Onsdags

Jazzbyxor Soc - T-shirt Zara - Tofflor Hilton

25 Maj 2011

Men shit vilken monsterdag!! Bror hämtade mig strax efter klockan 6 imorse, jobbade 7-15 (vilket gick skitbra, känns precis som the good old days att stå i repan!!), väntade på mor tills strax efter 18 och sen blev det träna av!! Ska i och för sig inte påstå att vi tog i så svetten spruta, men nu har mamsen fått en ordentlig genomgång av de flesta gymmaskinerna. Inga fler ursäkter för att undvika hotellgymmen :) Jag fick då mersmak, och kommer antagligen och förhoppningsvis ha lite träningsvärk imorgon! Ska skaffa ett medlemsskap över sommaren, bara måste!

När vi kom hem till skogen igen så var Gruff här, hann mysa lite innan det var dags för sötnosen att åka hem till Gravendal igen. Längtar tills på lördag, då blir det Camilla och Gruff-time :D

Bästa soffsällskapet!

Tisdags

Kofta och skärp Zara - Jeans Levi's - Linne H&M - Armband GoRed - Skor Scorett

Spridda skurar

Underbar dag idag! Hann med en fika hemma hos bästa farfar innan staden (gubben fyller ju 85 idag!)!

(Bild från en annan dag men söt är han iaf!)

Väl framme i stora staden Ludvika så blev det sushi-lunch med Emelie, Jennie, Malin och KG. Har inte ätit sushi sedan sist jag var i Salzburg så det var ett kärt återseende. Har dessutom aldrig tyckt om sushin i Ludvika men den har fan blivit bättre, kommer bli ett stående lunchställe! Fikades sedan vidare på Engel med ovan nämnda damer samt Karl-Anton, innan jag och Emelie gjorde lite nytta.

Ett besök på MåBättre och jag och mor är inplanerade för en gym-visning imorgon. Lillan fixade gratis prova-på, gäller att ha rätt kontakter :) Så ja, imorgon ska jag leka gyminstruktör! Planen är att mamsen INTE ska fastna i någon maskin.. Kommer gå skitbra :D
Tog oss även ett besök på hotellet där det var lite personalbrist, så nu ska jag jobba förmiddag imorgon (förstår inte vad jag fortfarande gör vaken, bror hämtar mig klockan sex!!). Lyckades även byta bort ett pass i sommar som jag försökt blivit av med sen jag fick schemat! Skönt att ha det avklarat!
Innan hemfärd tog vi en tur förbi Coop Bygg, införskaffat virke och har ikväll påbörjat reparationer av farfars sittbänk. Blir en fin födelsedagspresent så snart den är klar! Dock så började det regna efter att första plankan var bytt, varav rubriken.. Få se hur lång tid det kommer ta att byta de där 6 ynka plankorna egentligen..

Nej nej usch, nu ska här sovas!! God natt!

22 Maj 2011

Ååååh sopa!! Tror ni jag har vänt på dygnet lite kanske? Somnade någon gång efter tre inatt, vaknade vid fem av att det blåser stormvindar ute, lyckas somna om igen och så kommer mamma och väcker mig strax innan åtta.. Trött tjej. Det var meningen att jag skulle klippa gräs nu på förmiddagen men tacka fan för att det regnat inatt :) Det betyder någon timmes extra sömn innan jag åker in till stan för lunch och socialisering!

Have a good day!

23 Maj 2011

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag suger på att uppdatera den här då och då.. På helgerna blir det lite svårt när jag är in till stan och så, släpar ju inte med mig datorn dit.. Kanske skulle börja med det? Nya inköp för den här sommaren ska bli en ny dator och en ny kamera, så är det bara!

Jaja, ni får en helhelgsuppdatering här istället:

Fredag 20 maj:
Fick frukosten serverad som så ofta här hemma hos föräldrarna :) Jobbade riktigt mycket på torsdagen så det var skönt att känna sig lite omhändertagen! Åkte in till stan och mötte syster, Edwin och Tone. Skulle vara barnvakt och Edwin och ta med honom till lekplatsen och leka som bara vi kan. Gick sådär kan jag tala om. Den ungen kan skrika vill jag lova! Det hela slutade med att jag fick lyfta upp honom, syrrans slängde sig in i bilen och jag hade en skrikande unge på höften över hela stan! Han skrek från Globe till vi kom in i stadsparken, där började han nysa (vilket gjorde att han inte kunde skrika) och när han sen fick syn på lekplatsen blev det bra.. Sanslöst! Vi hade otroligt kul på lekplatsen men det är ju lite synd att han ska vara så svår i början.. Vi avslutade iaf barnpassningen med en lunch på Engel och jag fick massor med kramar och pussar när de åkte :)

