Sjuksköterska

Kom till skogen efter en snabbvisit i Borlänge med Emelie och hittade en sjukling i min säng, så nu är jag sjuksyster.
Ska ta det lugnt med en film och mys så kanske han blir frisk tills imorgon och min lediga dag!


Bjuder på en otroligt sötsliskig bild från vår bilsemester i Norge :)

Bildbomb 4


Lite mulet väder ledde till en promenix på Barcelonas gator. Hittade massor av fina småbutiker, bland annat en med hur mycket roligt godis som helst! Efter lunchen klarnade det upp och vi hann med några stek-timmar också. Unnade mig en massage, 15 minuter för 5 euro!!
(På mig är bikinin jag köpte på Primark för 8 euro dagen innan)


På kvällen blev det middag och en utgång som hette duga, tillsammans med vänner till Linnea Gunningberg.
(Tack för att du fixade oss en av resans bästa kvällar Linnea :D )


31 juli 2011

God morgon!
Idag flyger tiden fram, för imorgon är det ledig dag och det ska bli fint väder!! WOHO! Äntligen!
Ska inte göra något speciellt alls, sova länge, mysa kvar i sängen och åka till nån liten glänta i skogen och njuta av vädret. Kanske köpa med lite gottis och ha picknick? Åh, nu kommer det ju bli skitväder bara för att jag längtar så mycket..

Är på jobbet, lämnade Fredriksberg strax innan klockan sex imorse så jag är pigg och alert som vanligt. Eller inte..
Laddade i alla fall upp lite mer Barcelona-bilder igår så de får kommer upp under dagen!
Håll till godo!


30 juli 2011

HERREGUD!
Mina kära vänner, sommaren är snart slut.. Shit vad tiden går fort!

Och som vanligt får jag väl börja med att be om ursäkt (gör jag så mycket annat i den här bloggen egentligen?). Skulle lagt upp bilderna från Norge och fortsatt ladda upp bilderna från Barcelona (har verkligen HUR många bilder som helst!) men det har bara inte hunnits med. När jag inte jobbat har jag försökt vara social med vännerna, eller rent av somnat som ett litet barn av ren matthet.

Hade så många planer för den här sommaren, det var inte riktigt tänkt att jag skulle jobba såhär mycket..
Men men, nu är det ju så och lika bra det för snart står jag här utan jobb. 11 augusti gör jag sista passet för sommaren, sen dröjer det ju några månader innan vintersäsongen drar igång. Som det ser ut nu så kommer jag vara på Säfsen Resort i vinter också, trivs förvånansvärt bra med att vara tillbaka där faktiskt. Receptionen och kanske någon extra tjänst i skidbacken? Vi får se helt enkelt..

Är på jobbet nu, slutar klockan 15 och då bär det av mot Fredriksberg igen.
Takrenoveringar och sy-junta står på schemat, till kvällen ska det nog hinnas med lite saft- och gelékok också :)

Återkommer!


Hittade 2 helt underbara bilder från valborg i Lund, älskade Amanda <3


28 juli 2011

Tillbaka på jobbet efter två otroligt sköna semesterdagar i Norge! Vilket otroligt fint grannland vi har!

Har tagit så sjukt mycket bilder, ska försöka ladda upp och visa er ett gäng ikväll när jag är tillbaka i Fredriksberg :)


25 juli 2011

Många dagar mellan inläggen tyvärr.. Det har som vanligt mest jobbats, jag har fyllt år (wohooo!) och så har det faktiskt festats lite i helgen :D För första gången på sen midsommar så blev det en utegång för fröken Ekehov och den hette duga vill jag lova! Bubbelbad hos Jennie, god mat och en del dricka slutade med en och annan minneslucka, och väldigt konstigt beteende från mig själv som jag inte ens jag förstår..


Underbara tjejer :)

Nu ser jag fram emot 2 helt lediga dagar, på RAKEN! 2 dagars sammanhängande ledighet innebär semester, så efter jobbet idag packas bilen och så lämnar jag och Tobias landet, Ska besöka vårt vackra, och tragedi-drabbade, grannland! Fredrikstad, Dröbak och Drammen, here we come :D


21 juli 2011

Så var det här halvårets migränattack avklarad.. Jo ni förstår, jag får migrän ungefär en gång var sjätte månad, och det slår ut mig fullständigt! Hade en jätte trevlig kväll med Emelie i måndags, kom hem och kollade lite på datorn, bloggade osv och allt var frid och fröjd. Tror det var vid 2-tiden som jag vaknade upp med huvudvärken från helvettet! Kräktes och mådde allmänt skitdåligt resten av natten men tog mig ändå till jobbet vid 07 igår. Som tur var kom Felicia och bytte av mig efter bara 10 minuter, vilket var rätt så precis vad jag klarade av..

