28-juni 2011

Jag vet, jag är värdelös. När jag är klar med matten (vilket enligt tidsplaneringen är 8/7 hur nu fan det ska gå till?) tänker jag ta tag i det här med bloggandet och sommaren ordentligt :) Solen skiner ute, jag jobbar och pluggar och längtar tills det här ska vara klart!

Imorgon ska jag i alla fall ha en uppdatering med den här snyggingen!

26-juni 2011

Men bästa helgen någonsin! Tack alla inblandade, jag hade ju skitroligt!

Ni kommer väl nästa år igen?

Dålig dag på jobbet?

Hittade den här bilden på skrivbordet här på jobbet, undrar om det är någon som haft en dålig dag?


Outfit i Barcelona 2

Dag 2, Lite brända och skitväder ute = shoppingcenter!

Tights - Jennies. Oversized kofta (Stl 3XL) - Lindex. Långt linne - Gina Tricot.
Älskade vita Converse.

Kväll 2, nyinköpt topp och massor med dans med bästa!

Topp - Pull and Bear. Byxor & skärp - Zara. Sandaler - Idas.


Outfit i Barcelona

Dag 1, lite sliten efter stranden

Jeansshorts - Zara. Linne - Topshop. Väska - Ärvd efter farmor.

Kväll 1, fullt ös!

Byxor - Monki. Jeansjacka - Beyond Retro. Linne - Indien. BH-topp - H&M.


24-juni 2011

GLAD MIDSOMMAR!!



Kommer ni ihåg?
Underbara Malta, midsommar med massor av människor jag tycker om och saknar otroligt!


23-juni 2011

Jag avbryter pluggandet med lite facebookande och bloggande, när jag egentligen borde jobba? Men men, det är väldigt lugnt på hotellet såhär dagen innan midsommar. Lite folk i restaurangen ändå, men det fixar Gottfrid själv så jag sitter här och sliter mitt hår över matten.

Idag har det funderats en hel del på framtiden faktiskt, ska jag bli seriös igen? Söka ett jobb som jag hade dödat för om det hade varit 2009 nu, eller ska jag bara lämna landet till hösten och söka nya äventyr? Skönt det vore om sådant bestämdes åt mig.. Jag vet ju att jag trivs när jag är borta, men det är samtidigt otroligt skönt att ha Edwin och Tone bara en timme bort, mamsen och papsen en trappa upp och underbara syskon som alltid ställer upp precis utanför dörren.. 

Tips någon, hur ska jag göra?

Finns det annat som håller mig hemma?

Nu ska jag göra ett nytt försök med matten, och ladda upp bilderna från Barcelona här på bloggen också!

19 juni 2011

Sista rycket, bara 2,5 timme på helgens arbete.. Har gjort mer än 36 timmar på 3 dagar + pendlat 12 mil om dagen, inte konstigt att jag är sliten, lite grinig och så trött att jag nästan gråter. Sitter dessutom med matten som jag hade tänkt skulle bli en rolig uppfräschning av mina gamla kunskaper och som nu sitter som en fotboja jag verkligen inte kan bli av med.. HJÄLP!

18 juni 2011

Fortfarande massor med jobb, alldeles för lite sömn och
alldeles för långt efter med matten!

Tack världens bästa bror för att du orkar hjälpa en dryg liten syster :P


17 juni 2011

Jajamen, fullt upp utan tvekan.. Jobbar 7-12 på Säfsen och 15-23 på Grand både idag, imorgon och på söndag.. Ni kan få ett råd, prata inte med mig på söndag :P

Skrev egentligen bara för att berätta en rolig sak! Har bokat tid för ny tatuering!


16 juni 2011

Hemma i urskogen igen, regnet hänger i luften och jag hänger över matte-pluggandet.

Vill tillbaka till Barcelona, mina underbara tjejer och mer roliga äventyr! Vi har haft en fantastisk vecka och jag ska uppdaterar er om alltihop så snart jag har tid, men nu har jag faktiskt typ 3 veckors mattepluggande att ta igen.. 

