We speak no Internet

Av någon anledning har Internet slutat fungera här hos oss ute i skogen, väldigt frusterande måste jag säga. Jag återkommer efter helgen när detta förhoppningsvis har ordnat upp sig!

Hoppas ni får en bra helg!!

Viktiga beslut

Jag har beslutat mig för att hoppa av den kursen jag läst under hösten, innan jag ens egentligen börjat :P Har inte haft böckerna på Malta så hade planerat att ta tag i det nu när jag kommit tillbaka till Sverige. Insåg idag dock att det aldrig skulle hinnas med och att jag ändå kommer att läsa samma saker om jag senare i livet ska plugga ekonomi (som faktiskt är tanken). Så jag skiter i det, lever livet lite till istället och tar de där ansvarsfulla sakerna i framtiden :)

Andra viktiga beslut tagna idag:

Fest på Folkan på fredag med fina tjejerna (som jag för övrigt var och fikade med igår och har saknat otroligt mycket!!) och förfest hemma hos Amalia 
SMÖF 2010 ska det bli på lördag, kan ju inte missa efter förra årets festligheter med massa öldrickande, mellanfest med konstiga drinkar och rullator-race, goda drinkar på lobbyn och massa jävla dans på SOLO :)
Bättre iår? Den som lever får se ;) 

Imorgon blir det stan och date med Anna och Matilda, en tripp till simhallen (simmade 1km igår så man får vara nöjd) och kanske en jakt efter nya byxor? Yoga i Snöån på kvällen och en alldeles lagom fortsättning på mitt liv som aktiv. 

Jag och Amalia på gårdagens fika, fina tjejen <3

Dagens goda gärning

Det är inte var dag vi har celebra människor här i de djupa Dala-skogarna, men ibland så. Den här veckan har varit en sådan vecka. Tydligen är vår otroliga natur värd att åka några mil för (just det ni Fredriksbergs-tvivlare!!) så vi har haft diverse svenska miljonärer och till och med miljardärer i våra skogar med jaktgeväret på axeln. Har till och med haft en "riktig" kändis här men vågar inte skriva ut vem (har huvudrollen i ett program som visas klockan 21.00 ikväll på SVT1), föräldrarna har rapporterat  att han var väldigt trevlig :)

Jaja, åter till rubriken. En av dessa kändisar hade i söndagskväll lyckats med något vi ännu inte kan förklara. Han lyckades köra upp sin väldigt fina nya Land Rover på en sten som är ungefär nånstans mellan 80-100cm. Och kom han sedan därifrån? Nja, det är där familjen Ekehov kommer in i bilden. 

Efter många försök fick bror och pappa ge upp och övertala denna farbror att ringa efter bärgningsbil. Sagt och gjort och problemet glömt. Ungefär 1,5 timme senare ringer det på telefonen. Samma nämnda farbror ringer. Bärgningsbilen är då plats men inte ens denna kan få av bilen från stenen. Jag och mamsen åker upp med lite plank och efter många försök går domkraften sönder. Jaha ja, bara att åka hem och hämta pappas domkraft, några träpallar och lite mer ordentliga brädor. Ungefär 3,5 timme efter att vi började hjälpa farbrorn med bilen får vi äntligen loss helvettet. Det krävdes bara 2 träpallar, 5 rediga plankor, 2 ramper till en släpvagn och en jävla massa träbitar som bärgningsbilen bidrog med. Så ja, dagens goda gärning.

Vad fick vi ut av detta? Ingen ordentlig kvällsmat, lite motion och en middag i Stockholm som tack för hjälpen. Ibland är vi allt för snälla va mamsen?

Samlar poäng någonstans eller hur var det?

Har även taget ett annat moget beslut idag men det kan vi ta lite senare, nu ska jag göra varsin chailatte åt mig och mamsen och krypa ner i sängen och kolla på Leif GW Persson ;)

Hinner inte..

Ligger tydligen ungefär 1 månad efter i kursen, bara att sätta igång.. Lägger in dagens skratt:



Söndagsmys

Har äntligen börjat fått lite ordning på torpet eller hur uttrycket nu ska vara, menar alltså att mitt rum börjar på att faktiskt likna ett bebott rum :) Packade upp massa foton och ljus igår, böcker och alla mina filmer har också fått plats. Känns riktigt bra, liite ångest bara när jag vet att det fortfarande finns ett rum i huset överfyllt med mina möbler och gamla flyttkartonger. Ska ta tag i det där ikväll är tanken.. 

Nu väntar mamsen i köket med färskpressad apelsinjuice, te och gröt så det är väl bara att ta sig upp :)


Min fina älskling är på plats (snackar om TVn alltså)
Mastodont-kopp med chai latte och söndagsmys, kan det bli bättre?

Ny vecka nya tag!

