Greys vs Cityakuten

Har haft besök av Jennie och Ida ikväll, har myst framför Idol och Greys Anatomy och snackat dkit som vanligt :) Hade tänkt träna ordentligt idag, istället hamnade jag hemma på soffan och sov nästan ända tills brudarna knackade på dörren.

Funderar på om det är antibiotikan som gör mig så trött, har seriöst överväckt att sjukskriva mig varje dag hela den här veckan för att det var så svårt att ta sig upp ur sängen.. Äter btw en medicin som heter Tetralysal, 2 tabletter om dagen i 2 månader och sen 1 tablett om dagen i 1 månad. Är inte huden bra efter det får man komma till en hudspecialist, men förhoppningsvis ska jag inte ha några problem efter de här 3 månaderna! Måste smörja in problemområdena 1 gång om dagen också med en salva som heter Differin, men förhoppningsvis är det värt mödan :)

Just ja, någon som följde Cityakuten när det gick på TV? Jag och Jennie blev att prata om serien när vi kollade på Greys och helt seriöst, det MÅSTE ha varit en av de bästa serierna någonsin! Ska nog försöka köpa den där boxen och låsa in mig i lägenheten i någon vecka, sträckkolla Cityakuten och gråta floder.

Usch, borde redan ha packat väskan inför imorgon. Då bär det av mot Stockholm och på fredag blir det utgång så nu får jag äntligen användning för någon av mina klänningar! Längtar som ett barn på julafton, shaka rumpa med Karin och Amalia (som fyller år idag; GRATTIS!!) som aldrig förr :) Får se hur det blir med inlägg här, men håll i alla fall tummarna på söndag för då är det Lidingö-loppet!!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Cityakuten är BÄST!!

2009-09-23 @ 22:58:12

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0