Malin och Emelie kom till Engel och käkade med oss, så jag hängde på dem till stadsparken efter lunchen. Vi tog med oss filtar och la oss i solen i väntan på alla som skulle gå på balen. Kom förbi massa vänner och snackade skit under tiden, jag och Malin hann med en powernap och ja, det hela var väldigt trevligt! Fick även ett samtal från Linda på Säfsen och jobb på lördagen, behöver verkligen vartenda jobb-pass jag kan få nu! Jag hittade också  på min älskade Matilda så vi tog en fika efter att ha sett några klänningar och kände att vi fått nog av flashbacks.. Vi uppdaterade oss som vanligt när vi ses (vilket ju tyvärr är alldeles för sällan!!), det blev en hel del skratt och snack om framtiden. I sommar, då JÄKLAR ska vi ses massor!!

På kvällen blev det ett och annat glas vin på lobbyn med kusinerna Gunningberg och fröken Selemo, även här blev det en hel del uppdateringar och framtidsplaner. Det är så kul att träffa alla som man inte sett på vad som känns som år och dar, ändå är det som att vi knappt varit ifrån varandra! Längtar så till Barcelona-resan!! Kvällen avslutades rätt så tidigt, de andra drog vidare till Trägårn och det är jag helt enkelt inte riktigt taggad för än :P

Lördag 21 maj:
Åkte ut till Fredriksberg rätt så tidigt för lite jobb hos föräldrarna. På vägen dit ringde Kerstin från hotellen, stackars Angus har skadat handen så de behövde akut hjälp i receptionen. Helt plötsligt hade min lediga helg blivit fylld med jobb :) Serverade på en lunch innan jag åkte hem för lite extra sömn innan nästa jobb. Började klockan fem på Hyttan Kök och Bar och kom hem igen vid tolv på natten. Inte mycket annat än jobb alltså :P

Söndag 22 maj:
2 månader kvar till min födelsedag!! 

Lämnade Fredriksberg redan vid sex-tiden och jobbade 7-15 i receptionen. Emelie kom och käkade frukost och höll mig sällskap, det gjorde Karl-Anton också i slutet av dagen :) Thanks hörni! Följde med K-A på en fika på stan innan det var dags att tacka för mig och åka tillbaka mot skogen. Igår när jag kom hem mådde jag lite halvdant och tro det eller ej, dagen slutade med att jag kaskadspydde i typ en halvtimme och sen sov resten av dagen.. Har ingen aning om vad som hände, pappa tror på matförgiftning men vad vet jag.. Konstigt är det iaf.. 

Måndag 23 maj:
På grund av gårdagens incident på kvällen har jag varit helt slut idag. Jag har helt ärligt legat och sovit på soffan sen jag kom upp ur sängen halv tolv idag.. Hatar att ha sånna dagar, hur fan ska jag kunna få tillbaka alla de här timmarna?! Jaja.. Tänker inte försöka anstränga mig nu, blir soffan och TVn resten av kvällen :D

Badland

Ligger här hemma i sängen och kollar igenom gamla bilder och filmer och minns den maltesiska värmen.. Just den här dagen var en av de bästa faktiskt, badlandet med favoritpojkarna och insmugglad JD och cola :)
Those where the days..



Kika in den här tävlingen också! http://vinncanonkamera.feber.se

19 Maj 2011

Igår gick jätte bra och det var kul som fasikens att få jobba på Säfsen igen! Serverade 3-rätters till lite drygt 80 personer och det gick som ett rinnande vatten :) Nu blir det en snabbdusch innan det är dags att infinna sig på jobb igen, mellan 11-21 idag så jag kommer vara lagomt mör i fötterna ikväll..

18 Maj 2011

Äntligen!! Solen skiner, jag har redan varit ute på en morgonpromenad och nu blir det jobb i solskenet :) Ikväll ska jag förresten jobba på Säfsen Resort AB för första gången på år och dar, ska bli jävligt spännande! 

Igår var förresten skittrevligt, heldag med Emelie här ute i buschen.. Först löstes det matte-problem vid köksbordet (just jag och Emelie var väl kanske inte så värst delaktiga just där) sen blev det bastubad och film. Kvällen avslutades med pappas lasagne och diverse anekdoter, otroligt trevlig dag!

Nej, jobb i solen var det!

17 Maj 2011

Grattis alla norska vänner på er nationaldag!