En helg på vift

Ligger hemma i sängen, ljus över hela rummet, gigantisk kopp chai-latte och Dirty Dancing på min fina TV, hur gött som helst :) Ska snart försöka ta tag i pluggandet och sedan blir det tidig natt för min del, åker till stan och fikar med finaste Amalia så fort jag vaknat imorgon! Ska bli så kul att se henne igen, alldeles för längesen utan tvekan :)

Fredagen i Örebro var underbar, så kul att umgås med mina fina vänner igen! Älsklingarna, snart måste detta göras om! Vi gick på strömpis, jag höll knappt på att komma in för ett litet bus som gick åt helvette, och sedan dansade vi nästan ända till stängning! Tro mig, det förbrändes en massa kalorier!! Ska lägga upp bilder från våra upptåg :D 

Dukades upp middag för 3 :)
Matilda, jag och kvällens godaste dricka :)
Matildas fina vän testar min kamera :)
Finaste Anna!!
Örebro by night :)
Vattenkamera :D 

Lördag morgon tog vi en snabb-sväng på stan, fick mig givetvis en chai latte innan hemfärden :) Träffade på finaste Annacarin när vi kom till Ludvika igen och spenderade kvällen med massa fina tjejer :D Hamnade på lobbyn och sen dessvärre på Solo, men nu kan jag ju konstatera att jag aldrig behöver sätta min fot där igen.. Var en otroligt trevlig kväll, men Ludvika kommer ju alltid vara Ludvika.. Var går folk i min ålder ut egentligen?! Inte kan jag gå till Solo igen, kände mig för fasikens gammal! Inte nog gammal för SilverDollar dock.. Och vad hade vi kvar? Selmas där alkisarna hänger eller trägårn? Nja.. Kanske skulle öppna nytt uteställe i stan?

Snygging!!
Linnea är hemma och mellanlandar ungefär som jag
Jennie var också med!

Grymt rolig helg fylld med vackra tjejer jag inte träffat på alldeles för länge! Måste som sagt göras om!!

Migrän

Kul jul, Camilla håller nog på att få ett migränanfall.. Pallar inte med det just nu, ska snart åka in till stan och hämta Anna H för att åka vidare till Matilda och Örebro :) Ska bli fett kul med utekväll på riktigt, schlagerkväll och lågskor så det kan dansas heeeela natten!! Fan så vi ska förbränna kalorier :D Har inte festat med tjejerna på hur länge som helst så nu jävlar kan migränen få besvära någon annan för jag tänker ignorera den in i det sista!!

Imorgon blir det dessutom massa mys med Annacarin som kommer till Ludvika för någon dag :) Tvådagars i helgen alltså, så gick det med min utmaning.. Får väl minska på mängden i alla fall :)

Papsen kom nyss med Panodil Zapp så nu blir det en powernap och hoppas att skiten släppt när jag vaknar! Tar med kameran och nya mobilen så jag kan garantera massor med bilder på söndag!! 

Hoppas ni får en bra helg!



Frost

Har jag någonsin sagt att jag verkligen hatar att skrapa rutorna på bilen? Allra helst på min kära minibuss. Lyckas alltid bli sån där jävlig frost som inte går bort om man inte river med naglarna. Det är svinkallt ute, och massa med frost överallt. Inklusive på bussens rutor. Vilket innebär att när jag kliver upp ur den här sängen så måste jag skrapa rutor. Suck.. 

Jobb idag, begravning. Verkar vara gott om sånna på byn för tillfället. Vilket är otroligt synd så klart, mina tankar går till familjerna. Idag kommer i alla fall bli otroligt fin, solen är påväg upp och himlen är alldeles klarblå. Fina, kalla höstdagar är så fruktansvärt mysiga när man kan njuta av dem från under täcket med gott sällskap :)

Måste väl upp och väcka papsen nu antar jag, stackarn är lite förkyld så jag får nog jobba lite för oss båda två idag.. Vi vet ju hur det är med män när de är sjuka :P

Farfar och farmor igår när jag bjöd på lunch.
Varmrökt säfsenlax, kokt potatis och dillmajonnäs, kan det bli bättre?

Upp ur sängen var det ja. Hoppas ni får en bra dag!!

ÅSA!

Fan vilken vän man är.. Förlåt förlåt förlåt bästaste, sötaste och finaste roligaste Åsa att jag inte la upp en bild till dig tillsammans med alla andra i DET HÄR inlägget!! Jag kan vara mest värdelös men givetvis saknar jag ju dig nästan mest av alla! Vännen, snart ska vi ses igen! Pallra dig hem från Malta!!


Förlåt gumman :)

Effektiv?

Jävlar vad långt jag kommit; från sängen till köksbordet och datorn var med på hela färden. Fått på mig byxor och strumpor men har fortfarande sovskjortan på upptill och nu ska jag vara hos farmor och farfar om en kvart.. Jag är så fruktansvärt LAT!! 

