jag får semester!! DS.

1,5 timme kvar

Woho! Bara 1,5 timme kvar tills jobbet är klart öfr idag och det bara återstår 3 pass kvar innan  semestern :) Längtar som en toka! Och tråkigt har jag dessutom..

Har i alla fall kollat över mina alternativ, nånting ska jag väl kunna göra av det här? Det kommer bli bra, jag känner det i hela kroppen.. Allt kanske inte kommer ändras nu på en gång, men inom en snar framtid.

Funderar dessutom på en till tatuering, en text. Har några att fundera på, men den jag är mest sugen på just nu är taget ur låten "Man borde inte sova" som Helen Sjöholm sjunger. Hela låten går såhär:

"Man borde inte sova när natten faller på,
för tänk, då blänker stjärnorna högt uppe i det blå.
Det är så tyst och stilla.
Att sova vore illa.
Jag vandrar mina vägar över slätt och genom skog,
och stjärnorna de följer mig, så sällskap har jag nog.

Det sägs dom är tusen mil och mer ändå från oss.
Än brinner de med stadigt sken, än flammar de som bloss.
Som silver och kristaller
nu deras gnistor faller,
och en annan flammar till när hon har brunnit ut,
så faller hon, då blir det som en strimma rök till slut.

Man kan väl aldrig drömma så grant och underbart,
som själva natten ter sig när de stjärnor lyser klart.
Det är som om det hördes
ett silverspel som rördes.
Man borde inte sova när som natten faller på.
Man borde se på stjärnorna. Man borde vara två."

Och det är de två sista raderna jag är sugen på :) Jag sjöng den när jag var yngre, och den är faktiskt underbart vacker. Och det är ju dessutom sant, man borde vara två!

Back to work..

Vart allt lite shopping idag ändå, men spenderade inte alltför mycket pengar faktiskt! Köpte en ny klocka, min nya efterlängtade parfym från Escada, en tröja och en sjal. Vet inte riktigt, stod i mitt horoskop att det här skulle vara månadens shoppingdag men jag var inte så på hugget. Måste vara sjuk eller nåt.. Eller så har jag insett att det faktiskt är rätt så kul att ha pengar på sparkontot och jag redan har en massa kläder jag ännu inte har hunnit använda :P

Glömde berätta att vi hade fonduekväll igår hemma, och jag börjar faktiskt tycka om ost mer och mer. Det är ju sant att man kan lära sig att äta saker man egentligen inte tycker om! Fast, kaffe tänker jag aldrig ens försöka lära mig tycka om.. Slänger upp lite bilder från igår, sen måste jag börja göra nåt vettigt på jobbet!

Pappa och Kaliber skäller ut katter

Min alldeles egna :)


4 pass kvar

Woho,  nu är det bara 4 jobbpass kvar sen kan jag börja njuta av min första betalda semester någonsin :) Fan så jag längtar!

Köpte mig en studsmatta igår så första träningspasset är klart, är ju så jävla roligt! Jag, bror och Petra byggde ihop den på typ en kvart, så nu står den permanent ute på gården :) Hade tänkt studsa lite idag också men nu är jag försenad, ska åka med Anna och Sofie till Borlänge idag. Ska försöka att inte handla alltför mycket, men en ny parfym ska då införskaffas!

Hoppas ni får en bra dag!

IKEA-hets och tjejkväll

Hade en riktigt bra dag igår, Örebro var riktigt roligt och kvällen spenderades med brudarna hemma hos Amalia. Mamsen, papsen och jag stannade till i Grythyttan för att käka glass på vägen till Örebro. Finns nämligen en "glasseria" som ägs av två holländare där. De gör all glass själv och har de konstigaste glassmakerna man kan tänka sig. Jag till exempel åt Smurf, Popcorn och Smultron, medan mamma åt Messmör, Grönt Te och Citron.. Tänk er glass med smak av Messmör :P Urk! Popcorn var däremot riktigt riktigt god, Citron med :) Pappa slog på stort och köpte en bägare med 6 kulor, ska visa bilder på den bägaren sen, var helt galet stor!

I Örebro så var vi på IKEA, Clas Ohlsson, Biltema, Axfood och Systembolaget. Var alltså inte alltför Camilla-shopping-vänligt vilket var tur det för jag var pank! Fick luggen klippt och som vanligt blir jag inte riktigt nöjd när det gäller luggen, men det brukar bli bättre efter några dagar.. Käkade sen lunch/tidig middag på en restaurang som heter Wobbler som jag varmt kan rekommendera, servitören (som har jobbat de två gånger jag varit där i alla fall) är dessutom skitsnygg!

