Menar ni allvar?

Såhär har vår dag i Sigtuna sett ut hittills;

Jag och mamma går upp vid sju för att ta en uppfriskande morgonpromenad. Båda blir vi glatt överraskade när den första vi möter hälsar, och den andra, och den tredje! Lite sådär by-känsla, här känner alla alla och vi säger god morgon till varandra på morgonen. Kanske inte riktigt vad vi hade förväntat oss..

Väl hemma igen möter vi Johan på trappen, ser lagomt nyvaken och lite smått förvirrad ut. Mamsen undrar vad han gör uppe varpå Johan förklarar hur han och pappas morgon har sett ut:
Någon gång efter att vi gått öppnar någon ytterdörren och kliver in, ropar hallå X antal gånger. Både Johan (som vaknar av hallåandet) och pappa (som kollar på nyhetsmorgon på övervåningen) tror att det är jag som ropar långt och länge. Tillslut tröttnar bror, ungefär samtidigt som pappa är påväg ner för trappen, och ropar "Familijen Ekehov", varpå dörren går igen med en smäll. Papsen kollar ut genom ytterdörren men ser ingenting och går därför upp igen. En liten stund senare ringer det i hemtelefon tillhörande personen vi lånat huset av, men då pappa inte hittar telefonen är det ingen som svarar.

Ungefär här i historien kommer jag och mamma hem. Både pappa och bror skämtar om att insatsstyrkan ska komma hit och det ena med det tredje. Visst, när jag står i duschen 5 minuter senare plingar det på dörren. Bror öppnar och där står farbror polisen lite grann sådär med handen på hölstret och funderar på vilka fan vi är. Det roligaste är att det var bara inte 1, utan 3 patruller!!

Det visar sig då att denna någon som gick in i huset var en kompis till ett av barnen som bor i huset, och hade kommit för att de skulle ta följe till skolan. När bror ropar familjen Ekehov tror den här stackars killen att han ropar "Stick härifrån!", blir livrädd och springer hem till mamma. Mamma, som inte vet att huset är utlånat, ringer då polisen..

Jag säger då bara det, sånt här händer endast familjen Ekehov!


Bild tagen från finest.se


Kommentarer
Postat av: sofie

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

2009-09-25 @ 14:16:56
URL: http://sofieholmlund.blogg.se/
Postat av: Tina

Hahaha ja sånt där händer nog bara Ekehov som du säger ;) haha fan vad jag garva!

2009-09-25 @ 20:51:20
Postat av: Saraaaa

hahahahahaha



guuuud! otroligt underhållande :D:D:D

2009-09-26 @ 15:33:18
URL: http://metrobloggen.se/saralowisa
Postat av: Emelie

Haha asså seriöst ja måste börja umgås mer med din familj!! har ni tråkigt nångång??

2009-09-27 @ 22:31:36

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0