Idag började lite sådär.. Jag kom hem rätt sent från en filmkväll hos bror igår, men ställde ändå klockan på halv nio för att komma upp i tid och göra något av dagen (tänkte ta igen eftersom det inte hände så mycket vettigt igår..). När gick jag upp ur sängen? Närmare halv tio och mest för att pappa tvingade mig.. Det är kallt och tråkigt väder ute, inte alls motiverande att gå upp ur sängen!

Men men, dagen har i alla fall redan blivit bättre. Frukosten är intagen och jag är åter nedbäddad i sängen, dessutom ringde finaste Emelie nyss och meddelade att hon tänkte göra mig sällskap här ute i skogen idag :) Wohoo! sa jag då och så planerades det genast in ett bastubad! Och så fick jag sms av min Matilda att hon är i stan så henne ska jag också träffa innan helgen är slut!

Därför måste jag nu plugga lite (ja jag ska plugga en sommarkurs..) innan min rocker kommer hit vid två :D

Hoppas ni får en bra dag!

Vettigt ja..

Nej, jag har redan ledsnat på den här dagen.. Vädret är hur konstigt som helst, ena stunden regnar det och andra stunden skiner solen. Dessutom är det kallt, var tog vårvärmen vägen? Nu sitter jag på kökssoffan i mjukisdress OCH morgonrock, trots det känns näsan som en liten isbit!
Kanske håller på att bli sjuk?

Lite har i alla fall uträttats, bland annat blev det ett besök hos faster och farbror Micke och återlämning av skidorna som jag lånade med mig till Österrike (ja de har stått i fodralet i källaren sen jag kom hem..). Gjorde lite roliga källar-fynd,
hur kommer det sig att alla andras källare alltid är roligare än ens egna? 

Saker från Mickes glory days?

Och så hittade jag bilden som jag kan tycka mest om i hela världen:


Nu ni tänker jag begrava mig på soffan och så får den här dagen snart ta slut..

16 Maj 2011

Jistanes vilken helg jag har haft! Jag har jobbat, kört go-kart, festat, firat, festat lite till, tagit det lugnt, kollat hockey och ja, bara haft världens bästa helg! Jag ska slänga upp lite bilder åt er och sedan är det dags att göra något av även denna dag :)



Shortsväder

Inte riktigt just idag kankse men tänkte visa ändå vad jag har gjort med mina gamla jeans från J.Lindeberg.. De är baggy men inte i den modellen som jag vill ha så de har inte använts på väldigt länge. Jag tänkte slänga de först men kom på att det kan vara skönt med lite längre shorts i sommar när det ska jobbas ute eller när det inte är alltför varmt ute.. Såhär blev det:





13 Maj 2011

Alltså, jag förstår inte varför jag vaknar så tidigt för? Önskar jag kunde sova till tolv - halv ett med gott samvete men icke.. Skulle iofs inte bli så mkt gjort med sånna sovmorgnar men ändå, det vore ju så skönt!

Igår blev en riktig arbetsbyxor-dag, körde skräp med pappa och rensade upp på gården. Nu är det mesta som stod på min att-göra-lista över trädgården faktiskt färdigt, ska bara ryckas upp en jävla massa hallonbuskar som vi inte vill ha.. Jag har ju sagt det förut men det är faktiskt skönt att jobba i trädgården för man ser resultat på en gång! Iår ska vi banne mig ha en ordentlig och uppstyrd trädgård, om det så är det sista jag gör :) Måste även säga att det faktiskt syns kroppsmässigt också att jag har gått från datorn till trädgården, jag har gått ner 2kg sen jag kom hem utan att göra direkt nånting :) 

Apropå det där med vikten så ska jag ta mig till gymmet idag för första gången på århundranden känns det som. Jobbar mitt första pass i repan idag så jag tänkte åka in tidigare så jag hinner träna innan. Ska bli intressant att se hur armmusklerna mår egentligen.. Igår visade det sig iaf att jag är starkare än min kära farbror. Vi skulle köra deras gamla spis till tippen och han skulle tillsammans med min pappa bära ner den för deras fem trappsteg och sedan ut till bilen. Efter varje trappsteg var han tvungen att sätta ner spisen och vila lite, ta nya tag och ett nytt trappsteg. Slutade med att både jag och pappa ledsnade ur, jag sa "Jag kan väl också ta på mig arbetsbyxor och visa halva arslet" och så bar jag och pappa ner spisen och in i bilen utan större problem :) Lite stolt kan jag väl få vara?