Åkte över Ludvika hem för där skulle jag av, var som sagt hem till Amalia och snackade skit tills klockan var strax efter tolv. Då var det dags för mig att sova och nu sitter jag här på jobbet och har inte alltför mycket att göra än så länge..

PennyBridge

Nu sitter jag på Vandrarhemmet och inväntar frukostserveringen :) Är allt bra skönt att bo hemma, blir ju lite bortskämd imellanåt i alla fall! Ska åka med mor och far till Örebro idag, får tyvärr inte lönen förrän imorgon så det blir ju inte så mycket handla för min del.. Meen, det kanske är lika bra :P

Ikväll blir det middag hos Amalia med brudarna, hoppas jag och Jennie får med dom på våra planer om Orsa Björnpark :) Nu är gröten serverad!

Stolt

Mitt resultat från simmet var med i Nya Ludvika Tidningen idag och av någon anledning så hade de missat syrran :) Jag bara måste få vara lite skadeglad, enligt våra diplom så slog jag henne faktiskt med hela 2 sekunder! Fast, det var egentligen några sekunder till men bara det står att jag kom före henne så är jag nöjd :) Kanske är lite av en tävlingsmänniska ändå?

Har jobbat i receptionen idag. Gick bra och smärtfritt, fem receptionspass kvar sen är det 3 veckors semester att se fram emot :) Jävlar vad jag längtar! Min första betalda semester någonsin! Gud så gött! Har ingenting inplanerat förutom sista helgen  på Gotland, ska ha min semester lite öppen hade jag tänkt.. Någon som har några roliga planer jag kan hänga med på?

Blev med ett gäng och fikade efter jobbet, Daniel och Fredrik kom dit så vi snackade lite skit, var ju ett tag sen jag träffade Daniel kändes det som och det är ju alltid lika trevligt :) Jag skulle ha haft födelsedagskalas den 25 juli men då upplyste pojkarna mig om att det är Ludvika Vattenfestival den helgen så jag skiter i att ha kalas.. Blir ju egentligen bara en massa jobb. Får ta ut gänget på vattenskidor och bananbåt en annan gång istället. Nej, nu ska jag och mor ut och motionera, kan ju inte släppa efter helt bara för att det är sommar!


Mitt diplom, resultatet från tidningen, den röda sim-mössan och så medaljen :)

Måndag = Omstart

Lyssnade som vanligt på P3 när jag åkte in till Ludvika och jobbet imorse. Claudia sa då nåt väldigt klok, om än lite sarkastiskt, som faktiskt fick mig på bättre tankar. Måndagar är till för omstart. En ny måndag = en ny start. Det är på måndagar man börjar träna, slutar äta godis och börja leva hälsosammare bara för att det är en ny måndag. Så iochmed denna nya måndag och nya vecka får väl jag också ta mig i kragen och börja på ett nytt kapitel.

Jag tänker dock inte lova mig själv att sluta med godis eller börja träna mer (choklad är mitt bästa sällskap och jag simmade för fan tjejsimmet i förrgår!), men jag måste börja se saker på ett nytt mer positivt sätt. Allt har en mening osv.. Så, nu har jag blivit en ny gladare och mer positiv Camilla. Lite hotellfrukost i magen skadade ju inte heller :)

Upside down..

Jaha, nej allt blir verkligen inte som man tänkt sig alla gånger.. Tänk om det bara kunde bli som planerat nån gång. "Det är så det är i livet" säger min väldigt kloka mor till mig men va fan, någon gång kan det väl gå som jag vill?! Jag vet att jag har det rätt så bra, och det finns verkligen människor som har det värre men jag kan väl också få beklaga mig över att det ska gå åt helvette hela tiden?!

Fick ett besked igår som jag hade räknat iskallt med skulle vara positivt och självklart så var det inte det.. Det var inte ett helt omöjligt besked heller men den här ovissheten som jag ständigt befinner mig i gör mig smått galen. Och trött.. Och det hela ger mig lite livsångest. Är det såhär det ska bli kan man ju fråga sig?

Har iallafall glömt nämna att jag simmade Tjejsimmet i Vansbro igår på 29 minuter och 50 sekunder och det kan jag väl få vara jävligt stolt över? Målet var att komma i mål och gärna under 30 minuter, skönt att jag klarade två punkter av dagens lista.. Nej, känner att jag är förjävla negativ. Nu ska jag ringa en gammal vän som jag inte har hört något av på alldeles för länge, och jag saknar henne faktiskt!