Bara att slänga sig på cykeln, lite vardagsmotion ska vi fan ha :)

Sovmorgon

Gick sådär.. Skulle vilja kunna sova till tolv-ett som alla andra jag känner men givetvis vaknade jag vid nio imorse.. Har ju i och för sig sovit nio timmar nästan vilket är bra mycket mer än jag brukar, men känner mig inte utvilad. Tror jag saknar ungefär 50 timmars sömn sedan sista veckan på Malta som jag tror skulle vara bra att sova ikapp men men.. Får ta det pö om pö! 

Ligger fortfarande kvar i sängen, är kallt som fan på mitt rum så vill inte kliva upp! Är ju så varmt och skönt under täcket!! Borde verkligen ta tag i den där sista väskan. Bara klänningarna som ska hängas upp så det borde gå fort. Hm, ska överväga saken.. Något annat som verkligen lockar mer är den apelsinjuice som mamma pressade åt mig imorse och som väntar i köket. Nej, kanske borde kliva upp ändå?

Mest svammel idag. Ska bjuda farmor och farfar på lunch, sedan kommer nog Emelie och hunden hit för skogspromenad och bastumys :) Och så skiner solen också.. NU går jag upp ur sängen!

Uppfinningsrikedom = 0

Jaha, blev inte så mycket mer nyttigt gjort denna dag :P Slutade med att jag kröp ner under täcket igen efter en lång, varm dusch och sov till klockan var närmare halv tolv. Gick upp och hann fixa lite på rummet innan det var lunch med mamsen och sedan helt plötsligt blev det dags att åka in till stan..

Växlade in mina euro och ber till Gud att jag får en hyffsad sista Malta-lön. Fikades vääldigt länge Karl-Anton, saknat karln nåt otroligt! Fick besök av massa folk under tiden och så småningom kom Anna G också! Givetvis lyckades hon lura med mig på yoga i Snöån, och sedan våffelkväll :) Massa onyttigheter men vi hade ju i alla fall yogat innan. Det fick bli lite belöning och en mjukstart på min utmaning :) Imorgon är jag själv hemma nästan hela dagen så gissa vem som ska sova länge, länge?

Jag och syster påväg mot Gekås, somliga med mer smörgås i munnen än andra :)
Fullt med tanter och 1000 kundvagnar..
Resultatet; shopping för lite drygt 9000kr :P

Utmaningen

Jaha, så har jag i alla fall motionerat bort lite av allt godis och skräp som ätits i helgen.. Var ut och gick/joggade i 40 minuter direkt när jag vaknade och vet ni vad? Jag frös lite när jag kom hem. Istället för att svettas floder och knappt kunna andas som det har varit när jag försökt motionera på Malta :P Ännu ett + med att vara hemma :)

Har gjort mig själv en utmaning. Idag är det exakt 1 månad kvar till bussen mot nästa stopp avgår, ska se om jag kan tappa lite av det jag gått upp på Malta under den tiden. Tänker inte avslöja startvikten men kan ju kanske skryta med resultatet sen :) Så nu blir det ordentlig mat, motion och ett drastiskt minskat alkoholintag den närmsta framtiden! Hittar jag några bra recept kan jag slänga upp dem här.. 

Nu ska jag duscha, sedan är det dags att ta tag i resten av väskorna.. Suck..

Tillbaka i skogen

Så hade man avverkat mer än 150 mil sedan hemkomsten till Sverige i torsdagskväll. Nog för att jag tycker om att åka bil men nu börjar det fan kännas i ryggen :P Resan ner till kusin i Göteborg och dagens äventyr på Gekås var ju dock lätt värt besvären. Har inte träffat Sara sedan långt innan jag åkte till Malta så det var fan på tiden även om det bara blev kortbesök!

Käkade grekisk och gick på nya Julia Roberts-filmen "Eat, Love, Pray". Riktigt bra film måste jag säge, både skrattade och grät lite i samma film :P Kom hem från bion vid halv ett och redan halv sju imorse ringde alarmet. Bara att packa sig upp ur sängen och bege sig. Frukost på en korvkiosk och världens knepigaste kassagubbe. Köpte en korv med bröd, inte en korv med mögelbröd. Det hade gubben tydligen lite svårt att förstå. Jag som längtat hem till svensk servicekänsla, gick ju sådär.. Jaja, ny korv med mögelfritt bröd fick jag till slut.

Spenderade ungefär 7 timmar och totalt närmare 9000kr på Gekås, kom ut lagomt trötta och ömma. Fyllde på med käk och sedan åkte vi hem. Skulle inte köpt något egentligen utan mer följt med som sällskap men det gick ju sådär som vanligt.. Tur att man inte åker dit alltför ofta.

