Dåligt jag vet..

Regnar ju inte tätt mellan uppdateringarna här, men nu har det i alla fall regnat på Malta för första gången på 4 månader! Kom en skur igår på eftermiddagen och inatt, riktiga maltesiska hällregn. Jag klagar inte, säger mera ungefär ÄNTLIGEN!!

Sitter på jobbet nu, har "lunchrast" och njuter av en varma koppen. Sprang ner och hälsade på pappa, syrran och Edwin på jobbpassets första rast, då satt de på restaurang och fick precis in en pasta carbonara och en sallad med parmaskinka. Kan vara mina favoriter.. Jaja, lyxa med fin-middag imorgon kanske?

Har underbara dagar med de här, Edwin är sötast i världen (även om han som sagt stundvis är VÄLDIGT vrång) och mosters älskling! Vi kollar på film på kvällarna och myser i sängen medan pappa och syrran spelar yatzy eller fixar med "vuxen-göra" :P Mys mys mys! Kommer bli så tomt på tisdag när de åker hem!!

Har för övrigt varit och dykt med pappa idag, visar bilder imorgon kväll. Nu är det tillbaka till jobbet som gäller, slutar 01 och börjar 08:45 imorgon så det blir raka vägen hem och sova efter jobbet.. Imorgon kväll, då jävlar ska det uppdateras!

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0