När inte allt går som man tänkt sig..

Jahapp, den här dagen var väl kanske inte bara en dans på rosor.. Allt började bra, men den där svängen in till stan kanske jag skulle ha hoppat över. Det hade antagligen inte förändrat någonting, bara fördröjt det oundvikliga. På vägen hem, flög en stor skata eller va fan det var upp mitt framför bilen och skrämde skiten ur mig, jag höll på att köra av vägen.

Väl hemma kollade jag ett avsnitt av Weeds och allt var frid och fröjd. Tills efter maten.. Först så förlorar jag två rundor yatzy mot mamma och pappa. Jag fick stryk av MAMMA! I YATZY!! Sen tappar jag ett glas på nåt mysko jävla vis så det studsar ner på två andra glas och så hade jag helt plötsligt glas i hela köket.. Suck..

Jaha okej, kanske inte lät så farligt ändå men allt kan inte berättas och då låter inte resten så illa.. Nej, har precis slagit på Big Fish och det känns som att jag måste koncentrera mig så. Gonatt på er!

Sikfest

Tog en paus i mitt städande och åkte till hembygdsgården här i Fredriksberg för sikfest. Kom fram till att rökt sik till lunch är skitgott :) De hade även en liten minimarknad och självklart hittade jag en massa fint. Trodde inte det gick att shoppa här i skogen men hade jag haft mer pengar så.. Papsen öppnade iallafall plånboken lite och köpte ett par jätte fina vantar för 400kr och en söt ring i hamrat silver för 195kr. Ibland lönar det sig att vara snäll :) Dessutom klarade varken han eller farbror Micke vårt vad så han kunde gott köpa mig nåt fint :)

Tjusiga va?

Städning och Kings of Leon

Tog mig en ledig dag idag, det behövdes. Nu måste jag ta tag i saker, alla saker. Och allt ska ske idag. Ska börja med mitt materiella kaos, det som ganska lätt kan åtgärdas. Hur fan börjar man i en sån här röra?



Sen är det min lilla röra i vardagsrummet som står på tur..


Soffliggaren

Jag blev kvar i stan igår som jag hade tänkt, fick låna Daniels soffa igen och hur det nu gick till så sov jag som en gris! Jag förstår inte, oftast har jag väldigt svårt att somna i en stor skön säng. Men i Daniels skinsoffa, som jag egentligen tycker han borde byta ut (Förlåt Daniel men jag tycker inte om skinnsoffor, speciellt inte när de är hörnsoffor!), somnar jag som en stock. Det är knappt så jag har plats att vända på mig men ändå sover jag bättre i hans soffa än vad jag gör i min säng..

I alla fall. Igår kollade jag, Daniel och Niclas på Watchmen. Vet inte om jag tyckte den var så jävla bra.. Tyckte den var jävligt rörig bara. Kan iofs bero på att jag somnade ifrån lite där mitt i nånstans. Jaja. Idag har det inte hänt så mycket. Sara kom tillbaka från semestern och genast hamnade vi i röjartagen. Har städat ett och samma förråd hela dagen och försökt organisera, tror vi lyckades rätt så bra till sist. Hann med att träffa Emelie och Malm-bröderna lite grann innan jag åkte till Fredriksberg och väl hemma har jag bara städat och tränat. Och kollat på Michael Jacksons minnesceremoni.

Såg bara delar av den men det räckte för att få lite avsmak. Jag tycker det är jätte fint att dom slår på stort för att hedra hans minne, men aldrig att jag skulle vilja bli utsatt för en sådan cirkus. Än mindre när jag är död och inte har något att säga till om.. Biljetterna till ceremonin har sålts för miljonbelopp sägs det, vem säljer ens biljetter till en minnesceremoni? Minneskonserter brukar man väl ha nån månad efter att personen i fråga har dött? Åtminstone låta det gå längre tid än två veckor..

Nej, nu ska jag försöka sova. Ska åka mazda utan radio i imorgon så det gäller att vara utvilad!


Helgen som gått..

Får tyvärr bli sånna här "fler-dagars-updates" när jag sover kvar i stan, har inte skaffat mobilt bredband än så datorn bor permanent hemma!