Ligger i sängen nu med min nya kudde och i ny sovskjorta, packat upp 2 av 4 väskor också så får vara nöjd med dagen. Imorgon bitti blir det motion så det känns riktigt aktuellt med sova just nu.
Lägger upp bilder imorgon istället :)

Hos kusin

HosLiggLiggkLigger i sängen hos kusin i Göteborg just nu och försöker lista ut hur det funkar att  från nya mobilen:) Som ni märker har det så där ! så jag ger upp och sommar  :):)

Snö?!

Åkte som sagt till Borlänge med mamma igår..Lämnade hemmet vid strax efter elva och det låg fortfarande kvar snö på höjderna. Ja, SNÖ! Hallå någon måtta får det fan vara!! Jag kom ju precis hem från +27 grader och möts av snö, såhär får det fan inte gå till..

Såhär låg jag på Malta i torsdags
Såhär såg det ut efter vägen igår..

Jag vänjer mig, jag vänjer mig, jag vänjer mig, jag vänjer mig, jag vänjer mig. Bara att upprepa :P

Gårdagen var riktigt bra förresten! Fick naglarna fixade i Borlänge, de behövde lite omtanke. Impulsköpte ny mobiltelefon också; en Nokia N8. Har inte riktigt förstått mig på den helt men det kommer väl. Teknikens under säger jag bara.. Tur att Daniel assisterade vid första uppstartningen, tycker inte om att experimentera alltför mycket med sånt där :P
Träffade Jennie G för en fika, så kul att se henne igen och vi båda konstaterade att det är precis som att jag aldrig varit borta :) Otroligt skönt måste jag få säga! Sedan kaffe på lobbyn med Daniel, han bytte av med Arvid. Vi provade att cabba ner bilen och cruisade runt lite :) Var ju jävligt kallt men med dubbla jackor, mössa, vantar och filt så gick premiärturen i alla fall hyffsat! Hamnade på lobbyn som vanligt och sedan mötte jag upp Jennie på Silverdollar. Lite av skräcken att gå in där men träffade folk som jag inte sett på länge så det var trevligt även om det blev en kort visit..

Fina bilen, boomblastern och Arvid så klart :)

Nu sova lite, kom hem jäävligt sent. Sen blir det Göteborg med syster!



Mot Borlänge

Fan, det är inte alltid lätt att få något gjort här inte :P Jag och mamma har varit påväg mot Borlänge den närmsta halvtimman men det går liite sådär.. Ska ta mig ut genom dörren nu, fullt påklädd med vantar och grejer. Hela natten så har jag legat och kramat på den där dosan som sitter på sladden till dator för att få så mycket värme som möjligt. Kommer nog vänja mig, hoppas det i alla fall :P

Kvällen kommer spenderas i stan med fikor till höger och vänster, vill träffa alla vännerna nu på en gång! Imorgon bär det dessutom av mot Göteborg, besök hos kusin och en heldag på Gekås i Ullared med syster. Som sagt, fullt ös ända sedan hemkomsten.. Känns som att jag varit hemma i flera veckor redan..

Hoppas ni alla får en bra lördag! Ha det!

Äntligen i säng

Herrejistanes, inslängd i det gamla hederliga kaoset på en gång! Kom hem vid halv nio imorse, hann sova 3 timmar och sedan jobbade jag mellan 12-20, när jag från första början egentligen bara skulle ha hjälpt till två eller tre timmar mitt på dagen :P Jaja, vad gör man inte för familjen? Ska få egna snickarbyxor som tack för hjälpen, ska ta tag i massa renoveringar nästa vecka så det kan behövas :)

Begravningsmiddagen var i alla fall riktigt fin, trodde jag skulle vara mer nervös över att servera med tanke på att det var ett tag sen med det rullade på bra. Det gör min nya bil också förresten, är redan förälskad :) Måste ge den lite kärlek bara, sen jävlar ska det cruisas. Ska ha den helt klar till nästa sommar har jag bestämt, så kan hända att bror får jobba lite på den under vintern när jag är på nya äventyr :) Hann även skaffa mig extrajobb idag också, skönt att kanske få in lite pengar ändå och inte bara lata runt hemma närmsta framtiden..

Har nog vid det här laget gått över gränsen vad gäller tröttheten, var längesen jag sov såhär lite på 3 dygn. Antar att det kommer ikapp mig de närmsta dagarna.. Ska försöka sova nu, imorgon väntar Borlänge med mamma och sedan ska jag försöka ordna upp det här:

4 väskor med kläder och djävelskap.. Wohoo!

Home sweet home

Känner mig själv alltför väl, givetvis slutade det i kaos när jag väl skulle lämna lägenheten igår. Stod halvt påklädd med handduk i håret och panikvägde väskorna 2 minuter innan taxin skulle komma, självklart med över 2kg övervikt :P Som vanligt alltså.. Suck.. Jaja, efter lite rensning på flygplatsen och lite om och men på vägen (kan förklara senare) kom jag med planet, alla väskor är med och det mesta av packningen i alla fall :)

Emelie och Jonathan kom och hämtade mig på Skavsta med sötaste hundvalpen i baksätet :) Kom hem till Ludvika redan vid 2 inatt så har hållt Jonas sällskap i receptionen i väntan på att faster skulle sluta jobbet så jag äntligen fick åka resten av vägen hem! Klev innanför dörrarna här hemma vid halv nio imorse, 17 timmar efter att jag lämnade Åsa och Angelinas lägenhet. Home at last!