Puss på er så länge!




HJÄLP!!

JAG HITTAR INTE MITT PASS!!

Tisdags

Mysoutfiten är på:

Både shortsen och linnet är köpta i Indien, BH-toppen är från H&M

7 juni 2011

Om jag är nervös? Nej.. eller? Lite kankse.. Haha klart jag är nervös! RESFEBER!! Förstår inte hur det går till egentligen, jag som har rest så pass mycket nu borde väl vara van? Springer runt här hemma som en yr höna och slänger kläder och skor kring mig! Oroar mig för vad som kommer glömmas bort (ja nu är det inte ens om längre, jag vet att något kommer ju bli kvar hemma..), var passet är, om jag kommer få in nå pengar innan vi åker osv osv osv.. Usch, bara jag kommer iväg blir det bra! 

Måste packa klart väskan nu, ska bjudas på lunch hos syster i Västansjö och sedan är det lite jobb ikväll innan semestern börjar på allvar :D

Snart kommer jag ligga och pressa på en strand igen!!

Bilder från lördag & Hofman

 

Bästa Hofman, men jag tror faktiskt det här var sista gången jag går :P 



Fast.. Fråga mig igen nästa år!

Bilder från fredag

Dagen började med massor av solsken och trevligt sällskap på familjen Köhlers innegård :) Efter lunch på Kafé Blå Dörren och ett stopp på Afrika Huset bleb det kalajs i massor på Kääls 25-årsfest! Kan nog ha varit resans bästa dag faktikst!

Bilder från torsdag

Här kommer första lasset med bilder.. I bilen på väg ner till Göteborg var det fullt med mys :) Karamell-bussen var överfylld med kärlek, och öl! Trevligt var det och jag siktade som vanligt på att sitta på alla platser i bilen. Misslyckades lite eftersom Malin blir åksjuk och hade första tjing på passagerarsätet hela resan :P



Framme i Göteborg inväntade vi en lagomt sliten kusin Sara (som för övrigt har startat en ny blogg HÄR) innan vi intog Liseberg! Tyvärr så var både Atmosfear och Höjdskräccken stängd på grund av tekniskt fel, men vi var inte alltför arga över det!



Vi kom fram till Varberg någon gång på torsdag eftermiddag, tömde bussen på både packning och kärlekspar och sedan åkte jag ut till Kääl och Väröbacka. Där var festen i full gång och när jag äntligen fick med mig mina passagerare i bilen var fyllan total (hos alla utom hos mig då :P )! Kalle K fixade ihop en välbehövd köttbit till mig och sedan var humöret på topp och magen nöjd :) Sov som en gris måste jag säga!


6 juni 2011

GRATTIS SVERIGE!!

Ja nu är det faktiskt så att jag försökte uppdatera denna älskade blogg under helgens äventyr, men tydligen hade jag fått med fel datorsladd så batteriet tog ju slut redan i fredags :P Nu är jag i alla fall hemma igen, rätt kabel är lokaliserad och jag tänker försöka hålla er uppdaterade från och med nu! Men först ska jag sova lite, har fått nackspärr de luxe så orken är det lite sådär med..

3 juni 2011

Jag är sämsst, men nu händer det ju faktiskt lite saker som det är värt att uppdatera om :) Jag befinner mig nämligen i bästa Varberg och kommer ha en helt fantastisk helg! Solen skiner, jeansshortsen är på och snart blir det uteserveringsfrukost!! Hur gött? 

Jag lämnade Dalarna igår med en minibuss (numera döpt till Karamell-bussen) full med kärlekspar, passerade Liseberg och kusin och landade till slut i en av de finaste lägenheterna i Halland! Fint som snus ser ni! Och bättre ska det bli, för imorgon är det 20km Hofman!! WOHO! Uppdateringar kommer att ske :D

RSS 2.0