Fredagen spenderades i Snöån med Emelie och grabbarna. Vi grillade och drack alkohol som vi oftast gör därute runt helgerna, och sen var vi in till stan en snabbis. Visade sig inte vara någon höjdare denna fredag så vi åkte tillbaka till Snöån. Tur var väl det för vi hann vara där i kanske 30-40 minuter (kan ha varit en timme också, minnet sviker lite) och sen kom ovädret! Det regnade som attans och blixtrade och åskade så att strömmen dog och större delen av Ludvika kommun blev svart. Snöån tillhör iofs Smedjebackens kommun men det blev iallafall svart. Kalle drog fram gitarren och vi tände ljus och hade hur mysigt som helst under det 30 minuter långa strömavbrottet! Jag var tvungen att ta mig en regndusch också, vet inte vad det är med hällregn som gör mig så barnslig? Älskar det iallafall!

När strömmen kom tillbaka var det dags för mig att krypa ner i sängen. Hamnade i Sabines rum och delade säng med John och Jonas och jag tänkte säga att värre sovkompisar har jag haft men det vetifan. Vaknade nämligen av att John drig av mig täcket och Jonas la av en brakare så jag nästan flög ur sängen.. Inne hos ABA fick jag dock en hel säng för mig själv så jag hann sova lite där också!

Lördagen så jobbade jag, löste 10 sudoku och satte personligt rekord på 3 minuter och 48 sekunder på en lätt. Får väl se om jag kan slå det nästa helg :P Fick låna Emelies säng ute i Snöån för hon hade dragit till Sälen och fiskat och jag började sju imorse så då är det lite drygt att åka imellan..

Åkte direkt från Ludvika till sommarstugan i Gravendal och jävlar vilken kväll jag har haft! När jag kom dit satt pappa, bror med kompis Tomas och farbror Micke och spelade chicago. Har aldrig spelat det förut men lyckades iallfall sopa mattan med pojkarna! Två gånger :) Sista omgången slog jag vad att om jag vann skulle farbror och pappa ha en vit vecka, lyckades nästan. Vi var lite oense om reglerna där på slutet men kompromissade så de ska vara nyktra mån-ons vilket jag tycker är bra nog :) Ha ha!!

Har även hittat mammas gamla HellyHansen och bara älskar den, vi ska nog gifta oss :)


Imorgon spenderas i Ludvika så vi får se hur det blir med uppdateringar!

Btw, nu har alla jag vet som läser den här bloggen skaffat FB (inklusive faster) så i fortsättningen får ni kolla på bilder där. De har verkligen ett skitdåligt system för att ladda upp bilder på blogg.se så det tar så lång tid! Men nån enstaka är det klart att jag bjuder på ibland :) Gonatt på er!

Hard work, work!

Nu sitter jag på jobbet, ska ta tag i lite saker men det är så lugnt så det hinns med. Ska ju trots allt sitta här ända till tio så jag får ju försöka dra ut på arbetsuppgifterna lite!

Igår hade jag faktiskt en riktigt bra dag. Slutade klockan tre och kollade in ett av de värsta åskoväder jag har varit med om på länge! Är skitmysigt med åska och oväder! Vill bara ta med mig en mysig man och en filt och sätta mig på en balkong och bara mysa! Meen, jag har ingen mysig man..

Åkte hem till syster efter det och färgade hennes hår, hade lite kvalitetstid och fick både mat och fika :) Tror att hon blev nöjd med färgningen också, hoppas det iallafall! Åkte tillbaka in till stan vid åtta och hälsade på Niclas och grabbarna som hade mys på hans balkong :) Kom fram till att jag älskar sommar. Spenderade natten hos Anna H, sov som en stock! Hoppas jag inte höll dig vaken stump med mina snarkningar :P

Dagen idag har jag varit vid Skuthamn och solat och badat hela dagen! Var där redan vid åtta och la mig och sov på gräset, sen träffade jag på Camilla och Amalia när jag var påväg ner till vattnet. Och så kom Ida och Emma också dit, Skuthamn kanske är nya träffpunkten? Käkade lunch med brudarna på stan (har hittat nya favoritstället!) och nu sitter jag som sagt här på jobbet. Ska åka hem till Frbg när jag slutat, håll tummarna för att jag inte somnar på vägen!

Håller på att kolla lite på Gotland och hur jag ska få allt att gå ihop, vet ju inte ens vilka som ska bli med ännu.. Jaja, nu ska jag kolla igenom lite bokningar!

RSS 2.0