Nu ska här svidas om och så ska jag ta mig iväg mot jobb. Stor begravning idag och jag känner redan att det kommer bli tungt! Det är i alla fall strålande sol ute så det kommer bli en otroligt fin begravning det är jag säker på.. Nej, jobb var det :P Uppdaterar mer senare ikväll!

Sista dagen

Sista dagen på Malta och gissa vad? Solen skiner!

Senaste dagarna har bara bjudit på rent skitväder och äntligen lite sol innan jag åker hem! Nu frukost med bästa tjejerna och sedan banken, SEN ska jag till stranden :)

22 timmar kvar

Känns helt sjukt, det är 22 timmar kvar tills mina fötter kommer känna på svensk mark. Jag kan faktiskt räkna ner timmarna nu.. Den senaste tiden har allt hänt för fort, människor jag inte trodde skulle påverka mig såhär har gjort det. Djävulskt vad jag kommer sakna alla som jag lämnar kvar!



Nu är det dags att sova. Har varit på middag med Katie och Brigitte och sagt hej då på riktigt, 2 tjejer som jag verkligen hoppas att jag kommer få se igen! Imorgon blir det frukost med Åsa och Angelina och bara tanken på att säga hej då till bästa brudarna gör mig grinfärdig! Är inte bra på hej då, men räknar med att jag kommer få se dem alla snart igen!!

Sista natten på Malta för den här gången. Gonatt allihopa!

Wohoo! Jag fixade det :)

Har rensat, plockat undan och helt plötsligt har jag ju mycket plats till godo! Fan så skönt!!

Högen till vänster får bli kvar på Malta, resten är nedpackat :)
Än så länge är det bara packat i den blå väskan, allt har hittills fått plats och den väger 19,2kg!

Så, shopping imorgon kanske? Nu har jag ju nästan 10kg över helt plötsligt.. Nej skämt åsido, dumt att riskera något nu :) Kommer garantera dyka upp en massa småsaker som vanligt och helt plötsligt är väskorna överfulla igen. Känner mig själv rätt så väl nämligen, har lätt glömt hälften :P Blir sängen nu, sista genomgången imorgonkväll!

Imorgon är ju dessutom sista dagen på jobbet, ännu mer WOHOO!! Äntligen!!

MUMS!

Grahamsmjöl och strössel funkade tydligen också vid bullbak, trots min skepsis!!

Bullbak

Ligger hemma i "min säng" hos Åsa och Angelina, var ett jävla släpande på väskor igår! Tack till underbara vänner som ställer upp och en tanke till min hyresvärd som antagligen fortfarande städar ur min lägenhet :) 

Ikväll blir det bullbak i poolhuset, innan dess tänkte jag gå igenom väskorna igen och se om allting verkligen måste med hem.. Köpte en till klänning igår av Angelina, inte direkt smart att öka packningen när jag verkligen skulle behöva minska den :P Jaja, det får lösa sig. Har ju 3 dagar på mig att klura ut något. Kanske, kanske skickar jag hem lite grejer, men egentligen finns det nog en hel del som kan kasseras eller skickas till bättre behövande..

Har fått tag på kameran igen förresten så lägger upp bilderna från i fredags:

Jag, Åsa och Emi
Nya partiet.. Socialliberalerna eller hur var det?
Mys i taxin ;)
Titt-ut
Vi tyckte fashionabelt sena, de tyckte inte de andra :P
Sötaste paret
Notera Åsas öra
Kvinnan var borta i 10 min och kom tillbaka med blingbling! Duktiga kvinna, äntligen!
Seriösa politiker
Mat, mat, mat!!
Käkade rabbit för första gången och jävlar vad gott det var!
Niclas och Dogge körde fullt ös :)
<3
Vidare till Republic och arga-minen-leken
Inte så bra på den dock..
:D
Nya klänningen från TopShop :)
Sen blev det lite girls gone wild på Native :)

Mina fina, allihopa! Tack för en grym kväll!

34,5 +

Önskade att jag snackade temperatur.. Totala vikten ligger nu på 34,5 kg, utan att ha räknat med datorn eller tvätten som hänger ute. Det här kommer definitivt sluta runt 40kg, alltså 10 kg för mycket. Hm. Hur fan löser jag detta? Får bli rensning när jag kommer hem till Åsa och Angelina, kanske finns det något som kan slängas eller lämnas till bättre  behövande. Åsa ska för övrigt bjuda på tacopaj ikväll, mums säger jag och tackar och tar emot :) Väntar bara på att Angelina ska sluta sen är det dags att släpa väskor och diverse påsar ner för trappan, favorit-delen när det kommer till monsterflyttar :P

Längtar hem till idyllen :)

Jaha? Vad nu då?

