Fest på Folkan!

Ja det kanske är lite småstadsaktigt men jag ska på Folkan ikväll och dansa bugg (?!?!) och dricka alkohol tillsammans med dinosaurierna jag förväntar mig ska vara där :) Shit, den här kvällen kan ju sluta hur som helst!! Lovar iaf att kameran blir med, så imorgon kommer det kort! Nu måste jag dammsuga, laga mat, duscha och gör amig iordning innan Anna, Jennie och killarna  kommer hit vid åtta, kommer jag hinna allt detta tro?

Lilla vackra vädret!

Vaknade första gången klockan sju imorse när jag hade tänkt sova till iaf minst tio :P Fattar inte att jag har så svårt för att sova ut ordentligt! Jaja, kanske håller på att bli morgonpigg? Sitter iaf här och kollar MTV och väntar på att Daniel ska ringa så att jag kan få låna skåpet.. Ska hämta de sista grejerna och köra till Frbg nu när jag ändå har en ledig dag till övers. Lite surt dock att det är värsta fina vädret ute, och jag måste sitta i en bil! Usch!

Nej, nu ska jag städa lägenheten i väntan på Daniel! Kanske ska på Folkan imorgon och då passar det ju utmärkt att förfesta i min lägenhet, ett kvarter från folkets Hus :) Vet att det var längesen jag slängde upp lite bilder men jag ska bli bättre på det!

Onsdagssupandet kan börja :)

Äntligen har det öppnat ett ställe i våran söta lilla stad som har öppet på onsdagar, har bra priser, sjukt god mat och har en jävligt skön atmosfär :) Och vet ni hur jag vet? Jag var där idag, på invigningen av nya stället Underbar. Lite häftigt namn med tanke på att stället ligger i en källare.. Vi gick dit idag, det vanliga gänget, och käkade och drack gott! Jag har precis kommit hem, är trött som ett as. Men de andra kommer säkert sitta kvar ett bra tag till :)

I veckan har det varit ännu lite mer kaos, nu känns det sådär men ändå helt OK. Kan inte göra så mycket åt saken.. Har iaf jobabt mån - ons och tränat varje dag, har träningsvärk i armarna, ryggen, magen och fan tro om jag inte har lite värk i benen också :P Imorgon är det ledig dag fullsmockad med aktiviteter, vet inte ens hur jag ska hinna med allt! Jaja, det löser sig som allt annat här i livet! Bara att vara positiv! Meen, nu måste jag nog faktiskt sova, somna till SATC är det bästa som finns!

Men shit vilken helg!

Haha ja mycket hade jag förväntat mig av min helg men fan inte det här! Önskar att jag kunde fylla i lite frågetecken åt er men det går tyvärr inte, nån gång i framtiden kanske om ni påminner mig :P

Kan ju iaf dra den vanliga lite trista informationen om min spännande vardag.. Var till Mora i fredags med Frau och Sara, jobabde på Vasaloppsmässan (som BestWestern sponsrar). Stod i en monter hela dagen och tjatade på folk att de skulle vara med och tävla, var faktiskt ritkigt kul! Hade dock ThePhoneHouse mittemot oss och jag har svurit på att jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG någonsin kommer jobba på ett sånt där ställe. De fick ju ta hur mkt skit som helst! Mådde nästan lite dåligt själv där jag stod i min monter..

På kvällen blev det iaf "afterski" med brudarna från BW´s huvudkontor, Frau och Sara. Var riktigt trevligt och vi dansade som bara den :) Önskade att Anna eller något annat danssällskap i min egen ålder hade varit med men det funkade bra att rocka loss med de andra också! PåG spelade förresten, de är riktigt bra. De spelade mest hela veckan i Sälen när vi var där förra året, måste nog åka till Sälen över en weekend och gå på lite ordentlig AfterSki! Kan inte fatta att jag inte har stått på ett par skidor än iår..

Kom iaf hem igår på dagen någon gång och drog igång med festandet omgående. Kvällen slutade i kaos men vägen dit var bra, mycket gott att dricka, dans och otroligt trevligt sällskap :)

Nej, imorgon börjar en ny jobbvecka, måste sova lite nu!

...

Jag önskar att jag fick vara din axel när du som mest behöver det, men samtidigt vet jag att om det är någon som kommer klara allt det här så är det du!

jaha ja..

Så var halva denna vecka avklarad.. I söndags var det personalfest på Kantina, vi åkte till Sunnansjö och åkte iscart vilket var skitroligt! Kom tvåa i B-finalen! Hade tagit mig till A-finalen om inte Sara hade kommit och kört in i sidan på mig två meter innan målgången :P Jaja, ska inte vara bitter (men jag förtjänade fan A-finalen!).

 
Måndag var en ledig dag, gick till optikern, klippte mig och åkte till lager157 med Kalle och Sabine. Köpte ett par svart jeans från Koola Anna och ett par ljusa från Acne, ett linne och en skitsnygg T-shirt! Notan gick på lite mer än tusenlappen vilket sved lite grann men byxor kan man iofs aldrig få för mkt av. Tränade när vi kom hem och spenderade kvällen med att betala räkningar och ha ångest på soffan :P Nästa månad ska jag betala räkningar först och handla sen!