12 Maj 2011

Åter i skogen efter en kort sväng till Borlänge. Körde dit min svägerska och två av hennes vänner, de skulle ta tåget till Arlanda och sen flyg till Kreta de små skitungarna.. Och igår fick jag SMS av kusin när hon åkte till London. Vet inte om det var för att peppa eller för att göra mig avundsjuk, de senare fungerade i alla fall.. Vill också resa! Fast jag precis kom hem.. Men det är ju så kul! Om en månad är jag i Barcelona nu med 5 härliga tjejer, som jag längtar!! Måste nog iofs börja sälja mig själv om jag ska ha råd att åka.. Attans..

Hundvakt

Hann ju faktiskt med en hel del på dagens att göra lista ändå.. Tvättade och VAXADE bilen (har ni inte gjort det tidigare så låt bli, kan vara bland det jobbigaste jag gjort på länge!!), rensade klart hallonbuskarna med hjälp från syster och Edwin, hann inte dammsuga huset men det var nog lika bra för den där Gruff kan nog allt tappa lite päls!

Världens sötaste, gosigaste och kanske pälsigaste hund har besökt Ekehovs palatset idag, och kommer göra det några gånger nu under sommaren. Gruff från Gravendal, finaste samojeden jag sett tror jag! Vill ha en egen!!

Äntligen en ny soffkompis!

Bildbomd

Här kommer bilderna från avslutningsfesten med STS i Göteborg:




En trött Gustaf dagen efter i cabben, påväg mot nya fyllor :D

11 maj 2011

Blir lite dåligt med uppdateringar när jag är på hemmafronten märker jag, men det kan ju ha att göra med att jag minskat datortid med ungefär 9 timmar per dag :) Vädret har varit underbart de senaste dagarna så det känns lite som en skam att sitta inne framför datorn för bloggandets skull. Idag blir det en heldag i Fredriksberg, ska tvätta bilen, fortsätta med min trädgård och dammsuga hela huset.. Ja det är i alla fall planen så får vi se hur långt jag orkar :)

Sol, sol, sol

Har spenderat hela dagen ute i solen faktiskt, och inte gjort någonting! Inte lyft ett trädgårdsredskap eller ryckt en enda brännässla, bara legat och stekt, ätit en god lunch och sovit en hel del faktiskt. Ibland får man göra så fastän det är måndag :)

Nu blir det favoritbilen in till stan för lite jobb, sover kvar där och så ska det lekas med Emelie och Jennie imorgon! Ibland är det alldeles otroligt skönt att vara hemma!


Maj 9, 2011

Dåligt med uppdateringar jag vet men solen skiner ju faktiskt ute! Helgen har varit jätte bra på alla sätt och vis, fått festat lite, jobbat lite, påtat i trädgården lite och umgåtts med vännerna och familjen, som en helg ska vara :) Jag ska bara skicka iväg lite mail sen tänker jag gå ut och lägga mig på gräsmattan, så ni får allt vänta lite till på uppdateringarna :) KANSKE kommer det någon innan jag åker in till stan för jobb i eftermiddag..

Maj 7, 2011

Har precis vaknat upp i Emelies lägenhet (körde ut henne och pojken hennes, ok va?) av att solen sken in i ansiktet på mig, måste vara ett bra tecken va? Ska hoppa in i duschen, hämta upp kärleksparet och sen bjuds det på frukost hos bästaste Arvid Bäcklin, helt underbart att vara hemma igen :)

Klockan tre blir det nedcabbat till Smedjebacken för fotbollsmatch innan det är dags att återigen bege sig mot skogen..
Får uppdatera er med lite bilder senare idag!

Hoppas ni har en bra lördag!

The gardener

Börjar älska min nya fritids-syssla, det syns ju direkt att något händer! Idag fick krusbärsbuskarna och 2 av våra 100 miljoner rabatter sig en omgång, vägrar slåss med ogräs och brännässlor i sommar när det är dags för bärplockkning :) Det ska bli svartvinbärssaft och gelé, krusbärskräm och hallonsylt i massor!

Nu ska det ätas kycklinggryta med ris, sen är det dags att förbereda för den stora staden. Ikväll ska det nämligen bli socialisering på hög nivå hemma hos bästa Emelie, kanske utgång någonstans?


Soff-renovering

Har klätt om sitsen på kökssoffan, kostade mig lite flisor i händerna :P


Före (notera tomtarna)

Och efter!! Ett gammalt överkast från IKEA och lite spontan-häftande :)

Maj 6, 2011

Hallå, var tog det utlovade vädret vägen?! Har precis ätit frukost i understället och det är MAJ!! Jag som tänkte cykla idag, och sen jobba i trägården, slipa utemöbler och faktikst vara aktiv men vad fan.. Kan ju inte jobba ute i skoteroverall! Dessutom regnar det.. Skit också..

