Läkarbesök och bullbak

Varit till farbror doktorn idag, nu jävlar ska det bli ordning på det här! Har fått recept på mediciner som ska få min hy att bli bra, hoppas det här funkar för nu har jag fan provat det mesta.. Skulle inte påstå att jag har akne, verkligen inte, och jag känner folk som har det värre men när jag nu när jag inte är 20 längre borde jag väl få slippa finnar och sånt som hör puberteten till? Har ju faktiskt sämre hy nu än när jag var 16-17, vilket läkaren tog som ett vettigt argument för att skriva ut receptet. Dessutom har jag lagt ner runt 3000-4000kronor på olika receptfria medel de senaste två åren.

Ska prova en 3 månaders behandling med antibiotika av någe slag tror jag (vet mer imorgon när jag hämtat ut det från Apoteket) och en kräm som jag ska smörja in mig med morgon och kväll. Ska dokumentera det här ordentligt för då är det lättare att komma till hudspecialist sen om det inte skulle bli bättre.

Så, nu när jag nu ska genomföra den här kuren måste jag undvika solljus (inklusive solariet), smink, jag får inte mysa med hunden som jag vill, inte tvätta ansiktet mer än nödvändigt och jag ska helst undvika saker som dokumenterat leder till finnar (choklad bland annat).. Därför ska jag nu baka bullar, imorgon börjar "nya livet" (igen..). Wish me luck!



Såhär såg jag ut för bara några veckor sedan..

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0