Provade nyss att stänga och väga väskorna. 10,1 kg på handbagaget, tillåten vikt 10kg, Jag har datorn på magen och den ska också i där. Stora väskan väger 18,7kg, får väga 20kg och jag har en påse med smutstvätt bredvid och tvätt i maskinen. Slänga något? Packa om och låtsas som att det hjälper? Tänker sova lite på saken. Har bokat om med Åsa så jag kan få lite mer tid med min ångest.. 

HATAR ATT SLÄNGA SAKER!!

Packat och klart

Eller inte. Har inte ens börjat. Motivationen till att ta sig upp ur sängen idag har inte varit på topp direkt, är otroligt förkyld och dessutom är packa det värsta jag vet :P Men, är väl bara att sätta igång. Ny väska införskaffades igår, en blå fin :) Köpte en hård väska i alla fall, om vikten räcker till kan jag köpa med vin hem :)

Åsa kommer ohc möter mig halv fyra, måste hinna klart till dess så nu jävlar. Update senare!

Katastrof

Vet inte hur jag tänkt, om jag tänkt alls. Har inte ens packat en tredjedel och väskan är snart redan full. Bara att ta sig ner på stan innan jobbet och köpa ny resväska. Blir nog en trunk, kan jag behöva till nästa äventyr :) Gick förresten bra med hyresvärden, fick inte böta för någonting. Dock var det ju en del el kvar, och så 60€ till städningen. Höll på att sätta i halsen när jag hörde 60 €men fan, då bara tar jag mitt och lämnar lägenheten som den är. Gött säger Camilla då :) 

Måste sova lite till om jag ska orka med jobbet (blev inge sömn tidigare faktiskt!) och sen hinna ner på stan också.. Suck.. Stress. Vill knäppa i fingrarna och vara hemma i Svea bara!

Vid The Window på Gozo i onsdags :)

Tack älskade vänner!

Gårdagen var underbar och nu kommer ångesten krypandes så smått.. Jag har nog inte förstått tidigare vilka underbara vänner det är jag skaffat här nere, och jag kommer sakna dom alla otroligt. Man säger att man ska ses igen, vi måste träffas. Men kommer vi? Jag hoppas hjärtligt och innerligt det, tänker göra vad jag kan för att se till att det blir så! 

Galet, kommer sakna ön så mkt!!

Sitter i lägenheten nu och har plockat iordning lite grann, hyresvärden kommer nog vilken sekund som helst för att kontrollera så att allt är helt och rent. Är för övrigt skitväder ute och nu kommer regnet. Korsdrag i lägenheten och frisk luft för första gången på jätte länge. Hoppas, hoppas det är lite höst kvar tills på torsdag!

Kameran hamnade i Åsas väska igår så bilder kommer nog först imorgon, då tar jag mitt pick och pack och lämnar DaVinci Court för sista gången :) Ska bo hos Åsa och Angelina sista dagar, gäller att krama ur så mycket umgänge som möjligt nu :) Nu lite sömn i väntan på hyresvärden.

Landlord = Hyresvärd

Min landlord ringde idag. Tydligen ska vi gå igenom lägenheten imorgon någon gång mellan 10-12.. Så blev det med festa hela natten och komma hem vid fyra imorgon eftermiddag. Meeen, kanske lika bra när jag tänker efter :) Måste ju dock, skrubba väggarna efter lite mygg-mord och massa avtryck från PV-fötter, städa ur urgnen och kylskåpet. Resten får städerskan ta. Ja, jag tänker lyxa med städerska som gör slutstädningen, för det finns inte ord att beskriva hur jag HATAR att flyttstäda. Har ju gjort det ett antal gånger nu, och det blir verkligen inte bättre för var gång det kan jag ju lova.

Måste ta tag i det här nu, sen blir det till att fixa sig jävligt fort och så dra iväg mot kvällens bravader :)

6 dagar kvar

Är på väg mot jobbet så smånginom, har dock ingen lust alls.. Är trött och lite bitter, hungrig som få och fortfarande ont i halsen. MEN, antar att jag måste gå dit om jag med gott samvete ska kunna gå ut ikväll. Bara att genomlida dagen. 8 timmar.. Usch..