Maj 5, 2011

Jag behöver vekligen komma in i det här med att jobba tidiga morgnar och att pendla, har varit död ända sen jag kom hem :P Lämnade skogen vid 6 imorse, jobbade mellan 7-15.30 och sen hann jag med ett besök hos syster och mina monster innan jag kom hem till Fredriksberg igen vid 18-tiden. Lång dag indeed! 

Så ja, planerna med att röjja upp i familjens gym gick åt helvette, jag somnade på soffan så fort jag la ner huvudet på soffkudden.. Dumt att ens lägga sig i första taget men vad fan, lite trött får man vara första veckan tillbaka på jobbet! Fortsätter kvällen framför TVn med päronen, får bli lite mer aktivt imorgon istället. Kanske skulle börja dagen med en cykeltur?

Mosters favoriter

Trädgårdsmästare

Dagens outfit:
Regnjacka och arbetsbyxor

Dagens arbete:

Och resultatet (trumvirvel tack!):


Så nu har alltså en enda stor svartvinbärsbuske blivit tre, jag har lärt mig massor om brännässlor och har också spenderat större delen av dagen utomhus något mer aktiv än om jag hade legat inne på soffan.

Det kanske inte är så dumt med trädgårsarbete ändå?

Imorgon är det jobb från tidig morgon, avslutar därför kvällen tidigt med jordnötter och film framför brasan med familjen.

Hoppas ni också haft en bra onsdag!

Duktig tjej

Jag tog mig från sängen till kökssoffan via duschen. Motivationen är inte alls på topp och helt ärligt mår jag lite halvdant.. Kanske ska sova lite till? Eller ta mig ut trots det dåliga vädret? Kanske jobba lite i trädgården som jag sett fram emot hela vintern? Eller faktiskt ta hand om min älskade bil innan taket ramlar in? 

Konstigt att allt verkar mycket roligare på håll..
Nercabbat mellan Göteborg och Varberg i fredags


11,5 timme

Första dagen tillbaka på gamla jobbet och det slutade med 11,5 timmes jobb. Ska det göras ska det göras ordentligt eller? :) Lämnade stan och hotellet strax efter elva, blixthalka och dålig sikt gjorde att jag inte var hemma förrän klockan var nästan halv ett! Har aldrig gått så långsamt.. Mamsen kom och väckte mig för en liten stund sedan så nu ska jag klä på mig och försöka göra mig anständig, undra vad denna dag kan bjuda på..

Grand Hotel

Idag är det dags, ska ta på mig kostymen och jobba konferens på Grand Hotel Elektra. Var väl.. 2 år sen sist? Eller nej förresten.. Lite drygt ett år sen men i alla fall, det är länge sen om du frågar mig! Har nog alltid räknat med att jag skulle komma tillbaka dit en dag så vi får väl se hur länge det håller den här gången :) Börjar lite smått med 2 pass den här veckan, 1 nästa och sen drar det igång på riktigt i juni! Önska mig lycka till!

Förresten, vet ni om att det ligger typ 1 cm nysnö på min gård?

Blå blå blå

Bjuder på en outfit från igår. Har blivit förälskad i blått:

Jeans från Levis, linne HM, jeanskjorta från pappa och en blå Fjällräven på det.

Idag blir det bra mycket tråkigare med kostym..

Back from the dead

Hej hopp!

Så, då var jag återigen installerad i mitt gamla rum, väskan är uppackad och ja.. I'm back.. Hade tänkt att uppdatera om vad som hänt på senaste, men så kom jag på att det egentligen inte hänt så värst mkt. Sista veckan i BG så blev det en visit i Salzburg, avslutningsmiddag med Shirley Clamb som paus-underhållning, lite festande och fullständigt kaos på avresedagen. För lång historia för att dra nu.. 

Har ju varit hemma i lite drygt en vecka nu. Tog älsklingsbilen ner till Göteborg i onsdags för avslutning med STS, middag och festande. Otroligt trevligt! Har inte så mycket bilder men ska se om jag kan få tag på några :) Japp sen fortsatte färden ner till Lund och valborg med bästa Malta-tjejerna! Nog för att det fattas några men jävlar vad kul det var att ses igen!! Det är helt sanslöst att vi fortfarande funkar så bra ihop trots att vi inte setts på nästan ett år! Har inte direkt nå bilder alls därifrån men telefonen både dog och försvann men jag vet en som har så det kommer det med :)

Ligger och kollar på film med mamsen så får fixa mer uppdateringar imorgon!

Här kommer iaf bilder från Salzburg för det har jag :)



RSS 2.0