Tisdag var det jobb och sen träning, sen vändes allt uppochner.. Vad fan händer liksom?

Onsdag är det idag, träningsfri städdag. Håller på och tvättar as we speak och det sucks! Ska dammsuga och byta vattnet åt mina guldfiskar nu på en gång!

Bilder

Slänger upp lite bilder från skoterturen igår!


I bilen påväg till Frbg

På kullerbergets topp

Fredrik och Fredrik

Jag och Daniel

Mys!

Jag och Fredrik

Tack för en skitbra dag!!

Okej okej okej!

Jag SKA försöka bli bättre på att uppdatera nu! De senaste veckorna har det bara varit lite kaos-artat med allting så det har liksom inte hunnits med! Har inte ens varit lika aktiv på FB som jag brukar, det är väl ändå ett tecken?

Har jobbat väldigt mycket i veckorna som gått, hoppas verkligen på monsterlön nästa månad för det kan behövas! Fattar inte att det är så dyrt att flytta, jag har ju inte köpt så mycket nytt till lägenheten.. Nästan hela sparkontot har gått åt (nej det var ju inte jätte gigantiskt men iaf!), jag som hade tänkt ha de pengarna till en resa i sommar. Jaja, blir nog en sista-minuten nånstans i sommar iaf och det behöver ju inte bli svindyrt :) Skulle verkligen vilja åka bort riktigt länge som när jag var till Indien, men hur fan skulle det gå till? Skulle behöva vinna på en trisslott..

Förra helgen var det nyktert, vilket kändes riktigt bra! Det här med att festa varje helg är inte bra för Beach-09 :P Har tyvärr inte haft någon lust att träna alls denna vecka så det blev bara ett pass, får ta igen det i veckan som kommer. Var faktiskt ledig i fredags, första lediga fredagen på evigheter så självklart blev det After Work på hotellet. Har ni inte varit på det än så gå dit på fredag för sjutton! Kvällens drink och massor med folk, kan ju inte bli bättre!

Efter förfesten på hotellet drog vi hem till mig några stycken för att förfesta vidare, sen blev det hotellet igen. Skulle ha varit på SOLO men jag missade när de andra gick ner så jag satt kvar i lobbyn, var en riktigt trevlig kväll!

Och lördagen hade inte kunnat vara bättre! Solen sken redan när jag gick upp vid åtta, och halv nio när Fredrik kom och hämtade mig var vinterkläderna på! Vi fyllde två bilar med folk och åkte till Fredriksberg för att åka skoter. Alltså, jag har helt glömt bort hur underbar natur det är hemma!! Jag tappade nästan andan när vi kom upp på Kullerbergets topp, det kändes som att man kunde se milslångt! Solen värmde, bullarna var underbart goda och det kunde inte bli bättre! Sen var det ju första gången på skoter i år så det spädde nog på upplevelsen lite :) Jag glömde kameran hemma men tog lite bilder med mobilen så de kommer upp ikväll.

Så igårkväll jobbade jag, var riktigt mycket att göra i bistron (jag jobbade repan egentligen) så jag fick hjälpa till att servera mat i högklackat. Gissa om jag har ont i fötterna! Men men, så länge gästerna är nöjda! Nej, nu måste jag göra något vettigt men som sagt, bilder kommer ikväll!

PS. Någon som vill med mig till Falun på måndag? Ska nämligen dit och köpa dessa godingar :)


Party tonight!

Woho!! Längtar tills Anna kommer för nu är jag fan på G! Har varit jätte duktig och diskat, plockat undan i lägenheten, lagt in kläderna i garderoben och dessutom hunnit sova en kvart :)


Inflyttningspresenten från mamsen och papsen :)
Disk, disk, disk.. Ska hämta min diskmaskin imorgon!
Min otroligt sköna säng!

Min mys-soffa + arbetsplats

Så, nu ska jag bara duscha, byta vatten till guldfiskarna, dammsuga, torka golvet och gör amig iordning.. Och här sitter jag fortfarande :P

Ses vi ute ikväll eller?

Klagomål

Mm, har fått in lite klagomål på att det har varit dåligt med uppdateringar på sistone men alltså senaste veckan har sett ut såhär:

Jobb, hem byta om, träna, hem duscha, åka till Snöån och kolla film, hem sova, gå upp jobba, hem byta om, träna, hem duscha, åka till Snöån och kolla film, hem sova, gå upp jobba, hem byta om, träna, hem duscha, åka till Snöån och kolla film osv.. Helt sertöst, såhär har hela min vecka sett ut!

Idag är det fredag och jag har faktiskt haft en träningssfri dag, träffade syster och Edwin istället och lunchade och sprang lite på stan. Jobbade bistro coh fick sluta tidigt, så hann med två drinkar innan det var dags att gå hem. Och ja, nu sitter jag här och har precis kommit hem, ska borsta färdigt tänderna, kolla Facebook och sen sova. Och vet ni varför jag ska gå och lägga mig så tidigt? Jo,. för imorgon är det jobb klockan sju, som vanligt!

Fast, vill ni veta en sak? Jag är ledig på söndag så imorgon blir det fest! Nån som ska på systemet?

RSS 2.0