Idag är det helt ok igen, har lite av en normal huvudvärk men det är fullt överkomligt.
Sitter på jobbet i skogen, läser H&M-katalogen och hjälper vår holländska praktikant. Skoj skoj :)


Natti natti

Myst som hejsan hos finaste Emelie som varit i Tranås på minisemester några dagar. Vi skulle käka och kolla film, blev morötter med dip och chokladpuffar med mjölk till en halv Harry Potter som ingen av oss fatta.. Tröttsamt, vi gav upp och kollade på folk som är besatta av att spara.
Det är då man inser att en del har det faktiskt värre.

Jag har det faktiskt rätt bra ändå, ligger i sängen och kollar bilder från Barcelona och kräks på tequila :)


Älskar att Amalia ser så nöjd ut :)

19 juli 2011

Ja så blev jag gräsänkling skulle man kunna säga. Så blev det officiellt här med; det ter sig inte bättre än att Camilla har gått och skaffat pojk.
Och nöjd med han är jag också, ibland så mycket att det chockar lite..

Nog om det. Sitter på jobbet och gör inte mycket vettigare än att bloggar, letar nya jobb och kollar på tatueringar (är det så att någon arbetsgivare läser detta så kan jag endast göra dessa inte så viktiga saker just för att jag gjort allt som ska göras under det här passet och förtjänar därför en paus..). Älskade Kaka har tatuerat sig idag så jag är galet sugen på att få göra min nästa! Har en tid bokat den 16e augusti, och väljer mellan att göra en kompassros på höften eller en pinuppa på underarmen.. Tankar om det? 



Eller..

Bildbomb 3

Dåligt väder gav anledning till en dag i shoppingcenter!
En kvinna kort gjorde vi stan, och det gjorde vi bra!

18 juli 2011

Hur många dagar på raken kan man vakna upp och önska att det bara är att stänga av väckarklockan?
Just nu ångrar jag bittert att jag tagit på mig så mycket jobb de här sommarmånaderna, men antar att det är en del av vuxenlivet? Måste försöka få till min vardag igen, skaffa ett jobb jag trivs med, en lägenhet kanske och någon stabilitet? Just nu är det mest jobb, jobb och jobb. Och syns gör det med, är blek som aldrig förr! Enda positiva är att alkoholintaget har minskat drastiskt, vilket är bra för både kropp och själ!

Sitter på hotellet med linimentplåster på axeln, 2 alvedon i magen och snart ser jag ljuset i slutet av tunneln vad gäller frukosten.
Hungrig som en varg är jag!!

Har förresten lyckats fixa till mig 2 lediga dagar på raken nästa vecka, något tips på en bra och billig Sverigesemester?


17 juli 2011

Jobb, fika, mys, fika, mer mys, shopping, dop, kalajs och fyllekörning. Det får sammanfatta helgen.. Är tillbaka på jobbet på Säfsen och åker direkt in till stan ikväll igen när jag slutat vid 1, men ska försöka få med mig brorsans kamera så jag kan lägga upp lite bilder från dopet.
Tone var ju otroligt söt som vanligt, mosters lilla gull!


Bildbomb 2



Drinkar, pussar, dans och allmänt jävla skoj hade vi första kvällen!

14 juli 2011

Tiden går fort när man har roligt. Igår drog det ut på tiden med middagen, grillad entrecote med fet sås och pommes, mys med familjen och nåt glas vin på det. Sen akut illamående resten av kvällen och på tok för lite sömn. Usch, jag är inte snäll mot kroppen dessa dagar..
Alldeles för lite motion, alldeles för mycket gott och alldeles för mycket jobb..

Så, nu har jag fått beklaga mig lite på morgonkvisten också.. Tillbaka till arbetet!


Bildbomb 1

Hade tänkt att bara ladda upp ALLA bilder från Barcelona och slänga upp dem här åt er, men det tar ju så fruktansvärt låååång tid!
Får ta det kanske dag för dag, och så får ni njuta av fina semesterbilder lite mer uppdelat :) Bra plan va?

I flygbussen från centralen ut till Skavsta


Första frukosten, första promenaden till stranden och första dagen i solen!

Nu verkar det som att matserveringen närmar sig här hemma i skogen så dags att ta sig i kragen och hjälpa till lite grann.. Ska kolla en film sen men ska nog se till att ladda upp första partynattens bilder och så många fler jag hinner med, så får ni massor med bilder imorgon också!

Return of the dead

Ja alltså jag vet, jag är en dålig människa.. Men nu tänkte jag att jag skulle få igång den här igen, mitt i jobb, dop, kalas och annat som tydligen verkar höra sommaren till :) Sitter på jobbet nu så dåligt med bilder blir det, men ikväll ska ni få en bildbomb som bara den!


RSS 2.0