Dagens goda gärning

Det är inte var dag vi har celebra människor här i de djupa Dala-skogarna, men ibland så. Den här veckan har varit en sådan vecka. Tydligen är vår otroliga natur värd att åka några mil för (just det ni Fredriksbergs-tvivlare!!) så vi har haft diverse svenska miljonärer och till och med miljardärer i våra skogar med jaktgeväret på axeln. Har till och med haft en "riktig" kändis här men vågar inte skriva ut vem (har huvudrollen i ett program som visas klockan 21.00 ikväll på SVT1), föräldrarna har rapporterat  att han var väldigt trevlig :)

Jaja, åter till rubriken. En av dessa kändisar hade i söndagskväll lyckats med något vi ännu inte kan förklara. Han lyckades köra upp sin väldigt fina nya Land Rover på en sten som är ungefär nånstans mellan 80-100cm. Och kom han sedan därifrån? Nja, det är där familjen Ekehov kommer in i bilden. 

Efter många försök fick bror och pappa ge upp och övertala denna farbror att ringa efter bärgningsbil. Sagt och gjort och problemet glömt. Ungefär 1,5 timme senare ringer det på telefonen. Samma nämnda farbror ringer. Bärgningsbilen är då plats men inte ens denna kan få av bilen från stenen. Jag och mamsen åker upp med lite plank och efter många försök går domkraften sönder. Jaha ja, bara att åka hem och hämta pappas domkraft, några träpallar och lite mer ordentliga brädor. Ungefär 3,5 timme efter att vi började hjälpa farbrorn med bilen får vi äntligen loss helvettet. Det krävdes bara 2 träpallar, 5 rediga plankor, 2 ramper till en släpvagn och en jävla massa träbitar som bärgningsbilen bidrog med. Så ja, dagens goda gärning.

Vad fick vi ut av detta? Ingen ordentlig kvällsmat, lite motion och en middag i Stockholm som tack för hjälpen. Ibland är vi allt för snälla va mamsen?

Samlar poäng någonstans eller hur var det?

Har även taget ett annat moget beslut idag men det kan vi ta lite senare, nu ska jag göra varsin chailatte åt mig och mamsen och krypa ner i sängen och kolla på Leif GW Persson ;)

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0