Varmt

Varmaste dagarna för året, minst 35 grader och tryckande varmt konstant. Men jag klagar inte, nej nej. Jag blir ju brun i alla fall. Svettas som ett as konstant, men det är nästan så jag har vant mig. Dessutom så är det ju någonting som alla går runt och gör så jag behöver inte känna mig äckligare än någon annan :)

Var på LAHAT-kurs (fråga mig inte vad det står för) på jobbet mellan 8-12 idag, lärde oss en hel del om hur vi ska identifiera varje spelare som en enskild person, kategorisera spelare och snabbt få fram vad deras behov är. Faktiskt riktigt intressant.

Efter det blev det en snabbvända på stan med Hanna, gick in på Topshop för att kolla rean och kom ut över 80€ fattigare. Var ju Hanna som ville gå in, och vem handlar?! Jag så klart.. Skulle ju inte spendera nå pengar den här månaden var planen.. Suck. Men men, jag är nöjd med mitt inköp, visar senare ska ni få se :)

Efter det blev det klipporna och solning, har fått färg som fan men peppar peppar, inte bränt mig alls! Äntligen :) Svettigt var det dock, och otroligt vågigt för att vara Malta. Vatten svalkade ju till och med!! Ja sen fick jag hasta på till salongen där jag vaxar mig, hade helt glömt bort tiden. Kan tala om för er att det är fan inte skönt att vaxa sig någonstans! Kan vara värsta upplevelsen, och ändå är det här trejde gången jag gör det! Fy fan.. Nu är det i alla fall gjort så nu slipper jag ens kolla åt en rakhyvel på 2-3 veckor.

Håller på att steka köttfärs så det kommer upp ett inlägg senare med lite bilder från dagen :)


Gissa vad jag köpit :)

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0