Nej men vänta här nu, dags att piggna till och bli mitt vanliga positiva jag :) Bara att ladda om, gå förbi affären på vägen och köpa nå frukost, energidryck och halstabletter. Ska nog kunna bli människa av mig idag också :)

Miss you redan Hanna :)

Bye bye Hanna :'(

Nu har hon åkt hem, lägenheten är återigen tom.. Hm, vad ska jag nu hitta på för bus? Ligger hemma i sängen som jag gjort hela dagen. Sjukanmälde mig från jobbet så att jag inte riskerar att bli ännu sjukare inför imorgon, för då är det middag och hej-då-fest för mig. Jistanes, sista helgen på Malta. Vid den här tiden om en vecka sitter jag på planet hem, känns som att jag har en massa jag inte fixat ännu och massor som ska hinnas med. Jaja, det löser sig.. Här är bilderna från festen igår i alla fall :
Fillsan är tillbaka på ön för 1 veckas semis :)
Babe!!
Fullt ös i taxin :D
Kokosdrinkar på Hugos
Gänget var samlade igen, saknas bara 2 älsklingar
Mackan var INTE en av dom :D
I väntan på shotsbrickan
Sen spårade det ur och det blev dags att åka hem :)

Kommer sakna dig Hanna nåt så otroligt, fan vad kul vi haft den här månaden! Ses snart i Sthlm!!

7 dagar kvar

Har varit lite dåligt med updates senaste dagarna men det har varit fullt upp med jobb och hinna med så mycket umgänge som möjligt med Hanna. Hon åker ju hem idag, vilket innebär att det är exakt 7 dagar kvar tills jag lämnar ön.. Har sagt det förut men tror jag måste säga det igen, tiden går för fort! 

I tisdags var vi i alla fall och solade och badade, och äntligen äntligen fick jag mina älskade pannkakor med Nutella:

Underbar dag, försökte mig på Homer-looken men vet inte om det funkade så bra :) Gott var det i alla fall, men kanske inget som kroppen skulle vilja vara med om allt för ofta.. Igår var jag på Gozo med Katie, hennes mamma och en väninna till henne. Var skitkul, har inte varit där tidigare och det var klart värt besöket. På kvällen blev det sushi och vin med bästaste Felicia, Åsa, Angelina, Mackan och Emi och så kom Hanna och gjorde oss sällskap också. Snackades massa Malta-minnen och gissa om Fille har varit saknad!! Kvällen slutade i PV så klart, har massa bilder så lägger upp de lite senare! Nu ska jag ut på balkongen och njuta av solen :D

Nemas

Jag lever, blogg.se har legat nere hela dagen och nu är jag för trött för att göra ett ambitiöst inlägg. Update med bilder o dyl kommer imorgon :)

Mot stranden!!

Mår som ett litet lass skit, men det struntar jag i. Ska åka och möta upp Hanna på stranden och sedan har hon lovat att vi ska luncha på pannkaka idag och då kunde jag inte säga nej längre :P Jobb 17-01 idag också, ska ladda med en jävla massa monster för att orka med det passet alltså!


Mums!!

Säng, säng, säng

Äntligen hemma i sängen, efter ett telefonsamtal på över 70 minuter med en spelare idag. Ungefär 15 minuter av dessa dryga 70 handlade faktiskt om vår site och hans problem, resten har farbrorn snällt berättat sin livshistoria. Jag behövdes inte ens fråga, han berättade glatt frivilligt! Sådana spelare tycker vi om :) NOT! 

Jag är bitter, hostar och är trött men kan inte sova. Lägger upp bilder från lunchen idag istället:
Varsitt glas vin, 2 otroliga sallader och solsken.
Kommer nog sakna Malta lite lite grann kanske :)

Blogg från jobbet

Idag har jag det fina privilegiet att sitta på Teamleader-platsen och övervaka alla supportagenter så att de tar sina chattar i tid och allt. Detta innebär även att jag har tillgång till Internet :) WOHOOO! Sitter för tillfället och läser alla bloggar jag kommer på och fokuserar på allt annat än jobbet. Skäms på mig.. Är så tråkigt en dag som denna bara..

Var på stan med Hanna innan jobbet, köpte ny klänning till avskedsfesten och första bebispresenten till syrrans bulle i ugnen! Oj, det kanske jag inte sagt förresten? Ska bli moster igen :D Håller tummarna för en flicka i smyg, men med tanke på hur go' Edwin är spelar det absolut ingen roll!! Mitt gulltroll, ska bli så kul att få komma hem och leka med honom igen!

  

Nej, ska läsa vidare på mina bloggar, bara 1 timme och 18 minuter kvar tills jag måste flytta på mig :P


Tröttis och sjukling

Börjar kännas lite standard att skriva nånting om att jag är sjuk i nästan varannat inlägg. Längtar till Sverige, torr luft och lite mer humana temperaturer så kanske jag blir frisk på riktigt någon gång. Tänkte upp tidigt idag och fixa lite grejer och sedan spendera dagen på stranden men har hostat och snuvat hela natten så det är nog bäst att jag håller mig inne. 

