Vykort från Malta

Tillfälligt byte av bloggare. Tre damer från Ludvika gästspelar. Camilla har dock godkänt detta så vi hoppas att vi inte bli slängda utför balkongen ikväll.
Camilla är ute och åker båt med en massa andra partyglada ungdomar. Själva har vi hållt oss på torra land idag för att vara på den säkra sidan. Hon kommer nog tillbaka snart och då ska vi äta tacos och dricka viiin. En kväll i Maltas nattliv väntar sedan. Vi har redan fått smaka på lite discodans här nere och hej vad det gick! Riktigt roligt.
Malta är underbart tycker vi alla tre. Med undantag för svidande rumpor, ryggar, axlar, bröst, hårbottnar, lår och alla andra kroppsdelar man kan tänka sig så är strandlivet härligt härligt härligt. Eller la vache qui rit som man också skulle kunna säga. Jennie kan nog också tycka att nattens magsjuka känns mindre lyckad, men nu ligger hon sängen och gör tummen upp så det är nog inget som påverkar helheten.
Galna bussresor har vi också varit med om några gånger vid det här laget..men som vi säger: Man måste live on the edge ibland, och det gör vi minst sagt här.
God mat och mätta magar har vi fått. (Jennie kanske kunde ha hoppat över gårdagens middag med tanke på resultatet).
Ja..vad ska vi mer säga..vi är sååå glada över att vara här och få umgås med våra malteser..då syftar vi alltså självklart på alla härliga karlar. Nejdå..våra härliga brudar som tar så väl hand om oss.
Det var allt från oss. Bilder kommer säkert vid ett senare tillfälle när blogg-chefen är tillbaka. Trevlig helg..eller La vache quirit!
Kay, Jazz och Maggan

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0