Åter i verkligheten..

Med andra ord åter till sjukdomen. Födelsedagsfirandet och helgen är över och vad händer? Jag spenderar hela natten med torrhosta och sover självklart ingenting. Fick sjuka mig från jobbet idag och snällt ta mig till närmsta doktor (som jag idag insåg ligger tvärs över gatan). Om jag förstod farbror doktor rätt så har jag en infektion i halsen som spridit sig till sinus (kan det stämma faster, har jag förstått rätt?) och dessutom ett missljud mellan hjärtslagen. Jag är allt en sjuk liten figur.. Så ingen sol, alkohol eller pussande på 5 dagar, och sjukskriven tills på lördag. Orka?
I övrigt har de senaste dagarna varit bra och fyllda med aktiviteter! Födelsedagen blev hur mys som helst, fick presenter och tårta på jobbet och sen togs det buss till Mdina, rosa bubbel, solnedgång och middag med godaste efterrätten :)
I fredags fortsatte födelsedagsfirandet. Bättrade på brännan på stranden under dagen, och kvällen var ju en kväll för sig.. Grillade på klipporna med ett lite mindre men helt underbart gäng. Drack vin, bubbel, likör43 med mjölk, gurglade AfterShock och ja, blev allmänt full. Vidare till PV, kaos i taxin när jag och Åsa började dansa och taxichauffören höll på att köra av vägen. Mer shots och god dricka, blev uppskjuten i en korgboll och Angelina fixade omkull mig på kroggolvet :D Någon minneslucka finns det men fan vilken rolig kväll!! Finns dock inga bilder tyvärr (eller kanske lyckligtvis?)..
Lördag och söndag har varit lugna gatan, jobb och allmänt häng. Igår somnade jag på stranden och är allmänt röd idag, flagnar faktiskt men hinner nog fixa till det innan min Sverige-visit ska ni se :) Nu ska jag bädda ner mig i sängen, ta dundermedicin och hoppas på bättre hälsa!

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0