Ska i alla fall ta mig ner på stan innan jobbet idag, prova en klänning (fick ju bra lön och den är såå fin!), köpa ny Ipod för nu har den gamla verkligen gett upp, lämna in lite klänningar på kemtvätt innan det är dags för hemfärd och kanske hitta någon att luncha med? Kan inte fatta att det snart bara är en vecka kvar innan jag får åka hem!

Vackraste platsen på jorden

Som utlovat

Dock blir det bara ett fåtal bilder, jag är bamsetrött! Eller Skalmantrött kanske man borde säga? Svammel..

Nyktert?
Jag, Matthew och Hanna (som redan gått över till vatten :P )
Dutcharna
Massa CS-folk
Maltesisk vinkylare, gillas starkt :)
Fullt ös bak i bilen, 4 pers i baksätet på en yaris varav 3 över 177cm :P
Hanna, jag, Brigitte, Katie och IT-Lior
Jag fixade allas vår dröm-man :)
Denna bild får avsluta. Vem mannen i bakgrunden är har vi ingen aning om :P

Nu ska här sovas, det kan behövas!! Jobbar för övrigt sista skiftet den 13e oktober, och flyttar hem den 14e.. Min enda motivation just nu? Pengar, pengar, pengar..

Oj oj oj

Vilken kväll säger jag bara, hej-då-fest med besked vill jag lova! Hoppas för allt i världen att min kamera kommer fram så jag kan visa er lite bilder, den skickades runt rätt häftigt under kvällen :) Kom hem vid 6 imorse, och ska om 15 minuter åka på fiskmarknad med tjejerna från jobbet :P Bara att ta sig upp ur sängen antar jag. Fan vad man utsätter sig för, men det stod på att-göra-listan så det är väl bara att hänga på! 

Om kameran dyker upp blir det bilder efter jobbet vid 01 :) Ha en bra söndag så länge!

Shoppat

Här är shoppingresultatet från Barcelona:

Jeans från H&M
Älskade, efterlängtade koftan från Zara
Herrskjorta att mysa runt i
Och så en massa plock så klart :)

Nu beger vi oss, jag och Hanna alltså. Middag på Piccolo Padre och sedan blir det avskedsfest för min kära sambo utan dess like :D Party Hanna-style, det kan alltså sluta hursom helst!

Barcelona i bilder

Här kommer bilder som utlovat, batteriet till kameran tog dock slut rätt så tidigt på resan (typiskt Camilla) så jag lägger upp alla bilder jag tog :) har ju i alla fall anledning att åka tillbaka för att fotografera allt fint. Visar bilder på inköpen senare, måste ladda kameran först..

Jag såg grönt, en så härlig syn har sällan skådats!
Väldigt trött ja, men taggad som fan!
Första jag såg av Barcelona, ett monument i form av en gigantisk dildo. jo ja tackar..
Hamnade på en marknad mitt i Barcelona
Köpte en massa färska frukter
Woho :)
Sightseeing, Barcelonas katedral
Kikade på massa fina byggnader längs med alla smågator
Pröjsade 125 euro för 1 hotellnatt, men jag lovar det var värt det!
Chailatte från Starbucks, bra bok och otroligt skön säng var precis vad jag behövde!
Utsikt över La Ramblas från frukosten
(som för övrigt var underbar med mer bakelser än frukostbröd, Camilla gillar!)
Massa "gatukonstnärer"
Gigantiskt liten bebis :P
Lyckades visst ha samma takt som en annan kamera-kåt turist
http://publishme.se/384006/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Som sagt..
Massa touristas
Hann ta kort på Barcelonas alldeles egna Triumfbåge innan batteriet sa upp sig fullständigt!

De här två dagarna har varit galet bra, Barcelona är otroligt fint och det finns massor att se! Rekommenderas starkt, ska åka dit med mamsen så snart som möjligt så vi kan turista på riktigt :) Eftersom mitt flyg gick redan klockan 7 imorse och flygbussen lämnade Barcelona halv fyra, så sket jag i att boka hotell för andra natten. Gårdagen spenderades därför i baren på HardRock Café och vet ni vad, samma önskan att köpa skinnbyxor som när jag och Hanna hade sett den där bion återfann sig omgående. Kan man köpa skinnbyxor och faktiskt få runt i? Fick även användning för mormors ring när 3 tyskar, varav 2 gifta, envisades med att uppvakta mig. Förklarade snällt att jag också var gift och helt plötsligt fick jag äktenskapsråd istället för gratis-drinkar :P

Som sagt så måste kameran laddas, visar mina köp lite senare :)

Jag är tillbaka..

Dock mer död än levande. Det har inte erbjudits alltför mycket sömn de senaste dygnen och trots att jag redan sovit 2 timmar sen min hemkomst saknar jag nog fortfarande ungefär 10 sovtimmar :P Lovar att uppdatera med bilder och all shopping lite senare, nu blir det mer sova i solen på balkongen!

Smell ya later!

RSS 2.0